- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
melisella çok sevinirim canım inşallah bir sorun olmazda görüşürüz hava çok soguk canım bana gelin evde otururuz yarın büyük temizlik var
perşembe misafirim var şevvalin dogum günü ogün gelirseniz gene agırlamak isterim ama çok alamayız ama cuma daha iyi olur inşallah görüşürüz heyecan yaptım
canım allah yardımcın olsun biraz daha kararlı davran kendine zarar verdiginde görmezden gel bu zor günlerde geçicek canım
Canim biz cuma gunu geliyoruz..o zaman musait olursan haberleselim.gercekten memnun olurum sizi rahatsiz etmeyelim disarida da gorusebeliriz.
Ben 1 yaşında çok iyi konuşuyormuşum oğlum biraz ağırdan gidiyor tembel bir boğa burcu ama çok hareketli kendini ne yürümek ne konuşmak için zorlamıyor bence de erken konuşması için ama oğlum anne ve babasına bile anne baba demiyor sadece ağlarken anne der bir de bu günlerde emmek istediğinde aç diyor bekliyorum 2 buçuk yaşına kadar normal. Migi canım senin oğlun bugünlerde emmeye düşkünleşti mi geceleri de emiyor mu
Merhaba oyun grubuna başladınız mı yanında sen de kalıyor musun doktorunuz teşhis koyarken en temel belirti olarak neyi göstermişti hani bu yaşlarda uyku bozukluğu ve hareketlilik normal gibi kabul ediliyor Benim oğlum çok sinirşi oldu isteği olmasın kendini yere atıyor hem de sırtüstü tutmasam başını çarpacak
canım bekliyorum perşembede olurdu ama kalabalıktan anlamayız cuma daha iyi oldu
Mutlu yıllar canım ellerine sağlık yarın da ela ve ahsenin resimlerini bekliyorumişte bu günkü dogum günü resmen pert oldum ahsen uyusa şimdi bile uyuya bilirim ama degdi çok güzel bir gündü
Eki Görüntüle 901657 Eki Görüntüle 901658
Mutlu yıllar canım ellerine sağlık yarın da ela ve ahsenin resimlerini bekliyorum
çok teşekkür ederim canım bende yarını iple çekiyorum inşallah anlaşırlar küçük hanımlar bizimki hem inat hemde cadaloz bir çene var sorma
Canim nice yaslara.allah uzun omur versin evlatlarina..evet resim cekelim elayida uzun zamandan sonra gormus olurlar :) ben koyamiyorum firsat bulup den eklersin artik..Yarin 11de randevu 11:30 12gibi bitince arayacagim seni insallah. .
Mutlu yıllar Şevvale, nice saglikli senelere inşallah... Ne güzel kızlarınız biraraya gelecek, keşke yakın yerlerde otursak da toplansak... Benim de cumartesi liseden arkadaşlarla buluşmam var ama bakalım gidebilecek miyim...
Hiperaktivite gerçekten dikkatli koyulması gereken bir teşhis, malesef dr.lar sömürüyorlar milleti... Allah yardımcımız olsun bu devirde çok bilinçli olmak lazım. Benim oğlum da yine grip oldu, halsizlik, ateş, öksürük ve hırıltı şikayetleriyle dr.a gittik hemen astım ilaçlarını dayıyorlar çocuğa hiçbirini almadım, çok şükür ilerleme falan da olmadı. Ballı limonlu ıhlamur, serum fizyolojik ve cold mix ile yetiniyoruz, şifa Allahtan tabi, dr. Kadir Tuğcu da sağolsun bizi bilinçlendiriyor.
Serenayy sen de araştır, iyi bir dr.a götür bence de, hepimiz bunalıyoruz zaman zaman ama sürekli böylesi bir durum senin için de oğlun için de zor olur. Hatta dearmoona sor dr.unu yakinsa ona götür mesela...
işte bu günkü dogum günü resmen pert oldum ahsen uyusa şimdi bile uyuya bilirim ama degdi çok güzel bir gündü
Eki Görüntüle 901657 Eki Görüntüle 901658
Mutlu yıllar Şevvale, nice saglikli senelere inşallah... Ne güzel kızlarınız biraraya gelecek, keşke yakın yerlerde otursak da toplansak... Benim de cumartesi liseden arkadaşlarla buluşmam var ama bakalım gidebilecek miyim...
Hiperaktivite gerçekten dikkatli koyulması gereken bir teşhis, malesef dr.lar sömürüyorlar milleti... Allah yardımcımız olsun bu devirde çok bilinçli olmak lazım. Benim oğlum da yine grip oldu, halsizlik, ateş, öksürük ve hırıltı şikayetleriyle dr.a gittik hemen astım ilaçlarını dayıyorlar çocuğa hiçbirini almadım, çok şükür ilerleme falan da olmadı. Ballı limonlu ıhlamur, serum fizyolojik ve cold mix ile yetiniyoruz, şifa Allahtan tabi, dr. Kadir Tuğcu da sağolsun bizi bilinçlendiriyor.
Serenayy sen de araştır, iyi bir dr.a götür bence de, hepimiz bunalıyoruz zaman zaman ama sürekli böylesi bir durum senin için de oğlun için de zor olur. Hatta dearmoona sor dr.unu yakinsa ona götür mesela...
teşekür ederiz canımCanım allah evletlarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin nice mutlu yıllara.. Mutlaka Ahsen'in ve Ela'nın fotolarını bekliyoruz..
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın yaa ama bu mümkün değil....
çok teşekkür ederim canımşevvalimizin doğum günü kutlu olsun sağlıkla nice yaşlara inşallah
bak şimdi bende kıskandım sizi ah miray dursa 1 saat mesafedesiniz ama 10 dk ya kalmaz bizi müsait biyerde indiriler
Eki Görüntüle 902659 Eki Görüntüle 902660
işte bu günden iki kare başta nazlansalarda sonuna dogru tam alışmışlardiki ahsenin uyku saati gelince oyunları yarım kaldıçok güzel bir gündü iyiki geldiniz melisella
Anamm sen kuzucuklara bak yaaa anlaşmalarına sevindim ve sizleri kıskandım :)). Kız bizim bu kızlar gelinlik kız olmuşlar yaa maşallah.
Ahsenim ahsenin totoşunu kaşı gerçi nazarım değmezdeahsen in uyku saati geldi dedin yaa bizim eve birileri gelecek yada biz biyere gideceğizde duru nun uyku saati gelmiş hıı pehhhhhhh hayatta uyumaz gözünden uyku akarda öldürsende uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?