2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canim biz cuma gunu geliyoruz..o zaman musait olursan haberleselim.gercekten memnun olurum sizi rahatsiz etmeyelim disarida da gorusebeliriz.

benim oğlum yaşını geçtiğinden beri memeye resmen aşık zaten,bi amuda kalkmadan emmediği kaldı,görmen lazım yani,gece 2 kere kalkıyo genelde emmeye,diş sıkıntısı falan varsa 2 saatte bir kalktığı da oluyor,2 yaşına kadar aşk yaşasın diye bıraktım,nasılsa bir kaç ay sonra bıraktırma çalışmalarına başlarım dedim,resmen beslenmek ziyade terapi amaçlı emiyor zaten

Merhaba,

Öncelikle başını çarpmalar bir süreliğine normal karşılanıyor. Kendini ifade edemiyorsa yani konuşamıyorsa sinirleniyorlar haliyle. bir de hepsi 2 yaş sendromuna girdi girecek ondan da olabilir. Doktor öncelikle hareketliliği parmak ucuna basması, ismiyle seslenince işine gelirse bakması, dikkat eksikliğinin olması, oyuncakla 2 dakikadan fazla oynamamasından ve yanında ben olmadan odadan çıkabilmesinden yola çıktı. ama dediğim gibi teşhis konulamaz, konuşunca durulması muhtemel dedi.

Oyun grubuna bugün başladı. yanında durmuyoruz, anane götürüyor zaten ben çalıştığım için götürüp 2 saat sonra alıyor. Mesela öğretmeni de dikkat eksikliğinden bahsetti. arkadaşları ile fazla oynamadı çevreyi inceledi ama bu bir adaptasyon sürecidir bekleyip görücez dedi.

canım bekliyorum perşembede olurdu ama kalabalıktan anlamayız cuma daha iyi oldu

Ayy cok heyecanliyim ahsen :)) grubun ilk tanismasi olacak Allah nasip ederse..bizde pers gelecektik esimin isi cikincaya cumaya sarkti iyide oldu :)) bakalim ahsenle ela be yapacaklar..

işte bu günkü dogum günü resmen pert oldum ahsen uyusa şimdi bile uyuya bilirim ama degdi çok güzel bir gündü

çok teşekkür ederim canım bende yarını iple çekiyorum inşallah anlaşırlar küçük hanımlar bizimki hem inat hemde cadaloz bir çene var sorma

Canim nice yaslara.allah uzun omur versin evlatlarina..evet resim cekelim elayida uzun zamandan sonra gormus olurlar :) ben koyamiyorum firsat bulup den eklersin artik..Yarin 11de randevu 11:30 12gibi bitince arayacagim seni insallah. .

Canim nice yaslara.allah uzun omur versin evlatlarina..evet resim cekelim elayida uzun zamandan sonra gormus olurlar :) ben koyamiyorum firsat bulup den eklersin artik..Yarin 11de randevu 11:30 12gibi bitince arayacagim seni insallah. .

tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum

Mutlu yıllar Şevvale, nice saglikli senelere inşallah... Ne güzel kızlarınız biraraya gelecek, keşke yakın yerlerde otursak da toplansak... Benim de cumartesi liseden arkadaşlarla buluşmam var ama bakalım gidebilecek miyim...
Hiperaktivite gerçekten dikkatli koyulması gereken bir teşhis, malesef dr.lar sömürüyorlar milleti... Allah yardımcımız olsun bu devirde çok bilinçli olmak lazım. Benim oğlum da yine grip oldu, halsizlik, ateş, öksürük ve hırıltı şikayetleriyle dr.a gittik hemen astım ilaçlarını dayıyorlar çocuğa hiçbirini almadım, çok şükür ilerleme falan da olmadı. Ballı limonlu ıhlamur, serum fizyolojik ve cold mix ile yetiniyoruz, şifa Allahtan tabi, dr. Kadir Tuğcu da sağolsun bizi bilinçlendiriyor.
Serenayy sen de araştır, iyi bir dr.a götür bence de, hepimiz bunalıyoruz zaman zaman ama sürekli böylesi bir durum senin için de oğlun için de zor olur. Hatta dearmoona sor dr.unu yakinsa ona götür mesela...

Kızlar bi de bizde bıngıldak hala kapanmadı, kafa çevresi de büyük ama boyu kilosu da 2 yaş ölçülerinde, Kadir Tuğcu bıngıldak ile de uğraşmayın diyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim?

çok teşekkür ederim canım
keşke yakın olsakta hep beraber toplansak

işte bu günkü dogum günü resmen pert oldum ahsen uyusa şimdi bile uyuya bilirim ama degdi çok güzel bir gündü
Eki Görüntüle 901657 Eki Görüntüle 901658

Canım allah evletlarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin nice mutlu yıllara.. Mutlaka Ahsen'in ve Ela'nın fotolarını bekliyoruz..

Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın yaa ama bu mümkün değil....

bak şimdi bende kıskandım sizi ah miray dursa 1 saat mesafedesiniz ama 10 dk ya kalmaz bizi müsait biyerde indiriler

teşekür ederiz canım
inşallah birazdan yükliyecem resim
şevvalimizin doğum günü kutlu olsun sağlıkla nice yaşlara inşallah
çok teşekkür ederim canım
bak şimdi bende kıskandım sizi ah miray dursa 1 saat mesafedesiniz ama 10 dk ya kalmaz bizi müsait biyerde indiriler

valla keşke gelseydin sanki yıllardır görüştürgüm bir arkadaşım evime gelmişti
senide bekliyorum okadar yakın olmamıza rağmen helen tanışamadık

işte bu günden iki kare başta nazlansalarda sonuna dogru tam alışmışlardiki ahsenin uyku saati gelince oyunları yarım kaldıçok güzel bir gündü iyiki geldiniz melisella

Anamm sen kuzucuklara bak yaaa anlaşmalarına sevindim ve sizleri kıskandım :)). Kız bizim bu kızlar gelinlik kız olmuşlar yaa maşallah .

Ahsenim ahsenin totoşunu kaşı gerçi nazarım değmezde ahsen in uyku saati geldi dedin yaa bizim eve birileri gelecek yada biz biyere gideceğizde duru nun uyku saati gelmiş hıı pehhhhhhh hayatta uyumaz gözünden uyku akarda öldürsende uyumaz

sen dogur hayırlısıyla sonra senide bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…