yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...
ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????
erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN
azra ben yüzümü iyce temizliyorum daha sonrada acıbadem kremim var benim cildime çok iyi geliyor onu sürüyorum çok ta memnunum
yok cildim sorunlu değil de temizleyici kullanırdım ben şimdi bi boşluğa düştüm yani.. sabun olarak dove zeytinyağlı vardı bende ama o da zararlıdır herhalde demi.tonik olarak gülsuyu aldım krem kullanmalı mı bilmiorum???sabun ve krem le ilgili düşünceleriniz???
duru güzel bi isimm
ayy canım bana dr murad deme.dünya para verdim kadın çok müthiş falan dedi nasıl olduysa kandım.sadece suyla yıkasam bile ondan güzel oluyor cildim.çok pişman oldum çok.en güzeli doğal ürünler bencede..bende arada bal maskesi yapıp onla yıkıyorum
:84::84::84: annemi özledim ben..:84::84::84:
yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...
ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????
erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN
yok cildim sorunlu değil de temizleyici kullanırdım ben şimdi bi boşluğa düştüm yani.. sabun olarak dove zeytinyağlı vardı bende ama o da zararlıdır herhalde demi.tonik olarak gülsuyu aldım krem kullanmalı mı bilmiorum???sabun ve krem le ilgili düşünceleriniz???
:84::84::84: annemi özledim ben..:84::84::84:
canım bence zeynep duru daha hış geliyor kulağıma..
ZEYNEP DURU kulağa nasıl geliyor:44:
işte neyle temizliosun canım sabun olarak???
azra beni hiç kaale almıyon ama yine söylüyorum gülsuyu çok güzel cilt temizliyo
gayet cici geldiZEYNEP DURU kulağa nasıl geliyor:44:
bence naz güzel çünkü hem bitişik isim gibi kolay söleniyo zeynepnaz derler diğerlerinde belki sadece birini kullanabilirler..
selaamm..ay ne kadar çok konuşmuşsunuz..ya ben oğlumdan fırsat bulup gelemiyorum..şu an bile evin canına okudu heryeri karıştırıyo...beni ellemiyo diye size bi bakiim dedim..yoksa her an yapışık durumdayız..çocuğu olan anneler siz nasıl gelebiliyorsunuz yaa...benim oğlumda mı bi problem var..asla kendi başına oynamıyor...oysa sizlerle olmayı çok istiyorum..neyse ara ara kaçıcam böyle...uyuyunca daha rahat gelirim artık...
olur mu canım ya görmedimgülsuyu tonik diye düşündüm ben ama cildi de temizler mi yani sabun yerine??
olur mu canım ya görmedimgülsuyu tonik diye düşündüm ben ama cildi de temizler mi yani sabun yerine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?