2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaarkadaşımla aynı gün adet olmuşuz 17 aralıkmış
burda hesapladım 24 eylül diyor
dr bana 5 eylülde dedi
anlam weremedim

inşallah herşey güzel olur bende her akşam progestanın iğnesini kullanıyorum iğnenin hapına göre yan etkisi daha az istersen doktoruna sor belki sanada iğne verir ama iğnede katlanılacak gibi değil her akşam biraz zor oluyor.

umutsuzluğa kapılma hemen çünkü neler neler var kahverengi hafif pembe akıntı bunlar çok normal bunlar içinde sıkma canını kontrolden sonra bizede yaz merak ederim ama inanıyorum herşey güzel olucak

Selammm bi 2009 ekim annesi daha negüzell
yarın çookk güzel haberlerle gel inşallah

halsiz kalıyorum yavaş yavaş ,

zorla yemek yiyorum ama hissediyorum sanki her an çıkacak gibi hissettiriyor, maalesef kaçınılmaz sonla da sonlanıyor , pofff,

portokalla kardeş oldum ekşi ne varsa iyi geliyor ama protein karbonhidratta almam lazım,

bakalım Allahtan hayırlısı geçer inş

kızlar hamılelıkte bıtkı cayları pek onerılmıyor.

kızlar okuduğum kadarıyla çoğunlukta mide bulantınız var...yaa bende yok ben mi anormalim acaba, çokkk yemek yiyorum,onun dışında hiç bir hamilelik belirtim yok,ayrıca 2 gündür ayva delisi oldum,işteyken bile gözümde ayva dolaşıyo vala....

gittim bugün dr a aslında 67.9 sonuçla kesenin görünmeyeceğini biliyodum ama kaverengi akıntılar korkuttu sabah soluğu dr da aldım. rahim gayet güzel kalınlaşmış dedi bol su içersen akıntın geçer dedi ayın 30unda tekrar çağırdı. benim 2. ama unutmuşum herşeyi sanki ilkkez hamileyim ilkkez anne olucam. insanlar 4-5 çocuğu boşuna yapmıyo hemencecik unutuluveriyo. bu arada dr bizde yasakladı ilişkiyi folikasit zaten içiyodum devam dedi

benimde hafif hafif oluyor bulantılarım ama çok rahatsız etmiyor
doktor artada bilir, böyle devam da edebilir
normal ikiside dedi

kızlar hamılelıkte bıtkı cayları pek onerılmıyor.

Hamilelikte kekik ve adaçayı önerilmiyor.Bana geçen hamileliğimde doktorum bulantı için gaviscon verdiğinde içemediğimi söylemiştim,zencefil ve ıhlamuru doktorum önermişti.
Tabi abartmamak kaydıyla..Bitki çaylarının her türünün 3 kupadan sonrası ilaç vazifesi görür.

kızlar muhtemeen bende sizinle birlikte devam edemeyeceğim
cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
gittim muayenemi yaptı ve kesenin 1 haftadır hiç buyumediğini
1 haftaya kadar kendiliğinden düşük olacağını söyledi
tekrar buyume ihtimale %5 gibi falanmış
gayet gusel acıkladı doktorum
yıkıldım cok üzüldüm ama Rabbim in takdiri böylemiş ne yapsak önüne gecemiyoruz
hissetmiştim zaten ilk öğrendiğim gunden beri cok dikkat ediyodum
ama maalesef
doktorum her ihtimale karşılık bir hafta beklememizi istedi
Aknımıza ne yazılmışsa o olacak
canınızı sıkmak istemezdim ama durumumu bir çoğumuz gibi paylaşıp rahatlamak istedim
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusun

hayırlısı neyse o olsun
umarım 1 hafta sonra güzel gelişmeler olur

Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm

aşağı yukarı aynı durumdayız benimkide henüz sonlanmış değil doktor c.tesi gelişmişmi ona bakacak, hakkımıza hayırlısı olsun be gülüm üzülme moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısını versin de her zaman ki gördüğüm kadarıyla mantıklı bi insansın ve öyle diyorsun zaten.

Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm

cool canım bişey olmucak inşallah bence doktorunu ara ve çağrırsa git her kahverengi leke düşük olacak demek değilki hemen kötüye yorma

canım ya sanki beni tarif etmişsin. portakal mandalina peynir zeytin harici bişey yiyemiyorum. yemegin yanına pilav yaptım koca tencereden 1 kaşık yiyemedim. eşim 4 gündür pilav yiyor yazık birde hoşbeş varya ondan yiyorum cok iyi geliyor sütle birlikte. sağlıklı degil ama napiyim midem onu alıyor ancak...

off çok üzülüyorum ya mevlam hayırlısını nasip etsin. güzel mevlid gecesi ellerimizi açalım dua edelim. mevlam sesimizi duyar hayırlısını nasip eder inşallah.

hayırlısı neyse o olsun
umarım 1 hafta sonra güzel gelişmeler olur
umudumuz o yönde
seninde dediğin gibi cnm
hayırlısı neyse o olucak
ewet hemen hemen aynı durumdayız arkadaşım
hakkımızda hayırlısı ne yapsakta üzülüyoruz ama
herzaman dediğimiz gibi demekki sağlıklı değilmiş dioruz
sen cumartesi ben pazartesi beklicez yawrum
Allah yardımcımız olsun
amin canım
herseyin doğrusunu sağlıklısını Rabbim bilir

niseyl e katılıyorum biraz bekle prof bişey dememiş ki bak
ben 5+6 da gittim kese için 10 gün sonra gel kapl için dediler yani 7+2 de
tüp bebek merkezine gidiyorum ve kesinlikle erken gitmemi kabul etmiyolar
ben bu kadar nasıl bekleyeceğim dediğimde de açıklama olarak erken gelirsin duyulmaz görülmez boşa moral bozarsın moral önemli dediler
ayrıca 12. hafta dolmadan etrafa söylemeyi düşünmüyorum ben
erken söylemek çok sıkıntılı olabiliyor
kalp atışından sonra sadece çok yakın 2 arkadaşıma söyleyeceğim ayıp olmasın diye o kadar
geniş ailemize söylemedik biz anne baba dışında kardeşler bile bilmiyor
hatta eşimin ailesi tüp bebek olduğunu da bilmiyor

Son düzenleme:

Allahtan ümit kesilmez. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…