Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.
herkese merhabalar
Ben de artık eylül annesi olamıyorum malesef. Yazmıştım kahverengi akıntılarım çok diye sonra 3-4 doktor farklı şeyler demişti en son c.tesi günü yoğun sancı ve kanamayla acile gittim yatış yaptılar ve malesef bu sabah düştü bebeğim. Kürtaja gerek duyulmadı sonrasında doktorum çok küçük olduğunu ve gayet normal bir düşük olduğunu içimde birşey kalmadığını söyledi geldim eve. arayanlar yanıma gelenler falan derken anca kendimle başbaşa kaldım. Ama Çok şükür iyiyim Mevlam böyle uygun görmüş diyorum. Doktorum 1 ay sonra düzene gireceğimi söyledi sonrasında da korunma olur tekrar dedi. Bakalım hayırlısı....
herkese merhabalar
Ben de artık eylül annesi olamıyorum malesef. Yazmıştım kahverengi akıntılarım çok diye sonra 3-4 doktor farklı şeyler demişti en son c.tesi günü yoğun sancı ve kanamayla acile gittim yatış yaptılar ve malesef bu sabah düştü bebeğim. Kürtaja gerek duyulmadı sonrasında doktorum çok küçük olduğunu ve gayet normal bir düşük olduğunu içimde birşey kalmadığını söyledi geldim eve. arayanlar yanıma gelenler falan derken anca kendimle başbaşa kaldım. Ama Çok şükür iyiyim Mevlam böyle uygun görmüş diyorum. Doktorum 1 ay sonra düzene gireceğimi söyledi sonrasında da korunma olur tekrar dedi. Bakalım hayırlısı....
Benin de bugun oldu. Dr olabilir dedi, iliski yasak ve Progestan ic dedi. Endise etme hemen.Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm
Bebis gorundu :))) yolk sac hepsi gorundu. O kadar umutsuzluğa kapilmisim ki, keseyi gorunce şok oldum :)))inşallah herşey güzel olur bende her akşam progestanın iğnesini kullanıyorum iğnenin hapına göre yan etkisi daha az istersen doktoruna sor belki sanada iğne verir ama iğnede katlanılacak gibi değil her akşam biraz zor oluyor.
umutsuzluğa kapılma hemen çünkü neler neler var kahverengi hafif pembe akıntı bunlar çok normal bunlar içinde sıkma canını kontrolden sonra bizede yaz merak ederim ama inanıyorum herşey güzel olucak
herkese merhabalar
kızlar muhtemeen bende sizinle birlikte devam edemeyeceğim
cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
gittim muayenemi yaptı ve kesenin 1 haftadır hiç buyumediğini
1 haftaya kadar kendiliğinden düşük olacağını söyledi
tekrar buyume ihtimale %5 gibi falanmış
gayet gusel acıkladı doktorum
yıkıldım cok üzüldüm ama Rabbim in takdiri böylemiş ne yapsak önüne gecemiyoruz
hissetmiştim zaten ilk öğrendiğim gunden beri cok dikkat ediyodum
ama maalesef
doktorum her ihtimale karşılık bir hafta beklememizi istedi
Aknımıza ne yazılmışsa o olacak
canınızı sıkmak istemezdim ama durumumu bir çoğumuz gibi paylaşıp rahatlamak istedim
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusun
Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm
kızlar sağ kasığıma sanki bıçaklar saplanıyo gibi dr ilk gittiğimde normal olduğunu söylemişti ama bu kadar şiddetli olması biraz korkutuyo beni bu şekilde olan varmı bide sanki bugün göğüslerim söndüağrıdığında ve şiştiğinde canım yanıyodu ama şimdi böyle oluncada korkutuyo uffffff hep bi kamera olsa içimde aklım gidiyo:18::18::18:
Kızlar lütfen yardım edin lütfen
bu vajinama giren ağrı normal mi ya 2-3 gündür günde iki üç kez oluyordu
afedersiniz biraz önce klozete zor oturdum o derece yani kasılıyor orası yattim şimdi hemen bu ağrı sadece bende var sanırım çok korkuyorum[/QUO
canım ben bikaç gundur hep bu konuları araştırıyorum çunku bende de oldu bu dönemlerde gayet normalmiş kasılmalar ağrılar oluyo
hatta şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı olanlar var rahimde değişikliller oluyo ve baskı yapıyo dinlenince geçiyo bide aklın orda kalırsa psikolojik olarak uzun surer benim komşumda ağlıyacak derecede kasılma yaşadı ve hiç bi sorun olmadı içini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?