2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kesemizi gördük. 1.5 aylık olduğunu söyledi dr. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Meraklar endişeler bitmiyor. Allah hepimizin bebişlerini korusun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

ayyy olumsuzluklar gitsin yaaa üzülüyorum okuyunca
bu arada özel doktora başlıcam artık bende devlet hastanesi tatmin etmiyor ultrasonda kaç haftalık göründüğünü söylemedi de bana monyah doktor
o takıldı aklıma
yarın kalp atışı için gidince soriiim bakem

herkese merhabalar

Ben de artık eylül annesi olamıyorum malesef. Yazmıştım kahverengi akıntılarım çok diye sonra 3-4 doktor farklı şeyler demişti en son c.tesi günü yoğun sancı ve kanamayla acile gittim yatış yaptılar ve malesef bu sabah düştü bebeğim. Kürtaja gerek duyulmadı sonrasında doktorum çok küçük olduğunu ve gayet normal bir düşük olduğunu içimde birşey kalmadığını söyledi geldim eve. arayanlar yanıma gelenler falan derken anca kendimle başbaşa kaldım. Ama Çok şükür iyiyim Mevlam böyle uygun görmüş diyorum. Doktorum 1 ay sonra düzene gireceğimi söyledi sonrasında da korunma olur tekrar dedi. Bakalım hayırlısı....

Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.

kızlar ne kadar üzülmeyin desekte yaşamadan anlayamayız ama üzüntünüzü inanın içimde yaşadım ama rabbim ne derse o olur bayadır düzgün takip edemedim topiği şimdi hızlı hılzlı dolanırken sizleri farkettim sanırım bi kaç kişi daha varmış onların yazışmaları geride kaldığı için bakamadım hepinize rabbim sabır versin şuan gebeliği devam edenlerede kucagına almayı nasip etsin inşallah sizlerde tekrardan bu mutluluğu yaşarsınız herşey nasip

çok geçmiş olsun , hakkında hayırlısı canım

nasıl üzülme denirki gerekdiği gibi yaşa acını. drların dediği gibi ya hep ya hiç se böylesi dahahayırlı demekki.sanslısınki kürtaja bile gerek kalmamış çok geçmiş olsun eylül değil kasım annesi olursun hayırlısıyla

Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm
Benin de bugun oldu. Dr olabilir dedi, iliski yasak ve Progestan ic dedi. Endise etme hemen.

Bebis gorundu :))) yolk sac hepsi gorundu. O kadar umutsuzluğa kapilmisim ki, keseyi gorunce şok oldum :)))

çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşadık seni çok iyi anlıyoruz bundan sonraki bebeğin en kısa zamanda gelir ve dunyaya merhaba der inşallah tatlım

Kızlar olumsuz haberlere çok üzüldüm her şeyin hayirlisi olsun diyecek bir şey bulamıyorum..

Benim mide bulantılarım bu günden itibaren tamamen başlamış durumda
Bir de durup dururken canım sıkılıyor gözlerim doluyor ağlıyorum su anki olduğu hiç
eşim işten daha gelmedi onu gozyaslarimla karşılamak istemiyorum o da çok üzülüyor sonra
niye böyleyim ki ben ya mız mız mız

yine üzücü haberler alsakta aramıza katılar arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum rabbim güzel gebelikler nasip etsin

evet kızlar bende bugün gittim doktora bebeğimin kalp atışını ekrandan gördüm rabbime şükür pıtpıt okadar hızlıki rabbim herkese nasip etsin ektandan ayrılamadım bir türlü ama atışlarını duymak için p.tesi tekrar gideceğim inşallh Allahın izniyle gözüme kısmet olan kulağımada olur...:109:
yalnız bişeye azcık kafam takıltı içim buruldu kesem azcık küçük geldi doktora p.tesi haftalık net büyümeyede bakacakmış ama pozitifliğimi yitirmiyorum o ekranda atışları gördükçe bebeğimin yaşama hevesini hissettim inşallah hepimze kısmer olur evlatlarımıza kavuşmak RABBİM TÜM ANALARIN EVLATLARINI KORUSUN İNŞALLAH
pozitif olun canlarım orada yaşama sıkısıkı tutunan bebeklerimiz var ve inşallah aylar sonra onlra kavuşucas yeterki iyi olanı düşünelim

Son düzenleme:

umudunu kaybetme canım iyi şeyler düşün hemen içini bükme gün doğmadan nler doğar

Arkadaşlar şu an kahverengi bir akıntı başladı bende. Çok panik oldum acaba bebeği kaybediyorum mu ? Lütfen bilgisi olan paylaşsın, çok üzgünüm

doktorunu ara canım hemen panik yapma yerleşme kanamsıdır bak bütün ark.larmızda olyor

kızlar sağ kasığıma sanki bıçaklar saplanıyo gibi dr ilk gittiğimde normal olduğunu söylemişti ama bu kadar şiddetli olması biraz korkutuyo beni bu şekilde olan varmı bide sanki bugün göğüslerim söndü ağrıdığında ve şiştiğinde canım yanıyodu ama şimdi böyle oluncada korkutuyo uffffff hep bi kamera olsa içimde aklım gidiyo:18::18::18:

cok sevındım cnm herseyın yolunda olmasınaa.. ınss pztsı gunu ıı haberlerle gelırsın annelık bolee bıseyy kucucukkenn bıle onun ıcın endıselenmekk .. bıde dogdugu zamanları dusunn hamıslıgınn tadını cıkar..opuyorum senıı ve bıdıgını..

Olumsuz haberleri duydukça biz de her şeyde panik yapar olduk
benim de ilk günler oluyordu doktor çok normal dedi
ağrı kesici kullan sadece hiçbir şey olmaz ama ilaç kullanma dedi

kızlar ben şuan 5 haftadayım ve henuz doktora gitmedim gecen bi duşuk yaşadığım için biraz psikolojik olarak doktora gitmek beni çok urkutuyodu haftaya çarşamba randevu aldım çok geç değil dir inşşallah acaba daha mı erken gitsem daha önce sorun yaşadığım için erken mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık fikirlerinizi söylermisiniz lütfen şuan bi kanama yasamıyorum çok şukur gecen sefer kahve kanamalarım vardı zaten tuvalete gitmeye korkuyorum 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum

arkadaşlar bebeğini kaybedenler için çok üzüldüm gerçekten Allah tan hayırlısını dileyelim.. Bu kötü haberlerin içinde iyi haber verelim birazdaa Allah ım bugün küçük keseciğimi gördüm bendeeeeee çok heycanlandım o kadar güzel bi duygu ki hele bnm gibi ilk hamileliği olanlar için dahada bi başka oluyo

Kızlar lütfen yardım edin lütfen
bu vajinama giren ağrı normal mi ya 2-3 gündür günde iki üç kez oluyordu
afedersiniz biraz önce klozete zor oturdum o derece yani kasılıyor orası yattim şimdi hemen bu ağrı sadece bende var sanırım çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…