2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bişi yoktur cnm yaa (((( iyi düşün iyi çıksın inş. yarın hemen doktora falan git istersen içinde korku kalmaz belkide ilk zamanlar kasılma oluyomuş normaldir belki..

saol kuzim yawww valla çok güzel bişey yaaa inşallah tez zamanda geçsin şu zamanda alayım kucağıma yaww valla içten içtenn sabızsızlanıyorum

kimse bana fikir vermicekmi kızlar ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için endişeleniyorum 6.hafta geçmi olur ilk muayene için

Dha oncekinde bicak saplanie gibi agri giriodu dr,u aramistim.normal demisti.ama icin rahat etsin istersen ara cnm bi.strees olmayin hemen sakin olun cnm

teşekur ederim arkadaşlar doktora gitmek nasıl zor geliyo bana anlatamam ya görunmezsse ya kötu bişey söylerse doktor diye gecemi gunduzume katıyorum ama bi yandanda bu sefer Allahın izniyle bişey olmucak yavruma diyorum hayırlısı bakalım eninde sonunda haftaya gidicez

Merhaba kizlar aramiza katilanlar hosgeldiniz...
Kaybedenlerde insallah en kisa zamanda rabbim tekrar nasip eder....
Kizlar kalp atisini duymak icin carsamba gidecektim ama dr isi cikmis yarin sabaha degistirmisller randevuyu yarin sabah insallah aksilik olmadan duyarim.. uzucu haberleri alinca ister istemez insan acaba diyirkendisi icinde ... hayirlisi hakkimizda..

burcu yarın bende gidiyorum inş hayırlı haberler paylaşcaz

yalnız mide yanması 1 dk bile geçmiyo offff çıldırcam vallaaa

burcu yarın bende gidiyorum inş hayırlı haberler paylaşcaz

yalnız mide yanması 1 dk bile geçmiyo offff çıldırcam vallaaa

Kacta gideceksin sen sabah 9gibi gidicem ben insallah canim ya bakalim bizde o guzelsesi duyabilecekmiyiz bakalim..
Ben ilkindede bulantivs gecirmedim bundada hamdolsun simdilik biseyyok yanliz cok cabuk acikiyorum ve cok yiyorum hüsmen aga gibi olcem korkuyorum sonunda

kızlar 3 gündür idrara cıktıktan sonra sanki hala cok sıkışıkmışım gibi klitorisimde rahatsız edici bir his oluyor. hatta ara ara segiriyor sanki idrarın tam çıktıgı noktada minik bir kurtçuk varda oynuyor gibi. saçma gelmesin kulagınıza cok gıcık bişey. hamilelikle bir alakası olabilir mi acaba? birde bazen karnımın alt ksmnda segirme titreme oluyor. noluyo bana ya yardımmm imdat :) :) :) :) :) :)

slm kızlar,

benim göğüslerimin altı pişik gibi olmuş birazcık yanıyo artarsa diye endişelendim:26: krem önerisi olan var mı ya da dr. dan bu konuda birşey duyan? galiba iç çamaşırlarımı değiştirmeliyim artık daha geniş daha rahat bişiler almalıyım. Pantolonlarımın beli de çk sıkı yakında onlarda rahatsız eder.Lastikli rahat şeyler almalıyım artık heralde

kimse bana fikir vermicekmi kızlar ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için endişeleniyorum 6.hafta geçmi olur ilk muayene için

öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler inş birdaha büyülü bahçe olabiliriz. Canım benim bildiğim tek tehlikesi dış gebelikte olabilir birde tekrar düşük için iğne yapabilirler.Çokta geçe bırakma biran önce git için rahatlasın . Gör bak doktorun bu sefer güzel haberler verecek :)

2.dusuk olacak diye birsey yok allah korusun ..icini ferah tut gec kalmis degilsin benim fikrimce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…