Kızlar lütfen yardım edin lütfen
bu vajinama giren ağrı normal mi ya 2-3 gündür günde iki üç kez oluyordu
afedersiniz biraz önce klozete zor oturdum o derece yani kasılıyor orası yattim şimdi hemen bu ağrı sadece bende var sanırım çok korkuyorum
inşallah bişi yoktur cnm yaa(((( iyi düşün iyi çıksın inş. yarın hemen doktora falan git istersen içinde korku kalmaz belkide ilk zamanlar kasılma oluyomuş normaldir belki..
afedersiniz biraz önce klozete zor oturdum o derece yani kasılıyor orası yattim şimdi hemen bu ağrı sadece bende var sanırım çok korkuyorum[/QUO
canım ben bikaç gundur hep bu konuları araştırıyorum çunku bende de oldu bu dönemlerde gayet normalmiş kasılmalar ağrılar oluyo
hatta şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı olanlar var rahimde değişikliller oluyo ve baskı yapıyo dinlenince geçiyo bide aklın orda kalırsa psikolojik olarak uzun surer benim komşumda ağlıyacak derecede kasılma yaşadı ve hiç bi sorun olmadı içini ferah tut canım
Çok sağol canım ya içimi ferahlattın bana da normal gibi geliyor ama kimse bu dan şikayetçi olmayinca ben de tek bezden oluyor diye çok korktum
yarın doktora gidemem işe gitmem gerekiyor randevum perşembe o zaman izin alacagim zaten doktorum öyle dolu ki perşembe ye zor randevu bulduk
cok sevındım cnm herseyın yolunda olmasınaa.. ınss pztsı gunu ıı haberlerle gelırsın annelık bolee bıseyy kucucukkenn bıle onun ıcın endıselenmekk .. bıde dogdugu zamanları dusunn hamıslıgınn tadını cıkar ..opuyorum senıı ve bıdıgını..
kızlar ben şuan 5 haftadayım ve henuz doktora gitmedim gecen bi duşuk yaşadığım için biraz psikolojik olarak doktora gitmek beni çok urkutuyodu haftaya çarşamba randevu aldım çok geç değil dir inşşallah acaba daha mı erken gitsem daha önce sorun yaşadığım için erken mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık fikirlerinizi söylermisiniz lütfenşuan bi kanama yasamıyorum çok şukur gecen sefer kahve kanamalarım vardı zaten tuvalete gitmeye korkuyorum 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum
afedersiniz biraz önce klozete zor oturdum o derece yani kasılıyor orası yattim şimdi hemen bu ağrı sadece bende var sanırım çok korkuyorum
kimse bana fikir vermicekmi kızlar ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için endişeleniyorum 6.hafta geçmi olur ilk muayene için
​canım 6. hafta gayet mantıklı bir tarih bence. keseciği ancak o sıralar görüyorsun aşağı yukarı.kimse bana fikir vermicekmi kızlar ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için endişeleniyorum 6.hafta geçmi olur ilk muayene için
Benin de bugun oldu. Dr olabilir dedi, iliski yasak ve Progestan ic dedi. Endise etme hemen.
Bebis gorundu :))) yolk sac hepsi gorundu. O kadar umutsuzluğa kapilmisim ki, keseyi gorunce şok oldum :)))[/QUO
canım çok sevindim ba ben sana demiştim hemen ümitsizliğe kapılma diye hayırlısı olsun inşallah sonuna kadar herşey ii gşder
burcu yarın bende gidiyorum inş hayırlı haberler paylaşcaz
yalnız mide yanması 1 dk bile geçmiyo offff çıldırcam vallaaa
saol kuzim yawww valla çok güzel bişey yaaainşallah tez zamanda geçsin şu zamanda alayım kucağıma yaww valla içten içtenn sabızsızlanıyorum
kimse bana fikir vermicekmi kızlar ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için endişeleniyorum 6.hafta geçmi olur ilk muayene için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?