kızlar 3 gündür idrara cıktıktan sonra sanki hala cok sıkışıkmışım gibi klitorisimde rahatsız edici bir his oluyor. hatta ara ara segiriyor sanki idrarın tam çıktıgı noktada minik bir kurtçuk varda oynuyor gibi. saçma gelmesin kulagınıza cok gıcık bişey. hamilelikle bir alakası olabilir mi acaba? birde bazen karnımın alt ksmnda segirme titreme oluyor. noluyo bana ya yardımmm imdat :) :) :) :) :) :)
kızlar ben şuan 5 haftadayım ve henuz doktora gitmedim gecen bi duşuk yaşadığım için biraz psikolojik olarak doktora gitmek beni çok urkutuyodu haftaya çarşamba randevu aldım çok geç değil dir inşşallah acaba daha mı erken gitsem daha önce sorun yaşadığım için erken mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık fikirlerinizi söylermisiniz lütfenşuan bi kanama yasamıyorum çok şukur gecen sefer kahve kanamalarım vardı zaten tuvalete gitmeye korkuyorum 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum
slm kızlar,
benim göğüslerimin altı pişik gibi olmuşbirazcık yanıyo artarsa diye endişelendim:26: krem önerisi olan var mı ya da dr. dan bu konuda birşey duyan? galiba iç çamaşırlarımı değiştirmeliyim artık daha geniş daha rahat bişiler almalıyım. Pantolonlarımın beli de çk sıkı yakında onlarda rahatsız eder.Lastikli rahat şeyler almalıyım artık heralde
Merhaba kizlar aramiza katilanlar hosgeldiniz...
Kaybedenlerde insallah en kisa zamanda rabbim tekrar nasip eder....
Kizlar kalp atisini duymak icin carsamba gidecektim ama dr isi cikmis yarin sabaha degistirmisller randevuyu yarin sabah insallah aksilik olmadan duyarim.. uzucu haberleri alinca ister istemez insan acaba diyirkendisi icinde ... hayirlisi hakkimizda..
benim önceki bozulmuş gebelikti düşük bile olamadı kürtajla alındı ayy ne bileyim arkadaşlar şu doktor muayenesi ni atlatıp bebeğimin guzel haberlerini bi alayım Allahım çok buyuk inşallah bende anne olma duygusunu yaşatacak hergün dua ediyorum burda da paylaştıkça içim ferahlıyo destek olmak ve destek almak çok guzel bişey
öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler inş birdaha büyülü bahçe olabiliriz. Canım benim bildiğim tek tehlikesi dış gebelikte olabilir birde tekrar düşük için iğne yapabilirler.Çokta geçe bırakma biran önce git için rahatlasın . Gör bak doktorun bu sefer güzel haberler verecek :)
güvenebilecin bi dr edin sen en iyisi kendine. haklısın ben senin yerine olsam aynı olurum ama mecbur gidicez drlara
İyi akşamlar herkese
Kızlar benim bulantılarım 1 haftadır var. hergün mutlaka en az bir defa çıkartıyorum. İnşallah daha fazla çoğalmaz diye dua ediyorum. Benimki daha çok akşamları rahatsız ediyor. Normalde sabahları olması lazım.
günaydın kızlar umarım iyisinizdir, bekliyorum bir sancı bir damla kan ama gelmiyo, düşecekse kendiliğindne düşse bari diyorum, göğüslerim dünden beri herzamankindne çok ağrımaya başladı vücut doktorun sölediklerinden sonra bebeği sahiplenmeyemi kaktı naptı :)
kızlar okuduğum kadarıyla çoğunlukta mide bulantınız var...yaa bende yok ben mi anormalim acaba, çokkk yemek yiyorum,onun dışında hiç bir hamilelik belirtim yok,ayrıca 2 gündür ayva delisi oldum,işteyken bile gözümde ayva dolaşıyo vala....
kızlar muhtemeen bende sizinle birlikte devam edemeyeceğim
cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
gittim muayenemi yaptı ve kesenin 1 haftadır hiç buyumediğini
1 haftaya kadar kendiliğinden düşük olacağını söyledi
tekrar buyume ihtimale %5 gibi falanmış
gayet gusel acıkladı doktorum
yıkıldım cok üzüldüm ama Rabbim in takdiri böylemiş ne yapsak önüne gecemiyoruz
hissetmiştim zaten ilk öğrendiğim gunden beri cok dikkat ediyodum
ama maalesef
doktorum her ihtimale karşılık bir hafta beklememizi istedi
Aknımıza ne yazılmışsa o olacak
canınızı sıkmak istemezdim ama durumumu bir çoğumuz gibi paylaşıp rahatlamak istedim
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusun
herkese merhabalar
Ben de artık eylül annesi olamıyorum malesef. Yazmıştım kahverengi akıntılarım çok diye sonra 3-4 doktor farklı şeyler demişti en son c.tesi günü yoğun sancı ve kanamayla acile gittim yatış yaptılar ve malesef bu sabah düştü bebeğim. Kürtaja gerek duyulmadı sonrasında doktorum çok küçük olduğunu ve gayet normal bir düşük olduğunu içimde birşey kalmadığını söyledi geldim eve. arayanlar yanıma gelenler falan derken anca kendimle başbaşa kaldım. Ama Çok şükür iyiyim Mevlam böyle uygun görmüş diyorum. Doktorum 1 ay sonra düzene gireceğimi söyledi sonrasında da korunma olur tekrar dedi. Bakalım hayırlısı....
Bbilim ,iyide beklemedesin..Ben bugun itibariyle Turkiye'deki doktorlarin bircogunun gercekten doner sermayeye katki saglamak amacli is yaptiklarini ve bu konuda acimasiz olduklarini dusunmeye basladim..
O yuzdeb bekle,Allah hayirlisi versin..zaten vucut sagliksiz olan gebeligi kendi sonlandiriyormus..
Bak benim yasadigim ulke Turkiye'den abartisiz soyluyorum bi 30-40 yil geri bir ulke..Burda oyle zirt pirt doktora gidip ultrasona giremezsin..Turkiye'de rutine bagladigin bhcg testini bile yaptiramazsin..zaten bu testi yapmiyorlar bile burda cunku bilmiyorlar..
Ben 19 Ocak gunu keseyi gordum..Henuz bebegi gorememistim..SAT 13 Aralikti.
Burdaki doktor normal oldugunu 3 hafta sonra gidersem kalbini dinleyebilecegimi soyledi..Burdakiler yumurtladigin gunden hesap yapiyorlar..Yani ben Turkiye hesaplarina gore 6.haftam bitmek uzere burdaki doktorun hesabina gore 4.haftam bitmek uzere.Aslina bakarsan mantik olarak bu dogru geliyor bana..Dollenmeden itibaren hesap yapiyorlar..
Ayrica Sunu belirteyim..Uzun yazdim ama moralim cok bozuk bide topikteki onca kotu haberden sonra yazma geregi hissettim..
Ben dun Turkiye'deki doktoruma mail attim..Burdaki ultrason goruntusunu ve B hgc diye yaptiklari ama aslinda bhgc olmayan test sonuclarini..
Birde acikladim..Dedimki bu test sizin istediginiz degil..Bu hepatit testi..Zaten ustunde yaziyor..HIV (1+2) ve hepatit diye..
Sonra doktor yorumunu soyledim..cikan degerler 100 ve 134 du..bu degerler normalmis ve eger 300 un ustune cikarsa cok kotuymus diye yazdim..Ve bir cokda soru sordum..
Kadin mailimi okumamis bile direk eklere bakmis..Ve bu degerlere gore anormal bir gebelik..Buraya gelin burada yapalim testlerinizi..Keseye guvenmeyin.bos kese olabilir demis..
Moralim bir bozuldu sabah sabah..Mailimi okumadini bu degerler anormal demesinden anladim cunku bu sonuclarin bhcg olmadigini burda bu testi yapmadiklarini falan yazmistim..Nasil sinirlendim..
Simdi 2 hafta daha bekliycem..yada en gec 10 gun..Tekrar ultrasina gircem ve insallah bebegimin kalp atislarini duyabilcem..Allahim bana o gunu gosterdiginde TR deki doktora bir mail dosiycem ki moral bozmak ,para icin vicdansiz olmak neymis gostercem..Ilk gittigimdede boyle demisti..Hic olumlu birsey dememisti..Allah saglikla elimize almayi nasip etsin..Her doktor ayni degil..Iyisini cikarsin ,vicdanlisini cikarsin Allah karsimiza..AMIN
slm kızlar,
benim göğüslerimin altı pişik gibi olmuşbirazcık yanıyo artarsa diye endişelendim:26: krem önerisi olan var mı ya da dr. dan bu konuda birşey duyan? galiba iç çamaşırlarımı değiştirmeliyim artık daha geniş daha rahat bişiler almalıyım. Pantolonlarımın beli de çk sıkı yakında onlarda rahatsız eder.Lastikli rahat şeyler almalıyım artık heralde
herkese merhabalar
Ben de artık eylül annesi olamıyorum malesef. Yazmıştım kahverengi akıntılarım çok diye sonra 3-4 doktor farklı şeyler demişti en son c.tesi günü yoğun sancı ve kanamayla acile gittim yatış yaptılar ve malesef bu sabah düştü bebeğim. Kürtaja gerek duyulmadı sonrasında doktorum çok küçük olduğunu ve gayet normal bir düşük olduğunu içimde birşey kalmadığını söyledi geldim eve. arayanlar yanıma gelenler falan derken anca kendimle başbaşa kaldım. Ama Çok şükür iyiyim Mevlam böyle uygun görmüş diyorum. Doktorum 1 ay sonra düzene gireceğimi söyledi sonrasında da korunma olur tekrar dedi. Bakalım hayırlısı....
doguma kadar dogumdan sonraa logusalık sendromu sonra cocuk bakımı evdden cıkamaamaa v.s vs. kadınlarınn bunalımları hıc bıtmıo benımde eylul bebegı kıs bebegı oldugundan sokaga adım bıle atamıyorum bunaldımBenim bu bilinçsizce gerilmelerim ne zamana kadar sürecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?