2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dr a gidince bunu mutlaka söyle idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir en azından tahlil yaparlar gebelikde tehlikeli allah korusun

vaktin varsa bence bekleme ne kaybedeceksin ki
ben adetimden 5 gün önce gitmeye başladım kan testi ile artışı izlediler önce
sonra 4 haftalıkken alttan muayene ile kese gözüktü
benimde 3.hamileliğim

canım bepanten sür hemen gecer yada pişik kremi:)gece uyumadan önce sür sabaha pişik mişik kalmıyo

hoşbulduk canım inşallah hayırlı gzel haberlerle gelirsiniz

benim önceki bozulmuş gebelikti düşük bile olamadı kürtajla alındı ayy ne bileyim arkadaşlar şu doktor muayenesi ni atlatıp bebeğimin guzel haberlerini bi alayım Allahım çok buyuk inşallah bende anne olma duygusunu yaşatacak hergün dua ediyorum burda da paylaştıkça içim ferahlıyo destek olmak ve destek almak çok guzel bişey

güvenebilecin bi dr edin sen en iyisi kendine. haklısın ben senin yerine olsam aynı olurum ama mecbur gidicez drlara

inşallah canım inşallah

güvenebilecin bi dr edin sen en iyisi kendine. haklısın ben senin yerine olsam aynı olurum ama mecbur gidicez drlara

haklısın canım iyi denilen bi doktordan randevu aldım bide doktorlar bişey yoksa bile kuçukken görunmeyınce pat diye olumsuzlukları sayıveriyolar insanın yuzune yuzune eksik olmasınlar oyuzden biraz beklemek istedim bende

Ben senin gibiyim..Ama ben daha hic cikarmadim..Cok aferdersin surekli geyiri gibi oluyorum ve agzima kadar cikiyor farkindayim..
Genelde aksamlari yogun yasiyorum bunu ..Sabahlari henuz bulantim olmadi..
Birde benim muthis gzaim var..Gazman gibiyim.Kabizlikta var..Boyle olan varmi ?

Bbilim ,iyide beklemedesin..Ben bugun itibariyle Turkiye'deki doktorlarin bircogunun gercekten doner sermayeye katki saglamak amacli is yaptiklarini ve bu konuda acimasiz olduklarini dusunmeye basladim..
O yuzdeb bekle,Allah hayirlisi versin..zaten vucut sagliksiz olan gebeligi kendi sonlandiriyormus..

Bak benim yasadigim ulke Turkiye'den abartisiz soyluyorum bi 30-40 yil geri bir ulke..Burda oyle zirt pirt doktora gidip ultrasona giremezsin..Turkiye'de rutine bagladigin bhcg testini bile yaptiramazsin..zaten bu testi yapmiyorlar bile burda cunku bilmiyorlar..

Ben 19 Ocak gunu keseyi gordum..Henuz bebegi gorememistim..SAT 13 Aralikti.
Burdaki doktor normal oldugunu 3 hafta sonra gidersem kalbini dinleyebilecegimi soyledi..Burdakiler yumurtladigin gunden hesap yapiyorlar..Yani ben Turkiye hesaplarina gore 6.haftam bitmek uzere burdaki doktorun hesabina gore 4.haftam bitmek uzere.Aslina bakarsan mantik olarak bu dogru geliyor bana..Dollenmeden itibaren hesap yapiyorlar..

Ayrica Sunu belirteyim..Uzun yazdim ama moralim cok bozuk bide topikteki onca kotu haberden sonra yazma geregi hissettim..
Ben dun Turkiye'deki doktoruma mail attim..Burdaki ultrason goruntusunu ve B hgc diye yaptiklari ama aslinda bhgc olmayan test sonuclarini..
Birde acikladim..Dedimki bu test sizin istediginiz degil..Bu hepatit testi..Zaten ustunde yaziyor..HIV (1+2) ve hepatit diye..
Sonra doktor yorumunu soyledim..cikan degerler 100 ve 134 du..bu degerler normalmis ve eger 300 un ustune cikarsa cok kotuymus diye yazdim..Ve bir cokda soru sordum..

Kadin mailimi okumamis bile direk eklere bakmis..Ve bu degerlere gore anormal bir gebelik..Buraya gelin burada yapalim testlerinizi..Keseye guvenmeyin.bos kese olabilir demis..

Moralim bir bozuldu sabah sabah..Mailimi okumadini bu degerler anormal demesinden anladim cunku bu sonuclarin bhcg olmadigini burda bu testi yapmadiklarini falan yazmistim..Nasil sinirlendim..

Simdi 2 hafta daha bekliycem..yada en gec 10 gun..Tekrar ultrasina gircem ve insallah bebegimin kalp atislarini duyabilcem..Allahim bana o gunu gosterdiginde TR deki doktora bir mail dosiycem ki moral bozmak ,para icin vicdansiz olmak neymis gostercem..Ilk gittigimdede boyle demisti..Hic olumlu birsey dememisti..Allah saglikla elimize almayi nasip etsin..Her doktor ayni degil..Iyisini cikarsin ,vicdanlisini cikarsin Allah karsimiza..AMIN

Canim bende oyleyim arada coooook cok az midem bulaniyor oda hic onemli digil o kadar az.Simdi en cok ayran iciyorum onceleri suyu cok tuketirdim simdi ayran hastasi oldum.Sen soyluyosunki ayva seviyorum Eskiden Hep soyluyolarki hamilelik zaman ayva yiyenin bebegi cok-cok guzel olurmus Seninki Nur topu olucak InsAllah.

Canim gecmis olsun Allah bidaha anne olmayi nasib eder Insallah.Senin adina cok uzuldum kac haftalikti?Belikde bi mucize olucak Allahdan umit kesilmez.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun kardesim valllahi okuyunca cok uzuldum.Ya neden dusukler cogaliyor yaaaaaaa Allahim lutfen bundan boyle kimseden bu haberi almayalim Her kes saglikla bebeklerini cucagina alsin Ya Rabbim Sen yardim et bizlere.

aynen dediğin gibi arkadaşım türkiyede malesef çoğunluk para için yapılıyor herşey bunu bende biliyorum ben zaten sağlık sektöründeyim, fakat ben doktorumu 15 yıldır tanıyorum evlenmeden önce bir dostluğumuz vardı bizim beni bir kaç kez özel muayenesinde ücret almadan muayene etmişliği vardır ona güvenerek çıkar amaçlı sölemediğini düşünüyorum bana dediklerini fakat biraz baştan savma baktı sanki usgyi karnıma anca 30 sn tutmuştur, çok yoğun sanırım ama tabiki bu hastaya bu kadar az zaman ayırmasını haklı çıkarmaz yada yanlış teşhis koymasını, bilemiyorum c.tesine kadar beklicem o diğer doktora gidicem bakalım kese büyümüşmü yolk falan görüncekmi? eğer öyleyse zaten o esas doktoruma 2 çift lafım olacak.

sana gelince arkadaşım gebeliğinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum dediğin gib maili okumaya bile tenzzül etmemiştir doktorun onlar için bir bebek hayatı okadarda önemli deil varsa yoksa para ve zamanları.

sana ilk gebeliğimden bahsedeyim şimdi 4,5 yaşında olan oğlumdan 2008 de şubat 14 benim hasta olmam lazım bir önceki hastalığım 14 ocak evde gebelik testi vardı eşim gittikten sonra yapayım dedim ve yaptım pozitif çıktı testim hemen eşimi aradım sevindi tabi işe gittim medikalde çalışmanın avantajı bizim patronların bi tıp merkezi var ozaman oraya gittik ölğen kanda beta hcg isticez, neyse hemen kanımı aldırdım lab. çıkıp hepsini tanıyoruz zaten aldı kanımı serumunu ayırırken dediki kaç günün geçti geçmediki dedim nasıl olur dedi ozaman gebe deilsin iyide dedim idrarda çıktı bozuktur o test dedi kanıda boşa çalışıyoruz olsun dedim siz çalışın aşaya doktorun yanına indim dedim hocam böyle böyle dedi günün geçmemiş sen gebe deilsin ama idrar öyle demiyo hocam yok öyle gebelik olmaz dış gebesindir sen dedi ben hesaba almadım tabi akşam üstü tetsin sonucu çıktı pozitif tanıdık başka laborantlar var bana diyolarki sen dış gebesi olabilirsin c.tesini zor ettim hemen doktora bi gittik herşey normal kese normal boşuna abarttılar o kadar sonra arayıp hani dış gebesiydim dicektim ama sevincimden onu bile unuttum yani anlıcan doktorda olsa herkes bişi sölüyo ama kulak asmıcan

nişasta iyi gelir
hametan da çok iyi bir kremdir çocukların pişiklerini 1 günde iyi ediyor
emzirenlerde göğüs için kullanıyormuş, ama hamilelerde nasıl bir etkisi var bilemiyorum

Son düzenleme:

allah hakkına hayırlısını verisn canım çok geçmiş olsun sen iyisin ya şimdi önemli olan bu allah yeni ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah ama sana önerim kanda pıhtılaşma testini sor doktoruna ve talep et bence bende sana yakın durumda ve beklemedeyim biliyosun bende isticem o testi ilk bebeğimde olmasa bile ikincide olabilrimiş çünkü

Benim bu bilinçsizce gerilmelerim ne zamana kadar sürecek acaba
doguma kadar dogumdan sonraa logusalık sendromu sonra cocuk bakımı evdden cıkamaamaa v.s vs. kadınlarınn bunalımları hıc bıtmıo benımde eylul bebegı kıs bebegı oldugundan sokaga adım bıle atamıyorum bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…