Ben senin gibiyim..Ama ben daha hic cikarmadim..Cok aferdersin surekli geyiri gibi oluyorum ve agzima kadar cikiyor farkindayim..
Genelde aksamlari yogun yasiyorum bunu ..Sabahlari henuz bulantim olmadi..
Birde benim muthis gzaim var..Gazman gibiyim.Kabizlikta var..Boyle olan varmi ?
cool burdamısın aradınmı?
Bilimcim dün hemen pc yi bile kapatmadan doktora gittim. Dr alttan ultrasonla baktı, bebeğin kalp atışlarını gördük ancak her kanamada düşük ihtimali olur dedi ve bana 3 gün rapor verdi dinlen dedi, progestan ilaç verdi günde 3 defa içmem için. 8 gün sonra tekrar çağırdı o zaman belli olacakmış bebeğin durumu. Kalp atışlarını o kadar heyecanla bekliyodum ki daha önceden, dün birden görünce minik pıt pıtları kanamanın etkisinden tam sevinemedim bile
Herkese desteklerinden dolayı çok tşk ederim, inşallah hepimiz hep iyi haberler veririrz
Bilimcim dün hemen pc yi bile kapatmadan doktora gittim. Dr alttan ultrasonla baktı, bebeğin kalp atışlarını gördük ancak her kanamada düşük ihtimali olur dedi ve bana 3 gün rapor verdi dinlen dedi, progestan ilaç verdi günde 3 defa içmem için. 8 gün sonra tekrar çağırdı o zaman belli olacakmış bebeğin durumu. Kalp atışlarını o kadar heyecanla bekliyodum ki daha önceden, dün birden görünce minik pıt pıtları kanamanın etkisinden tam sevinemedim bile
Herkese desteklerinden dolayı çok tşk ederim, inşallah hepimiz hep iyi haberler veririrz
üzülme bebeğin iyi olduğu sürece sorun yokki dinlenemene bak sen, benim bi akraba var annem durumumu sölemiş geçen hafta kadının tepkisi aynen şu "bee anam benim gelin 6 ay kanadı şırşır genede doğurdu nur topu gibi"yani her kanama bebeğe zarar vermez geçtimi şimdi lekelerin halen devam ediyormu?
Teşekkür ederim kübocum dinleniyorum.
Bilimcim sabah damlamış bişey yoktu ama silinci yine madeni 1 tl büyüklüğünde kahverengi leke oldu. Başka bişey yok. İnşallah bende o gelin gibi olurum
inşallah inşallah dinlen sen kafanıda yormamaya çalış hatta sana önerim güzel filmler izle burayı bile takip etme sürekli aklından gebe olduğun düşüncesini bile at tamamen unut vajinanıaksi halde stres olursun daha çok aç netten güzel bi komedi filmi izle yada belgesel falan kafanı yormucak şeyler izle bence. biliyorum dediklerim zor ama en azından film izleyebilirsin ama filimin içinde çocuk anne aile kavramları olmasın böyle recep ivedik gibi gora gibi yada amerikan pastası gibi saçma sapan ama komik bi film olsun
Bilimcim canım hiç güleceğim yoktu inanbebek bide ivedik e benzemesin Allah korusun ama çok haklısın bi süre çıkıyım forumdan ve film izleyim ama güzel insanların filmini herşey için teşekkürler arkadaşlar
kızlar nasılsınız ben progesteron kullanıyorum tedbir amaçlı doktorum günde 3 tane verdi sabah öğle akşam ama bana açıkçası çok ağır geldi başımı kaldıramıyorum onun yerine yerine gece yatarken 2 tane yutsan en azından uykuda olcam propeküstünde de yazıyor yani 3 tane yerine 2 tane yutcam bir zararı olur mu haftaya gittiğimde doktora söylerim olur mu acaba
selam kızlarrrr
bu sabah gittik doktora ve embriyoyu gösterdi doktorum kalbinin pıt pıt atışını da gördüm şükür
herşey yolunda dedi 1 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama ben zaten artık özel olarak doktora gitmeye başlıcam
mide yanması için de gaviscon verdi
ultrasona göre 6+3 üz değiştircem birazdan hamilelik takvimimi
sat a göre 8. hafta oluyo çünkü
sağol tatlım darısı tüm arkadaşlaratebrik ederim fendemende.
sanirim sat 'a gore ve cizelgeye gore onde gidiyoruz
en dogrusu ultrason
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var acaba
kızlar ben şuan 5 haftadayım ve henuz doktora gitmedim gecen bi duşuk yaşadığım için biraz psikolojik olarak doktora gitmek beni çok urkutuyodu haftaya çarşamba randevu aldım çok geç değil dir inşşallah acaba daha mı erken gitsem daha önce sorun yaşadığım için erken mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık fikirlerinizi söylermisiniz lütfenşuan bi kanama yasamıyorum çok şukur gecen sefer kahve kanamalarım vardı zaten tuvalete gitmeye korkuyorum 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum
Canim bende oyleyim arada coooook cok az midem bulaniyor oda hic onemli digil o kadar az.Simdi en cok ayran iciyorum onceleri suyu cok tuketirdim simdi ayran hastasi oldum.Sen soyluyosunki ayva seviyorum Eskiden Hep soyluyolarki hamilelik zaman ayva yiyenin bebegi cok-cok guzel olurmus Seninki Nur topu olucak InsAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?