2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende de gaz var :)
ama kabızlık degil tam tersi durum benim de bağırsaklarım çok çalışıyor :)
bir de yanıyorum yaa çok sıcaklıyorum geceleri özellikle uzerimi açmaktan bi hal oluyorum

cool burdamısın aradınmı?

Bilimcim dün hemen pc yi bile kapatmadan doktora gittim. Dr alttan ultrasonla baktı, bebeğin kalp atışlarını gördük ancak her kanamada düşük ihtimali olur dedi ve bana 3 gün rapor verdi dinlen dedi, progestan ilaç verdi günde 3 defa içmem için. 8 gün sonra tekrar çağırdı o zaman belli olacakmış bebeğin durumu. Kalp atışlarını o kadar heyecanla bekliyodum ki daha önceden, dün birden görünce minik pıt pıtları kanamanın etkisinden tam sevinemedim bile

Herkese desteklerinden dolayı çok tşk ederim, inşallah hepimiz hep iyi haberler veririrz

canım bence stres yapma bebeğinin kalp atışlarını duydugun için sevinmelisin çünkü streste en büyük düşman rahat ol sadece dinlen

üzülme bebeğin iyi olduğu sürece sorun yokki dinlenemene bak sen, benim bi akraba var annem durumumu sölemiş geçen hafta kadının tepkisi aynen şu "bee anam benim gelin 6 ay kanadı şırşır genede doğurdu nur topu gibi" yani her kanama bebeğe zarar vermez geçtimi şimdi lekelerin halen devam ediyormu?

Teşekkür ederim kübocum dinleniyorum.

Bilimcim sabah damlamış bişey yoktu ama silinci yine madeni 1 tl büyüklüğünde kahverengi leke oldu. Başka bişey yok. İnşallah bende o gelin gibi olurum

Merhaba eylül anneleri

benide aranıza alın

sat 6 aralık 2 hafta önce ilk muaynede keseyi göremedik, geçen hafta sonu muaynede kesemizi gördük

kalp atışlarını sorduğumda uyuz bi gülümsemeyle ama daha su o bişey göremeyiz cevabını aldım.

Burdaki yorumlarda okuduğum yolk kesesi vs. açıklama yapmış doktorlarınız benimkinde hiçbişey yok sadece haftaya tekrar gel dedi

gebelik haftasını bile söylemedi ultrason çıktısında 5w4d yazıyodu doğru yorumladıysam 1 hafta geriden gelıyor

beni soğutan bikaç şey daha olduğu için başka bi dr dan randevu aldım bu cumartesi gidip daha detaylı öğrenicem inşallah

Teşekkür ederim kübocum dinleniyorum.

Bilimcim sabah damlamış bişey yoktu ama silinci yine madeni 1 tl büyüklüğünde kahverengi leke oldu. Başka bişey yok. İnşallah bende o gelin gibi olurum

inşallah inşallah dinlen sen kafanıda yormamaya çalış hatta sana önerim güzel filmler izle burayı bile takip etme sürekli aklından gebe olduğun düşüncesini bile at tamamen unut vajinanı aksi halde stres olursun daha çok aç netten güzel bi komedi filmi izle yada belgesel falan kafanı yormucak şeyler izle bence. biliyorum dediklerim zor ama en azından film izleyebilirsin ama filimin içinde çocuk anne aile kavramları olmasın böyle recep ivedik gibi gora gibi yada amerikan pastası gibi saçma sapan ama komik bi film olsun

Bilimcim canım hiç güleceğim yoktu inan bebek bide ivedik e benzemesin Allah korusunama çok haklısın bi süre çıkıyım forumdan ve film izleyim ama güzel insanların filmini herşey için teşekkürler arkadaşlar

cem yılmazın bir tat bir dokusunu izle ozaman oda çirkin ama recepten iyidir hayır aklını yormasınlar diye diyorum hadi görüşrüüz sonra iyi haberlerini alırız

slm kızlar ben de dün gittim doktora çok şükür kalp atışlarını duyduk doktorda şimdilik bir sorun yok herşey gayet iyi gidiyor dedi inş.öyle olur.

yok cnm bu gayet normal merak etme
ilk dr a gittiğimde ultrasondan baktı bir şey göremedim ama an hamile olduğumu çok yoğun hissettim ama 1 gün sürdü :)
şimdi hiç hamileymişim gibi gelmiyor
bebişlerin klp atışlarını bi duyalım da o zaman gör bak sen nasıl hissediyoruzzzz

canım nezamandır yoksun dikkatimi çekti iyimisin bi sorun yoktur inşallah

selam kızlarrrr
bu sabah gittik doktora ve embriyoyu gösterdi doktorum kalbinin pıt pıt atışını da gördüm şükür
herşey yolunda dedi 1 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama ben zaten artık özel olarak doktora gitmeye başlıcam
mide yanması için de gaviscon verdi
ultrasona göre 6+3 üz değiştircem birazdan hamilelik takvimimi
sat a göre 8. hafta oluyo çünkü

tebrik ederim fendemende.
sanirim sat 'a gore ve cizelgeye gore onde gidiyoruz
en dogrusu ultrason

Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var acaba

Canım bende düne kadar hiç bir belirti yoktu ama gece mide bulantısıyla iki kere uyandım ilkinde lavaboya zor yetiştim ikincide midemde bişey olmadığı için biraz kıvrandım ve şuanda bir lokma ağzıma bişey sokmadım ama bulantım devam ediyor. Sanırım bu bizim hissetmemize bakmıyor Rabbim onun varlığından haberdar önemli olan bu

tıbbi gebeliklerde bile 6+0 da çağırıyorlar kese için ama ondan önce kan tahlili yapıyorlar sen daha fazla bekleme bence

inşallahhh canım ya bide ayva yeyince bebiş gamzeli olurmuş derler,,,bilmiyorum herhalde 9 ay boyunca yiycem aklımdan hiç çıkmıyo ayva,işteyim şöforlere aldırdım 2 kilo ,posetti koydum yanıma soyup soyup yiyorum halimi bi görsen gülmekten ölürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…