inşallahhh canım ya bide ayva yeyince bebiş gamzeli olurmuş derler,,,bilmiyorum herhalde 9 ay boyunca yiycem aklımdan hiç çıkmıyo ayva,işteyim şöforlere aldırdım 2 kilo ,posetti koydum yanıma soyup soyup yiyorum halimi bi görsen gülmekten ölürsün...
kizlar folik asit disinda B12 VITAMIN alan varmi?
kizlar folik asit disinda B12 VITAMIN alan varmi?
Ben alıyorum canım
bir de içinizde lens kullanan var mı?
bir kaç gündür gözlerim lesnleri dışarı atmak istiyor çıkarmak istiyorum sürekli batıyor
gebelikten midir nedir??
derim kuruyor tamam anladık da
gözüm de mi yani??????
bende elevit ve folik asit beraber kullanıyordum
doktorum sadece folik asit iç dedi
şimdi kullanmıyorum kızlar
tatlim cok faydaliymis bebek icin oyle duydum yarin doktoruma sorup hemen alcam
canım ben tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hamile kaldım işte doktorum tedaviye başlamadan önce B12 , folikasit ve coraspin yazdı o zaman 4 haftalık hamileymişim işte o zamandan beri kullanıyorum. Doktora en son sorduğumda ilaçlara devam et bebeğe faydalı dedi hatta coraspini 7 aylık olana kadar kullanabilirsin dedi:26:
bende de gaz var :)
ama kabızlık degil tam tersi durum benim de bağırsaklarım çok çalışıyor :)
bir de yanıyorum yaa çok sıcaklıyorum geceleri özellikle uzerimi açmaktan bi hal oluyorum
canım çok sevindim ba ben sana demiştim hemen ümitsizliğe kapılma diye hayırlısı olsun inşallah sonuna kadar herşey ii gşder
biliyomusun bende ilk kez tup bbk tedavisine baslayacagim ay hamile kaldim
30 aralikta adet olmayinca bi baktim hamileyim sok oldum
halbuki 24 ocak 2013 doktor randevu vermisti tup bbk icin
cizelgeye bakma onden gidiyo henuz ultrasona almadi doktorum(yurtdisinda erken gozuyle bakiliyo) birde radyosyon tehlikeli diyorlar ilk 3 ay onlarin gorusu tabide...
benim son adet tarihim 6 aralik ben yaklasik 1 yildir folik asit kullaniyordum hamile kaldim bu defa folik+vitamin D ikisi bir arada gunde bir tane aliyorum doktorum onerdi,ama b12 yide sorcam alabilirmiyim diye
teşekkür ederim canım yaa, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :) bebeklerini kaybeden arkadaşlara ne desem teselli etmeyecek, onları o kadar iyi anlıyorum ki, en önemli teselli demek ki hamile kalabiliyor olmak bence. hamile kalabildikten sonra elbet o bebek bir gün tutacak, kucağa alınacak!
cumartesi günü başka bir dr a gidiyim dedim. benim doktorum yeditepe üni hastanesinde. bi baktım doğum fiyatlarına, inanılmaz! o kadar para gereksiz geldi bana doğum için. neyse central hospital evime çok yakın bari oraya gidiyim dedim. doktor üzüm gebeliğine benziyor, bhcg 2000 olmuş bebeğin görünmemesi normal değil demez mi?! bütün hafta sonu zehir zıkkım oldu. bütün hafta sonu yaptığım internete üzüm gebeliği yazıp okuyup okuyup kafayı yemek! ya madem emin değilsin kardeşim, ne paylaşırsın ki hastanla! tut içinde azıcık tam teşhis koyana kadar di mi?! bi de biliyosun 3 ay önce düşük yapmışım, tedirginlikten kafayı üşütücem! bu sene iş değiştirdiğim için özel sigortam bu sene doğum kapsamıyor. ama özel sigortası veya para derdi olmayan için kesinlikle yeditepe Rukset hn. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?