2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ayvayı yedikten sonra parmağınla gamze olmasını istediğin yanağa bastıracaksın
halk arasında söylenen batıl bi inanç tabiki de ama bende işe yaradı annem başarmış yani

ben de yerken yapıyorum

Son düzenleme:
bir de içinizde lens kullanan var mı?

bir kaç gündür gözlerim lesnleri dışarı atmak istiyor çıkarmak istiyorum sürekli batıyor

gebelikten midir nedir??

derim kuruyor tamam anladık da

gözüm de mi yani??????

kizlar folik asit disinda B12 VITAMIN alan varmi?

bana aile hekimi vermişti gebelikten önce 3 ay devam etmişti

gebelik olunca aile hekimi devam et dedi doktorda 3 ay sonra kullan çocuk bi canlansın dedi

doktorumu değiştiriyorum cumartesi sorucam bakalım ilaç kullanımını tekrar

bugun doktora gittim..bebeği görüldü ve kalp atısları gözükmüş ama ben duyadım.
şimdi keseye bakıyorum da kese yusyuvarlacık bişi değil
sade kese gözüktüğünüde yuvarlak bişidir şimdi sanki yatay tavuk yumurtası gibi duruyo. :) bi tarafında da bebiş var..

bende elevit ve folik asit beraber kullanıyordum
doktorum sadece folik asit iç dedi
şimdi kullanmıyorum kızlar

canım, ben lazer ameliyatı olduktan sonra göz kuruluğu başladı. bir kaç sene damla kullandım geçti ama bazı günler az su içtiğimde gözlerim acayip kurur, kırpamam bile. iki bardak su içsem damla damlatmaya bile gerek kalmaz. bence su içmeyi biraz daha arttırmakta fayda var.

tatlim cok faydaliymis bebek icin oyle duydum yarin doktoruma sorup hemen alcam

canım ben tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hamile kaldım işte doktorum tedaviye başlamadan önce B12 , folikasit ve coraspin yazdı o zaman 4 haftalık hamileymişim işte o zamandan beri kullanıyorum. Doktora en son sorduğumda ilaçlara devam et bebeğe faydalı dedi hatta coraspini 7 aylık olana kadar kullanabilirsin dedi:26:

selam kızlar.haftasonu bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk..doktorum bir de smear testi yaptı..doğal beslen dedi, paket şeylerden uzak dur dedi..halsizlik ve bulantı var ama ilk hamileliğimdeki kadar değil çok şükür..

biliyomusun bende ilk kez tup bbk tedavisine baslayacagim ay hamile kaldim
30 aralikta adet olmayinca bi baktim hamileyim sok oldum
halbuki 24 ocak 2013 doktor randevu vermisti tup bbk icin
cizelgeye bakma onden gidiyo henuz ultrasona almadi doktorum(yurtdisinda erken gozuyle bakiliyo) birde radyosyon tehlikeli diyorlar ilk 3 ay onlarin gorusu tabide...
benim son adet tarihim 6 aralik ben yaklasik 1 yildir folik asit kullaniyordum hamile kaldim bu defa folik+vitamin D ikisi bir arada gunde bir tane aliyorum doktorum onerdi,ama b12 yide sorcam alabilirmiyim diye

Son düzenleme:
bende de gaz var :)
ama kabızlık degil tam tersi durum benim de bağırsaklarım çok çalışıyor :)
bir de yanıyorum yaa çok sıcaklıyorum geceleri özellikle uzerimi açmaktan bi hal oluyorum

Anaaam !! bende yanayooorum dostlar :)))
Kiz bende geceleri zaten ustumu ortemiyorum..Ona ragmen sabahlari su gibi kalkiyorum yataktan..Allah sonumuzu hayir etsin..
Bende kabizlikta var yaaa ( Ne guzel sende yok..Insallah kimse sikinti cekmez gebeliginde..,..:)

Son düzenleme:
canım çok sevindim ba ben sana demiştim hemen ümitsizliğe kapılma diye hayırlısı olsun inşallah sonuna kadar herşey ii gşder

teşekkür ederim canım yaa, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :) bebeklerini kaybeden arkadaşlara ne desem teselli etmeyecek, onları o kadar iyi anlıyorum ki, en önemli teselli demek ki hamile kalabiliyor olmak bence. hamile kalabildikten sonra elbet o bebek bir gün tutacak, kucağa alınacak!

cumartesi günü başka bir dr a gidiyim dedim. benim doktorum yeditepe üni hastanesinde. bi baktım doğum fiyatlarına, inanılmaz! o kadar para gereksiz geldi bana doğum için. neyse central hospital evime çok yakın bari oraya gidiyim dedim. doktor üzüm gebeliğine benziyor, bhcg 2000 olmuş bebeğin görünmemesi normal değil demez mi?! bütün hafta sonu zehir zıkkım oldu. bütün hafta sonu yaptığım internete üzüm gebeliği yazıp okuyup okuyup kafayı yemek! ya madem emin değilsin kardeşim, ne paylaşırsın ki hastanla! tut içinde azıcık tam teşhis koyana kadar di mi?! bi de biliyosun 3 ay önce düşük yapmışım, tedirginlikten kafayı üşütücem! bu sene iş değiştirdiğim için özel sigortam bu sene doğum kapsamıyor. ama özel sigortası veya para derdi olmayan için kesinlikle yeditepe Rukset hn. tavsiye ederim.

doktorum söylediği kadarıyla
bu haftalarda bebişler tek taş yüzüğe benzermiş
benimkide aynen o şekildeydi

Bu kadar olur yaaa sadece bekleme süremiz tutmuyor sanırım ben yaklaşık 3 yıldır istiyordum ve benimde son adet tarihim 6 aralık
keseyi gördük güzelimde haftasıyla ilgili bişey söylemedi kan tahliline göre 5 haftalıktım en son haftamı söylediğinde cumartesi doktora gidicem o zaman tam olarak öğreniriz kaç haftalık olduğumuzu

bu kadar hassas bir durumdayken doktorların bu umursamaz halleri sinir bozucu gerçekten
devamlı benzer şeylerle karşılaşa karşılaşa
hissisleşmişler

MEDMUS um yakaladım senii :)

benimde son adet 13 aralık keseyi gördük bakalım yarın sabahta inşallah kalbini duyarızzzzzzz duyarmıyız kiiiii ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…