2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ehh oda tutuyor diyelim hayatim neredeyse 4 yil olmustu
ayni gunler sey olmus sanki neyse okadarini bosverelim
valla bende senden ogrencem kac haftalik oldugumu
uyuz doktor hala aramadi ultrason icin bekliyorum
ne sabir varmis bende pehh..

Canim hadi gozunaydin bende gittim sabah dr hem gorduk hem duyduk kizimla gitmistim herkeze naklen yayinladi gurultu duydum diyip duruyo cadi bugun 7+2 dedi dr dogum 8eylul gorunuyo ama sezeryan olacagi icin 10gun once yani agustos sonu olacak ins.. 5hafta sonraya randevu aldim hem cinsiyetinide ogrenirim dedim 1martta bidaha bebisimizi gorucez

MEDMUS um yakaladım senii :)

benimde son adet 13 aralık keseyi gördük bakalım yarın sabahta inşallah kalbini duyarızzzzzzz duyarmıyız kiiiii ???

Aneeeeeeeem idilimde gelmiş hoşgelmiiiiiiiiiiiş bende 15 aralıkta keseyi gördüm kuzum pıtpıtları inş cumartesi duycam Sen şanslısın şunun şurasında yarın sabaha ne kaldı cumartesi gelmiyor arkadaş yaavvvvvv Bu arada duyarmıyız ki ne demek tabiki de duycaksııııııııın

ehh oda tutuyor diyelim hayatim neredeyse 4 yil olmustu
ayni gunler sey olmus sanki neyse okadarini bosverelim
valla bende senden ogrencem kac haftalik oldugumu
uyuz doktor hala aramadi ultrason icin bekliyorum
ne sabir varmis bende pehh..

Sabır taşı mısın mübarek o aramıyorsa sen ara ben olsam duramam yaa:18: nesse ben sana bilgi veririm nasılsa her şeyimiz aynı haftamızda aynıdır

hepsi garip oluyor doktorların bazıları çok ukala oluyorlar benimki kesinlikle yeryüzünde gördüğüm en ama en iyi doktor Ozan Özolcay benim değerim 2680di ve kesinlikle 2 gün sonra görücez biz keseyi dedi adam benden daha inançlı olumsuz bişey düşünmeye izin vermiyor asla ama malesef ozan beyle devam edemiceğim çok üzgünüm ii bi doktor arayışı içindeyim çok ii yerler var ama fiyatlar uçuyor

medmus allah dogumlarimizida gostersin hayirlisiyla insallah arkadaslik teklifi yolladim geldimi

amin canım inşallah bebeklerimizin gelişimlerini de takip ederiz. Rabbim o günleri göstersin bize :)) bu arada işlem tamam beybi

Kızlar bulantıyla aranız nasıl ben gece hiç uyumadım diyebilirim hatta bulantıyla uyanmasaydım yatağı falan batırır mışım zor yetiştim valla şuan mide bulantım var deli gibi açım ama lokma yiyemiyorum iştahsızım bir insan hem aç olup hem iştahsız olmayı nasıl becerebilir ki :44:

anaamm en baş sayfada liste varmış yaaa
sat-20.12.2012
2. bebeğim
29 yaşındayım
istanbuldayım
sat a göre muhtemel doğum 26 eylül ama sezercik olucağım için daha erken olur
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

selam kizlar nasilsinizz...hamilelik nasil gidiyorr,,dun balik yedimmm...tavuk et yiyemiyorumm..mide bulantim hafif sekilde devam ediyor,,,doktoraa 15 subatta gidecemm simdilik rahat geciyor insallah hep boyle devam eder...herkes iyimi bakalimm?

Merhaba,
Hayırlısıyla Eylül annesi olacam gibi görünüyor
pıt pıtları duyduk gördük
bir kızım var

bende elevit ve folik asit beraber kullanıyordum
doktorum sadece folik asit iç dedi
şimdi kullanmıyorum kızlar

Merhaba arkadaşlar.Bugün biraz geç geldim foruma...bakıyorum çoook sohbetler geçmiş.Öncelikle bebeklerini düşüren annelere birkaç cümlem olacak. Bebeğinizden,umutlarınızdan ayrılmak gibi geliyor olabilir size şu anda. Ama hiç öyle düşünmeyin. Doğa sağlıklı olmayan geni ilk 3 ay içinde elemine ediyor. Bu elemeler sizin iyiliğiniz için...Bunu böyle düşünün. Annenin ilk 3 ay anneliğinden tam bişey anlamama sebebi de bu. Bağ hemen çok kuvvetli olmuyor ki kayba kolay alışılabilsin. Yani doğal seleksiyon görevini yapıyor,hiç üzülmeyin. Bir güzel haber de....düşükten sonra çok kolay hamile kalınabildiği...Rahim ve beden zaten anneliğe hazırlanmaya başladığı için bir sonraki menstrual dönemde döllenme kolaylaşıyor.
Gelelim şu mide bulantılarına...Bundan sonra bulantılarımı sevmeye çalışacağım.Çünkü iki hamileliğimde de sigarayı nasıl bıraksam diye düşünmeme gerek kalmadan bulantılarla uzaklaştım valla. Şimdi biri sigara desin ben kusayım yani....o derece
Herkes bulantılarını sevsin,şimdiden kasıklarını okşasın.Yeni bir yaşam ben buradayım diyor,farkıma var, beni unutma diyor. Kendini hatırlatıyor bize bu minicik bebekler.
Ve hepiniz karamsarlıklarınızı bir kenara bırakın. Hep güzel, olumlu şeyler düşünün, felaket senaryolarından uzak tutun kendinizi. Bebekleriniz kısa bir süre sonra sizi hissetmeye başlayacak.Benim 17 aylık, çok pozitif, olumlu bir oğlum var. Onunla ilk hamile kaldığım günden itibaren konuştum ben.Ona şarkılar söyledim, onu okşadım..Bugün bir kardeşinin olacağının bile tam farkında değil ama her öğürdüğümde gelip bana sarılıyor o küçücük kollarıyla...Beni öpüyor,teskin ediyor resmen.
Pozitif olun, herşey güzel olacak.

5 hafta sonra cinsiyet öüreniliyo mu kız
bizim işyerinde arkadaş 14 haftalık 3 hafta sonra cinsiyet öğrencez dedi

selam kizlar nasilsinizz...hamilelik nasil gidiyorr,,dun balik yedimmm...tavuk et yiyemiyorumm..mide bulantim hafif sekilde devam ediyor,,,doktoraa 15 subatta gidecemm simdilik rahat geciyor insallah hep boyle devam eder...herkes iyimi bakalimm?

aynı tarihlere denk geliyo muhtemel doğumumuz benimde başladı mide bulantılarım ama çok hafif

14 ocakta gittim 30 ocakta tekrar çağardı doktorum kısmetse gidicem :)

bunu hissetmek harika bi duygu:)

Benim bildiğim 14-16. haftalarda bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor.Benim ilk hamileliğimde doktorum 14. haftada görmüştü.Tabi erkekler net gösteriyor.Kız kendini saklayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…