Bu kadar olur yaaa sadece bekleme süremiz tutmuyor sanırım ben yaklaşık 3 yıldır istiyordum ve benimde son adet tarihim 6 aralık
keseyi gördük güzelimde haftasıyla ilgili bişey söylemedi kan tahliline göre 5 haftalıktım en son haftamı söylediğinde cumartesi doktora gidicem o zaman tam olarak öğreniriz kaç haftalık olduğumuzu
selam kızlarrrr
bu sabah gittik doktora ve embriyoyu gösterdi doktorum kalbinin pıt pıt atışını da gördüm şükür
herşey yolunda dedi 1 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama ben zaten artık özel olarak doktora gitmeye başlıcam
mide yanması için de gaviscon verdi
ultrasona göre 6+3 üz değiştircem birazdan hamilelik takvimimi
sat a göre 8. hafta oluyo çünkü
MEDMUS um yakaladım senii :)
benimde son adet 13 aralık keseyi gördük bakalım yarın sabahta inşallah kalbini duyarızzzzzzz duyarmıyız kiiiii ???
ehh oda tutuyor diyelim hayatim neredeyse 4 yil olmustu
ayni gunler sey olmus sankineyse okadarini bosverelim
valla bende senden ogrencem kac haftalik oldugumu
uyuz doktor hala aramadi ultrason icin bekliyorum
ne sabir varmis bende pehh..
teşekkür ederim canım yaa, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :) bebeklerini kaybeden arkadaşlara ne desem teselli etmeyecek, onları o kadar iyi anlıyorum ki, en önemli teselli demek ki hamile kalabiliyor olmak bence. hamile kalabildikten sonra elbet o bebek bir gün tutacak, kucağa alınacak!
cumartesi günü başka bir dr a gidiyim dedim. benim doktorum yeditepe üni hastanesinde. bi baktım doğum fiyatlarına, inanılmaz! o kadar para gereksiz geldi bana doğum için. neyse central hospital evime çok yakın bari oraya gidiyim dedim. doktor üzüm gebeliğine benziyor, bhcg 2000 olmuş bebeğin görünmemesi normal değil demez mi?! bütün hafta sonu zehir zıkkım oldu. bütün hafta sonu yaptığım internete üzüm gebeliği yazıp okuyup okuyup kafayı yemek! ya madem emin değilsin kardeşim, ne paylaşırsın ki hastanla! tut içinde azıcık tam teşhis koyana kadar di mi?! bi de biliyosun 3 ay önce düşük yapmışım, tedirginlikten kafayı üşütücem! bu sene iş değiştirdiğim için özel sigortam bu sene doğum kapsamıyor. ama özel sigortası veya para derdi olmayan için kesinlikle yeditepe Rukset hn. tavsiye ederim.
Sabır taşı mısın mübarek o aramıyorsa sen ara ben olsam duramam yaa:18: nesse ben sana bilgi veririm nasılsa her şeyimiz aynı haftamızda aynıdır
medmus allah dogumlarimizida gostersin hayirlisiyla insallah arkadaslik teklifi yolladim geldimi
gözunuzaydın arkadaşlarrr maşallah
Canim hadi gozunaydin bende gittim sabah dr hem gorduk hem duyduk kizimla gitmistim herkeze naklen yayinladi gurultu duydum diyip duruyo cadibugun 7+2 dedi dr dogum 8eylul gorunuyo ama sezeryan olacagi icin 10gun once yani agustos sonu olacak ins.. 5hafta sonraya randevu aldim hem cinsiyetinide ogrenirim dedim 1martta bidaha bebisimizi gorucez
selam kizlar nasilsinizz...hamilelik nasil gidiyorr,,dun balik yedimmm...tavuk et yiyemiyorumm..mide bulantim hafif sekilde devam ediyor,,,doktoraa 15 subatta gidecemm simdilik rahat geciyor insallah hep boyle devam eder...herkes iyimi bakalimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?