kızlar bu muthişşşşş
fiyatını ögrenirseniz bana yazın lütfen
babybay bebek karyolası
canım ayvayı yedikten sonra parmağınla gamze olmasını istediğin yanağa bastıracaksın
halk arasında söylenen batıl bi inanç tabiki de ama bende işe yaradı annem başarmış yani
ben de yerken yapıyorum
selam kızlarrrr
bu sabah gittik doktora ve embriyoyu gösterdi doktorum kalbinin pıt pıt atışını da gördüm şükür
herşey yolunda dedi 1 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama ben zaten artık özel olarak doktora gitmeye başlıcam
mide yanması için de gaviscon verdi
ultrasona göre 6+3 üz değiştircem birazdan hamilelik takvimimi
sat a göre 8. hafta oluyo çünkü
kızlar merhaba benm gibi eç döllenme olan varmı acaba aranızda keseyigördük ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkmış ve beta hcg değerlerimde öyle tavan yapmadı çok yavaş yükseliyor böyle bir durum yaşayan varmı acaba
merhaba... benim de şuan 6-7 haftalık ama doktora göre 4,5 -5 haftalık demekki geç döllenmiş. Keseyi ben de gördüm ama bhcg kaç test yaptırmadığım için bilemiyorum.
Keseyi gördüğüne göre dış gebelik değil o zaman kese de boş değil anladığım kadarıyla daaa. .... kaçtan kaça yükseldi bhcg merak ettim.
Ben bişey anlamadım.Anlayan var mı
canım bilmiyorum dış gebelik değil o kesin artık çok küçük bi kese gördü beta hcg değerlerim tam 2 ye katlayarak artmıyor ve kese boyu sata göre 2 hafta gerideymiş...ya geç döllenme yada sağlıksız embriyo dedi..cuma günü tekrar bakacak doktor canım.hep ağlıyorum çok korkuyorum inşallah öyle değildir diye.bana 2 gnde bir beta hcg testi yaptıırıyordoktor şuanda bide
canım ayvayı yedikten sonra parmağınla gamze olmasını istediğin yanağa bastıracaksın
halk arasında söylenen batıl bi inanç tabiki de ama bende işe yaradı annem başarmış yani
ben de yerken yapıyorum[/QUOTE
doğru ama bu .peygamber efendimiz buyurmuş hamilelğin 4 ve 5. ayında ayva yiyenin cocugu güzel olur diye.
Deli gibi cikolata seven ben artık reklamlarda bile izleyemiyorum
hep tuzlu eksi şeyler yiyorum, ayva, eksi elma,tuzlu ayran..kendime sasiriyorum
Canım acayip tuz çekiyor yaw
bugün mide bulantım ve yanma olmadı hiç çok şükür gayet rahat yemek yedim
Deli gibi cikolata seven ben artık reklamlarda bile izleyemiyorum
hep tuzlu eksi şeyler yiyorum, ayva, eksi elma,tuzlu ayran..kendime sasiriyorum
Canım acayip tuz çekiyor yaw
bugün mide bulantım ve yanma olmadı hiç çok şükür gayet rahat yemek yedim
kızlarrr
çok moralim bozuldu zararlı oldugunu bile bile laptıop hep karnımda yastıgın üzerinde genelde duruyodu
inanılmaz zararlıymış helede5-6 .haftalarda tam benim haftalarda
kesin zarar verdim bebege hemde çokk
ne kadar cahilim ya
nefret ediyorum kendimdennn
7 yaşında ki kızım bile kızıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?