2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım deniycem mutlaka,,bu arada sen bebişin kalp atışlarını duydun mu?seninle inşlh doğum tarihimiz aynı ya ondan sordum,,,benimki 5+6 oldu dr endişelenme daha çok küçük dedi ama yinede içim rahat etmiycek duymadan bu perşembe tekrar gidicem inlh duyarım.bide bişey sorcam benim aşılama tarihimi göre bebiş 32 günlük,ultrasyona göre 5+6,sat göre 7 haftalık....hangisine inanıcam bilmiyorum..ultrasyonla aşılama tarihinin tutması gerekmez mi

Batıl matıl valla ama ayva sanırım işe yarıyor.Ben yediğimde yanağıma bastırmadım ama oğlum gamzeli :)
Size birkaç batıl sayayım bari yeri gelmişken.
Hamileyken çilek ve ciğer ellemeyin, bebekte lekesi çıkar derler. Hiçbişey çalmayın,izinsiz almayın, bebekte lekesi çıkar derler :)
Hamileyken keçi ve eşek de okşamayın derler.Çocuğunuz çok inatçı olurmuş :))))

Son düzenleme:

fendemendeÇok sevindim seninle aynıydı günlerimiz.Allah tamamına erdirsin..Bizde bugün Kalp atışlarını duyduk bizde çok şükür miniciğimizi gördük. rabbim çok görmesin darısı diğer bekleyenlerin başına. Sormak istediğim birşey var. Doktor benden Toplamda 9 tane test istedi ne olduklarını soramadım heycandan senden istedimi nedir bunlar varmı bir fikrin?

kızlar merhaba benm gibi eç döllenme olan varmı acaba aranızda keseyigördük ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkmış ve beta hcg değerlerimde öyle tavan yapmadı çok yavaş yükseliyor böyle bir durum yaşayan varmı acaba

merhaba... benim de şuan 6-7 haftalık ama doktora göre 4,5 -5 haftalık demekki geç döllenmiş. Keseyi ben de gördüm ama bhcg kaç test yaptırmadığım için bilemiyorum.

Keseyi gördüğüne göre dış gebelik değil o zaman kese de boş değil anladığım kadarıyla daaa. .... kaçtan kaça yükseldi bhcg merak ettim.

canım bilmiyorum dış gebelik değil o kesin artık çok küçük bi kese gördü beta hcg değerlerim tam 2 ye katlayarak artmıyor ve kese boyu sata göre 2 hafta gerideymiş...ya geç döllenme yada sağlıksız embriyo dedi..cuma günü tekrar bakacak doktor canım.hep ağlıyorum çok korkuyorum inşallah öyle değildir diye.bana 2 gnde bir beta hcg testi yaptıırıyordoktor şuanda bide

kızlar ben korkudan yaptıramıyorum burda yazanları okuduktan sonra
saglıksız derse aldıracakmısınız
neden öyle ya ben ilkindede yaptırmadım hiç

Umarım sağlıksız embriyo değildir canım. Ben iki doktora gittim ikisi de bişey demedi bi sorun yok dediler.
Senin kese belki daha küçükse ondan öyle bir araştırma içerisine girmiş olabilr. Doktordan doktora da fark ediyor. Umarım cuma günü iyi sonuçlar alırsın canım o doktora ne kadar güveniyosun bilmiyorum ama istersen başka bir doktora daha git

Deli gibi cikolata seven ben artık reklamlarda bile izleyemiyorum
hep tuzlu eksi şeyler yiyorum, ayva, eksi elma,tuzlu ayran..kendime sasiriyorum
Canım acayip tuz çekiyor yaw
bugün mide bulantım ve yanma olmadı hiç çok şükür gayet rahat yemek yedim

Ben kaçıncı haftada olduğumu bile bilmiyorum çünkü keseyi bile alttan gördü doktor.
Normalde 7. haftada olmam gerekiyor ama hiçbişey belli değil.
Geçen cuma gittiğimde 430'lardaydı değerim ne zaman gitmeliyim sizce?

kız sen benim aynımın tıpkısısın yaa
bende bugün iyidim şkr inş böyle devam eder

seninle günlerimiz aynı canım benimde bugun başladı bulantım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

kızlarrr
çok moralim bozuldu zararlı oldugunu bile bile laptıop hep karnımda yastıgın üzerinde genelde duruyodu
inanılmaz zararlıymış helede5-6 .haftalarda tam benim haftalarda
kesin zarar verdim bebege hemde çokk
ne kadar cahilim ya
nefret ediyorum kendimdennn
7 yaşında ki kızım bile kızıyodu

canım kendini suçlamak sana ve bebişine birşey kazandırmaz..ben de senin gibiyim bu tür şeylerde fazlasıyla vicdan yaparım ama şöyle düşün : hamile olduğunu çok geç öğrenen ve çok zararlı şeyler yapanlar var:çok ağır eşya kaldırmak,sigara-alkol almak vs.. belki ben de aynı şeyi yapmış olabilirim ..ki hala laptoptan giriyorum nete karnımda olmasa da zararlı diye biliyorum ama ben dr a sorduğumda bebeğe zararı olmaz demişti;kesin bir bilgi yok sanırım bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…