fendemendeÇok sevindim seninle aynıydı günlerimiz.Allah tamamına erdirsin..Bizde bugün Kalp atışlarını duyduk bizde çok şükür miniciğimizi gördük.rabbim çok görmesin darısı diğer bekleyenlerin başına. Sormak istediğim birşey var. Doktor benden Toplamda 9 tane test istedi ne olduklarını soramadım heycandan senden istedimi nedir bunlar varmı bir fikrin?
valla canım bana geçen gittiğimde yapıldı
idrara bakıldı kan değerlerine şeker vs gibi bir de eliza yapıldı yani hepatit testleri
hepsi temiz çıktı büyük ihtimal senden de onları istemiştir
5-6 tüp kan almışlardı
5 hafta sonra cinsiyet öüreniliyo mu kız
bizim işyerinde arkadaş 14 haftalık 3 hafta sonra cinsiyet öğrencez dedi
Canim hadi gozunaydin bende gittim sabah dr hem gorduk hem duyduk kizimla gitmistim herkeze naklen yayinladi gurultu duydum diyip duruyo cadibugun 7+2 dedi dr dogum 8eylul gorunuyo ama sezeryan olacagi icin 10gun once yani agustos sonu olacak ins.. 5hafta sonraya randevu aldim hem cinsiyetinide ogrenirim dedim 1martta bidaha bebisimizi gorucez
Canim bende oyleyim arada coooook cok az midem bulaniyor oda hic onemli digil o kadar az.Simdi en cok ayran iciyorum onceleri suyu cok tuketirdim simdi ayran hastasi oldum.Sen soyluyosunki ayva seviyorum Eskiden Hep soyluyolarki hamilelik zaman ayva yiyenin bebegi cok-cok guzel olurmus Seninki Nur topu olucak InsAllah.
bugun doktora gittim..bebeği görüldü ve kalp atısları gözükmüş ama ben duyadım.
şimdi keseye bakıyorum da kese yusyuvarlacık bişi değil
sade kese gözüktüğünüde yuvarlak bişidir şimdi sanki yatay tavuk yumurtası gibi duruyo. :) bi tarafında da bebiş var..
benımm ılk hamılelıgımdede 13. haftada ogrenmıstık doktorum kendıne cok guvenen ve ısının ehlı bır dr her dr goremez ama gorumcemınde 13.haftada dogru tespıt ettı bakalım bundada ne cıkacak...5 hafta sonra cinsiyet öüreniliyo mu kız
bizim işyerinde arkadaş 14 haftalık 3 hafta sonra cinsiyet öğrencez dedi
benım ılkı kızdı 13.haftada dr soyledı bıze..Benim bildiğim 14-16. haftalarda bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor.Benim ilk hamileliğimde doktorum 14. haftada görmüştü.Tabi erkekler net gösteriyor.Kız kendini saklayabiliyor.
Neden sezeryan olaccak onceki oyle miydi ?
Teşekkürler.Buraya sana yazdktan sonra hamilelikte yapılan tüm testler diye aradım.2li testten önce yapılan birkaç test çıktı söylediklerinde var evet içlerinde. idrar kan..
kızlar bişey sorcam bende dr. test falan yapmadı henüz,,kalp atışını duyalım sonra testlere başlıycaz dedi,sizdede böylemi oldu..
canım bana da doktor aynen sana dediğini söyledi henüz bir test yapılmadı, cuma günü randevum var bakalım bu sefer isteyecek herhalde :18:
canım bilmiyorum dış gebelik değil o kesin artık çok küçük bi kese gördü beta hcg değerlerim tam 2 ye katlayarak artmıyor ve kese boyu sata göre 2 hafta gerideymiş...ya geç döllenme yada sağlıksız embriyo dedi..cuma günü tekrar bakacak doktor canım.hep ağlıyorum çok korkuyorum inşallah öyle değildir diye.bana 2 gnde bir beta hcg testi yaptıırıyordoktor şuanda bide
merhaba arkadaşlar
çok taze 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu cumadan beri kahverengi akıntım vardı gittim bugün test yaptırdım. 67.9 çıkdı son adet tarihim 20 aralık nasipse hayırlısıyla 2. bebeğim olucak kızım var 3.5 yaşında abla olucak çitlenbiğim. ama aklım karışık açıkçası sat a göre değer biraz düşükmü sanki birde hala kahverengi akıntım var neden olabilir ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamışdım üstelik 3 gün geçikmesine rağmen idrar testi çoooook silik çıkdı yok gibi. yarın randevum var dr tamam sen oldun diyene kadar da içim rahat etmiycek sanırım. inşallah sorun olmaz burda beraber güzel şeyler paylaşırız. 2009 ekim annelerinden çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız var burda da güzel günlerimzi olur inşalah
seninle günlerimiz aynı canım benimde bugun başladı bulantım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
canım nezamandır yoksun dikkatimi çekti iyimisin bi sorun yoktur inşallah
bende yarın akşam gidicem cuma haberdar ederim gelişmelerden inşllah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?