2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bana geçen gittiğimde yapıldı
idrara bakıldı kan değerlerine şeker vs gibi bir de eliza yapıldı yani hepatit testleri
hepsi temiz çıktı büyük ihtimal senden de onları istemiştir
5-6 tüp kan almışlardı

Teşekkürler.Buraya sana yazdktan sonra hamilelikte yapılan tüm testler diye aradım.2li testten önce yapılan birkaç test çıktı söylediklerinde var evet içlerinde. idrar kan..

Son düzenleme:
Neden sezeryan olaccak onceki oyle miydi ?

benim 8 hafta bitti daha doğru düzgün midem bulanmadı

benim kesemde fasulyeye benziyo bebekte bi tarafına kıvrılıvermiş

5 hafta sonra cinsiyet öüreniliyo mu kız
bizim işyerinde arkadaş 14 haftalık 3 hafta sonra cinsiyet öğrencez dedi
benımm ılk hamılelıgımdede 13. haftada ogrenmıstık doktorum kendıne cok guvenen ve ısının ehlı bır dr her dr goremez ama gorumcemınde 13.haftada dogru tespıt ettı bakalım bundada ne cıkacak...

Benim bildiğim 14-16. haftalarda bebek gösterirse cinsiyet belli oluyor.Benim ilk hamileliğimde doktorum 14. haftada görmüştü.Tabi erkekler net gösteriyor.Kız kendini saklayabiliyor.
benım ılkı kızdı 13.haftada dr soyledı bıze..
Neden sezeryan olaccak onceki oyle miydi ?

evet ılkı sezeryan oldugu ıcın buda oyle olacak maalesef..

Teşekkürler.Buraya sana yazdktan sonra hamilelikte yapılan tüm testler diye aradım.2li testten önce yapılan birkaç test çıktı söylediklerinde var evet içlerinde. idrar kan..

kızlar bişey sorcam bende dr. test falan yapmadı henüz,,kalp atışını duyalım sonra testlere başlıycaz dedi,sizdede böylemi oldu..

esmiras durumum seninkine benziyo ama ben beta hcg yaptırmadım henüz yani hiç yaptırmadım ben c.tesi tekrar gidicem doktora bi haftalık büyümüşmü bakacak büyümüşse sorunsuz dedi büyümemişse sağlıksız gebelik dedi. hayırlısı artık hakkımıza endişe etme ama üzülmede allaha emanetler şimdi, her zaman hayırlısı de

canım çok tebrik ederim seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım nezamandır yoksun dikkatimi çekti iyimisin bi sorun yoktur inşallah

iyim canım sağol unutmamışsın sağol iyim şükür ben hergün sizlerin yazılarını okuyorum cuma günü kısmetse bebeği görmeye gitcez şimdilik bir şey yokdiye yazmıyorum bazen önemli sorular oluyor laf kalabalıklığı yapmayayım diye benim kahverengi akıntı üstüne görmeymiş geçen ayda 6 gün gördüm bu ayda doktor üstüne görüyor olabilirsin demişti öyle oldu ama progesteronu içtim yinede şimdilik heyecanla cumayı bekliyorum

bende yarın akşam gidicem cuma haberdar ederim gelişmelerden inşllah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız

amin canım inşallah çok merak ediyorum bende birde seninde aşılama olmuştu dimi gebelik haftası hesaplamak için Gebelik Haftas Hesaplama burdan bakabilirsin bende burdan hesapladım ultrasonla aynı çıktı

Herkesin kandili mübarek olsun kızlar bu günde dua edelim alllah bize sağlıklı evlatlar versin inşallah, var olanlarada sağlık sıhhat versin, derman bekleyen dert sahiplerine derman versin ve allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…