2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inanilmaz susuyordum ve cok iciyordum surekli wc deydim... simdi 1-2 haftadir hep zorla iciyorum ya hic cnm istemiyor
fakat zorla iciyorum tabi

Son düzenleme:
Benim de karnim sisti :)) onceleri kilo aldim heralde diyordum ama kilom da ayni. Dr a sordum odem o dedi. Ablamin da karni hemen cikmisti :) bu arada Progestan dan heralde deli gibi su iciyorum gunde 3-3.5lt iciyorum sanirim

Ben öksürdüğüm için ıhlamur içiyorum ballı
Cayı zaten sevmem hiç
Cok asabiyet var bende gece uykularım bölünüyor bi de belki rahat uyuyamadıgım için sinir oluyorum
Kaynpederın yanında esımı azarladım
Uyuklayıp durma uyuklayan adamdan bıktım dedım bır anda eşim çok bozuldu (
Baskalarına sinirimi ondan cıksrtıyorum

Benim de karnim sisti :)) onceleri kilo aldim heralde diyordum ama kilom da ayni. Dr a sordum odem o dedi. Ablamin da karni hemen cikmisti :) bu arada Progestan dan heralde deli gibi su iciyorum gunde 3-3.5lt iciyorum sanirim

Ben de progestan kullanıyorum ama hiç su içesim gelmiyor üstelik damagım kuruyır yıne de içmek istemiyorum :26:
Benım karnımda gaz oldugunu dusunuyorum şişlik var bastırınca da acıyor
Daha esofmanlarımdan kurtulup iş kıyafetı giymedim o yüzden farkı anlayamıyorum

Benim gaz degil. Odem sanirim. Fakat simdiden iki pantolon bir etege veda ettim :)) sabahlari ne giyecegimi sasiriyorum. Bi de sirkette kimse bilmiyor hamile oldugumu :)

Senin de mi kanaman var, doktor neden progestan verdi?

Kanamam yok allaha şükür hiç olmadı şu ana kadar benim tüp bebek günde bir crıone jel kullanıyodum ikiz olduğunu öğrenince doktor günde ikiye çıkardı. Ama inanılmazım yani 4-5 aylık gibi karnım kalçam büyüdü bacaklarım kalınlaştı çok fenayım çooookkkkkkk

Kızlar doktorumuza gittik biz bugün
küçücük minicik keseyi gördük
3hafta sonra da kalp atislari için randevu verdi :)
Folik asit verdi
ağır kaldirma, ayaklarını üşütme gibi klasik şeyler ışte
ilişkiyi sordum sık sık olmasını tavsiye etmiyoruz 4-5 günde bir olabilir sıkıntı yok dedi
ama bazen ilişki yasak diyebilirim o zaman da dikkat edersin dedi
elimizde kese fotograflarini aldık geldik bebişimizle ışte
kızlar sormayı unuttum haftasonları yürüyüşe çıksam tehlikeli olur mu

benimde şimdi azcık bir kanamam oldu :18: aradım doktorumu progestan günde 3 defa :26: inş. bir sorun yoktur yaa öle çok gelmiyor ama gende içim bir tuhaf oldu :26::18:

Hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda ama üç hafta çok geç çağırmış benim 6 haftalıkken karnımdan görüldü

benimde şimdi azcık bir kanamam oldu :18: aradım doktorumu progestan günde 3 defa :26: inş. bir sorun yoktur yaa öle çok gelmiyor ama gende içim bir tuhaf oldu :26::18:

Benim de çok gelmiyor canım ama sinir bozucu işte. Görmemek için lavaboya bile gitmek istemiyorum neredeyse...:18:

Hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda ama üç hafta çok geç çağırmış benim 6 haftalıkken karnımdan görüldü

Bugün doktor bebek çok küçük ultrasondan görülmez diye vajinal baktı
zaten ortada bebek yok sadece kese görüldü 1hafta içinde de bebek hemen oluşmaz herhalde
ama dediğin gibi de 3hafta sonra 9.haftada olmuş olacağız
bilemiyorum ki
alanında çok iyi çok ilgili ve çok ünlü bir doktor vardır bir bildiği ama ilginç gerçekten

Kızlar ben ilk günler çok sıcaklıyordum yanıyordum
şimdi de çok üşüyorum battaniye nin altından çıkamiyorum ne oluyor bana böyle ya

Geç döllenmeden kaynaklanıyordur.
Benimkide henüz görünmedi ki ben neredeyse 8 haftalık olucam.

mrb kızlar nasılsınız..
benım normalde mıdem bulanmaz ama bugun banyoyu guzelce camasır suyuyla temızledım ve cok yogun kullanmısım gozlerım bıle yasardı sız tahmın edın sımdıde mıdem bulanırgıbı oluyor acaba bebegıme bı zarar verırmı camasır suyu acıl cvp:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…