2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar acil!

basim cok agriyor doktorlariniz parol kullanmaniza izin verdi mi...

Canım aynı dert bende devar:18: doktorum bana minofset kullan dedi ama plus degil çok şiddetlu agrimadan kullanmayi düşünmüyorum ben

kızlar hamilelikten sonra cildinizde bozulma oldumu yaaa. benim kocaman kocaman sivilceler cıkıyo yüzümde szdede oluyomu?

evet banada aynını dedi birde süt ürünleri süt içeriyorsan peynir ayran vs ye dedi birde çok yağlı yeme dedi bol meyve

selam kizlarrr...bendede kasinti oluyorr aranizda kasinitsi olan varmiii..

yeni arkadslarimiz varrrr hayirlisiyla kucagina alirsin arkadsim bebisini..bende antakyadanimm ama suan yurtdisindayimm kizlar ben ilaclarimi icemiyorum mide bulantisi var ne yapacammm bilmiyorumm

buarada jose seninle doğum tarihimiz aynıya debk geliyomuş beden birgün öndesin .doktora gittinmi peki kalp atışlarını duydunmu?

Kızlar aranıza yeni katıldım.Burada çok güzel paylaşımlarla aile ortamı kurulmuş :) Ben de Allah'ın izniyle 2013 Eylül annesi olacağım . Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

iyi geceler kızlar
bende bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı yarında kesinleştirmek için doktora gitcem inşallah hamileyimdir yanılmıyodur test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…