Ben henüz göremedim bursa da yaşıyorum bebiş antakya da aslında gidecektim doguma ama gebe olunca seyahat yasak şimdilik.
Resmiyle avunuyorum gerçekten çok tatlı bişi :)))
Ben henüz göremedim bursa da yaşıyorum bebiş antakya da aslında gidecektim doguma ama gebe olunca seyahat yasak şimdilik.
Ben 2 aylıkken uçmuştum canım, çok şükür sorun olmadı, hatta 2-6 ve 7. ayda uçmuştum.
Ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
Ben 2 aylıkken uçmuştum canım, çok şükür sorun olmadı, hatta 2-6 ve 7. ayda uçmuştum.
Ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
Kızlar bu arada neler yemeliyiz neler yememeli ya da az yemeliyiz doktorunuz bu gibi bilgiler veriirse burda yazarmısınız bizde bilgilenmiş olalım bilgilerimizide paylaşalım hepimize yararlı olurmesela benim doktorum sucuk salam sosis yeme dedi eti az pişmiş değil çok pişmiş yememiz gerekiyomuş..özellikle yeşillikleri bol sirkeli suda yıkayarak yemeliymişiz..şimdilik aklımda bunlar var...
yeni arkadslarimiz varrrr hayirlisiyla kucagina alirsin arkadsim bebisini..bende antakyadanimm ama suan yurtdisindayimm kizlar ben ilaclarimi icemiyorum mide bulantisi var ne yapacammm bilmiyorumm
bende cok fazla oldu yaa ya öncedende cok pürüzsüz bi cildim oldugunu söyleyemicem ama bu kadar değilde şimdi bi ynagımda dört bestane sivilce cıktı hemde kocaman napıcam ben yaaaaaaa nasıl gecicek bunlar
Kızlar aranıza yeni katıldım.Burada çok güzel paylaşımlarla aile ortamı kurulmuş :) Ben de Allah'ın izniyle 2013 Eylül annesi olacağım . Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.