Ben henüz göremedim bursa da yaşıyorum bebiş antakya da aslında gidecektim doguma ama gebe olunca seyahat yasak şimdilik.Ohhhh maşallllah ne tatlıdır şimdi bebişciikAllah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inş
Resmiyle avunuyorum gerçekten çok tatlı bişi :)))
benimde öylee ekşi şeyler istiyo daha çok cnm
bende öyleyim bebişler kız mı acaba??
Annem abimde de bende de hep ekşi yemiş ama...neyse nasip ....
Ben henüz göremedim bursa da yaşıyorum bebiş antakya da aslında gidecektim doguma ama gebe olunca seyahat yasak şimdilik.
Ben 2 aylıkken uçmuştum canım, çok şükür sorun olmadı, hatta 2-6 ve 7. ayda uçmuştum.
Ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
Arkadaslar acil!
basim cok agriyor doktorlariniz parol kullanmaniza izin verdi mi...
Ben henüz göremedim bursa da yaşıyorum bebiş antakya da aslında gidecektim doguma ama gebe olunca seyahat yasak şimdilik.
Ben 2 aylıkken uçmuştum canım, çok şükür sorun olmadı, hatta 2-6 ve 7. ayda uçmuştum.
Ama yinede dikkatli olmakta fayda var.
yaaaa ne iyi...bende haftaya gidince soracam doktorumuza bakalım ne der.
bende 3. haftamda uçmuşum ama bilmiyodum
Kızlar bu arada neler yemeliyiz neler yememeli ya da az yemeliyiz doktorunuz bu gibi bilgiler veriirse burda yazarmısınız bizde bilgilenmiş olalım bilgilerimizide paylaşalım hepimize yararlı olurmesela benim doktorum sucuk salam sosis yeme dedi eti az pişmiş değil çok pişmiş yememiz gerekiyomuş..özellikle yeşillikleri bol sirkeli suda yıkayarak yemeliymişiz..şimdilik aklımda bunlar var...
kızlar hamilelikten sonra cildinizde bozulma oldumu yaaa. benim kocaman kocaman sivilceler cıkıyo yüzümde szdede oluyomu?
bende olmadi tatlim
erkek bebekde sivilcelenme ve vücutta tüylenme olur derler bakalım sende tutucakmı bu tezkızlar hamilelikten sonra cildinizde bozulma oldumu yaaa. benim kocaman kocaman sivilceler cıkıyo yüzümde szdede oluyomu?
erkek bebekde sivilcelenme ve vücutta tüylenme olur derler bakalım sende tutucakmı bu tez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?