2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ve iyi günler

Kızlar merhaba,
dün doktora gittiğimde 8+3 olması gereken hamileliğim 6+3 te kalıp kalp atışları durmuştur. Bu sebeple kurtaj oldum. HEpinize mutlu hamilelikler ve mutlu doğumlar diliyorum. Sevgiler...

aman ne güzel hatun bebeği büyütmüş maşallah öyle öğrenmş doktora gitmek için beklemesine gerek yok baksana 7. haftaya gelmiş :))

aman ne güzel hatun bebeği büyütmüş maşallah öyle öğrenmş doktora gitmek için beklemesine gerek yok baksana 7. haftaya gelmiş :))

aynen öyle oldu yaa banada sürpriz oldu inanırmısın baktım gelen giden yok öylesine aldım yaptım testi ve çıktı inşallah yanılma yoktur.yarın ola hayrola

aynen öyle oldu yaa banada sürpriz oldu inanırmısın baktım gelen giden yok öylesine aldım yaptım testi ve çıktı inşallah yanılma yoktur.yarın ola hayrola

inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inş randevu aldın mı kaçta gideceksin doktora

çok geçmiş olsun
allah sabırlar versin eşine de sanada

inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inş randevu aldın mı kaçta gideceksin doktora

evet aldım canım en erken 10.30da vardı.inşallah güzel haberler veririrm size yarın.ben kaçıyorum memnun oldum ilerleyen zamanlarda daha iyi tanışırız artıkuyku akıyor gözlerimden iyi geceler

evet aldım canım en erken 10.30da vardı.inşallah güzel haberler veririrm size yarın.ben kaçıyorum memnun oldum ilerleyen zamanlarda daha iyi tanışırız artıkuyku akıyor gözlerimden iyi geceler

iyi geceler canımm tanışırız daha sonra güzell bi uyku çek sen şimdi :)

deme yaaa erkekmi diyosun:) tüylenme yok ama aşırı sivilcelerim var artık hayırlsı bakalım cinsiyetinedaha cokkk var

erkek bebekde sivilcelenme ve vücutta tüylenme olur derler bakalım sende tutucakmı bu tez

Benim bebeğim erkek ama hamileliğimin başından beri hiç sivilcelenme yaşamadım. Ama tüylenme özellikle göbek kısmımda hayli fazla.

valla arkadaşlar bnm düzenim alt üst oldu iştahsızlıkla hiçbişi yiyemiyorum artık ( iyice bitkin düştüm bide grip oldum eyvahki ne eyvah ( şu ilk ayları atlatsaydık bii (

kızlar günaydınlar yine ilk uyanan benim sanırım,sabah kuşu gibi....dün akşam kontrolüm vardı,bebişi gördük 6+3 olmuş,kalp atışlarını gördük ama sesi duyamadık aletleri bozukmuş,çokk tatlıydı ya solucan gibiydi aynı,annesinin minik solucanı...kızlar bu arada ben daha önce özele gidiyordum dün devlet hastanesine gittim dr. progestanı bırakmamı söyledi,ayrıca folik plus tan günde 1 tane içmemi söyledi normalde ben günde 3 alıyordum,,,siz günde kaç tane alıyorsunuz?aklım karıştı biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…