Ohhhh ne güzel cnm maşallah diyim sana o zaman
Cnm yaa emin değilim hangileri olduğuna ama bazı bitkiler bitki çayları düşüğe sebep veriyomuş diye duydum ben bi doktoruna sor istersen bende sorucam ilk randevumda..
fimola mrb cnm yapmışsın çizelgeyigüzel olmuş nası yapılıyomuş:26:
herkese günaydın
arkadaşlar bişey sormak istiyorum...ben hamileliğimin 6. haftası içindeyim....ama hiç bir belirti hissetmiyorum...sadece göğüslerimde hafif bi şişlik var o kadar...korkmaya başladım...acaba bebebğim gelişmeye devam etmiyor mu
daha öncede söyledim 6 kez tüp bebek denedim...2 tane kimyasal gebeliğim var...bu spontan oluşana bi gebelik...o kadar çok acı olay yaşadım ki...şimdide korkmak istemiyorum ama elimde olmadan endişeleniyorum...
Kızlar doktorumuza gittik biz bugün
küçücük minicik keseyi gördük
3hafta sonra da kalp atislari için randevu verdi :)
Folik asit verdi
ağır kaldirma, ayaklarını üşütme gibi klasik şeyler ışte
ilişkiyi sordum sık sık olmasını tavsiye etmiyoruz 4-5 günde bir olabilir sıkıntı yok dedi
ama bazen ilişki yasak diyebilirim o zaman da dikkat edersin dedi
elimizde kese fotograflarini aldık geldik bebişimizle ışte
kızlar sormayı unuttum haftasonları yürüyüşe çıksam tehlikeli olur mu
Bugün doktor bebek çok küçük ultrasondan görülmez diye vajinal baktı
zaten ortada bebek yok sadece kese görüldü 1hafta içinde de bebek hemen oluşmaz herhalde
ama dediğin gibi de 3hafta sonra 9.haftada olmuş olacağız
bilemiyorum ki
alanında çok iyi çok ilgili ve çok ünlü bir doktor vardır bir bildiği ama ilginç gerçekten
Arkadaslar acil!
basim cok agriyor doktorlariniz parol kullanmaniza izin verdi mi...
mrb kızlar nasılsınız..
benım normalde mıdem bulanmaz ama bugun banyoyu guzelce camasır suyuyla temızledım ve cok yogun kullanmısım gozlerım bıle yasardı sız tahmın edın sımdıde mıdem bulanırgıbı oluyor acaba bebegıme bı zarar verırmı camasır suyu acıl cvp:26::26::26:
canım profil düzenle kısmına giriyorsun. durumunu evlilik olarak değiştiriyorsun orada görünüyor zaten. yani başka bir siteden yüklenmiyormuş kk kendisi oluşturuyor sen sadece bilgileri giriyorsun. yapamazsan mesaj at bana olur mu daha ayrıntılı anlatayım
ayhh ben inanilmaz meyva yiyorum kizlarr gece bas ucumda uykumdan uyanip gozler kapali yiyorum uyuyorumnasil canim istiyor deli gibi
ayhh ben inanilmaz meyva yiyorum kizlarr gece bas ucumda uykumdan uyanip gozler kapali yiyorum uyuyorumnasil canim istiyor deli gibi
selam arkadaşlar ben bu topiğe yeni katıldım aslında 2012 ekim annesiyim ama gene hamileyim eylül annesi olucam şimdide :))
ben de bgn doktor kontrolümde isyan ettim doktora
daha önce bulantılarımın çok olduğunu söylediğimde 3 ayın dolsun devam ederse veririm
serumluk duruma gelirsen veririm anca demişti
bgn yine söylediğimde tamam bitkisel bi ilaç onu yazayım dedi
PREMESİS diye bi ilaç verdi...
iyii bari yazmış...inş iiyiii gelir cnm yaa bulantılarına
ben bugün hala oldum çok güzel bir duygu nasipse eylülde de anne olmak var....
ilacı alalı 2 saat olduu veeeeeeeeee işe yaradı şu an yedniden doğmuş gibi hissediyorum,
bulantısız hayat çok güzel
ilacı alalı 2 saat olduu veeeeeeeeee işe yaradı şu an yedniden doğmuş gibi hissediyorum,
Aaaa tbr ederiim cnm doğğdumu bugün mü öğrendin hamile olduğunu gelininizin
Çok teşekkür ederim Gelinimiz bugün normal dogum yaptı bebek de kendisi de gayet saglıklı.
bende Eylül annesi olucam nasipse
bu hafta itibari ile benimde bulantılarım arttı dr.randevumuz haftaya 5-6 gün daha idare edicem
zor gerçekteen sabah kalmadan çubuk kraker ya da tuzlu bişiyler atıştırmak iiyiii geliyomuş hanımlar
Aaaa tbr ederiim cnm doğğdumu bugün mü öğrendin hamile olduğunu gelininizin
Çok teşekkür ederim Gelinimiz bugün normal dogum yaptı bebek de kendisi de gayet saglıklı.
bende Eylül annesi olucam nasipse
Ohhhh maşallllah ne tatlıdır şimdi bebişciikAllah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inş
Zaten tatlı hiç çekmiyor ama en çok beni rahatlatan tuz ve limon
Cnm mrb bence hiç üzülme çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyoo bazıları hiç anlamıyo benim ark.mesela onda da hiç bi belirti yoktu bişiycik olmadı inş herşey yolundadır sen içini ferah tut cnm..
cnm çok sevindiim..inş herşey gönlünce olur4-5 günde bir mi benim doktorum bana ilişkiyi ilk 3 ay yasakladı ama benim bi düşüğüm var ondan sanırım
evet cnm bende şaşırdım biraz geç çağırmış gibi..ama çok iyi ve ünlü bi doktorsa kesin vardır bi bildiği aslında en rahatı bence içini ferah tut sen
Evet cnm benim doktorum ağrın olursa parol içebilirsin dedi..
cnm bence öyle bişii olmaz sanırım..ama bidahakine dikkat et sen genede okadar çok kullanma ya da ağzını felan sıkıca kapat derim ben kimyasal sonuçta
Ok cnm yapıcam zaman denerim beceremezsem süüleriim
ayy cnm çok tatlısın yaaa gerçekten çok güldüm..ohhh bebişine yarasın ne güzel...
Ben ilk hamileligimde ikili testimde toxplazma cikmisti cig eti yemek bi yana dokunmam dahi yasakti.. 1martta randevum var ozamana nasipse hem cinsiyetini hemde ikili testi yapicaz bakalim bundada toxplazma cikacakmi..Kızlar bu arada neler yemeliyiz neler yememeli ya da az yemeliyiz doktorunuz bu gibi bilgiler veriirse burda yazarmısınız bizde bilgilenmiş olalım bilgilerimizide paylaşalım hepimize yararlı olurmesela benim doktorum sucuk salam sosis yeme dedi eti az pişmiş değil çok pişmiş yememiz gerekiyomuş..özellikle yeşillikleri bol sirkeli suda yıkayarak yemeliymişiz..şimdilik aklımda bunlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?