2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
nasılsınız bugün bakalım
sizi de ateş basıyor mu?ben yanıyorum.acaba normal mi ? elim ayağım ateş gibi.

gunaydın kızlar içim sıkılıyo bugün işten ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çok moralsizim neden böyle oldu bilmiyorum

bana da doktor dun verdi FOLDİOL ve günde 1 tane
3 tane diye hiç duymadım ben

günaydııııınnn...
arkadaşlar ben kilolu hamile kaldığım için dikkatli davranmaya çalışıyorum canım deli gibi tatlı çekiyo ama en fazla 2 çatal yiyiyorum. diyet yapmıyorum tabiki sadece beyaz ekmek makarna ve pilavı yemiyorum 1 haftadır.yani normalde hiç dikkat etmem homini gırtlak yerim ama dikkat etmeme rağmen imkanı olayan bi şekilde +2 kilo fazla çıkıyorum tartıda yesem ne olurum acaba ama çok sinir bozucu

arkadaşlar günaydın bişey sorucam göğüs ağrıları azalan yada nerdeyse tamamen kaybolan varmı benm göğüs ağrım çok azaldıda endişeleniyorum.bu arada sata göre 6 haftalık keseye göre 4.5 haftalık hamileyim

Bugün hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum kendimi aşırı midem bulanıyor, uykum var çok halsizim ama isyan etmiyorum şükrediyorum bunları yaşıyabildiğim için yinede kendimi iyi hissetmem için önerileri olan arkadaşlar varmıııı ??? Yardım edin lütfen

gunaydın kızlar içim sıkılıyo bugün işten ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çok moralsizim neden böyle oldu bilmiyorum

günaydın bende son bir haftadır öyleyim hergün işten ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum malesef işe geldiğimde hep daha kötü oluyorum moralim bozuk iş yapmak istemiyorum evde olup sadece yatıp uyumak istiyorum ama bırakamıyorum işi

kızlar lütfen cvap verin göğüs ağrılarınız ne durumda göğüs ağrısı azalan varmı yada tamamen kesilen çok korkuyorum

kaç haftalıksın ?
senim hala var dolgunlur çok ve elleyince acıyorlar
bu durum 9 ay devam edecek diye bir şey mi var
evham yapma hemen hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme

kızlar lütfen cvap verin göğüs ağrılarınız ne durumda göğüs ağrısı azalan varmı yada tamamen kesilen çok korkuyorum
var tabi roket atar gibi hemde. valla benim 2. ama 9 ay boyunca şişmi kalıyodu hatırlıyamıyorum zaten hiçbişey hatırlamıyorum. neden endilendin ki bukadar evham yapma içini ferah tut

O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı

göğüs ağrıların sürekli sürmez arkadaşım endişe etme bende oğlumda gebeliğimi öğrenmeden önce sızlamıştı bide öğrendikten sonra bikaç hafta sonra geçti

teşekkür ederim ben gebeliğim biraz risklide o yzden sondum daha önce düşükte yaptım şuandada beta hcg değerlerm 2 ye katlamadan artış gösteriyor ve sata görede kesem küçük ama kese düzgün.doktor haftaya bakacak büyüyüp büyümediğine inşallah iyi olur ama çok korkuyorum belirtilerim azalınca göğüs ağrım çok azaldı çünkü bi önceki hamileliğimdede böl eolmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim.ALLAH korusun ama hayırlısı işte

umarım herşey normaldir.
bende bugün bebeği çok istemeye başladım nedense oysa yarın doktora gidicem ve gebeliğimin sürüp sürmeyeceğini öğrencem ama bugün içimde inanılmaz bi istek var gebelik için aynı zamanda korku kaç gündür böyle deildim, bu bebek benim işe 7-8 ay daha devam etmem için bir bahane olacak sanki beni teşvik eden bişi sonra çıkarım diorum kendi kendime iyice manyaklaştım

O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı

kızlar benim şirketle ilgili bir sıkıntım yok ama feci şekilde hata yapıyorum! :S hele evveli gün Genel Müdürle, genel koordinatöre gönderdiğim raporla bir karar aldılar ki oradaki yanlışlık affedilir gibi değil :))))) Allahtan fark etmediler. bugün yine bir iki hatamı fark ettim. tam da senelik performans görüşmeleri var bugünlerde ve zamlar belirlenecek. hala söylemedim hamile olduğumu ama 2 gündür yoktum. doktor raporunda da düşük riski yazıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…