kizlar bişey soracam doktor bana kan sulandırıcı iğne verdi aranızda iğne kullanan var mı
kızlar günaydınlar yine ilk uyanan benim sanırım,sabah kuşu gibi....dün akşam kontrolüm vardı,bebişi gördük 6+3 olmuş,kalp atışlarını gördük ama sesi duyamadık aletleri bozukmuş,çokk tatlıydı ya solucan gibiydi aynı,annesinin minik solucanı...kızlar bu arada ben daha önce özele gidiyordum dün devlet hastanesine gittim dr. progestanı bırakmamı söyledi,ayrıca folik plus tan günde 1 tane içmemi söyledi normalde ben günde 3 alıyordum,,,siz günde kaç tane alıyorsunuz?aklım karıştı biraz..
gunaydın kızlar içim sıkılıyo bugün işten ayrılmak istiyorum ama yapamıyorumçok moralsizim neden böyle oldu bilmiyorum
var tabi roket atar gibi hemde. valla benim 2. ama 9 ay boyunca şişmi kalıyodu hatırlıyamıyorum zaten hiçbişey hatırlamıyorum. neden endilendin ki bukadar evham yapma içini ferah tutkızlar lütfen cvap verin göğüs ağrılarınız ne durumda göğüs ağrısı azalan varmı yada tamamen kesilen çok korkuyorum
günaydın bende son bir haftadır öyleyim hergün işten ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum malesef işe geldiğimde hep daha kötü oluyorum moralim bozuk iş yapmak istemiyorum evde olup sadece yatıp uyumak istiyorum ama bırakamıyorum işi
kızlar lütfen cvap verin göğüs ağrılarınız ne durumda göğüs ağrısı azalan varmı yada tamamen kesilen çok korkuyorum
teşekkür ederim ben gebeliğim biraz risklide o yzden sondum daha önce düşükte yaptım şuandada beta hcg değerlerm 2 ye katlamadan artış gösteriyor ve sata görede kesem küçük ama kese düzgün.doktor haftaya bakacak büyüyüp büyümediğine inşallah iyi olur ama çok korkuyorum belirtilerim azalınca göğüs ağrım çok azaldı çünkü bi önceki hamileliğimdede böl eolmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim.ALLAH korusun ama hayırlısı işte
O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?