O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı
umarım herşey normaldir.
bende bugün bebeği çok istemeye başladım nedense oysa yarın doktora gidicem ve gebeliğimin sürüp sürmeyeceğini öğrencem ama bugün içimde inanılmaz bi istek var gebelik için aynı zamanda korku kaç gündür böyle deildim, bu bebek benim işe 7-8 ay daha devam etmem için bir bahane olacak sanki beni teşvik eden bişi sonra çıkarım diorum kendi kendime iyice manyaklaştım
bende tazminatıma kıyamadığım için çıkamıyorum yok ağlama ben geçen gün çok ağladım sonra baş ağrısından öldüm sakın ağlama rahatlatmıyor hemde baş ağrısı yapıyor sonrasında yaşlanmaktan değil heralde bizimkisi birazda hormonal bi durum çünkü bende öyleyim kaldıramıyorum hiç bişeyi
kızlar benim şirketle ilgili bir sıkıntım yok ama feci şekilde hata yapıyorum! :S hele evveli gün Genel Müdürle, genel koordinatöre gönderdiğim raporla bir karar aldılar ki oradaki yanlışlık affedilir gibi değil :))))) Allahtan fark etmediler. bugün yine bir iki hatamı fark ettim. tam da senelik performans görüşmeleri var bugünlerde ve zamlar belirlenecek. hala söylemedim hamile olduğumu ama 2 gündür yoktum. doktor raporunda da düşük riski yazıyor :))))
senin bir sıkıntın varmı ki canım hamilelikler ilgili yoksa rutin kontrolemi gidiceksin?
benimde kesem küçük esmiras bi doktor sonlandırılmasına karar vermişti gebeliğimin dün gidp kütaj olmalıydım ona, ama başka bi doktor c.tesine kadar bekle kese büyümesse ozaman düşünülür kürtaj dedi yarını bekliyorum
benm kesemde adet tarihime göre küçük ama geç döllenmede olabileceğini söyledi doktor.umarım iyi sonçlar alırız
umarım canım umarım ama hakkımıza hayırlısı olsun bakalım zaman gösterecek senin kontrol ne zaman
benimde kesem küçük esmiras bi doktor sonlandırılmasına karar vermişti gebeliğimin dün gidp kütaj olmalıydım ona, ama başka bi doktor c.tesine kadar bekle kese büyümesse ozaman düşünülür kürtaj dedi yarını bekliyorum
off sende haklısın ağlasak ilaç bile yutamıyoruz ben bi önceki gebeliğimde bu kadar bezgin değildim ama bunda bilmyiorum neden böyleyim aslında dediğim gibi iş yeri çok sıktı patronla aramızda bir güvensizlik var bu şekildede çalışılmıyo ki, üstelik bu durumdayken hiç çekilmiyo
zaten artık anlarlar gebe olduğunu ama evet gebelikte insanda unutkanlık baş gösteriyo bazen pcde word açıyorum mesela sonra niye açtımı unutuyorum bi kaç dakka düşünüyorum sonra aklıma geliyo falan, hata yapmaya meyilliyiz bende gebeliğini sölemende fayda var iş yerindekilere
merhaba ve iyi günler
Kızlar merhaba,
dün doktora gittiğimde 8+3 olması gereken hamileliğim 6+3 te kalıp kalp atışları durmuştur. Bu sebeple kurtaj oldum. HEpinize mutlu hamilelikler ve mutlu doğumlar diliyorum. Sevgiler...
Canım sanırım hem şu hamilelikteki belirsizlik hem de iş yeri seni iyicebunalmış. İnşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin siteye. Pazar günü çık dolaş biraz kafanı dağıt ve üzülme lütfen
önce kalp atışlarını bi duyiyim istiyorum. hala kanama var. bugün bi de kırmızıya dönmüş üstelikbu çocuk şimdiden beni bitirdi... yarın başka bir doktora gidicem. çarşamba günü başka bi doktora. dün eşime çok sinirlendim. ondan olabilir..
ben de bgn doktor kontrolümde isyan ettim doktora
daha önce bulantılarımın çok olduğunu söylediğimde 3 ayın dolsun devam ederse veririm
serumluk duruma gelirsen veririm anca demişti
bgn yine söylediğimde tamam bitkisel bi ilaç onu yazayım dedi
PREMESİS diye bi ilaç verdi...
keseyi gördük:)) 4 hafta,5 günlük ama 9mm olarak görünüyo,sizlerin kaç mm?
günaydııııınnn...
arkadaşlar ben kilolu hamile kaldığım için dikkatli davranmaya çalışıyorum canım deli gibi tatlı çekiyo ama en fazla 2 çatal yiyiyorum. diyet yapmıyorum tabiki sadece beyaz ekmek makarna ve pilavı yemiyorum 1 haftadır.yani normalde hiç dikkat etmem homini gırtlak yerim ama dikkat etmeme rağmen imkanı olayan bi şekilde +2 kilo fazla çıkıyorum tartıda yesem ne olurum acaba ama çok sinir bozucu
,hayırlı olsun canım. ben 22 ocakta gittim keseyi gördük. 10 mm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?