2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı

bende tazminatıma kıyamadığım için çıkamıyorum yok ağlama ben geçen gün çok ağladım sonra baş ağrısından öldüm sakın ağlama rahatlatmıyor hemde baş ağrısı yapıyor sonrasında yaşlanmaktan değil heralde bizimkisi birazda hormonal bi durum çünkü bende öyleyim kaldıramıyorum hiç bişeyi

senin bir sıkıntın varmı ki canım hamilelikler ilgili yoksa rutin kontrolemi gidiceksin?

off sende haklısın ağlasak ilaç bile yutamıyoruz ben bi önceki gebeliğimde bu kadar bezgin değildim ama bunda bilmyiorum neden böyleyim aslında dediğim gibi iş yeri çok sıktı patronla aramızda bir güvensizlik var bu şekildede çalışılmıyo ki, üstelik bu durumdayken hiç çekilmiyo

zaten artık anlarlar gebe olduğunu ama evet gebelikte insanda unutkanlık baş gösteriyo bazen pcde word açıyorum mesela sonra niye açtımı unutuyorum bi kaç dakka düşünüyorum sonra aklıma geliyo falan, hata yapmaya meyilliyiz bende gebeliğini sölemende fayda var iş yerindekilere

senin bir sıkıntın varmı ki canım hamilelikler ilgili yoksa rutin kontrolemi gidiceksin?

benimde kesem küçük esmiras bi doktor sonlandırılmasına karar vermişti gebeliğimin dün gidp kütaj olmalıydım ona, ama başka bi doktor c.tesine kadar bekle kese büyümesse ozaman düşünülür kürtaj dedi yarını bekliyorum

benm kesemde adet tarihime göre küçük ama geç döllenmede olabileceğini söyledi doktor.umarım iyi sonçlar alırız

umarım canım umarım ama hakkımıza hayırlısı olsun bakalım zaman gösterecek senin kontrol ne zaman

haftaya cuma gidicem canım kesenin boyunu ölçtü biraz küçük tarihine göre dedi ama ne bileym işte biraz endişeleniyorum ama napayım artık kendimi hazırladım herşeye daha öncede düşük yaptım inşallah bidaha olmaz diyorum ama elden birşey gelmiyor yaşanacak olan yaşanıyor neticede

inş herşey olumlu olur kızlar moralinizi her ne olursa olsun yüksek tutun
sonlandırılması gerekiyorsa da çok hırpalamayın sonuçta şükür ki hamiş kalabiliyorsunuz tekrar kalırsınız
Ama Allah inş bebişlerinizi sizinle tutar bu sefer

Canım sanırım hem şu hamilelikteki belirsizlik hem de iş yeri seni iyicebunalmış. İnşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin siteye. Pazar günü çık dolaş biraz kafanı dağıt ve üzülme lütfen

önce kalp atışlarını bi duyiyim istiyorum. hala kanama var. bugün bi de kırmızıya dönmüş üstelik bu çocuk şimdiden beni bitirdi... yarın başka bir doktora gidicem. çarşamba günü başka bi doktora. dün eşime çok sinirlendim. ondan olabilir..

Canim uzuldum rabbim kisa zamanda kucagina alacak bir hamilelik nasip eder ins..

canım benim çok teşekkürler, dolaşmak sorun deilde aslında kafandakileri atmadan dolaşmanın bi manası yok gibi ama yine çalışcam bunun için, sen nasılsın? raporun bittimi? kanama varmı

ay canım şu kocişler nasılda canımızı sıkıyo bazen, bizim hormonlar zaten tavan anlayışlı olmaları lazım birazcık, kanaman çokmu peki?

Merhaba Arkadaşlar,

İnşAllah güzel haberler alırsınız doktordan

ilk doktora gittiğimde benimde kesem 7 haftalık bebek 6 haftalık çıktı 15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman daha net belli olur demişti
30. da gidicem bende İnşAllah güzel şeyler duyarım doktordan

dün dayanamayıp bende onzyd ilacını kullandım dilde eriyen tablet acı bi tadı var. bi kaç saat içinde kesti bulantımı. ama hergün ilaç da kullanılmazki :44:. doktorum ondansetron etken maddesi olan ilaçları veriyoruz demişti. eşimde biraz araştırmış doktorun sana verdiği premisis i söylemişti bana bitkisel diye. bende aldırayım ondan yan etkiler vs varmı felicityy. gebelikte kullanımı nedir acaba?

bende fazla kilo ile hamile kaldım... şu aralar tatlı abur cubur fazla yyiyemediğim için kilo artışım olmadı. ama tsh hormonum yüksek çıktı . daha önce böyle bi sorunum yoktu.
onun için ilaç kullanmaya başladım. doktorum gündüzleri uyuma hiç diyo kilo alırsın diye. çok rahatsız olduğum zamanlar uyuyorum mecbur..
en fazla 10 kg almam gerek yoksa doktorum sezeryan olursun dedi. bide pişkin pişkin biz sezeryanı çok severiz diyo bana

Hayırlı cumalar kızlar ..
Rabbım bu guzel gun hurmetını bebışlerımızı sağlıklı bı seklıde kucağımıza almamızı nasıp etsın ıns..
Olmayanlarda tez zamanda nasıp etsın ıns

kızlar bebişlere kıyafet aldınız mı hiç
ben ilk öğrendiğim gün eşime sürpriz için hem kıza hem de erkeğe gidecek bir tane yenidoğan ayakkabı bir tane de çıtçıtlı badi aldım
çok tatlılar yaa bakıp duruyorum
kendimi almamak için zor tutuyorum
cinsiyeti belli olsun da bi neler neler alacağım Allah nasip ederse

Kızlar merhaba. Bende eylül annesi olarak aranıza katıldım ilk tüpbebek denemem de hamile kaldım çok şükür. Benim gibi tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı acaba? bugün 5+1 günlüğüm ve hala ecopirin,estrofem, crinone jel kullanıyorum.Kullananlar var mı acaba? Daha ne kadar kullanacm inş zararı olmaz bebeğime:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…