2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

keşke yapsalardı şu işsizlik muhabbetini ben 740 lira işsizlik maaşı alıyorum evde yatarken süper oluyo
bende anlaşırken sadece kıdem alıcam diye ayrıldım annem falan dedi işsizlik muhabbetini söylesene dedi
bende onlardan bişey istemem dedim
iki gün sonra patronum mail atmış tazminatımı hesaplamışlar kıdem+ihbar yıllık izin falan 4,5 yıla iyi bi tazminat aldım
üstüne bide işsizlik maaşımda bağlanmış
sende bi daha rica et istersen yüzsüzlük yap bidaha nerde görcen onları zaten

benim ilk haftalarda eşim izindeydi herşeyimi o yaptı sağ olsun
bende 7.haftadan itibaren ayakta durabilmeye başladım ilk baştaki gibi yorulmuyorum
misafirim gelirse de annem pasta börek yapıyo
temizlik için de çok ağraşmıyorum açıkçası dikkat ediyorum kendime
az az yapıyorum
serumla ilgili hiç fikrim yok
bide kayınvalidem alt katımda oturuyo arada o yemek yapıp veriyo sağ olsun

Hanımlar bebişleriniz kaç mm...?benim ki 7 haftalık 7mm çıktı minnacıııık

benim 7+1 de 10 mm di
yarın gene kontrolüm var riskli gebelik olduğu için doktor erken çağırdı
bu akşam öyle bir heyecan var ki içim içime sığmıyo
inşallah güzel haberler alırım yarın

canım kesenin mm ayrı bide içinde ki bebeğin mm ayrı :)) sendeki 7 mm olan bebeğin mm o arkadaştakide erken olduğu için içinde bebek henüz gözükmediği için kesenin mm mi :)) doktor sıkıntı yok dediyse yoktur için rahat olsun cnm

bende öğrendiğim gün bakmadı 15 gün sonrasına çağırdı 18 ocakta öğrendim 1 şubatta çağırdı cnm... tam kesede kalp atışısıda herşeyden emin oluruz zaten aşılamayla oldu şimdi onu rahatsız etmeyelim dedi.. crionan jel verdi günde 1 kez kullanıp 20 dk yürüyüş hareket et dedi 1 de folik asit.. hafta cuma gidecem cnm inş sağlıklıdır bebişlerimiz rabbime emanetler..

Gunaydin Guzel Anneleeer nasilsiniz?ben dune kadar iyiydim bugun gozumu acar acmaz hafif mide bulantisi basladi halada devam ediyor,bide halsizlik basladi Sali doktora gidicem bakalim ufaklik ne alemde.

günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dedi çok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.

12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi

canım çok sevindim senin adına yaa o kadar umutsuzdun kiii böyle güzel bir haber almana çok sevindimmm :)

kızlar günaydın dün yazamadım doktordan sonra annemlere gittik dün şükür bebeği gördük kalp atışlarını duyduk birde benim 1 hafta geriden geliyordu ama dün adet tarihimle aynıymış doktor sonradan büyüme oluyor dedi dün yine kahverengi akıntım başladı bazı kadınlarda oluyor korkulcak birşey yok dedi 1 kutu progesteron yazdı birde 12 tane test yaptı şeker kansızlık gibi onlar iyi çıktı şimdi kısmetse 12 haftanın sonunda çağırdı 2 li tarama testi yapcaz dedi bu arada ben fene gribim kızlar kendimce neler yapabilirim portakal suyu içiyorum başka ne yapabilirim

canım çok sevindim senin adına yaa o kadar umutsuzdun kiii böyle güzel bir haber almana çok sevindimmm :)

teşekkür ederim canım ya evet çok umutsuzdum aslında allahtan umit kesilmez ama işte :) hayırlısı olsun herşeyin birde haftaya kalp atışı görürsem sonra kendime daha iyi doktor bulucam ve ona doğuma kadar devam edicem inş.

heee tmm anladıııımmmm sen benden 2 gün öndesin :))) bakalım dur cinsiyetlerinide söyleyeceğimiz günler geliceek inşallaaaahhhhhh :)))

sende benden 2 gün öndesin :)) benim de sat 10 aralık. geçen hafta cumartesi 4,5 haftalıkken (doktora göre) 7 mm di ama kese mi bebek mi bilmiyorum. bebek kaç milim demiştim mercimek kadar demişti .

deryacım haftaya kontrolüm var benimde kalp atışları için normalde 8. haftam olacak ama 6,5 haftalık olcak doktora göre bakalım kaç mm diyecek.

canım benim çok çok çok çokkkkkkkk sevindim,şükürler olsun rabbime,bebişinin kalbini duyunca iyice rahatlarsın,kendini çok strese sokmuştun yeter artık umutlu mutlu olma zamanı geldi tatlım,inşlh rabbim kucağımıza almayı nasip edecek..bu arada hamile çizelgesinide sildiğin gibi tekrar düzenle bakıyım...

Ah canim men bir kendimi oyle biliyodum inanirmisin Evlendikten sonra hep bebek istiyodum adet gunlerimi hep takip ediyodum belki bir gun gecer diye ama olmuyordu.
Bu kez adetden4 gun gecti ben hic heyecanlanmadim test yaptim pozitif cikti sasirdim bide hem sevindim,hem yok cok garip yaaaaaaaa simdide hem cok istiyorum hemde daha kucuk oldugu icin biseyler hissedemiyorum bakalim InsAllah bebegim bana kusmez sali kalp atislarini duymaya gidicez o zaman tanisicaz kuzumla.

:))) kalp atışlarını görsemde öylemi düzenlesemmi diyorum aslında çünkü ne bileyim gözüm korktu bir daha silersem çok büyük üzüntü olur benim için ondan sağlam olsunda öyle koyaarım inşallah. teşekkürler canım allah yüzünüzü eşinizi aşınız ve çocuklarınızdan yana hep güldürsün inşallah

amin canım..ama artık tedirgin olmak kötü şeyler düşünmek yok,inan bebekler en ufak bi gerginlikten bile çok etkileniyorlar,üzülmek gibi bişey aklına bile getirme artık,bebişini,doğumunu,bebişine alacağın şeyleri hayal et çok rahatlatıyo insanı,,rabbimin izniyle herşey çokkkkkkkk güzel olacak inan buna,bundan 5 ay sonra falan aman doğumu nerde yapsak kızlar nsl yapsak kızlar diye başımızın etini yiycen bak gör sen...

Ucundan bende yakalaım sanırım Eylül'ü.
Slm canlar hepinize...

biraz rahatlattın beni canım ya kafama takılıp duruyordu.aynen banada folik asit verdi bugün başladım günde 1 tane.inşallah yaaa sağ salim büyüsün bebişlerimiz.kalp atışlarını duymayı nasip etsin rabbim:26:

inşallah canım ya bakalım doğduğunda adını umutmu koysam acaba :)) hayırlısıyla kucamıza alalımda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…