Bende evliliğim 1 yılı doldurmadi die kıdem tazminatimi alıyorüm dedim kaç yılın hatri var beni siz çıkarında işsizlik maaşımi alayım nerde yok kanundu biri söylerse ne olur vs dedim ok sonu yokum ozaman inşallah şimdi gün sayıyorumpatronular bole ışte işini yap senden iyisi yok işin düşerse yoksun menfaat dünyasi ışte
kızlar kaç gündür okumaya devam ediyorum ama yazacak mecalim yoktu
bugün iyim bi parça çok şükür
sizin işlerinizi kim yapıyor ya
ben ne yemek yapabiliyorum nede iş 2 haftadır
yatmaktan bunaldım artık
ama bulantım kusmam yok
kahverengi akıntım vede halsizligim var
bide iştahsızlık tabi,gaz sancılarım oluyor
alttan üstten sürekli
eşim yarın serum taktıralım diyor
ne dersiniz
ne zaman takılması normal?
Hanımlar bebişleriniz kaç mm...?benim ki 7 haftalık 7mm çıktı minnacıııık
Kızlar iiakşamlar bende çıkıyorum kimse sorduğum soruya cvp vermedikaç hafta kaç mm siniz demiştiim..?arkadaşlardan biri sanırım 5.haftasında 9mm diye yazmıştı bende şaşırdım acaba benimkinde bi sorun var mı diyeee..?gerçi doktor bana herşey normal dedi ama..ben 7 haftalığım 7mm de benim ondan sordum sizinkiler kaç mm acaba diyeee..neyse yazarsanız sevinirim iiyigcler
kızlar ve minnoşları hepinize iyi akşamlaraklıma takılan bir kaç soru var.bugün doktorum ultrason istemedi kafama takıldı 15 gün sonra gel bakalım dedi.birde benim günüm geçmemişti ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım bişey olur mu acaba yaa
bende öğrendiğim gün bakmadı 15 gün sonrasına çağırdı 18 ocakta öğrendim 1 şubatta çağırdı cnm... tam kesede kalp atışısıda herşeyden emin oluruz zaten aşılamayla oldu şimdi onu rahatsız etmeyelim dedi.. crionan jel verdi günde 1 kez kullanıp 20 dk yürüyüş hareket et dedi 1 de folik asit.. hafta cuma gidecem cnm inş sağlıklıdır bebişlerimiz rabbime emanetler..[/QUOT
canım kaçıncı aşılaman tuttu,bide o jeli ne zamana kadar kullanıcaksın,,benimde aşılama oldu progestan kullanıyordum,perşembe günü dr. artık bırakmamı söyledi bende tereddütteyim,progestonla kendimi ve bebeğimi daha güvenli hissediyorum..
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi
canım çok sevindim senin adına yaa o kadar umutsuzdun kiii böyle güzel bir haber almana çok sevindimmm :)
heee tmm anladıııımmmm sen benden 2 gün öndesin :))) bakalım dur cinsiyetlerinide söyleyeceğimiz günler geliceek inşallaaaahhhhhh:)))
Kızlar iiakşamlar bende çıkıyorum kimse sorduğum soruya cvp vermedikaç hafta kaç mm siniz demiştiim..?arkadaşlardan biri sanırım 5.haftasında 9mm diye yazmıştı bende şaşırdım acaba benimkinde bi sorun var mı diyeee..?gerçi doktor bana herşey normal dedi ama..ben 7 haftalığım 7mm de benim ondan sordum sizinkiler kaç mm acaba diyeee..neyse yazarsanız sevinirim iiyigcler
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi
Listeye adını kendi yazdıran bu veletlere "hayırlısıyla gelin" diyelim o zaman, başka ne denir... Benim ikinci kontrolüm 31 Ocak'ta yani 8. hafta içinde. Kalp atışlarını o zaman dinleyeceğiz. İlk hamileliğimde de bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar dumurdum. İyi mi oldu, kötü mü oldu, hayatımız değişecek, nasıl olacak gibi düşünceler arasında gelip gidiyordum. O küçücük kalbin sesini duyduğumda gözyaşlarımı tutamamış ağlamış, anne olacağımın idrakına o zaman varmıştım.
Ben ilk andan itibaren hemen sevinemiyorum, sonra da hayıflanıyorum neden hemen sevinmedim diye. Sonra sonra başlıyor annelik sevinci bende.....Benim gibi hisseden var mı?
canım benim çok çok çok çokkkkkkkk sevindim,şükürler olsun rabbime,bebişinin kalbini duyunca iyice rahatlarsın,kendini çok strese sokmuştun yeter artık umutlu mutlu olma zamanı geldi tatlım,inşlh rabbim kucağımıza almayı nasip edecek..bu arada hamile çizelgesinide sildiğin gibi tekrar düzenle bakıyım...
:))) kalp atışlarını görsemde öylemi düzenlesemmi diyorum aslında çünkü ne bileyim gözüm korktu bir daha silersem çok büyük üzüntü olur benim için ondan sağlam olsunda öyle koyaarım inşallah. teşekkürler canım allah yüzünüzü eşinizi aşınız ve çocuklarınızdan yana hep güldürsün inşallah
bende öğrendiğim gün bakmadı 15 gün sonrasına çağırdı 18 ocakta öğrendim 1 şubatta çağırdı cnm... tam kesede kalp atışısıda herşeyden emin oluruz zaten aşılamayla oldu şimdi onu rahatsız etmeyelim dedi.. crionan jel verdi günde 1 kez kullanıp 20 dk yürüyüş hareket et dedi 1 de folik asit.. hafta cuma gidecem cnm inş sağlıklıdır bebişlerimiz rabbime emanetler..
amin canım..ama artık tedirgin olmak kötü şeyler düşünmek yok,inan bebekler en ufak bi gerginlikten bile çok etkileniyorlar,üzülmek gibi bişey aklına bile getirme artık,bebişini,doğumunu,bebişine alacağın şeyleri hayal et çok rahatlatıyo insanı,,rabbimin izniyle herşey çokkkkkkkk güzel olacak inan buna,bundan 5 ay sonra falan aman doğumu nerde yapsak kızlar nsl yapsak kızlar diye başımızın etini yiycen bak gör sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?