inşallah canım ya bakalım doğduğunda adını umutmu koysam acaba :)) hayırlısıyla kucamıza alalımda inşallah
kızlar günaydınnn minik fıstıklar sizede günydın
ya benin gece inanılmaz uykum geliyo ama sabah erkennden uyanıyorum uykumu alamiyorum benim gibi olan var mı?normalde böyle değildim
birde göğüslerimin ağrısından duramıyorum yaaa
kızlar günaydınnn minik fıstıklar sizede günydın
ya benin gece inanılmaz uykum geliyo ama sabah erkennden uyanıyorum uykumu alamiyorum benim gibi olan var mı?normalde böyle değildim
birde göğüslerimin ağrısından duramıyorum yaaa
e bunlarda gebeliğin cilveleri güzellikleri sende yatıp uyuyu ver daha 6 aylıktan sonra yatış pozisyonu arayacaksın kendine hele bide yüz üstü yatmaya alışıklsan vay haline
yok şükür yüzüstü uyumuyorum.yatış pozisyonu değil sorunum anlamadım ki uykum var ama uyanıveriyorum ama razıyım olsun bebişim benimle olsunda razıyım
5.haftad abende öyle olmuştum insan kafasında sürekli nasıl oalcak falan diye atıp tutuyo çünkü kafa meşgul ondan uyuyamıyo bence
aslında doğru canım ben çok istiyodum 7 ayın sonunda oldu şimdide nasıl olcak sağlıklı olsun şöyle olsun böyle olsun derken kafam allak bullak oluyor ağlamaklıyım sürekli anlayacağıngeçiyo ama dimi:26:
beslenmeleriniz nasıl kızlar benim canım pek bişey istemiyor iştahım yok
geçer geçer merak etme sen ianşallah 13 haftalık flaan olduğunda hepsi geçer bunların ben herşeye ağlıyodum ilk gebeliğimde bugün boyuna konuşasım var benim ya
ben hiç bişey yiyemiyorum canım belki haşlanmış makarnaya az yoğurt koyup onu yiyebiliyorum arada onun dışında hiç bişi yiyemiyp kustuğum için dün eşim zorla hastaneye götürdü bi karaışım serum yaptılar tüm vitaminlerden hiç bişeyim kalmadı tabi çok uzun sürmedi ama azda olsa toparladım o an için işatahım açıldı ama şimdi hiç bişi yiyemiyorum yine aynı beyaz leblebi güzel oluy ağzım kokuyo artık açlıktan
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi[/
Çok sevindim arkadaşım inşallah allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın
hadi ya kıyamam üzüldüm canım yaaaserum iyi olmuş ama dediğim gibi o da geçici iştah açar.ne diyo doktorun beslenemiyosun ya vitamin fln verdi mi.bende bu gün zorla bişeyler yedim oda folik asit içiyorum sırf biraz tokluğum olsunda içeyim diye
ben hiç bişey yiyemiyorum canım belki haşlanmış makarnaya az yoğurt koyup onu yiyebiliyorum arada onun dışında hiç bişi yiyemiyp kustuğum için dün eşim zorla hastaneye götürdü bi karaışım serum yaptılar tüm vitaminlerden hiç bişeyim kalmadı tabi çok uzun sürmedi ama azda olsa toparladım o an için işatahım açıldı ama şimdi hiç bişi yiyemiyorum yine aynı beyaz leblebi güzel oluy ağzım kokuyo artık açlıktan
evet tatlım folidoce bide elevit vitamin kullanıyorum destek olarak ama 11. haftaya kadar sürer dedi doktor pazartesi 8. haftaya giriyorum bakalım zamanda geçmiyoki
evet tatlım folidoce bide elevit vitamin kullanıyorum destek olarak ama 11. haftaya kadar sürer dedi doktor pazartesi 8. haftaya giriyorum bakalım zamanda geçmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?