2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dün oğluma tekrar bahsettim kardeşinden bir haftadır hiç kardeşin şöyle böyle demiyordum dün süt içtim bir bardak kendime bir bardak oğluma doldurdum hadi bende kardeşini besleyeyim oğlum dedim anne ama kardeşim karnında dedi evet ben içeyimki oda içsin dedim oda bana anne allah sütü sen içince memelerinemi götürtecek dedi çok güldüm çok mutlu oldum canım benim ya

kızlar günaydınnn minik fıstıklar sizede günydın
ya benin gece inanılmaz uykum geliyo ama sabah erkennden uyanıyorum uykumu alamiyorum benim gibi olan var mı?normalde böyle değildim
birde göğüslerimin ağrısından duramıyorum yaaa

Son düzenleme:
inşallah canım ya bakalım doğduğunda adını umutmu koysam acaba :)) hayırlısıyla kucamıza alalımda inşallah

ewt bak çok isabetli bi isim...bak gördün mü oluMlu düşününce bebişin ismini bile hayal ediyosun....çok yakında gelecek UMUT BEBİŞİMİZ.....

e bunlarda gebeliğin cilveleri güzellikleri sende yatıp uyuyu ver daha 6 aylıktan sonra yatış pozisyonu arayacaksın kendine hele bide yüz üstü yatmaya alışıklsan vay haline

bnm bebek olmus 1.5 cm teyzeleri. maşallah kafasıyla govdesı aynı boyutta cırkın bır sey:)
amnıyon sıvısını fln gosterdı doktorum olusmus. ınsallah boyle guzel gıder. ben sımdıye kadar hep her hafta gıttım rısklı bır hamıleyım cunku pıhtılaşmam var. bır haftayı gecınce huzursuzlanmaya baslıyorum.
bu arada hıc olmadıgı kadar da sıvılcem var ama bu haftalarda normalmıs. gobegımde bıle cıkmıs bu sabah.

evet canım uyku düzensizliği bende yasıyorummm

e bunlarda gebeliğin cilveleri güzellikleri sende yatıp uyuyu ver daha 6 aylıktan sonra yatış pozisyonu arayacaksın kendine hele bide yüz üstü yatmaya alışıklsan vay haline

yok şükür yüzüstü uyumuyorum.yatış pozisyonu değil sorunum anlamadım ki uykum var ama uyanıveriyorum ama razıyım olsun bebişim benimle olsunda razıyım

yok şükür yüzüstü uyumuyorum.yatış pozisyonu değil sorunum anlamadım ki uykum var ama uyanıveriyorum ama razıyım olsun bebişim benimle olsunda razıyım

5.haftad abende öyle olmuştum insan kafasında sürekli nasıl oalcak falan diye atıp tutuyo çünkü kafa meşgul ondan uyuyamıyo bence

5.haftad abende öyle olmuştum insan kafasında sürekli nasıl oalcak falan diye atıp tutuyo çünkü kafa meşgul ondan uyuyamıyo bence

aslında doğru canım ben çok istiyodum 7 ayın sonunda oldu şimdide nasıl olcak sağlıklı olsun şöyle olsun böyle olsun derken kafam allak bullak oluyor ağlamaklıyım sürekli anlayacağın geçiyo ama dimi:26:

geçer geçer merak etme sen ianşallah 13 haftalık flaan olduğunda hepsi geçer bunların ben herşeye ağlıyodum ilk gebeliğimde bugün boyuna konuşasım var benim ya

beslenmeleriniz nasıl kızlar benim canım pek bişey istemiyor iştahım yok

ben hiç bişey yiyemiyorum canım belki haşlanmış makarnaya az yoğurt koyup onu yiyebiliyorum arada onun dışında hiç bişi yiyemiyp kustuğum için dün eşim zorla hastaneye götürdü bi karaışım serum yaptılar tüm vitaminlerden hiç bişeyim kalmadı tabi çok uzun sürmedi ama azda olsa toparladım o an için işatahım açıldı ama şimdi hiç bişi yiyemiyorum yine aynı beyaz leblebi güzel oluy ağzım kokuyo artık açlıktan

geçer geçer merak etme sen ianşallah 13 haftalık flaan olduğunda hepsi geçer bunların ben herşeye ağlıyodum ilk gebeliğimde bugün boyuna konuşasım var benim ya

içime su serptin valla canım geçsin çünkü ağlak ağlak geziyorum ortalıktakonuş canım meydan senin

hadi ya kıyamam üzüldüm canım yaaaserum iyi olmuş ama dediğim gibi o da geçici iştah açar.ne diyo doktorun beslenemiyosun ya vitamin fln verdi mi.bende bu gün zorla bişeyler yedim oda folik asit içiyorum sırf biraz tokluğum olsunda içeyim diye

evet tatlım folidoce bide elevit vitamin kullanıyorum destek olarak ama 11. haftaya kadar sürer dedi doktor pazartesi 8. haftaya giriyorum bakalım zamanda geçmiyoki

canım benimde hafiften bulantımlarım başladı 3-4 gündür,ağzımın tadı çok kötü gibi..ama ben çözümünü buldum masama dilimlenmiş tuzlanmış limon koyuyorum yemek yerken midem bulanırsa bi tane yiyorum geçiyo,tavsiye ederim en azından dene istersen...

evet tatlım folidoce bide elevit vitamin kullanıyorum destek olarak ama 11. haftaya kadar sürer dedi doktor pazartesi 8. haftaya giriyorum bakalım zamanda geçmiyoki

hmm anladım canım göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.benim bulantılarım başlamadı henüz ama iştahsız olmak canımı sıkıyor bebeğim beslenemiyor die üzülüyorum.

bana doktorum ilk gebeliğimde metpamid vermişti çok faydasını görmüştüm ben şimdi neden vermiyolar acaba?

yasemen iyi dileklerin için teşekkürler canım, sende sağlıkla kucana al inş.

bbilim çok mutlu oldum canı gönülden dua ediyordum anne olmayı bekleyenlere ve sıkıntılı durumda olan arkadaşlara rabbim yüzünü güldürdü allahım diğer arkadaşlara ve bizlere de sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah, bende dün pıt pıtlarını duydum miniğimin allahım bütün annelere nasip etsin inşallah inanılmaz güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…