bbilim çok mutlu oldumcanı gönülden dua ediyordum anne olmayı bekleyenlere ve sıkıntılı durumda olan arkadaşlara rabbim yüzünü güldürdü allahım diğer arkadaşlara ve bizlere de sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah, bende dün pıt pıtlarını duydum miniğimin allahım bütün annelere nasip etsin inşallah inanılmaz güzel bir duygu
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi
canım benimde hafiften bulantımlarım başladı 3-4 gündür,ağzımın tadı çok kötü gibi..ama ben çözümünü buldum masama dilimlenmiş tuzlanmış limon koyuyorum yemek yerken midem bulanırsa bi tane yiyorum geçiyo,tavsiye ederim en azından dene istersen...
kızlar günaydınnn minik fıstıklar sizede günydın
ya benin gece inanılmaz uykum geliyo ama sabah erkennden uyanıyorum uykumu alamiyorum benim gibi olan var mı?normalde böyle değildim
birde göğüslerimin ağrısından duramıyorum yaaa
hmm anladım canım göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.benim bulantılarım başlamadı henüz ama iştahsız olmak canımı sıkıyor bebeğim beslenemiyor die üzülüyorum.
Ya bende oyleyim ben normalde cok agir uyuyanin saat calsa bile zor duyarim ama simdi saat 6 dan uyaniyorum.
canım hazır bulantın yokken ye yiyebildiğin kadar sonra hiç yiyemiyceksin bebeğini şimdi besle bolca
kızlar belirtisi olmayan arkadaşlar hiç endişelenmeyin benimde hiçbir belirtim yok bulantı, kusma,v.s. göğüslerimde sadece geceleri yatakta ağrıyor o kadar bende çok endişelenmiştim şükür herşey yolunda allah bozmasın, şanslı gebelerdenmişiz sevinin
benimde belirtim fazla yok ama daha erken sanırım.benimde öyle göğüslerim öyle bir ağrıyo ki anlatamam.aman böyle devam eder inşallah bulantı fln olmaz
inşallah canım bulantı zor ben 3 ay hergün hastaneye gidip serum yiyen arkadaşları biliyorum, allahım inşallah hep böyle rahat devam ederiz
keseyi gördük:)) 4 hafta,5 günlük ama 9mm olarak görünüyo,sizlerin kaç mm?
kızlar günaydın dün yazamadım doktordan sonra annemlere gittik dün şükür bebeği gördük kalp atışlarını duyduk birde benim 1 hafta geriden geliyordu ama dün adet tarihimle aynıymış doktor sonradan büyüme oluyor dedi dün yine kahverengi akıntım başladı bazı kadınlarda oluyor korkulcak birşey yok dedi 1 kutu progesteron yazdı birde 12 tane test yaptı şeker kansızlık gibi onlar iyi çıktı şimdi kısmetse 12 haftanın sonunda çağırdı 2 li tarama testi yapcaz dedi bu arada ben fene gribim kızlar kendimce neler yapabilirim portakal suyu içiyorum başka ne yapabilirim
Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..
Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.
Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..
Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..
Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.
Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..
Bende henüz kusma yada iştahsızlık gibi bi belirti yok. Sadece çok sık idrara çıkıyorum. Geceleri hiç kalmazken dün gece tam 4 sefer kaltım wc'ye. Ve sanırım bu böyle sürcekmiş. Bi de bu sabaha kadar sağda yada solda batmalar oluyo gibiydi ama bugün o da yok. Ateş Ölçümü yaparak ben hamile kaldım. Sabah yine ölçtüm ateşimi Allah'tan yüksek. Bu arada cevizi yemeği ihmal etmeyin kızlar. Tam beyin gelişimi sürecindeyiz sanırım.Gerçi ilk gebeliğim bu benim, büyüklerimden duyduklarım bunlar. Bu arada ismin Yeliz. 36 yaşında tombik bi anne adayıyım...
ohh ne güzel canım olmasın kusma fln boşverbende idrara sık çıkıyorum yoruluyorum bazen canım son adet tarihin ne senin doktorunun verdiği tahmini doğum tarihi mi yoksa sen mi hesapladın 30 eylülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?