2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne mutlu sana ya pıt pıtları duymuşsun maşallaaahhh rabbim duymayanlarada nasip etsin

Yaaaaaaaa Allahim Buyuklugune Sukur.Inanki cok sevindim ve hep bi haber varmi diye seni takip ediyordum Tebrik ediyorum Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin Cok sukur aramiza yeniden katildin :13:
Allah istemedikce bir yaprak bile dusmezmis.Seni cok opuyorum

Son düzenleme:

o benim aklımada geldi gelmedi değilde benim bi sorunum daha varki oda tansiyonum cok dusuk tatlım genelde hep 8-4 fln bıde lımon yersem ne olur bılemıyorum

Ya bende oyleyim ben normalde cok agir uyuyanin saat calsa bile zor duyarim ama simdi saat 6 dan uyaniyorum.

hmm anladım canım göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.benim bulantılarım başlamadı henüz ama iştahsız olmak canımı sıkıyor bebeğim beslenemiyor die üzülüyorum.

canım hazır bulantın yokken ye yiyebildiğin kadar sonra hiç yiyemiyceksin bebeğini şimdi besle bolca

kızlar belirtisi olmayan arkadaşlar hiç endişelenmeyin benimde hiçbir belirtim yok bulantı, kusma,v.s. göğüslerimde sadece geceleri yatakta ağrıyor o kadar bende çok endişelenmiştim şükür herşey yolunda allah bozmasın, şanslı gebelerdenmişiz sevinin

benimde belirtim fazla yok ama daha erken sanırım.benimde öyle göğüslerim öyle bir ağrıyo ki anlatamam.aman böyle devam eder inşallah bulantı fln olmaz

kızlar imreniyorum valla midem bulanmıyo diyenlere inşAllah hep böyle devam eder ben sabahları kuru öğürtü
akşamları mide yanmasıyla birlikte kusma her bulduğu yerde uyuklama hali olan bir anne adayı olarak
bu halinizin tadını çıkarın diyorum size :)

...

benimde belirtim fazla yok ama daha erken sanırım.benimde öyle göğüslerim öyle bir ağrıyo ki anlatamam.aman böyle devam eder inşallah bulantı fln olmaz

inşallah canım bulantı zor ben 3 ay hergün hastaneye gidip serum yiyen arkadaşları biliyorum, allahım inşallah hep böyle rahat devam ederiz

inşallah canım bulantı zor ben 3 ay hergün hastaneye gidip serum yiyen arkadaşları biliyorum, allahım inşallah hep böyle rahat devam ederiz

doğru canım benim kuzenimde hamile sabah kusmadan hiç bir şey yiyemiyor her sabah çıkartıyor anlayacağın kötü bi durum Allah bu durumda olanlara yardım etsin.inşallah canım yaaaa böyle devam etsin

Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..

Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.

Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..

canım çok sevindim gözünaydın grip için de geçmiş olsun:)

canım öncelikle geçmiş olsun.baazen lekelenmeler olabiliyor diyor doktorlar ama her lekelenme zararsız mı bilemem bence bi doktoruna görün derim ben...

sağol canım benim inşallah,
bence bir git bakalım ne dicek gitmekten zarar gelmez ama umutsuzluğa kapılma bak bana alınması gerek dedikleri halde şuanda iyi durumda kesem, sen nerdeydin tam olarak?

Bende henüz kusma yada iştahsızlık gibi bi belirti yok. Sadece çok sık idrara çıkıyorum. Geceleri hiç kalmazken dün gece tam 4 sefer kaltım wc'ye. Ve sanırım bu böyle sürcekmiş. Bi de bu sabaha kadar sağda yada solda batmalar oluyo gibiydi ama bugün o da yok. Ateş Ölçümü yaparak ben hamile kaldım. Sabah yine ölçtüm ateşimi Allah'tan yüksek. Bu arada cevizi yemeği ihmal etmeyin kızlar. Tam beyin gelişimi sürecindeyiz sanırım.Gerçi ilk gebeliğim bu benim, büyüklerimden duyduklarım bunlar. Bu arada ismin Yeliz. 36 yaşında tombik bi anne adayıyım...

Son düzenleme:

ohh ne güzel canım olmasın kusma fln boşverbende idrara sık çıkıyorum yoruluyorum bazencanım son adet tarihin ne senin doktorunun verdiği tahmini doğum tarihi mi yoksa sen mi hesapladın 30 eylülü

ohh ne güzel canım olmasın kusma fln boşverbende idrara sık çıkıyorum yoruluyorum bazencanım son adet tarihin ne senin doktorunun verdiği tahmini doğum tarihi mi yoksa sen mi hesapladın 30 eylülü

Sat 23 Aralık, ben kendim burdaki tablodan girdim. Henüz dr.um bişi demedi, ama muhtemelen geç döllenme benimkisi. Ekim ayına kayabilir doğumum.
Şubat 4te kontrolüm var, kesemizi görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…