2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ikinize de hayırlı olsun kızlar :))) Bendede bulantı kusma yoktu yalnız bugun sabah mıdem bulandııı (( umarım daha bulanmazzzz

benimde belirtim fazla yok ama daha erken sanırım.benimde öyle göğüslerim öyle bir ağrıyo ki anlatamam.aman böyle devam eder inşallah bulantı fln olmaz

daha erken bulantılar için canım ben de 5. haftamda oh ne rahatım diyodum ama bu hafta başladı bulantılar kokulara hassasiyet halsizlik baş dönmesi iştahsızlık....

bende 16 ocak ta 5 haftalık oldugumu öğrenmiştim o zaman kese 8mm idi.
bugün kalp atışları için tekrar gidicem hemde test sonuclarını götürücem
inşşş büyümüştür bebişimmmmm

maşallah canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin

Bbilimcim senin adina cok sevindim rabbin daim etsin canim :))
Kizlar nasilsiniz yazdiklarinizi takip eduyorum ama yorum yapamiyorum kacgundur ..
Aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz kalp atislaribi duyan ve gorenlerde gozunuzaydin ...
Ben resmen yerlerde surunuyorum bugun coooook yorgunum uykum var halbuki uyudum ama banamisin demiyor dun neredeyse acillik olacaktim sanirim usutmusum nefes aldigimda resmen sirtima bicaklar saplandi ve nefes almak benim icin eziyet oldu ne uzanabildim nerahat nefes alabildim dr aradim sicak suyla banyo yap ve bengayla masaj yaparak surdur dedi ve ben hic bukadat sicak suyla banyo yapmamistim ama cokta iyi geldi simdi hamdolsun iyiyim ama basimi kaldirwmiyorum yastiktan sizleride telefondan takip ediyorum... bugun tam iki aylik olduk bu arada teyzeleri

herkese sedlam kızlar

nasıl gidiyor? benim kasıklarıma iğne batırıyorlar sanki ara ara ama canımı sıkıyor kaç gündür sizdede var mı kızlarr?

Gunaydın kızlar

Nasılsınız

Ankara sogukkk :84::84:

Gunde kac bardak süt içiyorsunuz kızlar şimiden baslamak gerekıyor mu
Ben tuzlu cubuga sardım midemı sadec tuzlu cubuk yatıstırıyor gece kalkıp ıkı üç yiyip yatıyorum

Sat 23 Aralık, ben kendim burdaki tablodan girdim. Henüz dr.um bişi demedi, ama muhtemelen geç döllenme benimkisi. Ekim ayına kayabilir doğumum.
Şubat 4te kontrolüm var, kesemizi görcez

Merhaba yeliz benimde Sat 23 aralık, Benimde 1 şubatta randevum var, Günlerimiz aynı:)

Tünaydın

Ben günde 2 bardak içiyorum sütü. Tabiki şimdiden başlasan iyi olur canım sonra kalsiyum problemi yaşama.

Valla canım patronum var ikisinede ayrı ayri anlattım daha kaç kere diyim boşver dim artık su perşembe gelsin yeter

benimde 2-3 gun ust uste kahverengi akintim olmustu(gecen haftaydi yanilmiyorsam gecti ama adet gunume denk geldi ustelik) doktor gayet normal dedi. hatta iyi bisey bile oldugunu soyleyebilirim dedi
bende yurtdisindayim

Son düzenleme:

Merhaba canim,sen Rusyada misin? Ben De Sankt Peterburkda yashadim bi kac yil :) sen neresindesin? Eger lekelenmen pazartesine kadar devam ederse doktora mutlaka git zira o lekelenme normal da ola bilir olmaya da bilir ona doktor karar versin canim riske atma sen git doktoruna soyle Allah bebisini sag salim versin sana insallah

Normal midir acaba canim? Sen ultrasona gittin mi

Illa belirti aramayin arkadaslar test yaptiniz ve hamilesiniz bitti. Gerisi Allaha kalmis bende 8 haftadayim bebegimi gordum kalbini duydum cok sukur ama surekli uyuma vs disinda pek bi belirtim yok arada midem bulaniyor ama cikarmiyorum. Bazilarinin bunyesi daha zayif oluyor veya belirtileri daha yogun yasiyor takilmayin bunlara

Kizlar belirti aramayin hamileliginizin tadini cikarin benimde ilk hamileliginde belirtinin bsi yoktu ama simdi midemde biogutucu yemek canavariyla basimin ustunde ton agirliginca biseyle yasiyorum midemde gokgurultusu var adeta korkmaya basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…