kızlar bende bgn seffaf akıntı çok olmaya başladı,sizdede oluyormu,vajinayı hep ıslak hissediyorum...
benimde belirtim fazla yok ama daha erken sanırım.benimde öyle göğüslerim öyle bir ağrıyo ki anlatamam.aman böyle devam eder inşallah bulantı fln olmaz
bende 16 ocak ta 5 haftalık oldugumu öğrenmiştim o zaman kese 8mm idi.
bugün kalp atışları için tekrar gidicem hemde test sonuclarını götürücem
inşşş büyümüştür bebişimmmmm
Sat 23 Aralık, ben kendim burdaki tablodan girdim. Henüz dr.um bişi demedi, ama muhtemelen geç döllenme benimkisi. Ekim ayına kayabilir doğumum.
Şubat 4te kontrolüm var, kesemizi görcez
Gunaydın kızlar
Nasılsınız
Ankara sogukkk :84::84:
Gunde kac bardak süt içiyorsunuz kızlar şimiden baslamak gerekıyor mu
Ben tuzlu cubuga sardım midemı sadec tuzlu cubuk yatıstırıyor gece kalkıp ıkı üç yiyip yatıyorum
keşke yapsalardı şu işsizlik muhabbetini ben 740 lira işsizlik maaşı alıyorum evde yatarken süper oluyo
bende anlaşırken sadece kıdem alıcam diye ayrıldım annem falan dedi işsizlik muhabbetini söylesene dedi
bende onlardan bişey istemem dedim
iki gün sonra patronum mail atmış tazminatımı hesaplamışlar kıdem+ihbar yıllık izin falan 4,5 yıla iyi bi tazminat aldım
üstüne bide işsizlik maaşımda bağlanmış
sende bi daha rica et istersen yüzsüzlük yap bidaha nerde görcen onları zaten
herkese sedlam kızlar
nasıl gidiyor? benim kasıklarıma iğne batırıyorlar sanki ara ara ama canımı sıkıyor kaç gündür sizdede var mı kızlarr?
kızlar bende bgn seffaf akıntı çok olmaya başladı,sizdede oluyormu,vajinayı hep ıslak hissediyorum...
Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..
Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.
Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..
Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..
Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.
Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..
Kizlar merhaba,bende hic bi hamilelik belirtisi yok kendimi hamile deyilmisim gibi hiss ediyorum sizde var mi belirtiler
benimde 7. haftam bende de belirti yok sizinki gibi....
Normal midir acaba canim? Sen ultrasona gittin mi
Normal midir acaba canim? Sen ultrasona gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?