2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

6.hafta içindeyim ben de mide bulantıları yok ama ağzımın tadı bi hoş.kontroller için SGK ya giden var mı herkes özel hast.muayene oluyo?

geçmiş olsun,
hayırlısıyla yine hamile kalırsın umarım

Nazar etme kendine bak sonra benim gibi olursun bende ayn senin gibiydim yedigim halde acim aaaac diye geziyordum 4gundur midemden canim bisey istemiyor...
Kizlar nasilsiniz fistik iclerinz nasil..
Ben resmen paranoya oldum ya sanki bebegimin kalbi durmusta benide zehirleyecekmis gibi dusuncelere kapiliyorum yakindir kafayi yemezsem iyidir.. kzlarr kalbi duran bebegin anneye negibi belrti hissttirir mesela kesin kanama olurmu yada kanama olmadan oylece dururmu...

Bebeğini kaybeden arkadaşıma geçmiş olsun.Dilerim Allah'tan yaşadığı son kaybı olur...
Diğer arkadaşlarında hamilelikleri iyi geçiyordur inş.ALLAH herkesin yardımcısı olsun..

Aman tahtalara vur güzelim sen...Hamileliği bulantısız geçirenleri çok ayrıcalıklı görmeye başladım artık ben. Onlara bebekleri kıyak geçiyor, ne güzel :)
Yalnız kahvaltı tarzın da değişikmiş.Ben okurken bile hafif bi içim bulandı. Sen bunca şeyi karıştırıp nasıl bulanmıyorsun :26:

benimde şimdi ağrım artınca işgillendim
iyi düşünmek lazım tabi ama ister istemez aklına geliyor insanın
normalde progestan kullanmıyan bir hamilelikte bebeğin kalbi dursa yada boş gebelik olsa,
kanaması olur, acaba progestan kullandığım için kanama olmuyor anlayamıyorum durumu

geçmiş olsun,
hayırlısıyla yine hamile kalırsın umarım

Geçmiş olsun cnm,allah şifa versin
ileriyi düşün sağlıklı bi bebek dogmasaydı sen hergün kahrolcaktın ama yinede allah sabır wersin cok zor.
kendini bırakma hayırlısıyla yine olur bebeğin.
dikkat et kendine.

merbaha arkadaşlar. ilk öncelikler herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. nasip olursa ben de eylül 2013 te bu güzel duyguyu tadacağım. 3 ay önce haziran anneleri grubundaydım ama nasip olmadı malesef düşük yaptım. bu 2. gebeliğim. şu anda 5.5 haftalık hamileyim. inş Rabbim nasip eder de sağ salim kucağıma alırım bu kez. tuhaf duygular içindeyim ,tam olarak kelimelere dökemiyorum..inş Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

günaydıın kızlarrrrr

bu sabah cok bulantılıydım sadece bır arkadasın dedıgı gıbı cok soguk degıl ama su içtım sankı daha bı rahatladım. henuz bırsey yemedım o ayrı . canımın bırseyler yemesı cekmesı ıcın iyice acıkmam gerekıyor

buarada bebegını kaybeden arkadaslarıma cok gecmıs olsun .Allahım bırdaha yasatmasın kucaklarına en kısa zamanda saglıklı bebıslerını almayı nasıp etsın dıyorum.

hepimizede dua edıyorm . inşallah bır problem çıkmaz

bazı arkadaslar agrım var demıs. karınlarınızmı kasıklarınızmı ? nerenız agrıyor.

Ins. Sonuna kadar daim olur.. hosgeldin...

Dogru olabilir ama az once agustos annelerinden bir arkadasin 9.hafta sonlarinda kalbi durmus bir sonraki kontrolunde ogrenmis demekki bi belrti yasamadiki kachafta beklemis kafam karisti..

gunaydın hanımlar.al benden de okadar....
bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır dılıyorum. artık kotu haber duymak ıstemıyorum:26:
. cuma randevum var korkuyorum çok
bu arada ben et elleyınce bı yerıne surunce bebekte cıkar olayına ınanıyorum. çunku bırkaç tanıdığım var bu şekilde lekelı olan.çok tuhaf hanı elle tutulur bır yanı yok ama cevrem kanıtladığı için ınanıyorum ve dıkkat edıyorum

çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım. seni iyi anlıyorum bende 3 ay önce düşük yaptım. ama hep içimden Rabbim daha iyisini bilir şüphesiz dedim. vardır bunda da bir hayır. düşmese belki benim ömür boyu imtihanım olacaktı dedim hep içimden ve şükretmeye çalıştım. Rabbim yardımcın olsun inş hayırlısıyla tekrar hamile kalınca unutacaksın

Ins. Sonuna kadar daim olur.. hosgeldin...

Dogru olabilir ama az once agustos annelerinden bir arkadasin 9.hafta sonlarinda kalbi durmus bir sonraki kontrolunde ogrenmis demekki bi belrti yasamadiki kachafta beklemis kafam karisti..

evet arkadasım benımde 12 haftalık bır arkadasımın bebegı ölmustu cok yakın bır zamanda hemde . oda anlaamdı kontrolde ögrendı. ve kanaması yoktu.

herkesın bır olmaz ama kızlar bende fecı gaz problemı var kasıklarıma kadar vuruyor. onun agrısıyla karıstırıyordum bır ara. suanda bıle var suan karnımda sabah sabah ac karnına su içtin ondan olsa gerek ama gercekten ıyı geldı mıde bulantım dındı baya .

kızlar bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu ,duyan varsa kaçıncı haftada duydunuz?

ya kızlar bu progestan hepınıze verildi mi? bana vermedı dr. ılk randevumdu gecen hafta folbıol ve elevıt verdı o kadar. progestan kullanmayan var mı

kasık ağrım var, sol bacağıma vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…