kızlar maalesef bende sizle devam edemicem bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Rabbim böyle uygun görmüş demekki bizim için....
bütün anne arkadaşlarım hepiniz meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah
günaydın kızlar,
midesi bulananları görünce diyorum gerçekten bende bir gariplik var. hamile kaldım kalalı, hatta hamile olduğumu daha bilmeden doymak bilmiyorum. sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında 1 peynirli yumurta, 1 muz, 1 prebiotik yoğurt, 1 bardak ayran içtim bana mısın demedi hala açım, hala açımmm((
günaydın kızlar,
midesi bulananları görünce diyorum gerçekten bende bir gariplik var. hamile kaldım kalalı, hatta hamile olduğumu daha bilmeden doymak bilmiyorum. sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında 1 peynirli yumurta, 1 muz, 1 prebiotik yoğurt, 1 bardak ayran içtim bana mısın demedi hala açım, hala açımmm((
Nazar etme kendine bak sonra benim gibi olursun bende ayn senin gibiydim yedigim halde acim aaaac diye geziyordum 4gundur midemden canim bisey istemiyor...
Kizlar nasilsiniz fistik iclerinz nasil..
Ben resmen paranoya oldum ya sanki bebegimin kalbi durmusta benide zehirleyecekmis gibi dusuncelere kapiliyorum yakindir kafayi yemezsem iyidir.. kzlarr kalbi duran bebegin anneye negibi belrti hissttirir mesela kesin kanama olurmu yada kanama olmadan oylece dururmu...
geçmiş olsun,
hayırlısıyla yine hamile kalırsın umarım
Geçmiş olsun cnm,allah şifa versin
ileriyi düşün sağlıklı bi bebek dogmasaydı sen hergün kahrolcaktın ama yinede allah sabır wersin cok zor.
kendini bırakma hayırlısıyla yine olur bebeğin.
dikkat et kendine.
Ins. Sonuna kadar daim olur.. hosgeldin...merbaha arkadaşlar. ilk öncelikler herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. nasip olursa ben de eylül 2013 te bu güzel duyguyu tadacağım. 3 ay önce haziran anneleri grubundaydım ama nasip olmadı malesef düşük yaptım. bu 2. gebeliğim. şu anda 5.5 haftalık hamileyim. inş Rabbim nasip eder de sağ salim kucağıma alırım bu kez. tuhaf duygular içindeyim ,tam olarak kelimelere dökemiyorum..inş Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
benimde şimdi ağrım artınca işgillendim
iyi düşünmek lazım tabi ama ister istemez aklına geliyor insanın
normalde progestan kullanmıyan bir hamilelikte bebeğin kalbi dursa yada boş gebelik olsa,
kanaması olur, acaba progestan kullandığım için kanama olmuyor anlayamıyorum durumu
günaydın kızlar,
kızlar maalesef bende sizle devam edemicem bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Rabbim böyle uygun görmüş demekki bizim için....
bütün anne arkadaşlarım hepiniz meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Ins. Sonuna kadar daim olur.. hosgeldin...
Dogru olabilir ama az once agustos annelerinden bir arkadasin 9.hafta sonlarinda kalbi durmus bir sonraki kontrolunde ogrenmis demekki bi belrti yasamadiki kachafta beklemis kafam karisti..
Ins. Sonuna kadar daim olur.. hosgeldin...
teşekkürler inş hepimizinki sonuna kadar daim olur Allah ın izniyle
günaydıın kızlarrrrr
bu sabah cok bulantılıydım sadece bır arkadasın dedıgı gıbı cok soguk degıl ama su içtım sankı daha bı rahatladım. henuz bırsey yemedım o ayrı . canımın bırseyler yemesı cekmesı ıcın iyice acıkmam gerekıyor
buarada bebegını kaybeden arkadaslarıma cok gecmıs olsun .Allahım bırdaha yasatmasın kucaklarına en kısa zamanda saglıklı bebıslerını almayı nasıp etsın dıyorum.
hepimizede dua edıyorm . inşallah bır problem çıkmaz
bazı arkadaslar agrım var demıs. karınlarınızmı kasıklarınızmı ? nerenız agrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?