gunaydın hanımlar.al benden de okadar....
bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır dılıyorum. artık kotu haber duymak ıstemıyorum:26:
. cuma randevum var korkuyorum çok
bu arada ben et elleyınce bı yerıne surunce bebekte cıkar olayına ınanıyorum. çunku bırkaç tanıdığım var bu şekilde lekelı olan.çok tuhaf hanı elle tutulur bır yanı yok ama cevrem kanıtladığı için ınanıyorum ve dıkkat edıyorum
evet ben söyledım bu nu ama bende cok duydum cevremden hatta arkadasımın annesı meraktan hamıleyken 2 cocugundada denemıs. görunmeyen yerlerıne surmus cocuktada aynı yerde var .
olup olmamasını bılmem ama ben cocuklugumdan berı duyuorum. bu cumlelerı. inanıp ınanmamak konu degıl.dıkkatlı olmakta fayda var :)
kasık ağrım var, sol bacağıma vuruyor
o bahsettıgın bendede oluyor . özellıkle cok yurudugumde . ama gunlerce degıl arada olluyor. bırde hamılelıgımden öncede oluordu . sonra gecıyordu. aksam sınemaya gıtık esımle . öyle bır gaz problemım varkı. ama bunu ben gaz gıbı hissetmıyorum sancı cekıyorum okadar.sanırım ac kalmaylada kuduruyor. karnımda böbreklerımde kasıgımda .bu gezmek de degıl ıgne baması gıbı bırsey . ben bunu 2 yıldır cektıgım ıcın artık önemsemıyorum :) sende kendımı bır sına belkı öyle basıt bır durum dur canım
canım benim selam bilmiyorum yazdığımı gördünmü bu leke konusunda ben gebeliğimde kasten yüzüme gözüme sürdüm hiç bişicik olmadı canım bunlar sadece batıldır inanmayın böyle şeylere lütfen, o lekeler kılcal damarların fazlalığından kaynaklı bir rahatsızlıkdır sadece
gaz olunca kasık ağrısı oluyor evet
bilmiyorum bu ağrımda öyle bir ağrımı
ya kızlar banada bırşey soyleyın. progestan kullnmayan vaar mı aranızda. bana vermedı.ilk randevumda şekerime idararıma bakıldı. kan ve şekerın normal idrarda az iltıhap var dedi. progestan vermedı. ne işe yarıyo bu. herkese verılıyomu
ya kızlar banada bırşey soyleyın. progestan kullnmayan vaar mı aranızda. bana vermedı.ilk randevumda şekerime idararıma bakıldı. kan ve şekerın normal idrarda az iltıhap var dedi. progestan vermedı. ne işe yarıyo bu. herkese verılıyomu
aman yıne batıl olarak kalsın. ılk hamılelık olunca herkesın söyledıgı altın bılgı gıbı beynıme kazınıyor. ama cok ta tırsıyorum. kıme hamıle oldugumu söylesem hemen nasıhata baslıyor. onu ye bunu yap sunu ıc. söylemek ıstemıyorum .o hale geldım. kulakta asmak ıstemıyorum ama ıster ıstemez beynımıze yerlestırıyoruz.
canım benim selam bilmiyorum yazdığımı gördünmü bu leke konusunda ben gebeliğimde kasten yüzüme gözüme sürdüm hiç bişicik olmadı canım bunlar sadece batıldır inanmayın böyle şeylere lütfen, o lekeler kılcal damarların fazlalığından kaynaklı bir rahatsızlıkdır sadece
Günaydın bbilimcim.
Ben de bu leke işlerine çok inanmıyorum ama bana da çalıştığım kurumda bi arkadaşım anlattı.2 kızı var. İlk çocuğunda çok uyarmışlar onu "şunu elleme,buna dokunursan hiçbiyerine değdirme" falan diye. Çok merak ettim, birgün çilek yiyip enseme sürdüm elimi dedi. Küçük kızının ensesinde parmak izi gibi bir pembelik var.
Bir de anneannemin anlattığı bir anısını aktarayım.Teyzeme hamileymiş.Birgün bir bahçenin önünden geçerken mayıs gülleri çok güzel kokuyor burnuna.Bir tane gülü koparıp demet tutar gibi tutup kokluyor. Hırsızlama olduğu için mi nedendir...teyzemin elinin üzerinde her mayıs ayında bir pembelik oluyor. Heer mayıs tek elinde renk değişikliği...çok ilginç di mi?Bizzat görmesem inanmam ama insan şahit olunca "acaba doğru mu " diyor...
her doktor vermiyor, hamileliğin normal gözüküyorsa (yani kanama vs. yoksa) vermeyebiliyorlar
bazı doktorlarda ne olur ne olmaz diye başlatıyor
benim doktorum kanamam olmamasına rağmen başlattı,
bebeğin tutunmasını kolaylaştıran bir hap
bence mesela inanmadan sürmek canım acaba bişi olurmu diye sürdüğü içindir belki yada tamamen tesadüf çünkü çıksa benim oğlumda çıkması gerekti alnım yanaklarıma her yerine sürdüm çünkü, ha bide ozaman senin dediğine göre hırsızların cocuğunun heryeri pembe lekelerle dolmalı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?