2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

domatesli bulgur pilavımı nerelisiniz gülüm siz ?

oy ne güzel söylemler bunlar

Sanırım 2 gündür herkes aynı şey yiyor :)
Dün bol limonlu kıvırcıkli patates salatası yaptım yanına bir de tuzlu ayran ve turşu
mmm misler gibi yedim:)
Sabahtan ben bir şey yiyemiyorum akşam 5ten sonra ancak yiyebiliyorum
kızlar bir de tavsiyem evde mutfağa dahi giremiyorum tek başıma ancak bir yere gittiğimde örneğin bugün annemlere
gittim başkalarının sayesinde yiyorum evde psikolojik olarak da kendimizi etkiliyorz sanırım

Doktor beni 3hafta sonra çağırdı daha bebeğimin kalp atışlarını bile duymadım zaman nasıl geçecek bilmiyorum
2gündür kasık ağrılarım falan da yok burada da kötü haberleri okuyunca çok korkuyorum
acaba bebeğime bir şey mi oldu diye endişe ediyorum
sizce beklemeli mıyım yoksa doktoradaha öncesinden gitmeli miyim?

Korkma güzelim kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle hem benimde kasık ağrım yok nolmuş yani burda yazılan haberlerden etkileniyor ister istemez ama sen kötü düşünme bak ben kalp atışlarını duymadan önce bir arkadaşın boş gebelikmiş burda yazınca çok üzülmüştüm sonra kendim içinde tasalanmaya başlamıştım. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimiz gün bebeğim üstten bakınca göremedi ve alttan bakmam lazım dedi ben korktum önce tabi baktırmak istemedim ama doktorumuz bakmam lazım bişey olmaz deyip beni ikna edince bebişimizi gördük tabi ben ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bebişim görüntüden gidiyordu ağladığım için ve kalp atışlarını tam duyamıyorduk ben sakinleşince ooooh yayla gibi kendini gösterdi kalp atışları da bir hızlıydı ki anlatamam demem o ki senin her şeyinden gerçekten etkileniyormuş kuzular kafama dank ettii iyi düşünecem bundan sonra hep iyi sende öyle yap ama 3 hafta uzun zaman diyorsan devlet hastanesine git kalp atışlarını dinle

Rahat ooooooool!!!Hamileliğin ilk düsturu rahat olmak, pozitif düşünmek diyoruz hep patiks. Kasık ağrısı olmaması kötüye işaret olmadığı gibi olması da hep iyiye işaret değil ki. Kasık ağrılarımız da olacak, bel ağrıları da...yeri gelecek ağrımayacak hiçbiyerimiz...Daha herşey de olabilir. Dişetlerin kanayabilir, burnun kanayabilir, gözün kararabilir...vs vs..
Herşeyi kötüye yorma, bunlar hamileliğin cilveleri. Bebeğinin sağlıkla içinde şekillendiğini düşün, sabret.

medmus normalde senle aynıyız benimde muhtemel doğum 13.09.13 fakat ben bi hafta kadar geriden geliyorum işte bu c.tesi gel dedi doktor gelde kalbini duyalım dedi ama benim aklım takıldı şimdi sen bu bahsettiğin doktor ziyaretini hangi tarihte yaptın?????

herşeyin hayırlısı canım benim. Rabbim hayırlı evlatlar verecek inşaallah gönlünü ferah tut sende.

canım ben geçen cumartesi yani 26 ocakta yaptırdım o zaman bebeğim 7 hafta 1 günlüktü üstten göremedik ve bomboş görünüyordu kese ancak alttan bakınca gördük bizim ufaklığı doktorumuz erken bir dönem olduğunu ancak 8. haftadan sonra daha rahat görülebildiğini söyledi Allahın izniyle sende bu haftasonu rahatlıkla görürsün canım

inşallah canım bakalım bekliyorum c.tesini cumadan gelsen olur demişti bakalım artık sabredebilirsem c.tesi gidicem yoksa cumaya görünmesse bak bak vajinal bak derim illa adam delimidir nedir ne çok hevesliymiş proba demesin

hayırlı olsun canım. benimde yoktu çok seviniyordum bulantım son 1 haftadır var. inşaallah sen tatmazsın

merhaba kızlar benim de gebeliğim 1 hafta geriden yani geç ovulasyon sonucu bebeği 7+4 günlükken alttan ultrasonla gördü dr.hatta ilk karından baktığında sadece kese göründü. haftamda aslında karından görünmesi gereken bi hafta dr.un birden yüzü düştü.bide alttan bakalım ona göre konuşuruz demişti..bebeği ve kalp atışını duyduk şükür..darısı başına inşallah canım.

Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız
ben de özele gidip para vermektense devlete gidip bi gorunsem mi diyorum
bakalım bir iki gün daha bekleyeyım kötü düşünmektense gideyim de içim rahatlasin diyorum
ahhh bi kalp atışlarını duyaydımmm bebişimmm

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ) canım benim doktorumda görmeyince alttan bakmak için çok ısrar etti ve şükür kalp atışlarını da duyduk bebeğimizi de gördük ben üzerimi giyerken doktorum yerine geçmişti eşim diyor ki içeri girer girmez doktor ooooooh çok şükür demiş yani doktorda korkmuş üstten görünmeyince çünkü kese kocaman bebiş yok ama kıyamam ben ona ya daha 1 cm teyzesi normal ama

ben işte benim ilk doktoruma bu yüzden kızıyorum ya, kesen bozuk alınması gerek dediğinde bana bi hafta daha bekleyelim ozaman bakarız olmadı vajinal porbla bakarız deseydi ona göre karar veririz deseydi, ki sonlandırılan gebeliklerde hep bi kaç kez bakıldıktan sonra karar veriyomuş doktorlar alttan üstten iyicene emin olarak

Canım daha 6. haftadaymışsın bak okuduysan ben 7+1 de bile görünmedi alttan baktı ancak doktorum bence biraz daha sabret doktor sana tarih veriyorsa bir bildiği vardır. Bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın kendini de görürsün inş gittiğin zaman hiç kafana bişey takma haaaaaa dayanamıyorsan kafanda kurup sıkıntı yapana kadar gider gösterirsin nolacak ama dediğim gibi alttan bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…