yaaaaaaa ben yemek yemeyi unuttum açlıktan ölüyorum ama lokma yiyemiyorum. Bana da tuzlu ayran iyi geliyor. Birde yiyebildiğim marol, salatalık , domates iki gündürde canım domatesli bulgur pilavı çekiyor :26: dün eşim yaptı sağolsun ama hala gözümün önünde bulgur pilavı dün eşim yaparken kokusu midemi bulandırdı klozetle bütünleştim ama sonra oturup bir kaç kaşıkta olsa yiyebildim fazlası yok ama o iki kaşık bile gözlerimin açılmasına sebep oldu haaaaaa bi de portakal suyu bana da iyi geliyor ama kustuktan sonra o acımsı tat gidiyoBu arada enterasandır marol, salatalık ve domatesi ayrı ayrı yiyebiliyorum salat yiyemiyorum
Ayy, ben de 2 gün önce gözümde tüttü ve bakıcı annemize yaptırdım patates salatası.Bayılırım....
Dün akşamdan beri de zeytinyağlı yaprak sarması aşeriyorum. İnşallah akşama 2-3 tane yiyip nefsimi körelteceğim.
domatesli bulgur pilavımı nerelisiniz gülüm siz ?
Nereliyim beeeeeeeeen karışık olcak aslen niğdeliyim ama adana da doğdum büyüdüm şuan ankaradayım :))
Neşet ertaşın dediği gibi her gün sabah akşam bulgur pilavı yemesem olmuyor yesem olmuyooooor sevdasına düştük bakalım hayırlısı
domatesli bulgur pilavımı nerelisiniz gülüm siz ?
Nereliyim beeeeeeeeen karışık olcak aslen niğdeliyim ama adana da doğdum büyüdüm şuan ankaradayım :))
Neşet ertaşın dediği gibi her gün sabah akşam bulgur pilavı yemesem olmuyor yesem olmuyooooor sevdasına düştük bakalım hayırlısı
domatesli bulgur pilavını batıda pek bilmiyolarda o yüzden sordum bende çok severim hele yazın yanında diğer şeylerle faka tşimdi telaffuz etmiyim canı çekmesin kimsenin
Doktor beni 3hafta sonra çağırdı daha bebeğimin kalp atışlarını bile duymadım zaman nasıl geçecek bilmiyorum
2gündür kasık ağrılarım falan da yok burada da kötü haberleri okuyunca çok korkuyorum
acaba bebeğime bir şey mi oldu diye endişe ediyorum
sizce beklemeli mıyım yoksa doktoradaha öncesinden gitmeli miyim?
domatesli bulgur pilavını batıda pek bilmiyolarda o yüzden sordum bende çok severim hele yazın yanında diğer şeylerle faka tşimdi telaffuz etmiyim canı çekmesin kimsenin
Amaaaaaan ağızlarının tadını bilmiyorlar benim eşimde egeli varsa yoksa zeytinyaglı pek yemek kültürleri yok. ( şimdi oralı arkadaşlar alınacak ama napayım yani mutfak dediğin antep gibi, antakya gibi adana gibi olmalı ya da ben öyle alıştığım için sevemedim bilemiyorum )
Doktor beni 3hafta sonra çağırdı daha bebeğimin kalp atışlarını bile duymadım zaman nasıl geçecek bilmiyorum
2gündür kasık ağrılarım falan da yok burada da kötü haberleri okuyunca çok korkuyorum
acaba bebeğime bir şey mi oldu diye endişe ediyorum
sizce beklemeli mıyım yoksa doktoradaha öncesinden gitmeli miyim?
Korkma güzelim kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle hem benimde kasık ağrım yok nolmuş yani burda yazılan haberlerden etkileniyor ister istemez ama sen kötü düşünme bak ben kalp atışlarını duymadan önce bir arkadaşın boş gebelikmiş burda yazınca çok üzülmüştüm sonra kendim içinde tasalanmaya başlamıştım. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimiz gün bebeğim üstten bakınca göremedi ve alttan bakmam lazım dedi ben korktum önce tabi baktırmak istemedim ama doktorumuz bakmam lazım bişey olmaz deyip beni ikna edince bebişimizi gördük tabi ben ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bebişim görüntüden gidiyordu ağladığım için ve kalp atışlarını tam duyamıyorduk ben sakinleşince ooooh yayla gibi kendini gösterdi kalp atışları da bir hızlıydı ki anlatamam demem o ki senin her şeyinden gerçekten etkileniyormuş kuzular kafama dank ettii iyi düşünecem bundan sonra hep iyi sende öyle yap ama 3 hafta uzun zaman diyorsan devlet hastanesine git kalp atışlarını dinle
Amaaaaaan ağızlarının tadını bilmiyorlar benim eşimde egeli varsa yoksa zeytinyaglı pek yemek kültürleri yok. ( şimdi oralı arkadaşlar alınacak ama napayım yani mutfak dediğin antep gibi, antakya gibi adana gibi olmalı ya da ben öyle alıştığım için sevemedim bilemiyorum )
Biri antakya mı didiiiiiiiiiiiiii????Benim dede memleketim olur bu güzide şehrimiz. Yemeklerinden bahsetmeye gerek bile yok. Hepsini hem ye, hem yanında yat, hem stoğa at
Hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insallah. Bencede sat 7 haftalik olmasina ragmen seninkide daha kucuktur. Benim oyuzden 1hafta fazladan beklemistik belki bebek olusurda kalp atisinida duyariz diye. Ama yine olmayinca almak zrunda kalindi cunku daha fazla beklemem beni riske sokacaktii neyse hayirlisi boyleymis diyelim,...
Dedigim gibi asla kotu seyler dusunme besenme dikkat et, biliyorum o bekleyis cok stresli ama napalim sakian olucaz artik. Burdan haberlerini bekliyorm canim
medmus normalde senle aynıyız benimde muhtemel doğum 13.09.13 fakat ben bi hafta kadar geriden geliyorum işte bu c.tesi gel dedi doktor gelde kalbini duyalım dedi ama benim aklım takıldı şimdi sen bu bahsettiğin doktor ziyaretini hangi tarihte yaptın?????
canım ben geçen cumartesi yani 26 ocakta yaptırdım o zaman bebeğim 7 hafta 1 günlüktü üstten göremedik ve bomboş görünüyordu kese ancak alttan bakınca gördük bizim ufaklığı doktorumuz erken bir dönem olduğunu ancak 8. haftadan sonra daha rahat görülebildiğini söyledi Allahın izniyle sende bu haftasonu rahatlıkla görürsün canım
Biri antakya mı didiiiiiiiiiiiiii????Benim dede memleketim olur bu güzide şehrimiz. Yemeklerinden bahsetmeye gerek bile yok. Hepsini hem ye, hem yanında yat, hem stoğa at
Anam bacım iştahı olmayan midesi bulanan biz miydik yoksa yöre yemekleri aklımıza gelince bir iştah patlaması mı oldu bünyede gerçi önüme şuan sadece domatesli bulgur pilavı getirsinler arkadaş başka bişi istemem
Merhaba arkadaşalar
Sabahtan beri takip ediyorum yazdıklarınızı
Bende 1 aylık hamileyim.
Kısmetse eylül de doğacak.
Bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.
Bende bulantı, kusma hiçbirşey yok. Sadece iştahım kesildi.
Doktor 15 gün sonra yine çağırdı. Sadece folik asit kullanıyorum
Korkma güzelim kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle hem benimde kasık ağrım yok nolmuş yani burda yazılan haberlerden etkileniyor ister istemez ama sen kötü düşünme bak ben kalp atışlarını duymadan önce bir arkadaşın boş gebelikmiş burda yazınca çok üzülmüştüm sonra kendim içinde tasalanmaya başlamıştım. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimiz gün bebeğim üstten bakınca göremedi ve alttan bakmam lazım dedi ben korktum önce tabi baktırmak istemedim ama doktorumuz bakmam lazım bişey olmaz deyip beni ikna edince bebişimizi gördük tabi ben ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bebişim görüntüden gidiyordu ağladığım için ve kalp atışlarını tam duyamıyorduk ben sakinleşince ooooh yayla gibi kendini gösterdi kalp atışları da bir hızlıydı ki anlatamam demem o ki senin her şeyinden gerçekten etkileniyormuş kuzular kafama dank ettii iyi düşünecem bundan sonra hep iyi sende öyle yap ama 3 hafta uzun zaman diyorsan devlet hastanesine git kalp atışlarını dinle
merhaba kızlar benim de gebeliğim 1 hafta geriden yani geç ovulasyon sonucu bebeği 7+4 günlükken alttan ultrasonla gördü dr.hatta ilk karından baktığında sadece kese göründü. haftamda aslında karından görünmesi gereken bi hafta dr.un birden yüzü düştü.bide alttan bakalım ona göre konuşuruz demişti..bebeği ve kalp atışını duyduk şükür..darısı başına inşallah canım.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin) canım benim doktorumda görmeyince alttan bakmak için çok ısrar etti ve şükür kalp atışlarını da duyduk bebeğimizi de gördük ben üzerimi giyerken doktorum yerine geçmişti eşim diyor ki içeri girer girmez doktor ooooooh çok şükür demiş yani doktorda korkmuş üstten görünmeyince çünkü kese kocaman bebiş yok ama kıyamam ben ona ya daha 1 cm teyzesi normal ama
Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız
ben de özele gidip para vermektense devlete gidip bi gorunsem mi diyorum
bakalım bir iki gün daha bekleyeyım kötü düşünmektense gideyim de içim rahatlasin diyorum
ahhh bi kalp atışlarını duyaydımmm bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?