2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım...benim dr.umda alttan muayenede bebişi görünce işte bu demişti ve rahatlamıştı..çünkü bu gebeliğimde önce 1 boş gebelik ve düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşamıştım..Allaha şükür şu an 8+5 bgünlük olduk..inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırım yavrularımızı.......

Nasıl kese bozukmuş ya bunun bir standartı mı var çapı mapı mı oluyor :44: Aman sen kalbini ferah tut bebişin yerli yerince durup büyümesine bakıyordur hayır yani pat diye böyle bişey söyleyene kadar bakaydı ya alttan Allah Allah ya insanı strese sokmakta üstlerine yok bazı insanların sıkma canını demek ki senin doktoruna gideydim bana boş gebelik derdi ki kesemi bir görsen kocamandı ama içi boş :) doktorum korkmuş ama bana belli etmedi alttan bakınca gördük kuzumu sende inş bu cumartesi göreceksin kuzunu ve kalbinin pıtpıtlarını

Ben çıkar arkadaşlar mesai biter medmus gider hepinize iyi akşamlar yarın bulantısız bir günde buluşmak ümidiyle

bende çıkıcam canım sanada iyi akşamlar ola.

aynen işte şimdi o yüzden farklı bi doktora gidiyorum

Ben oğluma ilk hamile kaldığımda çalıştığım üniversitenin tıp fak. dekanı Prof.Dr.Nurettin DEMİR'e gitmiştim. Adamın İzmir'de tüp bebek merkezi varmış.Şu anda milletvekili gerçi. İnsani yaklaşımını hiç beğenmesem de başarılı ve tanınmış bir doktor.
Onun bir prensibi vardı. 8 haftasını doldurmamış hiçbir hamileye batından bakmıyordu, vajinal ultrasona alıyordu. Nedenini sorduğumda "küçük gebelikler batından kafa karıştırır, net bilgi vermez" demişti.

buda benim gibi sürekli tıbbi konuşuyo karın desene şuna be :) bat==> karın

arkadaşlar bişey sorucam.bu gebelik haftanızı ve bebeğin gelişimiyle ilgili yazı ekranınızda ki verileri nasıl yapıyosunuz...

haaa haaaa...yapmışım yaaaaa..kusura bakmayın..az önce uğraşıyodum yapamadım heralde deyip size sorayım dedim ama bebcermişim.

kontrol paneline tıkla..profil düzenleye gir..o sayfada ki bilgilerinde kişisel rütbe düzenle başlıklı kutucuğa yazmak istedğini yaz ve değişiklikleri kaydet.

keşke işler dursun diyebilsem benim eşim pek anlayışlı değil çok tıtız ve hamileliğimi de anlamış değil henuz bulantılar halsizlik bide bu durum zorrrrrrrrrrrrr çok zorrrrrrrr kızlar ama bebeğim için hepsine değer

mesela halsizlikten kalkamıyorum böyle yapma alıştırma kendini diyor, anlatıyorum ama yorgunluğu, bulantıyı anlayamazlar...

offf off bnde kabızlık çok fena olmaya başladı het sabah kuru incir yiyorum ama fayda etmedi
napsam kiii

kurutulmuş 2 tane kara eriği 1 bardak suya akşamdan at şekerim. agzını çaytabagı gibi bişeyle kapat toz düşmesin diye, masanın üstünde kalsın sabah kalkınca önce suyunu iç bi güzel sonrada erikleri ye. ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…