öğle yemeğinden sonra şişiyorum
sabaha inmiş oluyor
Anam bacım iştahı olmayan midesi bulanan biz miydik yoksa yöre yemekleri aklımıza gelince bir iştah patlaması mı oldu bünyede gerçi önüme şuan sadece domatesli bulgur pilavı getirsinler arkadaş başka bişi istemem
kız varya bulgur pilavı diye diye canımı çektirdin,içine mercimekte katınca daha güzel oluyo,yufkayla yiyceksin yanınada yeşil soğan,turşu,ayran...anammmmm ağzımın suyu aktı...kız gel akşam bana ben yaparım sana pilav beraber yeriz bacım...
ben işte benim ilk doktoruma bu yüzden kızıyorum ya, kesen bozuk alınması gerek dediğinde bana bi hafta daha bekleyelim ozaman bakarız olmadı vajinal porbla bakarız deseydi ona göre karar veririz deseydi, ki sonlandırılan gebeliklerde hep bi kaç kez bakıldıktan sonra karar veriyomuş doktorlar alttan üstten iyicene emin olarak
kız varya bulgur pilavı diye diye canımı çektirdin,içine mercimekte katınca daha güzel oluyo,yufkayla yiyceksin yanınada yeşil soğan,turşu,ayran...anammmmm ağzımın suyu aktı...kız gel akşam bana ben yaparım sana pilav beraber yeriz bacım...
Supeer yalniz bu tarifler cook tehlikeli as erip duracsz:)))
Nasıl kese bozukmuş ya bunun bir standartı mı var çapı mapı mı oluyor :44: Aman sen kalbini ferah tut bebişin yerli yerince durup büyümesine bakıyordur hayır yani pat diye böyle bişey söyleyene kadar bakaydı ya alttan Allah Allah ya insanı strese sokmakta üstlerine yok bazı insanların sıkma canını demek ki senin doktoruna gideydim bana boş gebelik derdi ki kesemi bir görsen kocamandı ama içi boş :) doktorum korkmuş ama bana belli etmedi alttan bakınca gördük kuzumu sende inş bu cumartesi göreceksin kuzunu ve kalbinin pıtpıtlarını
Ben çıkar arkadaşlar mesai biter medmus gider hepinize iyi akşamlar yarın bulantısız bir günde buluşmak ümidiyle
Supeer yalniz bu tarifler cook tehlikeli as erip duracsz:)))
bencede kız sölemeyin yazıktır ya yapan var yapamayan var bilen var bilemeyen var eline geçen var geçmeyen var azını sulandırmayalım kimsenin
Naaaaaaan biri yufka mı dediiibulgur pilavını üstüne dökeceksin ooooooofffff yaaaaa bak çok cazip teklifler yapıyorsun gelirim haaaaaa tabi Ankara'daysan...
Bu sefer kesin gittim yoksa servis kaçacak haydi bana by
Canım daha 6. haftadaymışsın bak okuduysan ben 7+1 de bile görünmedi alttan baktı ancak doktorum bence biraz daha sabret doktor sana tarih veriyorsa bir bildiği vardır. Bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın kendini de görürsün inş gittiğin zaman hiç kafana bişey takma haaaaaa dayanamıyorsan kafanda kurup sıkıntı yapana kadar gider gösterirsin nolacak ama dediğim gibi alttan bakarlar
Ben oğluma ilk hamile kaldığımda çalıştığım üniversitenin tıp fak. dekanı Prof.Dr.Nurettin DEMİR'e gitmiştim. Adamın İzmir'de tüp bebek merkezi varmış.Şu anda milletvekili gerçi. İnsani yaklaşımını hiç beğenmesem de başarılı ve tanınmış bir doktor.
Onun bir prensibi vardı. 8 haftasını doldurmamış hiçbir hamileye batından bakmıyordu, vajinal ultrasona alıyordu. Nedenini sorduğumda "küçük gebelikler batından kafa karıştırır, net bilgi vermez" demişti.
haaa haaaa...yapmışım yaaaaa..kusura bakmayın..az önce uğraşıyodum yapamadım heralde deyip size sorayım dedim ama bebcermişim.
kontrol paneline tıkla..profil düzenleye gir..o sayfada ki bilgilerinde kişisel rütbe düzenle başlıklı kutucuğa yazmak istedğini yaz ve değişiklikleri kaydet.
keşke işler dursun diyebilsem benim eşim pek anlayışlı değil çok tıtız ve hamileliğimi de anlamış değil henuz bulantılar halsizlik bide bu durum zorrrrrrrrrrrrr çok zorrrrrrrr kızlar ama bebeğim için hepsine değer
offf off bnde kabızlık çok fena olmaya başladı het sabah kuru incir yiyorum ama fayda etmedi
napsam kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?