mesela halsizlikten kalkamıyorum böyle yapma alıştırma kendini diyor, anlatıyorum ama yorgunluğu, bulantıyı anlayamazlar...
canım bu benim ilk gebeligim. progestan filan hiçbişey kullanmıyorum sadece folikasit alıyorum. doktorlarım bana da vermediler ilaç. herkesin bünyesi aynı değil. kalbini ferah tut. çok şükür kanamam yok. ara ara kasık agrılarım var ama o da normalmiş cünkü rahim büyüdükce onu tutan baglarda geriliyormuş. o baglarda kasıklara baglıymış.
hoşgeldinnnn sefalar getirdinyeni kana ihtiyacımız var bence. güzel haberlerini bekliyoruz. kaç haftalıksın?
aaa bende azerbaycandayımkızlarr ne işimiz var bizim buralarda yaaa. ne doktorları doktor ne memleketi memleket.... yaşayan bilir vallahi
Albendende okadar gazman oldum ciktimevet arkadasım benımde 12 haftalık bır arkadasımın bebegı ölmustu cok yakın bır zamanda hemde . oda anlaamdı kontrolde ögrendı. ve kanaması yoktu.
herkesın bır olmaz ama kızlar bende fecı gaz problemı var kasıklarıma kadar vuruyor. onun agrısıyla karıstırıyordum bır ara. suanda bıle var suan karnımdasabah sabah ac karnına su içtin ondan olsa gerek ama gercekten ıyı geldı mıde bulantım dındı baya .
kız varya bulgur pilavı diye diye canımı çektirdin,içine mercimekte katınca daha güzel oluyo,yufkayla yiyceksin yanınada yeşil soğan,turşu,ayran...anammmmm ağzımın suyu aktı...kız gel akşam bana ben yaparım sana pilav beraber yeriz bacım...
Allah canini almasin canim cekti gonder hemen banada
işte canım maalesef babalar hissetmedikleri için abartıyruz naz yapıyoruz sanıyolar ama hakikaten bu işin nazı falan yok kalakamıyosun yani bulantı butun dengeni bozuyo o vucut içinde bi canlıyo buyutuyo normal hayata devam edecek değilya hyer organ buna alışıyo hormonlar tamamen esir alıyo seni ama anlayan kimmm ilk üç ay çekicezz bunları napalımmm
Biri antakya mı didiiiiiiiiiiiiii????Benim dede memleketim olur bu güzide şehrimiz. Yemeklerinden bahsetmeye gerek bile yok. Hepsini hem ye, hem yanında yat, hem stoğa at
bir hemserim dahaa bende antakyaliyimmm..yemeklerini cok ozledimmm ayyy bulgur diye diye canim cekti hemen bir kosu yapiyimmmmm yaninda salata tursuuu ohhh..
kızlar merhaba :)
Eylül annesi olacağm bende Allah nasip edersedaha önce bir kaybım var kan pıhtılaşmasından. şimdi başından beri iğne kullanıyorum. Rab'bim hepimize kucağımıza alıp,koklayacağımız günleri nasip eder inşallah
kızlar merhaba :)
Eylül annesi olacağm bende Allah nasip edersedaha önce bir kaybım var kan pıhtılaşmasından. şimdi başından beri iğne kullanıyorum. Rab'bim hepimize kucağımıza alıp,koklayacağımız günleri nasip eder inşallah
Hayırlı olsun canım aynen benimde bi kaybım var 8 haftalık kalbi durdu inş rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder cleksan 0.4 lük kullanıyorum ben sen ne kullanıyosun
Hayırlı olsun canım aynen benimde bi kaybım var 8 haftalık kalbi durdu inş rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder cleksan 0.4 lük kullanıyorum ben sen ne kullanıyosun
BiZde henüz kalp atışını duymadık bakslım inş hayırlısıyla duyarız ıkıncı derken ıkıncı hamılelık evet ama henu cocuk yok olucak ınsOzim sende bendensin, bizimde ikinci geliyor.
Bu hafta kalp atışı için gidicez.
bende clexan 0,4 kullanıyorum canım bide coraspin. Aminnnninşallah canım... bu arada sende ne sorun var canım mutasyon olarak? benim faktor V leiden heterozigot , mthfr homozigot.
Bu arada ask_ask_ask , neredesin ? felicity seninde en son gönderin 24ünde yanılmıyorsam.. Benim gibi bulantılardan mı giremediniz. İnşaallah kötü birşey yoktur kısa sürede güzel haberlerinizle yazarsınız. Alishiada vazgeçmiş topikten
Slm cnm ,iyiyimmm ben de napayim Ada ne zmn uyusa ben de uyuyorumm:)))) onun disinda sorunum yok sukur henuz kilo almadim hatta verdim. Ada da ilk 3 ay vermistim,sonraa katlarimmmsen nasilsin? Ya buraya pek girmiyorum,ne bileyim birseyler soruyorlar fark ettiysrn yardimci oluyorum cvp vs. ben birsey soruyorum cvp yok:) neyse herkes heyecandan baskasini gormuo herhalde ilk olunca heyecan baska:) buarada Antakyaliymissin yazini gordum harika yemekler yedim ben o sehirdeeeee yummy yummy:)) sac sov icin gelmistim bekarken harika bir 3 gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?