2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mesela halsizlikten kalkamıyorum böyle yapma alıştırma kendini diyor, anlatıyorum ama yorgunluğu, bulantıyı anlayamazlar...

işte canım maalesef babalar hissetmedikleri için abartıyruz naz yapıyoruz sanıyolar ama hakikaten bu işin nazı falan yok kalakamıyosun yani bulantı butun dengeni bozuyo o vucut içinde bi canlıyo buyutuyo normal hayata devam edecek değilya hyer organ buna alışıyo hormonlar tamamen esir alıyo seni ama anlayan kimmm ilk üç ay çekicezz bunları napalımmm

Allah yardimcimiz olsun sekerler

kizlar benim biraz gobek bolumum yagli birazdan biraz fazlami bilemedim simdi :) ve uc yillik dr her sorunumda bana vajinal ultrasonla bakar ilk gebelihgimde gec dollenmeydi ve bes haftayi gecmisti vajinal zor bulmustu keseyi ve bebegimin ilk kalp atislarinida vajinadan bakinca duymustum kkarindanda gorunuyordu ama uc aylikken artik bebek gobekten net gorunmeye baslamsti :) ama ben simdi yurtdisindayim gobegim ayni dr ultrasonu koydugu yerde bebegimin kesesini gordu acaba burdaki ultrasonmu daha gelismis insanlari pek gelisememis olsada olabilir bence :)) ben turkiyedeki dr guveniyorum cunku suanda sudiarabistandayim bu arada antakya yemeklerini cok fazla sevdigim icin bu halde tontisim ama gozzumun onune yemek gelince bile midem kalkiyor sabaha karsi uyuyorum gece saat uc gibi ancak biseler yiyebiliyorum gunduz bir bardak sutu zor iciyorum ve cevizi zorla yiyorum ama simdi domatesli burgul diye tuturan arkadasimnmm canim hic istemiyor ama yapip birakayim belki yerim :)

Albendende okadar gazman oldum ciktim

aynen erkeklerin çoğu egoistler gerçekten, kadın gibi değiller asla. neyse ben kalkayım herkese iyi akşamlar bye bye:))))

kızlar merhaba :)
Eylül annesi olacağm bende Allah nasip ederse daha önce bir kaybım var kan pıhtılaşmasından. şimdi başından beri iğne kullanıyorum. Rab'bim hepimize kucağımıza alıp,koklayacağımız günleri nasip eder inşallah

Hayırlı olsun canım aynen benimde bi kaybım var 8 haftalık kalbi durdu inş rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder cleksan 0.4 lük kullanıyorum ben sen ne kullanıyosun

Hayırlı olsun canım aynen benimde bi kaybım var 8 haftalık kalbi durdu inş rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder cleksan 0.4 lük kullanıyorum ben sen ne kullanıyosun

Ozim sende bendensin, bizimde ikinci geliyor.
Bu hafta kalp atışı için gidicez.

Slm cnm ,iyiyimmm ben de napayim Ada ne zmn uyusa ben de uyuyorumm:)))) onun disinda sorunum yok sukur henuz kilo almadim hatta verdim. Ada da ilk 3 ay vermistim,sonraa katlarimmm sen nasilsin? Ya buraya pek girmiyorum,ne bileyim birseyler soruyorlar fark ettiysrn yardimci oluyorum cvp vs. ben birsey soruyorum cvp yok:) neyse herkes heyecandan baskasini gormuo herhalde ilk olunca heyecan baska:) buarada Antakyaliymissin yazini gordum harika yemekler yedim ben o sehirdeeeee yummy yummy:)) sac sov icin gelmistim bekarken harika bir 3 gundu

Merhaba, herkese iyi akşamlar çok uzun süre oldu kk ya girmeyeli özlemişim:):)
Benim de sat 20 aralık...Nasipse eylül sonu gibi görünüyor doğum...Henüz doktora gitmedim erken diye düşünüyorum.Bakalım 1-2 hafta sonra inş. giderim...
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı hamilelikler versin inş.

bende clexan 0,4 kullanıyorum canım bide coraspin. Aminnnn inşallah canım... bu arada sende ne sorun var canım mutasyon olarak? benim faktor V leiden heterozigot , mthfr homozigot.

Şu hamilelik takvimi denen sey ne güzel bısey yaaa hergun gırıp okuyorum bebegımın ağırlığı altı grammış ooooy yesin onu annesi yaaa :)) Kızlar allah hepınıze sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin ben uc deneyımımdede basarısız oldum bu sefer umutluyum ama yınede korkuyorum allah yardımcımız olsun bu kadar uğraşıp hala anne olamadm umarım bu sefer rabbim yüzüme güler benım gıbı ısteyen herkesede nasip eder inşş. Şaka maka derken 10 haftaya girdik allah tamamına erdirir umarım :))

Ozim sende bendensin, bizimde ikinci geliyor.
Bu hafta kalp atışı için gidicez.
BiZde henüz kalp atışını duymadık bakslım inş hayırlısıyla duyarız ıkıncı derken ıkıncı hamılelık evet ama henu cocuk yok olucak ıns
bende clexan 0,4 kullanıyorum canım bide coraspin. Aminnnn inşallah canım... bu arada sende ne sorun var canım mutasyon olarak? benim faktor V leiden heterozigot , mthfr homozigot.

Aynen canım corasprınnde var benımde faktör v leiden hetetizigot inş busefer saglıkla alırız kucagımıza buz daha kalp sedını duymadık kese gözüktü şükür bakalım inş kalo sedınıde duyarız

Cnm buradayım ben ama gırmeye frsatım pek olmuyor bulantıların varmış çok üzüldüm umarım en kısa zamanda geçer rahatlarsın bnm burdaki arkadaşların tam aksine hiç bulantım olmuyor olmadıda kusmayı bırak mıdem bıle bulanmadı sadece sabahları öğlene kadar yemek yıyemıyorum şişkinlik oluyor okadar 10 haftaya girdim ama tık demedi midem umarım bundan sonrada başlamaz...

yerim senin kizini haaaaaben antakya yemekleri yuzunden masallahim var martta izne gidiyorumm sanirim plates topu gibi donerim ordannn ya da doguma kadar orada kalirimmmm yuruyen dunya olurumgelirsen beklerimmmm misafirim olursunnn...yemekler muhtesemdirr simdi saymiyim hamislerin cani cekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…