2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
benim dun randovum vardi doktora gitdim ultrasonda baktiginda kesede Kan sagilma var dedi Yani dusuk tehlikem var 1hafta yataktan kalmamami soyledi 1-2tablet yazdi bakalim ne olucak.10gun sonra yine gidicem Insallah bisey olmaz bide olcusu 8mm o bebeginmi olcusu bilemedim o anda hic bisey soramadim.bide son adete gore 7 haftam tamam ama kalp atislarini duymadim soylediki 10 gun sonra geldigindi duyulucak.
Neyse arkadaslar sizede banada guzel hamilelikler.

kalbinin ferah tut kötü şeyler getirme aklına,bol bol dinlen,kalp atışınada takılmabebişler ultrasonda daha küçük görünüyorlar geç döllenme olabiliyo,bende geçen hafta gördüm kalp atışını.merak etme rabbimin izniyle alacağız kucağımıza...

herkese gunaydın kızlar çok uykum var o kadar saat sanki başkası uyudu

günel geçmiş olsun canım inş. iyi olursunuz bebeğinde sende sağlık versin allah, bol bol yat

günaydın çok fena gribim minoset almaktanda çekiniyorum birşey olur diye bu durum yani grip hali bebeğe zarar verir diye de endişeliyim...dün çok çok kötüydüm oturdum ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Allah yardımcımız olsun dikkat edin bayanlar domuz gribi salgını varmış yine

gunaydın kızlar. gecmiş olsun cnm ınş bişey olmaz hayırlısıyla
benımde yarın randevum var kızlar. ondan sonra bende takvım yapacağım ALLAH nasip ederse

geçmiş olsun arkadaşım bende ilk gebeliğimi öğrediğimde grip başlangıcıydı hiç ilaç alamadım tam 3 haftada atlattım süreli burun akıntısı baş ağrısı, öksürük geceleride tıkanık burunla geçirdim 3 haftayı bol bol c vitamini almaya çalıştım, ilaç almadım kesinlikle ben çoğu kişi onaylamasada karışık bitki çayı yaptım günde 2 fincan ondan içtim ıhlamur, zencefil, karanfil, tarçın, limon,papatya bide elma doğrayıp kaynattım onu içtim, birde limon sıktım yarım çay bardağı içine şeker altıp su koydum bi nevi limonata onu içtim, ha geceleride burnumun ucuna okaliptüs yağı sürdüm

saol canım bende ıhlamur kaynattım içine ayva elma filan koydum sıcak sıcak iyi geliyor birde dün terledim bugün daha iyiceyim inşallah hemen atlatırım bol meyve yiyorum ama midem de bulanıyor

Geçmiş olsun Günel dikkat et kendine içini de ferah tut iyi düşün iyi olsun.

günaydınnnnn herkese...

Güaydın

herkese gunaydın kızlar çok uykum var o kadar saat sanki başkası uyudu

günel geçmiş olsun canım inş. iyi olursunuz bebeğinde sende sağlık versin allah, bol bol yat

Günaydın.

Benimde çok uykum var

Geçmiş olsun. Annem hasta benimde yanına bile gitmiyorum hasta olmamak için.

Günaydın kızlar Artık canlı dinç dinamik olmak istiyorum ama ben hergün uykusuzluktan ölüyorum

Günaydın

Al benden de o kadar

günaydın kızlar

Günaydın

:))) seninki ne zaman söylede bende seninkini bekliyim kendimi eksik hissettim şimdi

Günaydın hanımlar! Gününüz güzel, bulantısız, huzurlu geçsin.....
Bugün öğleden sonra ufaklıkla randevum var. Kalp atışlarını duymaya gidiyorum. Umarım güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…