2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkdaşım. Ben de gripim daha bugün ayaklandım. 2 günde ayaklandım gerçi ben ama 2 gün sürekli yattım ( yatmaktan her yanım ağrıdı) ve bol bol meyve yedim. Tarhana çorbası sıcak sıcak içtim o da iyi geldi. Ve sıcak suyun içine limon sıkıp bir de bal katıp içtim. Bi de duş alıp yatıp sonra dinlenip bir de terlersenn bir şeyin kalmaz canım. Bol bol dinlen e mi? İçini de ferah tut

Günaydın hanımlar! Gününüz güzel, bulantısız, huzurlu geçsin.....
Bugün öğleden sonra ufaklıkla randevum var. Kalp atışlarını duymaya gidiyorum. Umarım güzel geçer.

Günaydın canım.. Randevudan sonra bilgi ver e mi bakalım senin ufaklık ne alemdeymiş :) Ben de cumartesi gideceğim kalp atışlarını duymak için heyecanla bekliyorumm

sagol canim 1 haftalik annemin yanina gidiyorum orda bol-bol dinlenicem sizlerde kendinize iyi bakin optum.

bu arada domuz gribi falan yok aslında kızlar yani normal rutin grip sadece medyanın abartmasıydı zamanınında vede R..hc firmasının aşı satmak için pohpohlaması yoksa öyle bi grip tırt. korkuya kapılmayın boşu boşuna

inş. iyi geçer kontorlün canım bizi habersiz bırakma

Ben şimdi o sesi duyduğumda gene ağlarım. Çok duygusal bir an oluyor anne adayı için....Onun varlığına dair ilk net belirti olduğu için sanırım. O bir hayatın sesi.....Ayy,düşünürken bile duygulandım.

anacım biz zaten bu durumda ota, ..ka herşeye ağlıyoz biri evde temizlik malzemesi bitmiş dese ona ağlıcaz nerdeyse, değilki bebeğimizin kalp atışlarına

ayyy evet kalp atışı iiçin gittiğimde bende olumlu sonucu görünce direkt allahım şükür diyip sırıtık bi halde gülerken buldm kendimi
Allahım herkese nasip etsin
ama anne olmak kolay değilmiş anladım yaaa benim annem çok daha ağır bi hamilelik geçirmiş bende doğuma kadar istifra etmiş öyle ilk 3 ay falan değil ve bulantı hissi bile çok berbat 2 gün çok fena oldum ama şükür iyiyim artık hatta dün mutfağımı temizledim ama bu sefer de karnıma bir sancı girdi buzdolabı temizliği yuarım kaldı
eşimin elinden öper

Bbilimcim doğru demişsin walla bu ağlamalar ne olacaksa

Ben geçen gün bebeği hisssetmiyorum diye ağladımm Daha minnacık zaten nasıl hissedeceksem

Kalp atışını duyduğumda artık rahatlarım inşallah.

fendemendecim o kadar ağır işlere girişme hele bir de otur kalk eğil filan onlar karına baskı yaptığı için yorulursun. Dikkat et kendine

günaydın kızlarrrrr

nasılsınız bakalım bugun. ben düngece bıraz farklı bır haller yasadım.Allahtan hayırlısı

atesım oldu gıbı ama genel degıl. yumurtalıklarımı hıssettım hastalanırken bazen oluyor bu hafıf agrı. sankı atesım vargıbı yanıyordı kasıklarım yumurtalklarım. hatta bacagım. bugunde sag kasıgımda hafıf agrı yanma tarzı ama sankı 40derece atesım var gıbı bacaklarımda ama dokununca soguk :) sizdede oldumu bu tarz bırsey. vucudum kesınlıkle sıcak degıl atesımı ölctüm

37 den 1 cizgi düşük. normal adet tarıhım ayın 5 acaba yaklastıgı içinmii bılemedım tırsıyorum

canım ilk 3ay bildiğim kadarıyla adet dönemin yaklaşınca oluyor böle ağrılar bide bebeğin büyüdükçede kasık ağrıları oluyormuş çünkü oraya baskı yapıyor ya o yüzden bence takma kafana rahat ol stres zararlı

canım ewt bendede oluyor,ayrıca dün acayip midem,karnım,kasığım ağrıdı,karnımın ağrısı gaz sancısı gibiydi,hala hafif hafif var.dün çok acı yedim ondanmiki,acıdan bebek etkilenirmi acaba...ayrıca yerimden kalkarken kasığıma bi ağrı saplanıyor

şu hamilelik takvimlerinde 9. hatta 10. haftasında olanları görünce seviniyorum ya büyütüyoruz yavaş yavaş hayırlısıyla

saolun kızlar ne bılım böyle belden assagısı yanıyor sankı atesten öyle olunca korktum yoksa benımde kası agrım vs hepsıde oluyor .cumartesı randevum vardı bu aksama cektım . insallah bır sey yoktur vallahı insan korkuyla yasıyor. guzel korkular ama korku netıcede sabahda uyandıgımda kasıgımdakı gecmemıs agla agla bı hal oldum. zaten ota b..k aglar oldum.

şu hamilelik takvimlerinde 9. hatta 10. haftasında olanları görünce seviniyorum ya büyütüyoruz yavaş yavaş hayırlısıyla

bende okuyorum ama oluyormu omuyormu emınd egılım takvımlere göre 8 ama dr hesabına göre 6 bakalım bu aksam ınsallah ıyı haberlerle dönerım evıme :S

bende neden su ıfadeler yok bır yerden acmammı lazım gülücük atmak istiyorum

Akşam bende çok acım yedim. İştahım yok aç kurt gibiyim iyi geldi acı yemek ekmek yedirtti.

İyi değil miymiş acı yemek?

Ohhh afiyet olsun. Ben de hep ekşili tuzlu şeler istiyorum. Söylerken bile ağzım sulandı

merhaba kızlar...ilk gebeliği olanlar şanslı benimde çooooooook uykum var ama 4 yaşında bi cimcimem var..uyuyamıyorum..bıraksalar 24 saat uyurum

İlk zamanlarda böyle heyecanlar yaşanlar çok oluyor. İçini ferah tut. Aklına kötü şeyler getirme sakın. Bol bol istirahat et. Sımsıkı tutunur Allahın izniyle bebişin.

Allah şifanı versin canım tüm hastalarında. ağlama bol bol dinlen, meyve ye, sıcak limonlu çay iç, terle bişeyin kalmaz inşaallah....

Kizlaaar gunaydin hepinize nasilsiniz? Ben bu sabah uyandigimda siskinlikten patlicaktim resmen kendimden korktum size sormak istedigim su bn acaip ayva delisi oldum pazarda manavda markette ayva gordummu dayanamayip aliyorum goren stok yapiyorum sanir size cok ayva yememin zarari olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…