- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
günaydın çok fena gribim minoset almaktanda çekiniyorum birşey olur diye bu durum yani grip hali bebeğe zarar verir diye de endişeliyim...dün çok çok kötüydüm oturdum ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Allah yardımcımız olsun dikkat edin bayanlar domuz gribi salgını varmış yine
Günaydın hanımlar! Gününüz güzel, bulantısız, huzurlu geçsin.....
Bugün öğleden sonra ufaklıkla randevum var. Kalp atışlarını duymaya gidiyorum. Umarım güzel geçer.
kalbinin ferah tut kötü şeyler getirme aklına,bol bol dinlen,kalp atışınada takılmabebişler ultrasonda daha küçük görünüyorlar geç döllenme olabiliyo,bende geçen hafta gördüm kalp atışını.merak etme rabbimin izniyle alacağız kucağımıza...
inş. iyi geçer kontorlün canım bizi habersiz bırakma
Ben şimdi o sesi duyduğumda gene ağlarım. Çok duygusal bir an oluyor anne adayı için....Onun varlığına dair ilk net belirti olduğu için sanırım. O bir hayatın sesi.....Ayy,düşünürken bile duygulandım.
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bakalım bugun. ben düngece bıraz farklı bır haller yasadım.Allahtan hayırlısı
atesım oldu gıbı ama genel degıl. yumurtalıklarımı hıssettım hastalanırken bazen oluyor bu hafıf agrı. sankı atesım vargıbı yanıyordı kasıklarım yumurtalklarım. hatta bacagım. bugunde sag kasıgımda hafıf agrı yanma tarzı ama sankı 40derece atesım var gıbı bacaklarımda ama dokununca soguk :) sizdede oldumu bu tarz bırsey. vucudum kesınlıkle sıcak degıl atesımı ölctüm
37 den 1 cizgi düşük. normal adet tarıhım ayın 5 acaba yaklastıgı içinmii bılemedım tırsıyorum
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bakalım bugun. ben düngece bıraz farklı bır haller yasadım.Allahtan hayırlısı
atesım oldu gıbı ama genel degıl. yumurtalıklarımı hıssettım hastalanırken bazen oluyor bu hafıf agrı. sankı atesım vargıbı yanıyordı kasıklarım yumurtalklarım. hatta bacagım. bugunde sag kasıgımda hafıf agrı yanma tarzı ama sankı 40derece atesım var gıbı bacaklarımda ama dokununca soguk :) sizdede oldumu bu tarz bırsey. vucudum kesınlıkle sıcak degıl atesımı ölctüm
37 den 1 cizgi düşük. normal adet tarıhım ayın 5 acaba yaklastıgı içinmii bılemedım tırsıyorum
şu hamilelik takvimlerinde 9. hatta 10. haftasında olanları görünce seviniyorum ya büyütüyoruz yavaş yavaş hayırlısıyla
canım ewt bendede oluyor,ayrıca dün acayip midem,karnım,kasığım ağrıdı,karnımın ağrısı gaz sancısı gibiydi,hala hafif hafif var.dün çok acı yedim ondanmiki,acıdan bebek etkilenirmi acaba...ayrıca yerimden kalkarken kasığıma bi ağrı saplanıyor
Sanırım 2 gündür herkes aynı şey yiyor :)
Dün bol limonlu kıvırcıkli patates salatası yaptım yanına bir de tuzlu ayran ve turşu
mmm misler gibi yedim:)
Sabahtan ben bir şey yiyemiyorum akşam 5ten sonra ancak yiyebiliyorum
kızlar bir de tavsiyem evde mutfağa dahi giremiyorum tek başıma ancak bir yere gittiğimde örneğin bugün annemlere
gittim başkalarının sayesinde yiyorum evde psikolojik olarak da kendimizi etkiliyorz sanırım
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
benim dun randovum vardi doktora gitdim ultrasonda baktiginda kesede Kan sagilma var dedi Yani dusuk tehlikem var1hafta yataktan kalmamami soyledi 1-2tablet yazdi bakalim ne olucak.10gun sonra yine gidicem Insallah bisey olmaz bide olcusu 8mm o bebeginmi olcusu bilemedim o anda hic bisey soramadim.bide son adete gore 7 haftam tamam ama kalp atislarini duymadim soylediki 10 gun sonra geldigindi duyulucak.
Neyse arkadaslar sizede banada guzel hamilelikler.
merhaba kızlar...ilk gebeliği olanlar şanslı benimde çooooooook uykum var ama 4 yaşında bi cimcimem var..uyuyamıyorum..bıraksalar 24 saat uyurum
günaydın çok fena gribim minoset almaktanda çekiniyorum birşey olur diye bu durum yani grip hali bebeğe zarar verir diye de endişeliyim...dün çok çok kötüydüm oturdum ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Allah yardımcımız olsun dikkat edin bayanlar domuz gribi salgını varmış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?