2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
bugün 1,30 da randevum var.cuma gidecektim ama dayanamadım artık.belirsizlik çok yıpratıcı oluyor.hatırlarsanız 2 farklı doktora gittim.birisi 6+3te falan kalp atışları yok diye üzgünüm sorun var falan demişti.diğeride prof tu başka bi hastanede.cuma normalde profa gidecektim ama hanfendili yokmuş burada haftaya gelecekmiş.diğer doktorum aşırı erken karar verdi sanki.profta her gidişimde erken deyip gönderdi.ne kese ölçtü.ne ultrasonda görmek için uğraştı.çok ilgisiz buldum kendilerini.kararsızım ama beni endişelendiren doktruma tekrar randevu aldım.bugün olumlu bir haberle dönmek isterim ama öyle çok alıştırdım ki kendimi.olumlu bir haber almak mucize gibi geliyor.hayırlısı olsun diyorum.aklıma takılan okadar soru varki.kalp atışı yoksa kese neden büyür?ve ben neden istifra ediyorum.bebeğim sağlıksızsa neden herhangi bir kanamam olmuyor.sağlıksız bebek düşmez mi ki?neyse bugün açıklanacak heralde herşey.kürtaj denirse haftaya yaptırırım diyorum. kendimi hazırlamam lazım

canım eğer istanbuldaysan İstanbul Cerrahi hastanesinde Ozan Özolcay var bence dünyanın en ii doktorlarından biri son derece ilgili güler yüzlü çok çokkkkk iii bi doktor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

inşaallah hayırlı haber alırsın canım. boş gebelikteki belirtilerde aynıymış. bende, eşimde tam sevinemiyoruz haftaya gidicem kalp atışını duymaya o zaman rahatlarız

Günaydın. Şişkinlik bende de var karnım çıktı şimdiden şaşırıyor herkes. Gazdan dolayı sanırım. Ayva yemen çok güzel. Hamileler için çok faydalı diye biliyorum. Bir de eskiler ayva yersen bebiş gamzeli olur derler. Afiyet şeker olsun.

yolk kesesi falan gözükmüştü bende yani boş değil gebelik ama kalbi atmadı yavrucağımın.

üzme kendini tabiki her anne adayı üzülür ama herşeyde bi hayır vardır. Allah hepimize hayırlısıyla güzel yavrular nasip etsin..

canım benim bende yaklaşık 1 hafta önce kadar ayva manyağı olmuştum,sabah gözümü açınca ilk aklıma gelen ayvaydı kilolarca yedim vala bişi olmadı,aksine ayva iyi olurmuş bebişin yüzü güzel,iyi ahlaklı olurmuş...hatta ayvayı yeyince elini iki yanağına sürersen bebiş gazeli olurmuş...

Son düzenleme:
neyse kızlar gideyim de ağda yapayım.ilk kadın gibi çıkmayayım doktorun karşısına.hakkımda hayırlısı olsun diyorum arkidisler.ve üzülmüyorum..kendimi hazırladım her sonuca.tüp bebekti benim.normal yolla hamile kalamıyorum.süper fresh bebişlerim var 3 tane dondurduk.kısmet hadi bakalım.görüşürüz annişler.

Evet bende kilolarca yedim ve hala yemekteym disari falan ciktigimda aksam olsada ayva yesem falan diyorum madem faydali ayvaya devammm

kızlar merhaba herkese. çok sabırıszım zaman geçmiyor sanki bana pzt bebeğimi görmeye gidicem inş görünür hayırlıısyla. acaba kalp atışını ne zaman duyarım,beklemek çoooooooooook zor

Cnmmm uzme kendini hersey guzel olacak bu aksam cok guzel hqberlerle doneceksin aklina kotu seyler getirme iyi dusun bebegini uzme rabbim bebisini sana bagislasin insallahhh kotu seyler yasatmasin

6+3'te kalp atışını hemen duyabilen doktor varmıymış??Bu ikinci hamileliğim...ikisinde de doktorlarım 8. haftadan önce kalp atışını duymak için uğraşmadı.

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkese. çok sabırıszım zaman geçmiyor sanki bana pzt bebeğimi görmeye gidicem inş görünür hayırlıısyla. acaba kalp atışını ne zaman duyarım,beklemek çoooooooooook zor

2 hafta önce keseyi gördük biz. Ben de pazartesi kalp atışını duymaya gideceğim. 8 haftalıkta falan sanırım kalp atışları duyuluyormuş.

canım sen moralini yüksek tut benim bebişimin sadece kesesi görünmüştü 6. haftada embriyoyu bile görmemişti bana haftaya gel dedi ben de dedim 8.haftadan önce gitmem die tabi o 2 hafta eşimin başının etini yedim atar mı kalbi acaba diye :) bir yandan da sürekli bebeğimle konuştum inandım kalbinin atacağına ve salı günü gittiğimde gördüm bebeğimi hatta kalp atışlarını da gördüm :) burada yazan olumsuz şeyleri pek okuma kendini de üzme okuyup canım ya sen inan içinden hiç olumsuz birşey geçirme bir de tek doktora güvenme hemen benim kuzenimin 10.haftada duyuldu kalp atışları mesela

2 hafta önce keseyi gördük biz. Ben de pazartesi kalp atışını duymaya gideceğim. 8 haftalıkta falan sanırım kalp atışları duyuluyormuş.

ayyy inş bende görürüm hayırlıısyla bebeğimi:) sağol canım. ve inş kalp atışlarını da duyarız bebeişlerimizin. Rabbim herkesin evladını korusun inş

ayyy inş bende görürüm hayırlıısyla bebeğimi:) sağol canım. ve inş kalp atışlarını da duyarız bebeişlerimizin. Rabbim herkesin evladını korusun inş

annelik ne tuhafmış demi arkadaşlar. daha başındayken acaba kalp atışını duyacakmıyız? sonra acaba bu, şu zarar verirmi, düşük yaparmıyım v.s sorular hep beynimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…