6+3'te kalp atışını hemen duyabilen doktor varmıymış??Bu ikinci hamileliğim...ikisinde de doktorlarım 8. haftadan önce kalp atışını duymak için uğraşmadı.
annelik ne tuhafmış demi arkadaşlar. daha başındayken acaba kalp atışını duyacakmıyız? sonra acaba bu, şu zarar verirmi, düşük yaparmıyım v.s sorular hep beynimizde
merhaba benim bebeğimin kalp atışı 6+3 de duyulmuştu
ultrasonda 6+2 çıkmıştı hatta
ama bunun döllenme zamanıyla çok alakası var, geç döllenmede çıkmıyor tabi
arkadaşlar merhaba
size birşey sormak istiyorum bilen var mıdır acaba
14 ocakta doktora gitmiştim kesen 7 haftalık bebek 6 haftalık görünüyo dedi bu şekilde 6 eylül doğum tarihin dedi
30 ocakta yani dün akşam için tekrar gittim bana bu sefer bebek 7 haftalık dedi doğum tarihi ileri atıldı dedi
ben bundan birşey anlamadım sat tarihim ise 23.11.2012 en son bu tarihe göre ise 10 haftalık 30 ağustos doğum tarihi çıkıyo
bugün kan testi ve idrar testi yaptırdım daha sonuçları almadım ama allak bullak oldum bu şekilde karışıklık yaşayan var mı acaba
yada kan ve idrar testinde bu tam çıkar mı
ilk gebeliğimde bebeğin haftayla tam uyumlu olduğu çok nadirdi.
yani 10+3 de gittiğimde 9+5 çıkıyordu, yada 20+1 de gittiysem bazen 20+6 çıkıyordu
ama bunların normal olduğunu söylemişti doktorum biz hep sat tarihini almıştık
benimde ilk gebelik olduğundan olabilir mi
böyle olunca korktum eşimde başka doktora gidelim birde diyor
hafta sonu tekrar doktora gidicem o zaman içimi rahatlatır umarım
inşAllah korkulacak ciddi bi sorun değildir bu
..
merhaba benim bebeğimin kalp atışı 6+3 de duyulmuştu
ultrasonda 6+2 çıkmıştı hatta
ama bunun döllenme zamanıyla çok alakası var, geç döllenmede çıkmıyor tabi
stellacım senın mı kasık agrın vardı. dun bır arkadasla konusmustuk . hatırlayamadım. merak etım bendede bugun var
stellacım senın mı kasık agrın vardı. dun bır arkadasla konusmustuk . hatırlayamadım. merak etım bendede bugun var
muhtemelen 2. Adet dönemii geçiyorsun ağrıların bu yüzden. Bende de oldu bikaç gün öce. Çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok canım adet dönemleri geçerken olurmuş öyle
Benim doktorum da üstten alttan baktı hemen kürtaj dedi ama biz biraz daha bekleyelim dedik 1 hafta sonra gittik 9. hafta içindeydim yani geçen Pazartesi sonra başka bir yere yönlendirdiler o da iyice baktı üstten alttan ama yoktu kalp atışı dinledi o da yoktu kese normal boyutta ama için de sadece küçücük bir parça vardı bölünmemiş galiba sonuçta hemen kürtaja aldılar vee artık malesef hamile değilim...ben işte benim ilk doktoruma bu yüzden kızıyorum ya, kesen bozuk alınması gerek dediğinde bana bi hafta daha bekleyelim ozaman bakarız olmadı vajinal porbla bakarız deseydi ona göre karar veririz deseydi, ki sonlandırılan gebeliklerde hep bi kaç kez bakıldıktan sonra karar veriyomuş doktorlar alttan üstten iyicene emin olarak
arkadaşlar merhaba
size birşey sormak istiyorum bilen var mıdır acaba
14 ocakta doktora gitmiştim kesen 7 haftalık bebek 6 haftalık görünüyo dedi bu şekilde 6 eylül doğum tarihin dedi
30 ocakta yani dün akşam için tekrar gittim bana bu sefer bebek 7 haftalık dedi doğum tarihi ileri atıldı dedi
ben bundan birşey anlamadım sat tarihim ise 23.11.2012 en son bu tarihe göre ise 10 haftalık 30 ağustos doğum tarihi çıkıyo
bugün kan testi ve idrar testi yaptırdım daha sonuçları almadım ama allak bullak oldum bu şekilde karışıklık yaşayan var mı acaba
yada kan ve idrar testinde bu tam çıkar mı
Ohhh afiyet olsun. Ben de hep ekşili tuzlu şeler istiyorum. Söylerken bile ağzım sulandı
Benim doktorum da üstten alttan baktı hemen kürtaj dedi ama biz biraz daha bekleyelim dedik 1 hafta sonra gittik 9. hafta içindeydim yani geçen Pazartesi sonra başka bir yere yönlendirdiler o da iyice baktı üstten alttan ama yoktu kalp atışı dinledi o da yoktu kese normal boyutta ama için de sadece küçücük bir parça vardı bölünmemiş galiba sonuçta hemen kürtaja aldılar vee artık malesef hamile değilim...
İlk başta çok zor geliyor ama sonra alışıyorsun
İnş önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar benim gibi olanlara da dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?