2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

6+3'te kalp atışını hemen duyabilen doktor varmıymış??Bu ikinci hamileliğim...ikisinde de doktorlarım 8. haftadan önce kalp atışını duymak için uğraşmadı.

merhaba benim bebeğimin kalp atışı 6+3 de duyulmuştu
ultrasonda 6+2 çıkmıştı hatta

ama bunun döllenme zamanıyla çok alakası var, geç döllenmede çıkmıyor tabi

annelik ne tuhafmış demi arkadaşlar. daha başındayken acaba kalp atışını duyacakmıyız? sonra acaba bu, şu zarar verirmi, düşük yaparmıyım v.s sorular hep beynimizde

evet gerçekten öyle. hem çok tedirginim hem çok mutluyum:) benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama bunda çok güzel şeyler hisediyorum. niş Rabbim sağlıkla tamamına erdirir. ah bir duysak onların o kalp atışını inş

işte herkeste farklı kiminde 6 kiminde 8 kiminde 10 ama benim bildiğim kadarıyla 10 haftaya kadar atmazsa o zaman sonlanıyor gebelik..

Conquer canim
Gecen sene benim bebeğimin de yok sac ve cok düzgün bir kesesi vardi ama 6. Haftada kalp atisi yoktu
Yaklaşık 9. Haftaya kadar bekledik
Hic kanamam olmadi
Bebek de dusmezmis missed abortus deniyormuş bu duruma
Kurtaj olmuştum cunku hela kese sağlamdi bebek gelişmiyordu

Hakkında hayirlisi olsun ins guzel haberler alırsın

arkadaşlar merhaba

size birşey sormak istiyorum bilen var mıdır acaba

14 ocakta doktora gitmiştim kesen 7 haftalık bebek 6 haftalık görünüyo dedi bu şekilde 6 eylül doğum tarihin dedi

30 ocakta yani dün akşam için tekrar gittim bana bu sefer bebek 7 haftalık dedi doğum tarihi ileri atıldı dedi

ben bundan birşey anlamadım sat tarihim ise 23.11.2012 en son bu tarihe göre ise 10 haftalık 30 ağustos doğum tarihi çıkıyo

bugün kan testi ve idrar testi yaptırdım daha sonuçları almadım ama allak bullak oldum bu şekilde karışıklık yaşayan var mı acaba

yada kan ve idrar testinde bu tam çıkar mı

Kizlar teorik olarak 6. Haftada kalp atisi ekranda görülüyor
Gec döllenme vs 6. Ve 7. Haftayı bekliyorlar
Ama Dr bana 9. Haftadan sonra kalp atıyorsa bebekte sorun vardır demişti
Atımı görmeleri gerekiyor ama sesini gec dinletebiliyorlar
Doktor kalp atım başlamış diyor ama sesini dinletmyor
Benim bildigim bu

ilk gebeliğimde bebeğin haftayla tam uyumlu olduğu çok nadirdi.
yani 10+3 de gittiğimde 9+5 çıkıyordu, yada 20+1 de gittiysem bazen 20+6 çıkıyordu
ama bunların normal olduğunu söylemişti doktorum biz hep sat tarihini almıştık

benimde ilk gebelik olduğundan olabilir mi
böyle olunca korktum eşimde başka doktora gidelim birde diyor
hafta sonu tekrar doktora gidicem o zaman içimi rahatlatır umarım
inşAllah korkulacak ciddi bi sorun değildir bu

..

korkulacak bişey yok bence, değerlerini belki yanlış hesaplamıştır
baş popo mesafesini yanlış ölçmüştür
haftanız artı gününüzle tam tamına uyumlu çıkmasını beklemeyin

stellacım senın mı kasık agrın vardı. dun bır arkadasla konusmustuk . hatırlayamadım. merak etım bendede bugun var

stellacım senın mı kasık agrın vardı. dun bır arkadasla konusmustuk . hatırlayamadım. merak etım bendede bugun var

muhtemelen 2. Adet dönemii geçiyorsun ağrıların bu yüzden. Bende de oldu bikaç gün öce. Çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok canım adet dönemleri geçerken olurmuş öyle

muhtemelen 2. Adet dönemii geçiyorsun ağrıların bu yüzden. Bende de oldu bikaç gün öce. Çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok canım adet dönemleri geçerken olurmuş öyle

onu bende duydum ama benim adetlerim 2-3 ayda bir olduğundan
tam 2. ayda olurmu acaba dedirtti, yani vücudum zaten normaldede bu zamanlar adet olmayacaktı

saat iki oldu ama hala kahvaltı etmedimm canımda bişiy istemiyor.halimde yok hiö üşeniyorum resmen yemek yemeğe. varmı benm gibi böyle bütün gün aç oturan

Benim doktorum da üstten alttan baktı hemen kürtaj dedi ama biz biraz daha bekleyelim dedik 1 hafta sonra gittik 9. hafta içindeydim yani geçen Pazartesi sonra başka bir yere yönlendirdiler o da iyice baktı üstten alttan ama yoktu kalp atışı dinledi o da yoktu kese normal boyutta ama için de sadece küçücük bir parça vardı bölünmemiş galiba sonuçta hemen kürtaja aldılar vee artık malesef hamile değilim...
İlk başta çok zor geliyor ama sonra alışıyorsun
İnş önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar benim gibi olanlara da dualarınızı eksik etmeyin...

bebeğin ilerleyen zamanlarda gelişime bakarak baş çevresi, kemik uzunluğu vs.. ye göre haftası belirleniyor. sat tarihinin pek önemi yok bu durumda. ilk doğumum şubat başı olması gerekirken ben ocağın 2. haftası doğurmuştum. kafana takacak birşey yok kese var mı kalbi atıyor mu en önemlisi bunlar.

sana geçmiş olsun canım, fakat banada baya moral oldu bu

merhaba hamişler...
benimde bugün kontrolum vardı.6+3deyim daha(sata göre) dr karından baktı.kese göründü ama daha embriyo belirgin değil dedi.birde kese rahmin çok altında oluşmuş.ve bu böyle devam eder dedi.yani hep aşağıda olucak ve riskli olucakmış:2: kızımda hiç böyle bi sorun olmamıştı.çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama inş. buda öyle olur. kalp atışı duyamadık daha.yarın bazı kan testleri yapılcakmış.vitamin kansızlık falan galiba.. ilaç yazcak.sonra 10 gün sonra falan kalp atışı için giderim herhalde.bu arada ben hala folik ilacına başlamadım.ilk hamileliğimde hamile kalmadan 3ay öncesinde başlamıştım.bu sefer tam emin olamayınca çok ihmal ettim.yarın hepsine birden başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…