2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar benimde yarın ilk kontrolüm var accaip heyecanlıyım bakalım kalp atışı duyabilcek miyiz... bakalım görecek miyiz... aşılamayla oldu bu gebelik inş herşey yolunda gider.. mide bulantım yok iştahsızlık az var ama baş döbnmesi ziyadesi ilee.... olsun bebişim sağlıklı olsunda 3 yıl bekledim ben onu

saat iki oldu ama hala kahvaltı etmedimm canımda bişiy istemiyor.halimde yok hiö üşeniyorum resmen yemek yemeğe. varmı benm gibi böyle bütün gün aç oturan

vuslatt merhaba,aç oturmanı tavsiye etmiyorum.Az da olsa sık sık yemen lazım.Aç kaldığın zaman vucut aseton üretiyor.Bu üretilen aseton ise bebeği zehirliyebiliyormuş.meyve bulundur yanında devamlı. elma vs hafif meyveler.Yemeğe çalış

hadi hayırlısı guzel haberlerle gel bekliyoruzzz:)

dıkkat et cnm ınş sorunsuz gecırısın. bu arada dr vermedımı kı folık asıt daha başlamadım dıyorsun

Ben de tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum tatlıyı hiçççç canım istemiyor.. Kız doğuracaz galibaa

Bazı kişiler öyle söylüyor. Ancak birkaç arkadaşım var onlar bu belirtileri yaşayıp erkek doğurdular :) Sağlıklı olsunda bebişlerimiz. Keseydi, kalp atışıydı derken sonrada cinsiyet merakı başlayacak

arkadaşlar sonuçlarım çıktı

bilen varmı bu değerleri
RDW PDW,WBC,NEU yüksekmiş

ve idrarda bakteri lökosit 1/2 eritrosit yüksek çıkmış
bol su içmem gerekmiiş ama hamileliğimi öğrendiğimden beri evde iş yerinde şişe taşıyorum yanımda su görüpte içeyim diye
su içen bi tip değilim normalde

peki bu şekilde olan varmı nası geçti doktor antibiyotik veremem dedi bölünme zamanı olduğu için

....

canım benim arkadaşımda da oldu ona bir toz verdi içti ve geçti

öyle mii allah korusunn .ama canım hiç birşey istemiyor görünce iştahım kapanıyor sanki .az önce hayatımda ilk defa brokoli yedimm cok faydalıymış diye zorla yiyorum onuda.

öyle mii allah korusunn .ama canım hiç birşey istemiyor görünce iştahım kapanıyor sanki .az önce hayatımda ilk defa brokoli yedimm cok faydalıymış diye zorla yiyorum onuda.

bende seve seve yediğim brokoliden tiksindim hamileliğimde kerevizden de tiksindim..
düzgün beslenemiyorum .. bebeğim için kaygılarım varr ya gelişimi iyi olmazsa diye bende c.tesi günü dr gideceğimm..
bakalım o ne diyecek ultrasonda görünüyor mu gelişimi fln her şeyii benden tecrübeli anneler vardır muhakkak
ben 23 yaşındayım 7 aylık evliyim... Rabbim hepinizee hayırlısı ile bebişlerini kucaklarınza almayı nasip eder inş.

Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)

Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)

Çok üzüldüm canım ama şükürki dondurulmuşların var inşallah bir dahakine ikizlerin olur. Benimde yumurta toplamam seninle aynı gündü ikizdi ama bebeğimin biri seninkiyle aynı oldu diğeri sağlıklı senide inşallah en kısa zamanda kasım annelerinde görebiliriz

ilk defa brokoli yedimm biraz zor oldu ama fena değilmiş:). bende aynen öyle güzel beslendiğimi söyleyemicem doğru düzgün süt içmiyorum yumurta yemiyorum . sadece ekmek arası biraz domates ve peynir bütüngün bununla duruyorum . başka bişiy yemek istemiyo canım cünkü en hafif bu geliyor
ayrıca bende 22 yaşimdaym ve ilk hamileliğim bu konularda hiç bir bilgim de yok malesef. hereyi sorarak öğrenmeye çalışıyorum .

ilk uc ay bebegin aneden beslenmedigini duymustum yani dr hep soyler kusma bulantilar dan bise yiyemesiniz benim dr ilk hamileligimde ilk uc ay dikat et kilo alma hatta zayifla demisti demeki korkmaya gerek yok :)) uc ay sonra dikat etmek lazim ve asermek karaciyerle ilgili biseymis karaciger eksik gordugu gidalari istemenizi sagliyormus mutlaka yemek lazimmis eksigi doldurmak icin dogru olabilir ben cok fazla tuketmis oldugum seyleri hic istemiyorum yemiyorum ama az yedigim seylri yemk istiyorum balik cok az yerim yilda bir ama simdi haftada uc kere yedim canim cok istedi tavuk cok yerdim gormekte istemiyorum daha onceden tadina bakmis oldugunuz seyleri caniniz istermis tadini bilmedikleriininzden degilmis :))

kızlar benimde bugün saat 2 de randevum vardı doktor üstten baktı kesemizi gördük 1 cm yeride çok iyi dedi şeklide ama daha kalp atışını duyamadık 3 hafta sonra gidiceğim tekrar gün verdi inşallah büyür bebeğim kalbinide duyarız

kızlar benim gibi halsizlik çekenler için tahin pekmez çok iyi geliyor

slm arkadaşım miden bulanmıyomu tahinle pekmez yerkeenn ??? ((( ben günde çeyrek kuru kuru ekmekle duruyorum öldüm bittim tükendim artııkkk gücüm kalmadı salak gbi başımı yastıktan kaldıramıyorummm ((( çok kötüyüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…