- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
saat iki oldu ama hala kahvaltı etmedimm canımda bişiy istemiyor.halimde yok hiö üşeniyorum resmen yemek yemeğe. varmı benm gibi böyle bütün gün aç oturan
ayyy kızlar benimde yarın ilk kontrolüm varaccaip heyecanlıyım bakalım kalp atışı duyabilcek miyiz... bakalım görecek miyiz... aşılamayla oldu bu gebelik inş herşey yolunda gider.. mide bulantım yok iştahsızlık az var ama baş döbnmesi ziyadesi ilee.... olsun bebişim sağlıklı olsunda 3 yıl bekledim ben onu
hadi hayırlısı guzel haberlerle gel bekliyoruzzz:)
merhaba hamişler...
benimde bugün kontrolum vardı.6+3deyim daha(sata göre) dr karından baktı.kese göründü ama daha embriyo belirgin değil dedi.birde kese rahmin çok altında oluşmuş.ve bu böyle devam eder dedi.yani hep aşağıda olucak ve riskli olucakmış:2: kızımda hiç böyle bi sorun olmamıştı.çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama inş. buda öyle olur. kalp atışı duyamadık daha.yarın bazı kan testleri yapılcakmış.vitamin kansızlık falan galiba.. ilaç yazcak.sonra 10 gün sonra falan kalp atışı için giderim herhalde.bu arada ben hala folik ilacına başlamadım.ilk hamileliğimde hamile kalmadan 3ay öncesinde başlamıştım.bu sefer tam emin olamayınca çok ihmal ettim.yarın hepsine birden başlarım artık
Ben de tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum tatlıyı hiçççç canım istemiyor.. Kız doğuracaz galibaa
arkadaşlar sonuçlarım çıktı
bilen varmı bu değerleri
RDW PDW,WBC,NEU yüksekmiş
ve idrarda bakteri lökosit 1/2 eritrosit yüksek çıkmış
bol su içmem gerekmiiş ama hamileliğimi öğrendiğimden beri evde iş yerinde şişe taşıyorum yanımda su görüpte içeyim diye
su içen bi tip değilim normalde
peki bu şekilde olan varmı nası geçti doktor antibiyotik veremem dedi bölünme zamanı olduğu için
....
vuslatt merhaba,aç oturmanı tavsiye etmiyorum.Az da olsa sık sık yemen lazım.Aç kaldığın zaman vucut aseton üretiyor.Bu üretilen aseton ise bebeği zehirliyebiliyormuş.meyve bulundur yanında devamlı. elma vs hafif meyveler.Yemeğe çalış
canım benim arkadaşımda da oldu ona bir toz verdi içti ve geçti
öyle mii allah korusunn .ama canım hiç birşey istemiyor görünce iştahım kapanıyor sanki .az önce hayatımda ilk defa brokoli yedimm cok faydalıymış diye zorla yiyorum onuda.
Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)
bende seve seve yediğim brokoliden tiksindim hamileliğimde kerevizden de tiksindim..
düzgün beslenemiyorum .. bebeğim için kaygılarım varr ya gelişimi iyi olmazsa diye bende c.tesi günü dr gideceğimm..
bakalım o ne diyecek ultrasonda görünüyor mu gelişimi fln her şeyii benden tecrübeli anneler vardır muhakkak
ben 23 yaşındayım 7 aylık evliyim... Rabbim hepinizee hayırlısı ile bebişlerini kucaklarınza almayı nasip eder inş.
Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)
kızlar benim gibi halsizlik çekenler için tahin pekmez çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?