2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tahlillerini yaptıran varmı? neler isteniyor? kaç tüp kan alınıyor? aç karınlamı gitmek gerekiyor? doktorum bana bişey demedide...:18:

Merhaba herkeseeeee; :)

30 Ocak 2013 saat 11.30 sularında hamile olduğumu öğrendiim hemde 6 haftalık :) Hiç beklemiyorduk açıkçası (ama son 4 gün habire turşu yemem ve kokulardan tiksinmemden şüphelenmeye başlamıştım) Doktorumun hesabına göre 20 aralıkta hamile kalmışım tahminen de 25-26 eylül gibi doğacakmış.. 8 inde tekrar kontrole gideceğim. aranızda 6 haftalık olmasına rağmen aşeren var mı? benim resmen yemek stilim hatta öğün sıklığım değişti istemdışı çabuk acıkıp çabuk doyuyorum. henüz mide bulantım olmadı çok şükür öyle abartı derecede folik asit verdi şimdilik doktor... 8 şubat gelsin diye gün sayıyorum bi an önce tekrar görmek istiyorum

Troubletone Öncelikle tebrik ederim tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..

Arkadşlar benim 3 aydır adetlerim düzensizleşti son ayda 2 gün gecikti ondan 5 gün öncesindede korunmasızdık eşimle adetime 2 hafta var aşırı bel ağrım ara ara kasıklarımda değişik bi ağrı var ara ara midemede ağrı girio neden olabilir tecrübeli bayanlar cvp lütfennnn

kızlar günaydınnn
dün biz pıtpıları duydukk şükürler olsun dedim hep. inşallah o pıtpıtlar hiiiiiiç durmaz hep atar
Gönülden diliyorum ki Allah isteyen herkese bunu yaşatsın, yaşayanlara da daim etsin inşallah.
kızlar mideniz bulanmasın ama yine bi dünya yedim yine açım yine açım yahu göbeğim enteresan bi şekilde büyüdü ama kilo da almadım. yüzüm de incelmiş üstelik. inşallah bebişe gider tüm yediğim. inanılmaz dikkat ediyorum asla çer çöp yemiyorum. hep bebişe gitsin diyorum fakat günde 1 fincan türk kahvem olmadan da yapamıyorummmm

gözünaydın canım...ya benimde karnım büyüyor ve eteklerim otururken rahatsız ediyor,biraz daha bekleyip hamilelik almayı düşünüyorum açıkcası

gözünaydın canım...ya benimde karnım büyüyor ve eteklerim otururken rahatsız ediyor,biraz daha bekleyip hamilelik almayı düşünüyorum açıkcası

saol canım :) ben kıyafetlerimdem sadece 1 kumaş pantolon, 2 kot giyebiliyorum. gerisi acayip dar. geçende bir etek giyiyim dedim bütün gün patladım. hiç giyeceğim kalmadı aynı şeyleri giyip duruyorum. bu göbeğe hamile kıyafeti de olmaz ki. şaşırdım kaldım valla.

Günaydın

kızlar tahlillerini yaptıran varmı? neler isteniyor? kaç tüp kan alınıyor? aç karınlamı gitmek gerekiyor? doktorum bana bişey demedide...:18:

Ben salı günü yaptıracağım, aç gelmeye gerek yok dedi
tahlil listesi şuan yanımda değil

benim işyerimde neyseki klasik giyinme zorunluluğu yok
hamile kotu almıştım lcw, kenarı lastikli düğmeli sıkıp gevşetebiliyorsun
çok rahat ettim

Lennn hayırsızz hamiş kaldın unuttun bizi arada bizim oraya da gel günaydın

Periiiiiiiiiiiiiiimmmmm Kuzucum oraya geliyorum her sabah bakıyorum kimseyi doğru düzgün göremiyorum herkes bebişleriyle uğraşıyor sanırım kuzucum yaaaaaa ama haklısın orayı ihmal ettim ama iki haftadır açııııııııııııım ve bulantılar beni mahvetti bulantılarıma ver noluuuuuuuuuuuur :26: Bu arada hoşgeldin canımın içi bulantılar var mı ne alemdesin

Yok canımm çok şükür iyiyim ben. Arada oluyor ama çok rahatsız etmiyor. Uyuyorum ben sürekli onun dışında herşey yolunda bebişim. Kıyamam sana geçicek 1 ay sonra kuzummm

bak stella nın dediği gibi ayarlamalı kıyafetler alabiliriz,bu iyi fikir,işten bi fırsat bulduğumda bakıcam ben kıyafetlere..

Yok canımm çok şükür iyiyim ben. Arada oluyor ama çok rahatsız etmiyor. Uyuyorum ben sürekli onun dışında herşey yolunda bebişim. Kıyamam sana geçicek 1 ay sonra kuzummm

Maşallah deyip tahtalara vuralım şanslı hamilelerdensin desene canım ben kendimi bugün biraz iyi hissediyorum ama yine de şükürler olsun şikayetçi değilim evet klozetle bütünleştim, açlıktan sünmeye alıştım, zorla yediğim bir iki lokmayı anında çıkarmaya da her seferinde şükrediyorum bebeğim sağlıklı ya benimle ya gerisi önemli değil neler çektiğimi neler yaşadığımı biliyorsun kuzum hiç şikayetçi olur muyum olmuyorum. Ya bebişimiz büyüyor ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…