Yardımcı olcak kimse yokmuuuu
Arkadşlar benim 3 aydır adetlerim düzensizleşti son ayda 2 gün gecikti ondan 5 gün öncesindede korunmasızdık eşimle adetime 2 hafta var aşırı bel ağrım ara ara kasıklarımda değişik bi ağrı var ara ara midemede ağrı girio neden olabilir tecrübeli bayanlar cvp lütfennnn
Arkadaşlar maşallah bakıyordum göbüşleriniz çıkmışBenim göbeğim var ama eski göbek yani yağ kaplı olandan :44: aç gezdiğimden mi ki gerçiii zayıfladım ben
canım ben baya zayıfım önceden bırak göbeği karnım içine göcüktü,,,sanırım bebişim içerde büyüyecek yer bulamadıkça dışarı atıyo kendini o yüzden de karnım büyüyo...
gunaydın kızlar sabah doktoruma gittim bebişm pıtpıtlarını duydum biraz zor duyuldu bikaç hamlede duyduk ama duyduk sonunda ekrandada gördük o yanıp sönen kalpini çok şükür, fakat geriden geliyo dedi yine 8 haftalık olması lazım sata göre ama 7 haftalıksın dedi ama olabilir tabi dedi 1 sonraki randevum 15 inde sonrasındada ayda bir isterim artık seni dedi
gunaydın kızlar sabah doktoruma gittim bebişm pıtpıtlarını duydum biraz zor duyuldu bikaç hamlede duyduk ama duyduk sonunda ekrandada gördük o yanıp sönen kalpini çok şükür, fakat geriden geliyo dedi yine 8 haftalık olması lazım sata göre ama 7 haftalıksın dedi ama olabilir tabi dedi 1 sonraki randevum 15 inde sonrasındada ayda bir isterim artık seni dedi
Canım şuan bişey söylemek fal bakmak olur söylediğine göre adetine iki hafta var yani bu demek oluyor ki yumurtluyorsun bugünlerini iyi değerlendir eğer ki bebek istiyorsan ihtimaller çok üşütmüşte olabilirsin midem ağrıyor diyorsun. Kişiden kişiye göre değişir ama hamile kaldıktan sonra dikkat ettim çoğu kişinin 5 haftadan sonra bulantıları başlamış benim 6. haftada başladı ve bu mide bulantısı ağrı gibi bişey değil değişikbirden bulantı ve kusma geliyor benim midem şuan açlıktan ağrıyor... Yani Rabbim gönlüne göre versin ama şuan bişey söylemek için erken dediğim gibi ben çok bilgili değilim ancak bu kadar yardım edebilirim :44:
Hay maşallaaaaaaaaaaaaah çok sevindim canım ya gözün aydın olsun sonunda iyi bir haber aldık şükürler olsundemek ki geç döllenmiş biraz geriden gelsin nolacak sonraki aylarda ilerler belki duyduğum kadarıyla dönem dönem değişiyormuş bebişlerin gelişimleri aaaaaaaay kalbi atıyor mu tamamdır yaaaaaa Rabbim tamamına erdirsin maşallah maşallah
canım benim çok sevindim,hadi gözün aydın...
Ya kizlar ben hic hamile gibi degilim yaa
Ne bulanti ne bisey
Bebeklerim iyi mi cok tedirgin oldum yaaa
Offfff
Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)
Teşekkür ederim cnm yumurtlama gününm bu günlerde çıkmıyor hesaplamalara göre çocuk düşünmüyoruz daha ilk defa böle şeyler olunca merak ettim ne acaba die yanlışlıkla olduda korunmasz ilişki adetlerimde bi kaç aydır düzensiz olduğu için için bende şaşırdım artık üşüttüğümdede bu şekilde olmuyordu değişik bişiler oluo sanki kasklarımda
Bu arada inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Günaydın hanımlar....Gününüz güzel, bulantısız, huzurlu geçsin.
Dün doktorla randevuma gittim, ufaklığı gördük, koca dana olmuş
Yalnız kalp atışlarını dinlemeyi umarken bu mümkün olmadı.
Doktorum prensip olarak 12.haftaya kadar kalp atışı dinletmiyormuş. 12. haftaya kadar organ oluşumu geliştiği, doppler ultrasonda da çok yüksek ses dalgaları gönderilerek kalp atışı duyulduğu için bebeğe zararı olabileceğini düşünüyormuş. Ama kalp hareketlerini çok net gösterdi. Gebelik kesesi, yolk kesesi, fetus... hepsi çok iyi gelişmiş dedi. Demir ilacımı içemediğimi söyledim,"tamam 12. hafta bitene kadar bırak, içme. 12.hafta bittikten sonra yeniden değerlendirelim" dedi. 14 şubata randevu verdi. Hatta takıldım "doktor bey, bebeğimle güzel güne buluşma ayarladınız da, evde de küçük bir sevgilim var benim, o ne olacak" dedim...gülüştük.
Bu gebeliğimde de plasenta previa korkumdan konuştuk gene..."Rahat ol, ben bu sefer 26. haftaya kadar plasentanın yerine bakmayacağım" dedi. İlk doktorum pek pimpirikti, bu da pek bi rahat mı çıktı ne anacım :44:
Yardımcı olcak kimse yokmuuuu
Arkadşlar benim 3 aydır adetlerim düzensizleşti son ayda 2 gün gecikti ondan 5 gün öncesindede korunmasızdık eşimle adetime 2 hafta var aşırı bel ağrım ara ara kasıklarımda değişik bi ağrı var ara ara midemede ağrı girio neden olabilir tecrübeli bayanlar cvp lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?