2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

Canım bu işleri yapan mahalle arasında yerler var ölçülerini ver şilte de yatak da yapıyorlar..
Hiç bir şey bulamazsan evlerimiz yakın gönder bana ölçüyü annem bizimkini yaparken seninkini de halletsin
Yün yatak bir yaşından önce tavsiye edilmiyor diye biliyorum..

Eveeeet Teyzeciklerimizzz

Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde

- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük

- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız

- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim

işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel canım bayıldım ben ama önemli olan senin zevkin ben sade ama şık duran parçaları daha çok seviyorum..

canım çileği rahatlıkla yiyebilirsin ben nerden baksan bi 10 kg yemişimdir hamişliğim boyunca ebru şallının programında bu çileklerde hormon oluyor almayın açıklamasından sonra 5 dk. Içinde tarım bakanlığından uyarı gitmiş ebru şallı tekrar açıklama yaptı çilek hormon kabul etmeyen tek meyveymiş yaz kış gönül rahatlığıyla yiyin diyee ben zaten daha öncede duymuştum ve yiyorum daa bazıları gerçektende çok lezzetli rastlıyor

benimkide biraz zor oluyor sanki parmağıma, incecik parmaklarım dolma gibi oldu sanki

bende kullanıyorum rahatlatıyor diyebilirimm:2:

kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu

Canım yan koruyuculardan bahsediyorsan, onlar karyolalar için ayrı park yataklar için ayrı satılıyor..
Karyola değilde sadece park yatak kullanacaksan onun için başka takımlar var uyku seti olarak
Nevresim takımlarında yan koruyucu olmuyor sadece uyku setlerinde var ya da ayrıca satın alabiliyorsun..

ben aldım canım disney ürünlerinden, hastane çıkışı değil parça parça badiler falan ama hastane çıkışı olarak aldıklarımın kumaşı daha güzel o yüzden disneyin hastane çıkışını almadım istersen önce kumaşına bak içine sinerse öyle al derim

gerçekten çok güzelmiş canım bende istiyorum bunlardan :124:

Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..

çokk güzeeel güle güle kullansın bebişin sağlıkla huzurla büyüsün

Sanırım bazı ürünlerde var ben iyice bakınıp aradan bulduklarımı aldım canım.. hatta pantolonlar falan da vardı 14 Tl ye zor tuttum kendimi almadım, sonra bebeğimle gider alırız dedim.. Ama almadıklarım rüyama bile giriyor :))
tişörtler de çok uygun 3-5-7 Tl ye çok güzel olanları var.. Günlük dışarı çıkarken kullanırım diye bu tür şeyleri uygun fiyatlı alımak istiyorum çünkü leke olacak, yıpranacak hemen..
Bir de benim ki erkek biliyorsun çok süslü ayıcıklı, papyonlu takımları sevmiyorum.. anne oğul kot pantolon tişört takılırız dedim

Çok güzel, annesi en güzellerini seçmiş kızına, iyi günlerde kullanın..
Senin minik saraylı olacak desene :) Ay bir an içinde hayal ettim bebeğini ohh miss gibi kokusu yayılacak bu güzel odaya

yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

yünü de bebekler için sağlıksız diye duymuştum canım ama, ayrıca dediğin gibi inişli çıkışlı olur rahatsız eder bebeği diye düşündüm bende, belki beşiğin ebatlarına göre yaparlar araştır bakalım

sağol canım benim :) ben bir araştırayım bakalım ama beceremezsem annenden yardım almak isterim canım :)

bu arada bebişinin odası çok çok güzel. şehzademiz keyfine düşkün olacak doğrusu. ama şimdi getirtme bence taşınacağın eve gelsin ki hasar görmesin oradan oraya. sen taşınırken de haber ver hafta sonları evdeyim gelirim yardıma. ağır iş yapamasam da çok iyi kolileme yaparım ona göre

Çok güzel, annesi en güzellerini seçmiş kızına, iyi günlerde kullanın..
Senin minik saraylı olacak desene :) Ay bir an içinde hayal ettim bebeğini ohh miss gibi kokusu yayılacak bu güzel odaya

çok teşekkür ederim canım benim, Allahım herkese güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
çocuğu prenses diye diye böyle yapıyorum ama bakalım bence bir azman çıkıcak
bütün bebişlerimiz sağlık sıhaatle huzurla büyüsünler odalarında..

Tesekkur ederim canim gule gupe kullan gayet uygunmus fiyati

resimdeki beşik çok güzel ya. uyku setinde cibinlik var mı. resim bir bütün olarak çok güzel. uyku tulumu ne işe yarıo

arzu_mu evet canım o takı yastıgı aslında düşündüm söylemeyi ama baktıkçada ısındım sanki

minikkuş canım tşk ederim evet sade ama güzeller bende begendim sadece kapı süsü biraz tuhaf gelmişti ama onada baktıkça alıştım sanki

sahra_89201 canım sanada çok tşk ederim, inş sen daha güzellerini alırsın

mlsvt, tatlım senin prensesin odasına bayıldım çok şık ve çok güzell...

geridönüşüm kutusu canım cibinlik yok içinde, yorganı nevresimi çarşafı 2 adet yastık ve 2 ad yedek tastık kılıfı var. bide yan koruma. uyku tulumuda bebegi içine koyuyosun üşümesin diyee

Son düzenleme:

çok teşkkür ederim tatlm senin oğluşunun odasıda çok gzeldi ve çok zevkli br annesi var bende ikeadan alsaydım kesinlkle snnkilerden alırdım

çok teşkkür ederim tatlm senin oğluşunun odasıda çok gzeldi ve çok zevkli br annesi var bende ikeadan alsaydım kesinlkle snnkilerden alırdım

canım tşkler utandırdın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…