2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm yaa benim kızımın da yüzü gözü hep sivilce gibi isilikle doldu çok fena göz kenarları bile hep kızarık kızarık ama vücudunda yok bişey, sen ne yapıyosun ben ıslak pamukla siliyorum yüzünü belki temizlemk iyi gelir diye ama bir düzelme yok ne zaman geçer acaba

aynen benim de öyle vücudum çok kötü oldu özellikle bacaklarım üst baldırlarım sallanıyo çok çirkin ve daha 10 kilo fazlam var ayrıca da benim sadece bacaklarım çatlamıştı, bide bacaklarımdaki çatlaklarla 10 kat daha iğrenç gözüküyorum , bu çatlaklar için bişey varmı bi çözüm?

cnm o emzirdikten sonraki iğne batmaları bende de oluyo ve ben de senin gibi düşünüyorum tekrar süt aşağı dolmaya başladıkça oluyo o batışmalar bencede
Eki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
ayyy maşallah ay parçası yaa çok tatlı tam yemelik
benim de senin gibi ve artık ped koymuyorum çünkü ped dikişlerimi acıtıyo ve pişik oldum iyice , keşke tamamen kesilse de rahatlasak 19 gün oldu bugün.

benimde yarın bir ay olcak ama hala var dediğin gibi günde bir kaç defa günlük ped değiştiriyorum o kadar
bitseydi iyiydi artık
evet sahalara dönmek lazım, böyle nereye kadar

Benim 35. Güne kadar az az devam etti kesildi. 40 kontrolüne gittiğimde yumurtalıklarımın henüz çalışmaya başlamadığını söyledi doktorum. Bakalım ne zaman adet görücem.:44:
ben en az 5-6ay adet görülmüyor diye biliyorum ama:44:

çatlaklar için kremler var (chicconunkini almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hem de hamilelik versiyonunu beğenmiştim ben) ama daha kullanmaya başlamadım ben,zaten bir ton şey sürüyorum hem çocuğa hem kendime..şu dikiş kremi bitince başlayacağım..
gün içinde artıyor ya da azalıyor çocuğun yüzündekiler..ben de ılık su ile siliyorum, bir de doktor her gün yıkayın dedi. Biz bazen günde iki üç kez yıkıyoruz zaten. Çok sıcakta bırakmamak ve giydirmemek gerekiyormuş. 15gün sonra kontrole gideceğiz eğer geçmemiş olursa test ve ilaç faslı başlayacakmış

Son düzenleme:

sen kullan bakalım bize yazarsın burdan yine annemde oriflame ın çatlak kremi varmış hiç açılmamış bi onu deniycem pek ümidim yok ama ya biz hergün yıkamıyoruz 2 günde bir yıkıyoruz annem yanaşmıyo , üşütürüz diyo aslında yıkamalıyız biliyorum ama poposunu ıslak pamukla siliyorum yüzünü de siliyorum ama doktora götürmedim götürsemiydim ya

Bu arada lazerden randevu almak için aradım , hamileliğim süresince üyeliğimi dondurmuştum ama bebek aylık olmadan randevu veremiyoruz dedi nedenini sordum , şuan emzirdiğim için hormonlarım değişik çalışıyomuş ve lazerin hiçbir etkisini göremezmişim etkisiz olurmuş o sebepleymiş

Acayip doluyum suan ağlıyorum ablama geldim bir sure burda kalıcam ama memelerim O KADAR YUmusadı ve kuculduki umudumu yitirdim sagma makinasına bile cok az geliyor 10 yada 20 cc böyle oldukça kendimi toparlıyamıyorum zaten lohusalık hormonları, rahat bir hayatdan böyle bir tempoya girmek, annelik ve sorumluluk duygusu derken toparlayamıyorum kendimi.Mama ile büyüyen sağlıklı çocukları aklıma getiremiyorum

benm göbeğimi anlatmışsın
cok çirkin hele çıplak haline bakamıyorum bile
korsemide kullanmadım dogru düzgün
kurtulmak istiyorum artk fazlalıklarımdan
ama iştahımda çookkk açık deli gibi yiyorum

haha dünürüm ben senin oğlana talip olmuştum unuttun heral tabi böyle kızımın tatlı şirin güzel olduğunu bilseydin sen bırakmazdın kızımın peşini neyse damadımız nasıllar göster kızımın resmini unutmasın RABBİM korusun evlatlarımızı babbası okuyor ben kırkımı doldurduğumda okurum tabi teşekkür ederim cnm
inşallah kesilmez bol bol emzir sütün az diye emzirmeyi bırakma birde sütü arttıran çaylar ve besinler ye cnm Rabbim yaardımcın olsun kendini üzme
Cumamız hayrolsun arkadaslar..
Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?
sağol cnm seninide cuman mübarek olsun cnm beninde oluyor bazen emzirirken bazende emzirdikten sonra göğüsler boşaldığı için sızlıyor ben anladım birde süt inerkende sızılıyor
Eki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
maşallah maşallah 41 kere tatlım çok güzel bi kız Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Kizlar sizin bebeklerde emdikten sonra kusuyor m? Doktora sordm normal dedi.bide oglumun dudaklari emmekten renk degistirdi resmen burus burus oldu sizinkiler nasil
bnm kusması pek yok hemen kaldırmıorum sindirmesi açısından kusmuor doğal olarak bnm oğlanın duduşlarıda beyaz oldu burştu aynen :)
bu da benim oğluşumun son hali ve tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054

hele bi ısır yaff yerime maşallah paşaya

slm canlarım :) bgn ilk kez eşimle oğluşumu yıkadık ele avuca gelmesi güzel oldu annemler arıo tbi hemen yıkadınız mı die sıkıntı yaşamadık ağzına su kaçmadıkça sorun yok bgn oğlanı emziğe alıştırdım oh ne rahat emzirip veriom ağzına uyuyo hala yatıo oğluş brz bnde uyuyım bari öptüm herkesi bu günler geçicek doluşucaz buraya yine bnm gibi kaynanazedeleri kurtarsın allah :)
bu arada bşy sorucam ya çok üzülüorum bu duruma bnm oğlanın bezinden çişi geçio epeydir oluyor sizdede varmı bu durum gece ağlayarak kalktı koluma bi aldım ıslak sırtı hep hasta olucak die ödüm kopuo üzülüorum çok sıvı tüketiorum ondan çocukda çok çiş yapıo sanırım

Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?

bnmde oluyor cnm süt bezleri boşalıyor ondan olsa gerek

ben gece daha sıkı giydiriorum ama gündüzleri çok kat kat giydirmiorum erkek bebekler sıcağı sevmio bnm ki üstünde örtü bile tutmuo ayaklarıyla tepip atıo malesef

maşallah fındığıma çok tatlı annesi

bnm kilolardan eser kalmadı herşeyimi giyiyorum yine zaten bebekten ibaretmişim ben sadece doğum snrası direk indi karnım ama dediğin gibi inanılmaz çirkin oldu karnım doğumda bacaklarımda çatladı karnım chucky nin suratı gibi oldu fena halde bi dışarı atsam kendimi aktara fln gidicem sorucam gecermi acaba kendimden bıktım

cnm ben normal doğum yaptım ilk 10 gün kanamam yoğundu şmdi 20 günlüğüz kanamam lekelenme şeklinde hani adetin son günleri gelir ya bi kanama kahvemsi o şekilde 40ımı iple çekiorum kocişimi özledim

Neler yiyip içiyorum ama bu işin moralle cok alakası var ve benim öyle lanet bir huyum varki çok duygusalım hemen çöküyorum

kontrollerde doktor bişi demediyse telaş yapacak birşey yoktur canım..bizimki zaman zaman öyle kötü oluyor ki yıkamaya gelince bizimki o kadar rahatlıyor ki yıkanınca, benim annem de öyle diyordu çocuğun halini görünce vazgeçti.

canım peki sen kilo verdin mi?acaba hızlı mı kilo verdin? bilemiyorum tabi, bin tane nedeni vardır-doktor ne diyor? Seni çok iyi anlıyorum, insan ona odaklanıyor..ama yine de arada zihni bir şekil temizlemek lazım.Kızınla birbirinize sahipsiniz en öenmlisi bu

hele bi ısır yaff yerime maşallah paşaya
yakın çekim dolgun göstermiş cnm yok ki öle ısırılacak eti buduhamilelikteki gibi formuna(!) dikkat ediyor bizim paşa-kilo alsın diye gözünün içine bakıyoruz yine..senin de hamilelikte kusmalar fln çok olmuştu di mi, nasıl şimdi bebeğin kilosu?

Keşke öyle olsa canım. 40ının bitiminde hemen adet görenler var. Mayıs annelerinde adet gören kişiler var okudum.

ben bu konuyu doktorla konuştum 26 dereceye kadar sadece yarım kollu body ve ayağında çorap yeterli dedi.. gece de aynı şekilde ama gece biraz daha serin olduğunda üstüne ince tülbent yerine penye battaniyesini örtüyorum o kadar.. sıcak özellikle erkek bebeğe çok zararlıymış haberiniz olsun...

kanallar açılıyo süt iniyo ondan kızarıklık falan yoksa korkma..

canım önce topla kendini sen annesin ve kaç yerde okudum her kadın çocuğunu besleyebilecek potansiyele sahipmiş herşey beyinde bitiyormuş.. kafanı rahatlat sütüm gelecek çocuğum emecek diye düşün ve her fırısatta dinlen bol bol su iç canım.. her acıktığında bişeyler atıştır ki enerjin de düşmesin.. sütün falan gitmiyo korkma sadece psikolojik.. bir de bol bol felak nas ayetel kürsi oku içini ferahlatsın.. allah hepimiz sütlerini bol etsin evlatlarımızı doyurmayı nasip etsin ama ben çok bebek gördüm mama ile büyüyen o da dünyanın sonu değil hayatım inan gayette sağlıklı oluyorlar..

Ben de aynı sizin gibi 2 saatte bir emzirip yatırıyordum , açlık ağlaması da yoktu. Emdikten sonra uyuyup kalıyordu. Meger uyuması karnı doydugundan degil , sarılıktanmış. Ben de zannediyorum ki bebeğim doyuyor ve de sütüm yetiyor sanıyordum ta ki doktor kontrolümüze gidene kadar. Doktora gittigimizde bilirubine bakıldı. Sonuç 16.5. Doktorumuz 18 ve yukarısı değerler için bebekleri küveze aldıklarını , bu şekilde beslenmeye devam edersek hastaneye yatıs yapabileceğimizi söyledi. Tabi ben şok...Sarılık sonucta çok da vahim bir durum degil ama dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık. Doktorumuz sütümüzün az geldigini takviye yapmamız gerektigini söyledi. Hastaneden gelir gelmez elektrikli süt sagma makinesine öyle bir yapistim ki artik sürekli sagıyorum. Hem emziriyorum hem de biberonla anne sütü veriyorum. Lansinoh gögüs kremi kullanıyorum , gögüs uçlarımda hiç sorun yaşamadım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bilirubin 13 e düşmüş. Doktor bebegimi cok güzel besledigimi söyledi. Unutmadan sagma makinesi acaip bir sekilde sütümün artmasını sagladı. Bence sağmak için elinizden geleni yapın

canım çok teşekkürler alıp hemen deniyeceğim valla bende gaz ilacının ıkınmasını tetikleyip çoğaltığını düşünüyorum tekrar sağolasınn innşş işe yarar bizdede :))

Keşke öyle olsa canım. 40ının bitiminde hemen adet görenler var. Mayıs annelerinde adet gören kişiler var okudum.

nezamandır girip çıkıyorum yazamıyorum çoğumuzun durumu aynı.nihayet kırkımız çıktı bugün 41. günümüzdeyiz ve ben sanki adet oluyorum bitmek üzere olan bazı gün hiç gelmeyen akıntılar birden kırmızıya döndü hafif hafif geliyo günlük ped yetmiyo.. ama benim olmama şaşmamak lazım çünkü hamileliğim boyunca nerdeyse 9 ay kanamam oldu çoğunu da paylaştım hatrlayanlar vardr :) kırkbaşı olmuşundur diyo annem seninki kesilmez öbür aya yine olursun diyo bakalım

evet o durumu biliyorum benim oğlum da oldu 13 e çıktı en yüksek ve acayip uyuyor hiçi emmiyordu hala da var sarılığı ama düştü çok şükür.. bugün sağlık ocağına gittik aile hekimi teste gerek yok 5-6 ancak var sarılığı dedi.. ama şu an iyi insan anlıyor zaten kendi kendine uyanıyor uyanık kalıyor bir sorun yok sanıyorum.. inşallah göğüs yaralarım geçerse sağmak istiyorum bende ama yaralarım daha kötü olursa hiç süt veremem allah korusun.. sağol ama uyardığın için canım..

Arkadaslar bu emzırdıkten sonrakı gogus sızısını sordum doktor ılk gebelıklerde olur ates vs olmadıgı surece sıkıntı yok normaldır dedı.
Eger bebısler emdıgı halde gogus bosalmıyor ve sertlık varsa sadece bu durumda goguslerını sag dedı.

Ve bırde sorum olcak yarın dıkıslerımı aldırmaya gıdıcem acı vs olur mu cok korku var ıcımde dıkıse bakamıyorum bıle suan bu tarz kes bıc olaylarından kendımı bıldım bılelı korkmusumdur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…