Tecrubeli anneler ve taze anneler
Bizim evdeki oda sicakligi 25-26 derece. Hava isininca 27-28 derece oluyor.Annemler bebek usur diye kat kat giydirmemi istiyor. Kolsuz body uzerine ince uzun kollu penye, altina corap ve patikli alt. Kisa kollu giydiremiyorum.
Siz nasil giydiriyorsunuz? Oda isilariniz kac derece?
Bebgimin cildi isilik gibi minik minik sivilcelerle doldu. Vucudunda yok sadece yuzunde var. Endise ediyorum :18:
kızlar sizin anneler tam benlikmiş bizde de annem soymak istiyo ben giydiriyorumBu giydirme işinden ben bunaldım canım artık ya..her gittiğimiz doktor "fazla giydirmeyin" diyordu, annem aynen üşür de üşür diye tutturdu.. Bi iki gün çocuğun burnu tıkandı-tabi hemen "ben demiştim" modu..bu kez tekrar giydirmeye koyulduk bugün de doktordan azarı yedik çünkü isilik oldu çocuğun yüzü gözü.Bizim bebeğin sıcağa hassasiyeti varmış, burnu aksın sıcaklık daha zararlı dedi doktor"Giydirmeyin öyle, ev 30 derece fln olursa da klima açın" dedi en son..Bizde gündüz 25-26 derece kısa kollu body alta çorap(doktorun önerisi) gece 24-25 bazen 23e de düşüyor ben de üste uzun kollu zıbın ve uyku tulumu çözümünü buldum
Cumamız hayrolsun arkadaslar..
Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?
kızlar sizin anneler tam benlikmiş bizde de annem soymak istiyo ben giydiriyorum
diyorum siz menopozdan yanıyosunuz ev ısısı gayet iyi
ama bizim ev serin bunaltmıyo hiç en azından bana göre öyleakşamları hırkamı çıkarmıyorum üstümden
oğğlumada kısa kollu badi üstün ince hırka ve patikli alt gydiyorum
abartıyomuyum acaba:44:
ama biraz ince olsa üstü burnunun ucu buz gibi oluyo kuzumun
kaç derece acaba evim bi derece alayım bakalım
Günaydın teyzeler... annelerrr...
kızım uyuyor,ve de ortalık yıktıran gaz sancılarımız azaldı şükür... bunu da kimyonlu rezene çayına bağlıyorum. kendiliğinden gaz çıkarıp çok ıkınmadan,renk değiştirmeden kakamızı yapıyoruz... eşimle artık çocuk her gaz çıkarıp kaka yaptığında sesli bi oh çekiyoruz...
bugün defnem 32 günlük... Eki Görüntüle 748565 minik gülücüğüm benim....
ahh canımm ozaman sende yavaş yavaş başlıcaksın spora bak anca toplarız ben toplayamıyorum popoyuu meselaa..ayy ben hareket ettimde ne olduu totomun büyümesine engel olmadımkiiaa sen şimdiden başladın mı spora, beraber başlayacaktık hani hamilelikte de hareket edememiştim ben önce düşecek korkusu sonra mide bulantıları derken 10 aydır spor mpor yok,pelteye döndüm ben..bacağımın bir tarafına vuruyorum diğer tarafı sallanıyor jöle gibiii
canım seninde cuman hayırlı olsunn canım bebeğin emdikçe göğsünü boşalttıkça sütün iniyo sancı oyüzdendir iğne batması gibi oluyo dimi ama başka bişi olmasına karşı belki doktorunla konuşabilirsin...Cumamız hayrolsun arkadaslar..
Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?
kızlar bu arada ben liseden çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum
üniversitede de okul öncesi öğretmenliği okudum
yinede pratikte çocuk yetiştirmek
kitaplardaki gibi değilmiş
kitap falan yalan zatende ben ikincide bile afalladım herşeyi unuttum sankii kızlar bana akıl verip yardım ediyolar saolsun...ama yavaş yavaş anılarım canlanıyoo sankiişimdi alışmaya başladım yeniden
aynen göbeğim buruş buruşş en iyisi spor başka türlü geçmez buu..kilo konusuna gelince 6 kilo vermişim
kiloya da takıntılı değilim verilir gerekirse aç kalınır
ama göbek çok çirkin kaldı
etrafı siyah ve çizgisi var aşağı kadar
içeri çöktü ve buruş buruş değişik bi şey oldu
çok fena
oğlan çok fena bazen kavga ediyoruz bazen koklaşıyoruz idare ediyoruz oolmasa bu kadar yorulmıcam zatende oda olunca yoruyoo bizimkide öle sürekli dışarıya çıkmak istiyo bende çıkartamıyorumm sorun çıkıyo aramızda işte ayy şu bisene bi geçeydi iyiydii..aynen canım insan yaşayarak öğreniyo :)
senin oğlan naptı kıskançlık durumları falan var mı
bizimki şimdilik iyi gidiyo saylır
ama evde sıkılmaya başladı sürekli
oynayalım gezelim istiyo
hırs yapalım verelim canım, daha gençler kolay veriyor sanırım (gerçi sen kaç yaşındasın bilemiyorum ama seni de yaşlı kategorisine koydum kendimle bir:26:-ben 31 oldum)ahh canımm ozaman sende yavaş yavaş başlıcaksın spora bak anca toplarız ben toplayamıyorum popoyuu meselaa..ayy ben hareket ettimde ne olduu totomun büyümesine engel olmadımkiifotolarda bende öleyim şimdi baktığın zaman yine çok kilom yokk ama hiç bişeyim olmuyoo sinir bozucuu hırs yapıcaz keep bunun başka yolu yok....
2mb den küçükleri alıyor, resimleri keserek ya da programla boyut değiştirerek küçültebilirsin. Kızına da maşşalahh, pembiş pembiş çok güzel ve sağlıklı görünüyorEki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
o çizgi 2-3ay fln kalacakmış cnm, amaan sanki bikini mi giyeceğiz 2-3 ay ne yapalım bekleriz kociş de görmezden geliversinkilo konusuna gelince 6 kilo vermişim
kiloya da takıntılı değilim verilir gerekirse aç kalınır
ama göbek çok çirkin kaldı
etrafı siyah ve çizgisi var aşağı kadar
içeri çöktü ve buruş buruş değişik bi şey oldu
çok fena
kızlar birşey soracağım, sorması ayıp sizin kanamalar ne durumda?
benim ilk bir hafta oldu sonra çook azaldı hani damla damla ve kahverengi akıntı şekline döndü normal ped bile koymuyorum günlük ped yetiyor ama illaki hergün var.Hala kesilmedi kaç gün oldu:44:
kociş göremiyo zaten göstermiyorum ya çok fena ama ben bayram sonu tatile gidecektim hoş bikini giyemeceğim de..hırs yapalım verelim canım, daha gençler kolay veriyor sanırım (gerçi sen kaç yaşındasın bilemiyorum ama seni de yaşlı kategorisine koydum kendimle bir:26:-ben 31 oldum)
2mb den küçükleri alıyor, resimleri keserek ya da programla boyut değiştirerek küçültebilirsin. Kızına da maşşalahh, pembiş pembiş çok güzel ve sağlıklı görünüyoryalnız ikinci resimde emzik flu çıkmış ne olduğunu anlayıncaya kadar irkiltiyor biraz
o çizgi 2-3ay fln kalacakmış cnm, amaan sanki bikini mi giyeceğiz 2-3 ay ne yapalım bekleriz kociş de görmezden geliversin
slm annişler,
sütümü arttırmak için yemediğim denemediğim şey kalmadı.ilk baştan her gün bulgur soğan falan yiyordum.bol su içiyordum.ama öyleyken sütüm oğluşuma zor yetiyordu.geçen gün kuru inciri denedim.kızlar müthiş.nasıl yaptığımı anlatayım mutlaka ama mutlaka deneyin.8 tane kuru incir ve kuru kayısıyı iyice yıkıyorum ortadan ikiye bölüyorum ve tencereye koyup su ilave ediyorum.yarım saate yakın bekletip az sekerle 10 15 dk kaynatıyorum.sonrada hergün suyunu içip inciri ve kayısıları yiyorum.sütüm o kadar çok arttı ki bende şaşırdım.MUTLAKA SÜTÜ AZ OLAN ANNELER DENESİN.ha birde yine bol su.......
Bendede oluyor yanıyo sanki cok agrıyo aglıcak gibi oluyorum eskiden yoktu yeni yeni başladı. Acaba sütümmü kesiliyor diye cok korkuyorum ama sütüm var
ahh canımm ozaman sende yavaş yavaş başlıcaksın spora bak anca toplarız ben toplayamıyorum popoyuu meselaa..ayy ben hareket ettimde ne olduu totomun büyümesine engel olmadımkiifotolarda bende öleyim şimdi baktığın zaman yine çok kilom yokk ama hiç bişeyim olmuyoo sinir bozucuu hırs yapıcaz keep bunun başka yolu yok....
canım seninde cuman hayırlı olsunn canım bebeğin emdikçe göğsünü boşalttıkça sütün iniyo sancı oyüzdendir iğne batması gibi oluyo dimi ama başka bişi olmasına karşı belki doktorunla konuşabilirsin...
maşallah canım Allah analı bbablı büyütsün inşş :)
canım kimyonlu rezene çayı demişsin hazır satılan bir şey mi bizimkininde çok gazı var sab simplex kullanıyorum ama sonuçta ilaç o yüzden vermek istemiyorum ama vermediğim zaman yavrum çok kötü oluyor ıkına ıkına savahı sabah ediyoruz çayı sen mi içiyorsun bebiş mi içiyor hangi marka bende verip deniyim inşş ii gelirde ilacı keserim sağolasın canımm :))
Ysmc benim de sutum cok azalmisti . Bir arkadasim Fenugreek diye pastirma cemeni bitkisinden yapilan bir kapsul onermisti. Onu kullanmistim sutum tekrar artmisti. Doktoruna bir sir istersen.
benimde yarın bir ay olcak ama hala var dediğin gibi günde bir kaç defa günlük ped değiştiriyorum o kadar
bitseydi iyiydi artık
kociş göremiyo zaten göstermiyorum ya çok fena ama ben bayram sonu tatile gidecektim hoş bikini giyemeceğim de..
bu arada o zamana kadar 2 aylık olacağız havuza ya da denize girilebilir mi acaba dikişler mikrop falan kaparmı ki
bende deneyim bari herkes öyle bir anlatıyo ki ..
sütüm az değil ama ancak yetiyo
öyle bir anlatmışsın ki arkadaşım okurken bile süt gelecek sanki
kızlar birşey soracağım, sorması ayıp sizin kanamalar ne durumda?
benim ilk bir hafta oldu sonra çook azaldı hani damla damla ve kahverengi akıntı şekline döndü normal ped bile koymuyorum günlük ped yetiyor ama illaki hergün var.Hala kesilmedi kaç gün oldu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?