2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kızlar sizin anneler tam benlikmiş bizde de annem soymak istiyo ben giydiriyorum
diyorum siz menopozdan yanıyosunuz ev ısısı gayet iyi
ama bizim ev serin bunaltmıyo hiç en azından bana göre öyle akşamları hırkamı çıkarmıyorum üstümden
oğğlumada kısa kollu badi üstün ince hırka ve patikli alt gydiyorum
abartıyomuyum acaba:44:
ama biraz ince olsa üstü burnunun ucu buz gibi oluyo kuzumun
kaç derece acaba evim bi derece alayım bakalım

Cumamız hayrolsun arkadaslar..
Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?

Bendede oluyor yanıyo sanki cok agrıyo aglıcak gibi oluyorum eskiden yoktu yeni yeni başladı. Acaba sütümmü kesiliyor diye cok korkuyorum ama sütüm var

canım bebeklerin burunları parmakları soğuk olur
dolaşım sistemleri tam gelişmediği için üşüdüğü için değil
bu yüzden sıcaklığına enseden bakmak gerekirmiş

bizim ev kaç derece bende bilmiyorum ama gayet iyi
ben kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum
altına çorap ve patikli ya da normal bir alt bir pijama
üstünü de çok ince örtüyorum
gece pijama giydiriyouz

kızlar bu arada ben liseden çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum
üniversitede de okul öncesi öğretmenliği okudum
yinede pratikte çocuk yetiştirmek
kitaplardaki gibi değilmiş

maşallah canım Allah analı bbablı büyütsün inşş :)
canım kimyonlu rezene çayı demişsin hazır satılan bir şey mi bizimkininde çok gazı var sab simplex kullanıyorum ama sonuçta ilaç o yüzden vermek istemiyorum ama vermediğim zaman yavrum çok kötü oluyor ıkına ıkına savahı sabah ediyoruz çayı sen mi içiyorsun bebiş mi içiyor hangi marka bende verip deniyim inşş ii gelirde ilacı keserim sağolasın canımm :))

ahh canımm ozaman sende yavaş yavaş başlıcaksın spora bak anca toplarız ben toplayamıyorum popoyuu meselaa..ayy ben hareket ettimde ne olduu totomun büyümesine engel olmadımkiifotolarda bende öleyim şimdi baktığın zaman yine çok kilom yokk ama hiç bişeyim olmuyoo sinir bozucuu hırs yapıcaz keep bunun başka yolu yok....

Cumamız hayrolsun arkadaslar..
Dırek konuya gırıyorum fenayım cunkı bı sorum olcak oglum emdıkten sonra emdıgı gogsumde bı sure fena agrı sancı oluyor sızce neden bı bılgınız var mı ?
canım seninde cuman hayırlı olsunn canım bebeğin emdikçe göğsünü boşalttıkça sütün iniyo sancı oyüzdendir iğne batması gibi oluyo dimi ama başka bişi olmasına karşı belki doktorunla konuşabilirsin...

kızlar bu arada ben liseden çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum
üniversitede de okul öncesi öğretmenliği okudum
yinede pratikte çocuk yetiştirmek
kitaplardaki gibi değilmiş

kitap falan yalan zatende ben ikincide bile afalladım herşeyi unuttum sankii kızlar bana akıl verip yardım ediyolar saolsun...ama yavaş yavaş anılarım canlanıyoo sankiişimdi alışmaya başladım yeniden

çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo

kilo konusuna gelince 6 kilo vermişim
kiloya da takıntılı değilim verilir gerekirse aç kalınır
ama göbek çok çirkin kaldı
etrafı siyah ve çizgisi var aşağı kadar
içeri çöktü ve buruş buruş değişik bi şey oldu
çok fena

kitap falan yalan zatende ben ikincide bile afalladım herşeyi unuttum sankii kızlar bana akıl verip yardım ediyolar saolsun...ama yavaş yavaş anılarım canlanıyoo sankiişimdi alışmaya başladım yeniden

aynen canım insan yaşayarak öğreniyo :)
senin oğlan naptı kıskançlık durumları falan var mı
bizimki şimdilik iyi gidiyo saylır
ama evde sıkılmaya başladı sürekli
oynayalım gezelim istiyo

aynen göbeğim buruş buruşş en iyisi spor başka türlü geçmez buu..

aynen canım insan yaşayarak öğreniyo :)
senin oğlan naptı kıskançlık durumları falan var mı
bizimki şimdilik iyi gidiyo saylır
ama evde sıkılmaya başladı sürekli
oynayalım gezelim istiyo
oğlan çok fena bazen kavga ediyoruz bazen koklaşıyoruz idare ediyoruz oolmasa bu kadar yorulmıcam zatende oda olunca yoruyoo bizimkide öle sürekli dışarıya çıkmak istiyo bende çıkartamıyorumm sorun çıkıyo aramızda işte ayy şu bisene bi geçeydi iyiydii..

slm annişler,

sütümü arttırmak için yemediğim denemediğim şey kalmadı.ilk baştan her gün bulgur soğan falan yiyordum.bol su içiyordum.ama öyleyken sütüm oğluşuma zor yetiyordu.geçen gün kuru inciri denedim.kızlar müthiş.nasıl yaptığımı anlatayım mutlaka ama mutlaka deneyin.8 tane kuru incir ve kuru kayısıyı iyice yıkıyorum ortadan ikiye bölüyorum ve tencereye koyup su ilave ediyorum.yarım saate yakın bekletip az sekerle 10 15 dk kaynatıyorum.sonrada hergün suyunu içip inciri ve kayısıları yiyorum.sütüm o kadar çok arttı ki bende şaşırdım.MUTLAKA SÜTÜ AZ OLAN ANNELER DENESİN.ha birde yine bol su.......

hırs yapalım verelim canım, daha gençler kolay veriyor sanırım (gerçi sen kaç yaşındasın bilemiyorum ama seni de yaşlı kategorisine koydum kendimle bir:26:-ben 31 oldum)

Eki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo
2mb den küçükleri alıyor, resimleri keserek ya da programla boyut değiştirerek küçültebilirsin. Kızına da maşşalahh, pembiş pembiş çok güzel ve sağlıklı görünüyor yalnız ikinci resimde emzik flu çıkmış ne olduğunu anlayıncaya kadar irkiltiyor biraz

o çizgi 2-3ay fln kalacakmış cnm, amaan sanki bikini mi giyeceğiz 2-3 ay ne yapalım bekleriz kociş de görmezden geliversin

kızlar birşey soracağım, sorması ayıp sizin kanamalar ne durumda?

benim ilk bir hafta oldu sonra çook azaldı hani damla damla ve kahverengi akıntı şekline döndü normal ped bile koymuyorum günlük ped yetiyor ama illaki hergün var.Hala kesilmedi kaç gün oldu:44:

benimde yarın bir ay olcak ama hala var dediğin gibi günde bir kaç defa günlük ped değiştiriyorum o kadar
bitseydi iyiydi artık
kociş göremiyo zaten göstermiyorum ya çok fena ama ben bayram sonu tatile gidecektim hoş bikini giyemeceğim de..
bu arada o zamana kadar 2 aylık olacağız havuza ya da denize girilebilir mi acaba dikişler mikrop falan kaparmı ki

bende deneyim bari herkes öyle bir anlatıyo ki ..
sütüm az değil ama ancak yetiyo
öyle bir anlatmışsın ki arkadaşım okurken bile süt gelecek sanki

Bendede oluyor yanıyo sanki cok agrıyo aglıcak gibi oluyorum eskiden yoktu yeni yeni başladı. Acaba sütümmü kesiliyor diye cok korkuyorum ama sütüm var

Bende ıltıhaptan korkuyorum oglum emdıgı gıbı tas kesılıyo mumkunu yok dokunamıyorum ve acımaya sancımaya baslıyo.bugun saglık ocagına gıdıcez sorcam ıns normal bı durumdur

canım kimyonlu rezene humananın çayı.. günde 2 fincan içiyorum,bebeğimin gaz ıkınmasını ciddi anlamda azalttı... bebeğe zinco denedik eşimle ama iyi uyutmaktan başka işe yaradığını düşünmüyorum ya da benim kızıma yaramadı...
humanayı denemeni tavsiye ederim... gazsız günler dilerim....

canım ben denedim.son iki gündür farklı olarak, verdiğim tarifi ve kek yapmıştım onu yiyorum.değişik birşey yemedim.sabah bir baktım iki göğüsüm taş gibi.nasıl şiş süt dolu.normalde sağmıyorum sütümü, sağıp dolaba koymak zorunda kaldım.inşallah herkeste işe yarar.sadece paylaşmak istedim.
herkese bol sütlü günler dilerim.

Benim 35. Güne kadar az az devam etti kesildi. 40 kontrolüne gittiğimde yumurtalıklarımın henüz çalışmaya başlamadığını söyledi doktorum. Bakalım ne zaman adet görücem.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…