2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyor ama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı

MaaşAllah, çok tatlı.. Allahım nazarlardan saklasın..

Cepten griyorm yanlis yere yazdim ama mastit olan bir arkads vardi sol koltuk altim tas gibi top gibi bi sislik var ovuyorum gecmedi sagdim inmedi hangi doktorA gidecem gogus icin eeger mastitse

Hiç korkma herhangi bi ağrı olmuyor ilk doğumumda bende cok korkmustum ama inan anlamıyosun bile hem dikişler alınınca cok rahatlarsın kaşıntı ve gerginlik hissi geçiyor

Kizlar cildirmak uzereyim oglum 3 saattir uyanik her yarim saatte birde memede.on dakika uyuyor tekrar uyaniyr.gereksiz emdigi icin bide fazla sutu de cikariyor.offfffff

Benimmki sabah dortten beri anlattigin sekilde. Elimde telefon ayakta salliyorum artik son care(

Canim benimki uyudu sonunda uyudum uyudum yoksa gecem felaket gecer sana kolay gelsin bu arada telden bende ninni actim bunu besige koyup o ara ben uyumusm oglum hala uyanik.beni uyuttu sipa

bu da benim oğluşumun son hali ve tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi
Eki Görüntüle 749054

maşallah maşallah

çok yakışıklıymış oğlun.. allah nazardan saklasın.. ne güzel gözleri var.. senin göz renginmi babasının mı.. ay benim oğlanı gören diyorki babasının fotokopisini mi çektin.. hakkatende öyle hiç bana benzemiyor.. sanki eşimi küçültmüşlerde bana bakıyor gibi

aman benmki bitmiş gibiydi sadece akıntı geliyodu bigün kot pantolon giydim göbeğimi sıkıyodu biraz akşamına bi baktım renkli akıntım başalmış yine ozamandır devam ediyoo bitsin artık yaa kocamı özledim benn..

çok saol tetesi büyümeye çalışıyoz annemizin başının etini yiyoz abimlee...benm göğüsler isyanda artık cılkı çıktı ne ucu kalduı ne başı...

amin canım hepimizinkini inşallah...

saol canım benmm senin oğlanda pek yakışıklıı bu arada tacına bayıldımm..

annemin üzerine cisimi yaptim, sacina da bir güzel kustum artik rahat rahat uyuyabilirim
Eki Görüntüle 749629
ben onun o totosunu ısırırım kocamannnn yapar annesii çişinide yapar onun sonsuz hakları var şimdi...

hiçç acımaz canım korkmana gerek yokk benide ilkinde çok korkutmuşlardı ama hiç alakası yokkk çok basit bi işlemm..

Hiç korkma herhangi bi ağrı olmuyor ilk doğumumda bende cok korkmustum ama inan anlamıyosun bile hem dikişler alınınca cok rahatlarsın kaşıntı ve gerginlik hissi geçiyor

Ay canım ıns ya gergınlık hıssı cok var dedıgın gıbı olursa buyuk oranda rahatlama yasarm ıns.

kızlar bişe sorcam en hızlı cevabı burdan alıcam biliorum:) nette araştırdım bulamadım

dvit kullanmaya başladıktan sonra bebişlerinizin renginde bi esmerlikfarkettinizmi? benim oğlan d vit kullandıktan sonna sanki esmerleşti

bide doğduğundan beri sanki saçları seyrekleşti gibi gelio bana ?

Bnde mastit oldum..sol gogsumden... antibiyotik verdi doktor...o gogsumden emziremiorm...zaten sutum azdi. bnde de ates,titreme yapti..sertlik ve agri oldu.smdi brz daha iyi gbi.hemen iyilessinde oglumu emzirmek istiorum...

Bnde mastit oldum..sol gogsumden... antibiyotik verdi doktor...o gogsumden emziremiorm...zaten sutum azdi. bnde de ates,titreme yapti..sertlik ve agri oldu.smdi brz daha iyi gbi.hemen iyilessinde oglumu emzirmek istiorum...

Gecmis olsun ne oldugunu anlMAdigim bi sertlik var ates yok cok tedirgini
m zaten benimde fiskiran sutum yok amA yetiyor sanirim mastit olursam uzulurum

kızlar yaa benm oğlum iki gündür ishal gibi
sadece emiyo başka bişey vermiyorum
neden olmuş olabiir oktora götürmem gerekirmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…