kızlar dr kilosu az sık sık mama ver diyeli iki gündür yani veriyoruz
aama çok kötü ki miray beni emmek istemiyo
ne cabuk farkediyolar allahım inanılmaz
aventin anne memesine yakın olan biberounu almıştm
daha zor akan bişey var mı
çay kaşığyla mı versem?
selam güzel anneler çok uzun bir aradan sonra ben geldimm herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
ahh kızlar hepiniz uykusuzluktan gazdan sancıdan bahsetmişsiniz beni düşünün ve biraz olsun rahatlayın
zaten bana uyku hiç yok çünkü kuzularım uyumuyor en fazla 1.5 saat falan oda biri uyursa diğeri uyanık oluyor bazen 3ü aynı anda çığlığı basıyor hepsini uyurken bulmak çok zor sürekli alt değiştir mama yedir gazını çıkar kusarsa üst değiştir banyo yaptır süt sağ derken ne zaman sabah ne zaman gece anlamadan geçiyo saatler gerçekten tek çocuk kolaymış be kızlar bana kızmayın ama::)) ben en zorunu gördüğüm için belkide kolay geliyodur
ama neyse bugünümüze şükür sağlıklı olsunlarda onların bir bakışları bir kokuları herşeyi unutturuyor
doğum hikayemi yazamadım ama kısaca bahsediyim
04 mayısta sancılarımın artması üzerine hastaneye gittim hemen nstye aldılar sancılar fazlasıyla çıktı hemen yatış yapıldı serumlar iğneler derken 2 gün yattım drum sürekli gelip kontrol ediyordu her saat başı nstye alıyorlardı 06 mayıs sabahı artık oturup ağladım alın beni ameliyata diye:) dayanamadım çok zorlanıyodum artık drum geldi ve halimi görünce hemen hazırlan alcam seni ameliyata dedi sabah 8.30 da ameliyata girdim genel anestezi oldum 08.42de biricik kızım dünyaya gelmiş SERRA' m 1980 gr sonra 08.43 te oğluşum ALİ EYMEN'im 2010 gr en sonda 08.44 te TUNCAY EFE'm 1820 gr dünyaya merhaba dediler tabi hemen küveze almışlar ben 45 dk sonra çıkmışım ameliyattan. anne çok acıyo diye papağan gibi tekrar edip durmuşum:) kendime geldiğimde ilk sorduğum şey hepsi iyimi oldu drum geldi hepsi gayet sağlıklı merak etme gözetim altında olmaları daha ii dedi 1 saat sonra gidip kuzularımı gördüm o an ağladım o kadar miniklerdiki savunmasızlardıki küvezde öylece halsizce yatıyolardı içim cız etmişti kucağıma bile alamamıştım koklayamamıştım onları( neyse ben ertesi gün taburcu oldum yavrularım 10 gün küvezde kaldılar hergün süt sağıp götürüp görüyordum onları 10 günün sonunda kızım ve bi oğlum eve çıktı diğer oğlum enfeksiyon kaptığı için 13 gün daha kaldı sonra oda çıktı şükürler olsun saatlerce kokladım sevdim onları hasret giderdim şuanda çokta zorda olsa Rabbime mucizelerimi bana bağışladığı için defalarca şükrediyorum onları çok seviyorum evimize neşe kattılar hayatımıızı renklendirdiler canlarım benim iyiki varlar
işte böyle kızlar hepinizin o tatlı bebeklerini kocaman öpüyorum hepinize kolay gazsız bol uykulu bol sütlü günler diliyorum hoşçakalın...
kızlar dr kilosu az sık sık mama ver diyeli iki gündür yani veriyoruz
çay kaşığyla mı versem?
geçicek merak etmee kolay gelsinnhamilelikte çok zor geçecekmiş gibi hissetmiştim ama korktuğum gibi olmadı.inşallah bebek bakımıda dediğin gibi olur.sen 2 taneye bakıyorsun bende 1 taneye bakabilirim inşallah:)
ayyy inanmıyorum bi an bizi anlatıyomuşsun gibi geldii ben ilk çocukta hiçç zorlanmadım hem usluydu hemde rahattım işte ama şimdii kafayı yemek üzereyimmm allah yardımcımız olsun..sağolasın canım evet sendede aynı durum beni en iyi sen anlarsın..birde kızımın kıskançlık sorunları herşeyin tuzu biberi 4 yaşını bitirdi henüz..bebeğe hediye gelentüm kıyafetleri denemeye çalışıyor olmayınca sinir krizlerine giriyor..bana kızıyor kapılar çarpılıyor bebek ısırılıp çimdikleniyor..sabırr sabırr..ilk bebekte acemi oluyorsun bazı şeylerde onun zorlukları oluyor,şimdide bu sorunlar işte..Allah yardımcımız olsun...
canım içgüdüsel olarak 40 yıllık anne gibi herşeyi yapacaksın emin ol..annene güveniyorsun şimdi ama o zman sana daha çok cesaret gelecek..ilk annelikte bunları hissetmen normal hepimiz yaşadık..benim annem bile yanımda değildi..eltim gelirdi arada ama herşeyi ben kendim yaptım..
hoşbulduk ranacım..amin inşallah..kızın çok tatlı maşallah annesi..büyümüş bile..evet biz 2 ayımızı doldurduk...bakıyorum yeni doğduğu resimlerine bayağa bayağa büyümüş oğlum..zaman ne çabuk geçiyormuş meğer..doğum yapmak için daha dün gün sayarken
canm benm kide öle beyazlıktı onu her emzirmeden sonra temizlemek gerekiyoo temizlemediğin zaman benmki gibi cozutuyoo...CNm benimn kızın dilinde de beyazlık var pamukcuk mü oluyor zararı var mı birsey kullanmalı miyim acaba ben sütten olduğunu düşünüyordum
teşekkür ederiz teyzesi sende sagol ben senin oğluşunu göremedim ama eminim oda cok tatlidir evet çabuk büyüyorlar keratalar bizimkiside ele avuca gelir gibi oldu biraz şimdide ayları sayıyoruz iste:)))
Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
kararlıoyım hayatım gidicem şu kontrollerimi falan geçiriyim yoksa tek başıma yicem kafayıı canm senin dediğin jel burda yokk internetten baktım sanırım türkiyede yokkozaman sende burnunu sürtür canim annene git bak nasil özlüyecek sizleri
canimya allah yardimcin olsun ama dedigin gibi gececek bu günler birazcik sabirr :)) bebegini karninin üsütüne yatirip sritina vurarak pispisla hem cabuk gazini cikartiyorr hemde uyuyor eger uyumayio aglamaya devam ederse daha cok ozaman kaldir gazini cikartmaya caliss dik tutarak karnini senin karnina poposundan bastirarak biraz SIKICA SERTCE TUT sirtina vur cikartioyr ozaman eger aglamiyorsa yada sadece mizmizlaniyorsa karninin ustunde pispislamaya devam et bizde bu yöndem cok ise yariyorr hem daha rahat uyuyor hemde daha uzun uyuyor :)))
oyyyy masallah yerim ben onun bakislariniiii cok tatli ya buu allah nazarlardan koruusn :))
canim tebrik ederim gözün aydin allah anali babali büyütsün bu yakisikli oglunu masallah süphanallah rabbim nazarlardan koruusn insallah :)
benim kizimda ilk haftalarinda cok yapiyordu bunu iki ayagini bir pacasina sokmayi basariyorduusimdi büyüdükya sigmiyorr artik
gecmis olsun canimm nazarin dinle irkla alakasi yok hatta yabancilarin nazari daha kolay ve daha siddetli olabilyiormuss diye duymustum disari cikmadan oku üflee özellikle ayetelüsürüyü okumadan cikartmaa bende unutuyuorum bazen ozamanda birisi kizima bakarsa yada birsey derse ozaman okumaya basliyorum icimden:26:
pisik mantar olabilir sanirim canim neden dersen gecenlerde benim kizda pisik olmustu eczaneden krem istedim bir kirem verdi üzerinde mantar icinde diye yaziyordu :))
hosgeldin canimm masallahh cocuklarin cok guzel poz vermislerr rabbim korusun insallah ikisinde :))
gecmis olsun canim allah analibabali büyütsün masallah oglusunda cok tatli allahim korusun insallah :)))
canim benim dedigim kremi neden almadin damla nasil birsey bilmiyorum ama kremin cok faydasini gördum ay gecen tugok da sormustun kremin adini unuttum yazmayi 3 kez niyetlendim yazim diye unuttum :26:ben yazim burayada bir daha mykoderm mund gel
canim korma alisacaksin sende simdi annen oldugu icin ona güveniyorsun o gidince kendin bak kirk yillik anne gibi herseyi yapacaksin endiselenmee bu korkuyu hepimiz yasadik bakamiyacaz yapamiyacaz diye ama öyle bir yapiyorsunki sanki 10 tane cocuk buyutmus gibi
canim pamukcuk olabilir damagina dogru konrtol et eger oralardada kucuk kucuk beyazliklar varsa pamukcuk olmjustut eger önüne gecilmezse dikkat edilmezse tehlikeli olabiliyormuss :))sen doktora götur süphe ediyorsan eger
gecmis olsun canim büyük bir badere atlatmisiniz rabbim beterinden saklasin neyseki kizin uyanmamiss uyansa zaten kesin sesini duyardiniz ve daha cok endiselenirdin :)) bunla gecmis olsun canim benim :)) bir daha anahtari almadan yada kapininönune birsey koymadan cikma ders olsun sana bu :))
canm önce emziriyosun dimi emzirdikten sonra ver mamayı bende ara sıra veriyorum mama çok artık perişan olduğum zamanlarda bizim daha öle bir dururmumuz olmadıı bende chicco stepup kullanıyorumm benmkide ondan başka biberon tutmuyoo ama kaşıkla çok zor vede sürekli veriyosan uğraştırıcııkızlar dr kilosu az sık sık mama ver diyeli iki gündür yani veriyoruz
çay kaşığyla mı versem?
selam güzel anneler çok uzun bir aradan sonra ben geldimm herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
ahh kızlar hepiniz uykusuzluktan gazdan sancıdan bahsetmişsiniz beni düşünün ve biraz olsun rahatlayın
zaten bana uyku hiç yok çünkü kuzularım uyumuyor en fazla 1.5 saat falan oda biri uyursa diğeri uyanık oluyor bazen 3ü aynı anda çığlığı basıyor hepsini uyurken bulmak çok zor sürekli alt değiştir mama yedir gazını çıkar kusarsa üst değiştir banyo yaptır süt sağ derken ne zaman sabah ne zaman gece anlamadan geçiyo saatler gerçekten tek çocuk kolaymış be kızlar bana kızmayın ama::)) ben en zorunu gördüğüm için belkide kolay geliyodur
ama neyse bugünümüze şükür sağlıklı olsunlarda onların bir bakışları bir kokuları herşeyi unutturuyor
04 mayısta sancılarımın artması üzerine hastaneye gittim hemen nstye aldılar sancılar fazlasıyla çıktı hemen yatış yapıldı serumlar iğneler derken 2 gün yattım drum sürekli gelip kontrol ediyordu her saat başı nstye alıyorlardı 06 mayıs sabahı artık oturup ağladım alın beni ameliyata diye:) dayanamadım çok zorlanıyodum artık drum geldi ve halimi görünce hemen hazırlan alcam seni ameliyata dedi sabah 8.30 da ameliyata girdim genel anestezi oldum 08.42de biricik kızım dünyaya gelmiş SERRA' m 1980 gr sonra 08.43 te oğluşum ALİ EYMEN'im 2010 gr en sonda 08.44 te TUNCAY EFE'm 1820 gr dünyaya merhaba dediler tabi hemen küveze almışlar ben 45 dk sonra çıkmışım ameliyattan. anne çok acıyo diye papağan gibi tekrar edip durmuşum:) kendime geldiğimde ilk sorduğum şey hepsi iyimi oldu drum geldi hepsi gayet sağlıklı merak etme gözetim altında olmaları daha ii dedi 1 saat sonra gidip kuzularımı gördüm o an ağladım o kadar miniklerdiki savunmasızlardıki küvezde öylece halsizce yatıyolardı içim cız etmişti kucağıma bile alamamıştım koklayamamıştım onları( neyse ben ertesi gün taburcu oldum yavrularım 10 gün küvezde kaldılar hergün süt sağıp götürüp görüyordum onları 10 günün sonunda kızım ve bi oğlum eve çıktı diğer oğlum enfeksiyon kaptığı için 13 gün daha kaldı sonra oda çıktı şükürler olsun saatlerce kokladım sevdim onları hasret giderdim şuanda çokta zorda olsa Rabbime mucizelerimi bana bağışladığı için defalarca şükrediyorum onları çok seviyorum evimize neşe kattılar hayatımıızı renklendirdiler canlarım benim iyiki varlar
işte böyle kızlar hepinizin o tatlı bebeklerini kocaman öpüyorum hepinize kolay gazsız bol uykulu bol sütlü günler diliyorum hoşçakalın...
zor bi güne daha günaydınn bugün sabh kalktığımda sağ göğsümün koltukaltına doğruu bi şişlik hissettim ve bastıramıyorum ağrı yapıyoo anlamadım şimdi sağıcam bakalım inşallah işe yarar
günaydın herkesler uykuda sanırım
bizim oğlumuzla uykumuz kaçtı
maşallah gece hiç uyanmadan 4 saat deliksiz uyumuşuznasıl ii geldi anlatamam
çok zor bi durum ben olsam ne yapardım bilmiyorum:18::18:allahtan hmen açılmış..
bununla geçmiş olsun tatlım benim
Ve aleykum selam CNm hoş geldinselam güzel anneler çok uzun bir aradan sonra ben geldimm herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
04 mayısta sancılarımın artması üzerine hastaneye gittim hemen nstye aldılar sancılar fazlasıyla çıktı hemen yatış yapıldı serumlar iğneler derken 2 gün yattım drum sürekli gelip kontrol ediyordu her saat başı nstye alıyorlardı 06 mayıs sabahı artık oturup ağladım alın beni ameliyata diye:) dayanamadım çok zorlanıyodum artık drum geldi ve halimi görünce hemen hazırlan alcam seni ameliyata dedi sabah 8.30 da ameliyata girdim genel anestezi oldum 08.42de biricik kızım dünyaya gelmiş SERRA' m 1980 gr sonra 08.43 te oğluşum ALİ EYMEN'im 2010 gr en sonda 08.44 te TUNCAY EFE'm 1820 gr dünyaya merhaba dediler tabi hemen küveze almışlar ben 45 dk sonra çıkmışım ameliyattan. anne çok acıyo diye papağan gibi tekrar edip durmuşum:) kendime geldiğimde ilk sorduğum şey hepsi iyimi oldu drum geldi hepsi gayet sağlıklı merak etme gözetim altında olmaları daha ii dedi 1 saat sonra gidip kuzularımı gördüm o an ağladım o kadar miniklerdiki savunmasızlardıki küvezde öylece halsizce yatıyolardı içim cız etmişti kucağıma bile
alamamıştım koklayamamıştım onları( neyse ben ertesi gün taburcu oldum yavrularım 10 gün küvezde kaldılar hergün süt sağıp götürüp görüyordum onları 10 günün sonunda kızım ve bi oğlum eve çıktı diğer oğlum enfeksiyon kaptığı için 13 gün daha kaldı sonra oda çıktı şükürler olsun saatlerce kokladım sevdim onları hasret giderdim şuanda çokta zorda olsa Rabbime mucizelerimi bana bağışladığı için defalarca şükrediyorum onları çok seviyorum evimize neşe kattılar hayatımıızı renklendirdiler canlarım benim iyiki varlar
Ayy kötü olmuş CNm ya cok gecmis olsun nasıl korkmustur yavrucak ya küçük bir cocuk olunca dikkat etmemiz lazım ne yapacagı belli olmaz benim yeğenim 10 yasında bebeği benden kıskanıyor onunla bile yalnız bırakmıyorum kızımı ne yaacagi belli mı olurDün bebişim(28 günlük) ve eşimle ev bakmaya gittik,taşınmayı düşünüyoruz.çokta beğendik günümüz güzel geçiyordu.akşam misafir gelecekti çok yakın arkadaşlarımız.onlarında 1 yaşını birkaç ay geçmiş erkek çocuğu var.neyse ben sofrayı hazırlıyorum eşime dedim bebişime göz kulak ol,anakucağında uyuyordu yavrum.eşim ve bayan arkadaşımız bebişimizin başında konuşurken çocuk kaşla göz arasında 1,5 lt lik su şişesini benim bebişin kafasına geçirAllahtan içinde yarım litre falan su vardı.o anda yavrum tabi ağlamaya başladı içli içli ayyy içim cızzz etti bi kötü oldum.bişey diyemedim aldım arka odaya gidip sakinleştirdim.yatırdım kamerayı da kurduk çektik kapısını oda uyudu tekrar zaten ama bakıyorum kafasına anormal durum yok.hemşire arkadaşımızı aradım durumu anlattım şişlik varmı huzursuzluk var mı, olursa dr a götürün dedi.bide çocuk dr umuzu aradık bıngıldağa gelmemiş anladığm kadarıyla büyük bir travma değil anormal birşey görürseniz kusma vs. hastaneye gidin dedi.içim rahatladı.yavrumada kimse gelmeden banyo yaptırmıştım akça pakça kızım gazınıda çıkarmış uyuyordu,uyandırmadım o kalkana kadar.biz yemeğimizi yedik sohbet ettik ama aklım fikrim bebişimde.bu arada eşime güzel bir fırça kaydım.ben gözümden sakınıyorum o kadar uykusuz kalıyorum dikkat ediyorum sen gözünün önündeki çocuğa sahip olamadın diye... ohh içimin yağları eridi çocuğumun kafasını kırıyorlardı ya nasıl sakin olayım.tabi o da ağladı ağlıcak :44: arkadaşlarında ne rahat demeyin onlarda çok üzüldüler.sus pus oldular, resmen omuzları çöktü.dedim çocuk o, sonuçta aklı ermezki.Allahtan elinde sert bi cisim yoktu.çünkü bizim ev küçük çokta yayıntı var ortalıkta.tehlikeli bölge yani.düşündükçe ağlayasım geliyor Allahım korudu yavrumu.ha bu arada bizim salon Fransız balkon.balkon demirleride aralıklı.onların çocuklarıda biz sohbet ederken balkona çok yaklaştı kapısına.ayyy içim kalktı çığlık attım çocukta korktu misafirlerde.felaket tellalı gibi yazdım hepde öyle düşünürüm,en kötüsünü.kazalarda bunlardan oluyor zaten dimi?!Allahım sen koru evlatlarımızı bize bağışla YaRabbi
CNm benim bende de 3 gündür oluyor sağıyorum ama acısı kolay kolay gitmiyor rl degdiremiyorum ne çektim be bu göğüslerden 20 gün acısından furamafim tam gitti derken yine başladızor bi güne daha günaydınn bugün sabh kalktığımda sağ göğsümün koltukaltına doğruu bi şişlik
hissettim ve bastıramıyorum ağrı yapıyoo anlamadım şimdi sağıcam bakalım inşallah işe yarar
Tmm CNN cok sagol uyanında bakarım var mı diyecanim pamukcuk olabilir damagina dogru konrtol et eger oralardada kucuk kucuk beyazliklar varsa pamukcuk olmjustut eger önüne gecilmezse dikkat edilmezse tehlikeli olabiliyormuss :))sen doktora götur süphe ediyorsan eger
gecmis olsun canim büyük bir badere atlatmisiniz rabbim beterinden saklasin neyseki kizin uyanmamiss uyansa zaten kesin sesini duyardiniz ve daha cok endiselenirdin :)) bunla gecmis olsun canim benim :)) bir daha anahtari almadan yada kapininönune birsey koymadan cikma ders olsun sana bu :))
04 mayısta sancılarımın artması üzerine hastaneye gittim hemen nstye aldılar sancılar fazlasıyla çıktı hemen yatış yapıldı serumlar iğneler derken 2 gün yattım drum sürekli gelip kontrol ediyordu her saat başı nstye alıyorlardı 06 mayıs sabahı artık oturup ağladım alın beni ameliyata diye:) dayanamadım çok zorlanıyodum artık drum geldi ve halimi görünce hemen hazırlan alcam seni ameliyata dedi sabah 8.30 da ameliyata girdim genel anestezi oldum 08.42de biricik kızım dünyaya gelmiş SERRA' m 1980 gr sonra 08.43 te oğluşum ALİ EYMEN'im 2010 gr en sonda 08.44 te TUNCAY EFE'm 1820 gr dünyaya ]
Dün bebişim(28 günlük) ve eşimle ev bakmaya gittik,taşınmayı düşünüyoruz.çokta beğendik günümüz güzel geçiyordu.akşam misafir gelecekti çok yakın arkadaşlarımız.onlarında 1 yaşını birkaç ay geçmiş erkek çocuğu var.neyse ben sofrayı hazırlıyorum eşime dedim bebişime göz kulak ol,anakucağında uyuyordu yavrum.eşim ve bayan arkadaşımız bebişimizin başında konuşurken çocuk kaşla göz arasında 1,5 lt lik su şişesini benim bebişin kafasına geçirAllahtan içinde yarım litre falan su vardı.o anda yavrum tabi ağlamaya başladı içli içli ayyy içim cızzz etti bi kötü oldum.bişey diyemedim aldım arka odaya gidip sakinleştirdim.yatırdım kamerayı da kurduk çektik kapısını oda uyudu tekrar zaten ama bakıyorum kafasına anormal durum yok.hemşire arkadaşımızı aradım durumu anlattım şişlik varmı huzursuzluk var mı, olursa dr a götürün dedi.bide çocuk dr umuzu aradık bıngıldağa gelmemiş anladığm kadarıyla büyük bir travma değil anormal birşey görürseniz kusma vs. hastaneye gidin dedi.içim rahatladı.yavrumada kimse gelmeden banyo yaptırmıştım akça pakça kızım gazınıda çıkarmış uyuyordu,uyandırmadım o kalkana kadar.biz yemeğimizi yedik sohbet ettik ama aklım fikrim bebişimde.bu arada eşime güzel bir fırça kaydım.ben gözümden sakınıyorum o kadar uykusuz kalıyorum dikkat ediyorum sen gözünün önündeki çocuğa sahip olamadın diye... ohh içimin yağları eridi çocuğumun kafasını kırıyorlardı ya nasıl sakin olayım.tabi o da ağladı ağlıcak :44: arkadaşlarında ne rahat demeyin onlarda çok üzüldüler.sus pus oldular, resmen omuzları çöktü.dedim çocuk o, sonuçta aklı ermezki.Allahtan elinde sert bi cisim yoktu.çünkü bizim ev küçük çokta yayıntı var ortalıkta.tehlikeli bölge yani.düşündükçe ağlayasım geliyor Allahım korudu yavrumu.ha bu arada bizim salon Fransız balkon.balkon demirleride aralıklı.onların çocuklarıda biz sohbet ederken balkona çok yaklaştı kapısına.ayyy içim kalktı çığlık attım çocukta korktu misafirlerde.felaket tellalı gibi yazdım hepde öyle düşünürüm,en kötüsünü.kazalarda bunlardan oluyor zaten dimi?!Allahım sen koru evlatlarımızı bize bağışla YaRabbi…
Tmm CNN cok sagol uyanında bakarım var mı diye
Bu pamukcuk da acı oluyor mü peki
Tallia benim basıma ne gelmiş sen kalkmış sana ders olsun dıyordun cok ayıp sana hiç yakistiramadim ( şaka şaka) şu lohusalik sendromu nasıl birsey merak ettim de o yüzden bende öyle bı durum yok :))))
Tatlım büyük bı ders oldu konu kızım olunca bı daha anahtarı çıkarmadan kapıyı açık bırakmam ama dediğim gibi bir anlık dalgınlık oldu kocise kiyamadım yardım edim dedim ne bilim kapının kapanacağını oruç basıma vurdu sanırım :))))
Cok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın birde ev halı iste gecelik pijamamla orta da kaldım orası da kötüydü tabi:))))
pamukçuk demek yara oluyo tatlişkoo çocuk memeyi tutamazmış..
nasıl bizlerin ağzı yara olunca bişi yemek istemiyoruss
allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni alttaki mesajına
KIZ SEN ORUÇMUU TUTUYOOOON BİDEE
Yok be tatlım daha 40'im çıkmadı ne orucu benimkisi latife cnm öyle derler ya hani sucu oruca atarlar bizinkiside o bakımdan yani
Gül CNm gülmek iyidir:)))
Ama bizim kız güzel emıyor bı sorun yok acı duymuyor neden beyaz dili onu anlamadım sincik neyse ben yine de doktora bı gösterim :)))
Pfffff kalkıyımda bebişimin çantasını hazırlıyım
k.valide geldi akşama eltime gidecekmişiz canım hiç istemiyor
aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum
öncelri böyle değildi nedense bu sene çok soğudum
eşimde sewmez ''acaba cadılık yapsamda kanına girsemmi??''
o da bebişi merak ediyo görmek istiyo offf ne yapıyım şimdiden bunalıma girdim bilee
bende onu çocuklarını özledim elimde büyüdüler içim gidiyo ama......
ne biliyim bendemi tuhaflık kadındamı sorun çözemedim:44:
istemiyorum ama zorlamıı:85::85::85:
Canim bende kayseride yaşıyorum. Disari cikarken nasıl giydiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?