olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyım
:
bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.
aynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlar
kızlar boy kilo topiğini açtım, buyrun(amma tablo olayında kolaya kaçacağım çünkü o kadar vakit yok artık mesajla yazalım üst üste olur mu )
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...n-bebislerinin-boy-kilolari.html#post31159077
canım bebeğin kaç günlük.ben ilk ay gündüzleri her saat,geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum ve sarılığı normal atlattı.göğüs içinde drum bugün bella b nipple nurture butter die bi krem verdi.çok iyi mutlaka kullan dedi.şimdilik tek kullanımlık bi paket verdi acıyı hemen aldı çok rahat emzirdim.ama kremi daha alamadım pazartesiye kaldı.
hepimiz şu yada bu şekilde anne olduk sanırım.
benim için zor bi süreç oldu açıkçası. bugün 26. günümüz ve anca kendime geldim diyebilirim ara ara takip ettim topiği baktım hepimizde benzer sıkıntılar var. zamanla düzeliyor sanırım...
ben 40 haftamı doldurunca dr um bebeğin suyunun azaldığını fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi. açılmam sancım yoktu. suni sancı istedim illa normal doğurmak istiyorum diye. dr um şansın % 50 dedi kabul ettim. tam 8 saat o korkunç sancıları çektim ama açılmam sadece 1 cm oldu ve sonunda nst sonuçlarımda kötü çıkmaya başlayınca acil sezaryene alındım. sipinal oldu ve çok rahattı. meğer benim dr bu işte uzmanmış. süper küçük bi kesikle aldı oğluşumu içerden veee oğlum doğar doğmaz kakasını yaptı. yanii 1-2 sn ile kurtardık kakasını yemekten çok şükür. sezaryen sonrası hiç bir sıkıntım olmadı 3-4 gün oturmakta kalkmakta zorlandım o kadar.
bizim asıl sıkıntımız emzirme oldu malesef. bebişim memeyi tutamadı ucu yok çünküü. aç kaldı beslenemedi su kaybı derken hastanelik olduk serum ve biii sürü antibiyotik yedi miniğim vee mamaya başladık.
şu anda durumu iyi. mama ağırlıklı besleniyoruz benim bu sıkıntı ve üzüntülerden olsa gerek dolup taşan sütümden eser kalmadı. yine var ama yeterli diil. emziremediğim için çoğalmadı da. ama çok şükür bugün 4 kere emzirdim oğlumu şu aventin meme ucuyla. bi öğünde hiç mama yemedi hatta. çok mutluyumyavaş yavaş düzene girer diye umut etmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu da benim minik oğluuum
Eki Görüntüle 754735
Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
Oglusum adina hepinize cok tesekkür ederim kizlar bugün alisverise ciktik babasinin kucaginda kanguruda uyuyordu oglum bu yabancilarin bebekleri genelde hep kel dogar bildiginiz gibi sicak diye sapka takmamistim gören sacina bak ne kadar cok gibi seyler söyleyip durdu bu yabancilarin da nazarini degermi ki ??
Birde oglum yine pisik olmus aksam 10 da yikadim masajini yaptim yatirdim 3 saat sonra altini bir actim hic birsey yokken 3 saat icinde kipkirmizi pisik cocugun pipisinin etrafi, poposu falan
Annem genel de birden oluyorsa mantardir o diyor bilgisi olan varmi bu konuda mantar olabilirmi?? mantar pisigin arasin da fark ne onuda hic bilmiyorum ki
kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaane kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum
canm çok tatlılar maşallhhselam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucuoğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm
elbette yeticeksin sen onu 9 ay karnında taşıdın herşekilde onu içerdede olsa korudun besledinn şimide dışarda besliyosunn ve ona yeticeksin sen onun annesisin ve onun sendenbaşka kimseye ihtiyacı yok bu duygu ilerde seni öle mutlu edicekki bunu düşün hepp annen gittikten sonra emin ol herşey daha güzel olucak daha sende 1 tanee deprosyana girme sakın bakk bebeğine bakk gülümsee..yakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi
elbette yeticeksin sen onu 9 ay karnında taşıdın herşekilde onu içerdede olsa korudun besledinn şimide dışarda besliyosunn ve ona yeticeksin sen onun annesisin ve onun sendenbaşka kimseye ihtiyacı yok bu duygu ilerde seni öle mutlu edicekki bunu düşün hepp annen gittikten sonra emin ol herşey daha güzel olucak daha sende 1 tanee deprosyana girme sakın bakk bebeğine bakk gülümsee..
Bizimkiside sarı bademde turuncaya kaçıyor normal CNm sanırım bebeğin 10 gunluktu bizimde hafif sarılığımız vardı 1 ayda atlattık 15- 20 güne kadar gecer merak etme artık düşmeye baslarkızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaane kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum
Ve aleykum selam CNm hoş geldin evet bayağı yoktun CNm biz iyiyiz sen nasılsın tabi bir tanenin bı sıkıntısı iki tanenin iki sıkıntısı olur Allah yardcin olsun CNm maşallah iki aylık oldunuz ya biz bir ayımızı yeni doldurduk :)selam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucuoğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm
yakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi
sağolasın canım evet sendede aynı durum beni en iyi sen anlarsın..birde kızımın kıskançlık sorunları herşeyin tuzu biberi 4 yaşını bitirdi henüz..bebeğe hediye gelentüm kıyafetleri denemeye çalışıyor olmayınca sinir krizlerine giriyor..bana kızıyor kapılar çarpılıyor bebek ısırılıp çimdikleniyor..sabırr sabırr..ilk bebekte acemi oluyorsun bazı şeylerde onun zorlukları oluyor,şimdide bu sorunlar işte..Allah yardımcımız olsun...canm çok tatlılar maşallhhseni çok iyi anlıyorum bende de canavar 2 tane bugün bi banyo yaptım nasıl rahatladım anlatamam anla artık ne durumdayımm
canım içgüdüsel olarak 40 yıllık anne gibi herşeyi yapacaksın emin ol..annene güveniyorsun şimdi ama o zman sana daha çok cesaret gelecek..ilk annelikte bunları hissetmen normal hepimiz yaşadık..benim annem bile yanımda değildi..eltim gelirdi arada ama herşeyi ben kendim yaptım..yakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi
hoşbulduk ranacım..amin inşallah..kızın çok tatlı maşallah annesi..büyümüş bile..evet biz 2 ayımızı doldurduk...bakıyorum yeni doğduğu resimlerine bayağa bayağa büyümüş oğlum..zaman ne çabuk geçiyormuş meğer..doğum yapmak için daha dün gün sayarkenVe aleykum selam CNm hoş geldin evet bayağı yoktun CNm biz iyiyiz sen nasılsın tabi bir tanenin bı sıkıntısı iki tanenin iki sıkıntısı olur Allah yardcin olsun CNm maşallah iki aylık oldunuz ya biz bir ayımızı yeni doldurduk :)
CNm benimn kızın dilinde de beyazlık var pamukcuk mü oluyor zararı var mı birsey kullanmalı miyim acaba ben sütten olduğunu düşünüyordumkızlarr pamukçuk olupta damla kullananlar varsa lütfen isimlerini yazarmısınızzzz
teşekkür ederiz teyzesi sende sagol ben senin oğluşunu göremedim ama eminim oda cok tatlidir evet çabuk büyüyorlar keratalar bizimkiside ele avuca gelir gibi oldu biraz şimdide ayları sayıyoruz iste:)))sağolasın canım evet sendede aynı durum beni en iyi sen anlarsın..birde kızımın kıskançlık sorunları herşeyin tuzu biberi 4 yaşını bitirdi henüz..bebeğe hediye gelentüm kıyafetleri denemeye çalışıyor olmayınca sinir krizlerine giriyor..bana kızıyor kapılar çarpılıyor bebek ısırılıp çimdikleniyor..sabırr sabırr..ilk bebekte acemi oluyorsun bazı şeylerde onun zorlukları oluyor,şimdide bu sorunlar işte..Allah yardımcımız olsun...
canım içgüdüsel olarak 40 yıllık anne gibi herşeyi yapacaksın emin ol..annene güveniyorsun şimdi ama o zman sana daha çok cesaret gelecek..ilk annelikte bunları hissetmen normal hepimiz yaşadık..benim annem bile yanımda değildi..eltim gelirdi arada ama herşeyi ben kendim yaptım..
hoşbulduk ranacım..amin inşallah..kızın çok tatlı maşallah annesi..büyümüş bile..evet biz 2 ayımızı doldurduk...bakıyorum yeni doğduğu resimlerine bayağa bayağa büyümüş oğlum..zaman ne çabuk geçiyormuş meğer..doğum yapmak için daha dün gün sayarken
ozaman sende burnunu sürtür canim annene git bak nasil özlüyecek sizleriaman bacım bıraksam ne kadar bırakıcam hemen kaçıyo zaten aman ya gidicem annemin yanına yoruldum valla sinir bozucu bi ilgisizliği var adamın yaa kız afedersin totosunu yırtıyoo umrunda olmuyoo ama şu kırkım bi çıksın ona bi küsiyimde aklı başına gelsinn
canimya allah yardimcin olsun ama dedigin gibi gececek bu günler birazcik sabirr :)) bebegini karninin üsütüne yatirip sritina vurarak pispisla hem cabuk gazini cikartiyorr hemde uyuyor eger uyumayio aglamaya devam ederse daha cok ozaman kaldir gazini cikartmaya caliss dik tutarak karnini senin karnina poposundan bastirarak biraz SIKICA SERTCE TUT sirtina vur cikartioyr ozaman eger aglamiyorsa yada sadece mizmizlaniyorsa karninin ustunde pispislamaya devam et bizde bu yöndem cok ise yariyorr hem daha rahat uyuyor hemde daha uzun uyuyor :)))Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
oyyyy masallah yerim ben onun bakislariniiii cok tatli ya buu allah nazarlardan koruusn :))
canim tebrik ederim gözün aydin allah anali babali büyütsün bu yakisikli oglunu masallah süphanallah rabbim nazarlardan koruusn insallah :)merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa
cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü
p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırrson 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
benim kizimda ilk haftalarinda cok yapiyordu bunu iki ayagini bir pacasina sokmayi basariyorduuranana teşekkür ederim tavsiyelerin için ben kayseride yaşıyorum buralarda baya sıcak buaralar genelde tulum giydiriyorum bende beli yanı açıldı sorunu olmuyor diye. çok hareketli çünkü bir keresinde gece bi uyandım iki bacağınıda bir tarafına sokmuş altının :))
iki günde bir banyo yaptırıyorum yağ hiç sürmedim şimdiye kadar ama bir sonraki banyosunda bende süreyim bakalım masajı çok seviyor çünkü yağ ile yapınca daha rahatlar galiba.
Oglusum adina hepinize cok tesekkür ederim kizlar bugün alisverise ciktik babasinin kucaginda kanguruda uyuyordu oglum bu yabancilarin bebekleri genelde hep kel dogar bildiginiz gibi sicak diye sapka takmamistim gören sacina bak ne kadar cok gibi seyler söyleyip durdu bu yabancilarin da nazarini degermi ki ??
Birde oglum yine pisik olmus aksam 10 da yikadim masajini yaptim yatirdim 3 saat sonra altini bir actim hic birsey yokken 3 saat icinde kipkirmizi pisik cocugun pipisinin etrafi, poposu falan
Annem genel de birden oluyorsa mantardir o diyor bilgisi olan varmi bu konuda mantar olabilirmi?? mantar pisigin arasin da fark ne onuda hic bilmiyorum ki
hosgeldin canimm masallahh cocuklarin cok guzel poz vermislerr rabbim korusun insallah ikisinde :))selam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucuoğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm
gecmis olsun canim allah analibabali büyütsün masallah oglusunda cok tatli allahim korusun insallah :)))hepimiz şu yada bu şekilde anne olduk sanırım.
benim için zor bi süreç oldu açıkçası. bugün 26. günümüz ve anca kendime geldim diyebilirim ara ara takip ettim topiği baktım hepimizde benzer sıkıntılar var. zamanla düzeliyor sanırım...
ben 40 haftamı doldurunca dr um bebeğin suyunun azaldığını fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi. açılmam sancım yoktu. suni sancı istedim illa normal doğurmak istiyorum diye. dr um şansın % 50 dedi kabul ettim. tam 8 saat o korkunç sancıları çektim ama açılmam sadece 1 cm oldu ve sonunda nst sonuçlarımda kötü çıkmaya başlayınca acil sezaryene alındım. sipinal oldu ve çok rahattı. meğer benim dr bu işte uzmanmış. süper küçük bi kesikle aldı oğluşumu içerden veee oğlum doğar doğmaz kakasını yaptı. yanii 1-2 sn ile kurtardık kakasını yemekten çok şükür. sezaryen sonrası hiç bir sıkıntım olmadı 3-4 gün oturmakta kalkmakta zorlandım o kadar.
bizim asıl sıkıntımız emzirme oldu malesef. bebişim memeyi tutamadı ucu yok çünküü. aç kaldı beslenemedi su kaybı derken hastanelik olduk serum ve biii sürü antibiyotik yedi miniğim vee mamaya başladık.
şu anda durumu iyi. mama ağırlıklı besleniyoruz benim bu sıkıntı ve üzüntülerden olsa gerek dolup taşan sütümden eser kalmadı. yine var ama yeterli diil. emziremediğim için çoğalmadı da. ama çok şükür bugün 4 kere emzirdim oğlumu şu aventin meme ucuyla. bi öğünde hiç mama yemedi hatta. çok mutluyumyavaş yavaş düzene girer diye umut etmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 754735
canim benim dedigim kremi neden almadin damla nasil birsey bilmiyorum ama kremin cok faydasini gördum ay gecen tugok da sormustun kremin adini unuttum yazmayi 3 kez niyetlendim yazim diye unuttum :26:ben yazim burayada bir daha mykoderm mund gelkızlarr pamukçuk olupta damla kullananlar varsa lütfen isimlerini yazarmısınızzzz
canim korma alisacaksin sende simdi annen oldugu icin ona güveniyorsun o gidince kendin bak kirk yillik anne gibi herseyi yapacaksin endiselenmee bu korkuyu hepimiz yasadik bakamiyacaz yapamiyacaz diye ama öyle bir yapiyorsunki sanki 10 tane cocuk buyutmus gibiyakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi
canim pamukcuk olabilir damagina dogru konrtol et eger oralardada kucuk kucuk beyazliklar varsa pamukcuk olmjustut eger önüne gecilmezse dikkat edilmezse tehlikeli olabiliyormuss :))sen doktora götur süphe ediyorsan egerCNm benimn kızın dilinde de beyazlık var pamukcuk mü oluyor zararı var mı birsey kullanmalı miyim acaba ben sütten olduğunu düşünüyordum
teşekkür ederiz teyzesi sende sagol ben senin oğluşunu göremedim ama eminim oda cok tatlidir evet çabuk büyüyorlar keratalar bizimkiside ele avuca gelir gibi oldu biraz şimdide ayları sayıyoruz iste:)))
Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
selam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucuoğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm
hepimiz şu yada bu şekilde anne olduk sanırım.
Eki Görüntüle 754735
Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?