Bizim tartismalarimiz ve cocuklarin aglamalari devam ediyor.iyi degilim,sinirden agri bobreklerime vurdu.esim git annene istiyorsan diyor ama istemeye istemeye.Su an esimle bir arada durmak istemiyorum.herkes kendi yoluna gidecek,annem evine esim ise,Ben bu sinirle evde kalicam iki cocukla.onlara da bagiricam belki.allahim dogru yolu goster lakin dayanamiyorum artik.esim kapiyi cekti gitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim tartismalarimiz ve cocuklarin aglamalari devam ediyor.iyi degilim,sinirden agri bobreklerime vurdu.esim git annene istiyorsan diyor ama istemeye istemeye.Su an esimle bir arada durmak istemiyorum.herkes kendi yoluna gidecek,annem evine esim ise,Ben bu sinirle evde kalicam iki cocukla.onlara da bagiricam belki.allahim dogru yolu goster lakin dayanamiyorum artik.esim kapiyi cekti gitti.
Bence annene git. Bırak çocukları birkaç saatliğine. Biraz çık tek başına kafa dinle. Ben oğlumu bıraktım anneme bugün, birazdan yürüyüşe çıkacağım takıp kulaklıkları. Yoksa kendime zarar vereceğim. Yalnız değilsin bunu sakın unutma. Geçecek elbet bu günler de!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geç gördüm canım ama inşallah annenlw gitmişsindir yanlız kalmamış olursun bence
Canlarim siz kaç yıllık evlisiniz. Divasanica ve nefisebrk. Ilk yıllarda evliliğe alışamamis üstüne birde bebek sorumlulugu eklenince çağırindan çıkmış olabilir olaylar. Tavsiyem esinizle tartışma yoluna gitmeyin tavır alın ve bunu akillanana kadar da devam ettirin. Ayrıca esiniz ve aileniz arasında da kalmayın derim tercih yapmak zorunda değilsiniz sizin bir eviniz aileniz ve çocuklarınız var esiniz her kizdiginda sizi birakabilecegi bir yer olduğunu dusunmesin adam olsun bu hayatın yükünün ikinizin omzunda olduğunun farkına varsın derim. Bence eslerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz bu soğukluk ve mesafe, yorgunluk ve tukenmisligin getirdiği geçici bir durum hayatı bırakmayın çocuklar büyüdügunde siz yine o hayat arkadaşınızla yalnız kalacaksınız. Öpüyorum canlar umarım yanlış anlasilmam.
Canlarim siz kaç yıllık evlisiniz. Divasanica ve nefisebrk. Ilk yıllarda evliliğe alışamamis üstüne birde bebek sorumlulugu eklenince çağırindan çıkmış olabilir olaylar. Tavsiyem esinizle tartışma yoluna gitmeyin tavır alın ve bunu akillanana kadar da devam ettirin. Ayrıca esiniz ve aileniz arasında da kalmayın derim tercih yapmak zorunda değilsiniz sizin bir eviniz aileniz ve çocuklarınız var esiniz her kizdiginda sizi birakabilecegi bir yer olduğunu dusunmesin adam olsun bu hayatın yükünün ikinizin omzunda olduğunun farkına varsın derim. Bence eslerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz bu soğukluk ve mesafe, yorgunluk ve tukenmisligin getirdiği geçici bir durum hayatı bırakmayın çocuklar büyüdügunde siz yine o hayat arkadaşınızla yalnız kalacaksınız. Öpüyorum canlar umarım yanlış anlasilmam.
Ben de 3senelik evliyim 7 senedir beraberiz.benim de annemin herşeye karistigini,çocuklara baktı diye karışma hakkı olmadığını söylüyor esim. Annemin karıştığı noktalar var ama asil sorun annemin eşimi sevmemesi. Annemi istemiyorsan bana kim yardim edecek diyorum ailesi hiç yardim etmedi cok anlayissizlar.benim istediklerimi yaptığı icin arkasını dönmüş ailesi ondan yardim etmiyorlarmis.tembelliğin adı sirt dönmek oldu. aramız su an cok kotu.ayrılmayı düşündüğünü artik dayanamadigini söyledi. Ne olacak bilmiyorum,garip bir şekilde çok rahatım.
Büyüklerin doldurusuna biz de geldik.ama bizi ikiz olması bitirdi.ikiz olmasa ben bu kadar perişan olacağımı düşünmüyorum.bu kadar anneme ihtiyacım olacağını da düşünmüyorum.geçirdiğimiz zorlukların maddi manevi,o da farkında.ama annen gitsin artik çocuklara bakmasın bize karışmasın diyor.ben annemin yanında görünmekle birlikte aslında burda da değilim.bugun evlilik yildonumumuz.yanında olmamama cok icerlemis.nikahimiz 23uydu dugun bugundu ve zaten yıldönümü kutlaması yapmıştık.diva,ne kadar ortak noktamız var farkında misin.hicbirsey yapmadan oyle salak salak durasim var.allahtan cocuklar kendi kendine oynuyor ugrastirmiyorlar.
Evet hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Şimdi de abur cubur yemem ve kahve içmem olay oldu. Trip attı, aldı oğlumu da gitti anasına. Umrumda bile değil. O derece bıktım. Evlendiğimiz günden beri aynı dert.
Bu arada bugün doktora götürdüm oğlumu. Gaviscon ve debridat verdi. 1 hafta sonra çağırdı. Sanırım alerjisi var. Bu ilaçlar işe yaramazsa test yaptıracak galiba.
Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize sabır versin. Evde dünyanın işi var ama ben yerimden kalkacak gücü bulamıyorum kendimde.
Gecmis olsun canim inşallah alerji değildir ben hala ne yedirecegimi bilemiyorum,bir de yemek derdi var.
Keşke benim esim de alıp cocuklari gitse beni çektirmese.aileymisiz ayrı gayri gidilmezmis.gerçi haftalardır gitmiyorum ben.yediklerine niye karıştı anlamadım?
Teşekkür ederim. Çocuğun şu uykuları düzelsin de hergün sebze yediririm artık ne yapayım.
Kilolu olmamdan rahatsız. Çok sağlıksızmışım. Kahve içmemem gerekirmiş vs vs. O kahveyle ayakta durduğumu bilmiyor tabii.
Ben de 3senelik evliyim 7 senedir beraberiz.benim de annemin herşeye karistigini,çocuklara baktı diye karışma hakkı olmadığını söylüyor esim. Annemin karıştığı noktalar var ama asil sorun annemin eşimi sevmemesi. Annemi istemiyorsan bana kim yardim edecek diyorum ailesi hiç yardim etmedi cok anlayissizlar.benim istediklerimi yaptığı icin arkasını dönmüş ailesi ondan yardim etmiyorlarmis.tembelliğin adı sirt dönmek oldu. aramız su an cok kotu.ayrılmayı düşündüğünü artik dayanamadigini söyledi. Ne olacak bilmiyorum,garip bir şekilde çok rahatım.
Büyüklerin doldurusuna biz de geldik.ama bizi ikiz olması bitirdi.ikiz olmasa ben bu kadar perişan olacağımı düşünmüyorum.bu kadar anneme ihtiyacım olacağını da düşünmüyorum.geçirdiğimiz zorlukların maddi manevi,o da farkında.ama annen gitsin artik çocuklara bakmasın bize karışmasın diyor.ben annemin yanında görünmekle birlikte aslında burda da değilim.bugun evlilik yildonumumuz.yanında olmamama cok icerlemis.nikahimiz 23uydu dugun bugundu ve zaten yıldönümü kutlaması yapmıştık.diva,ne kadar ortak noktamız var farkında misin.hicbirsey yapmadan oyle salak salak durasim var.allahtan cocuklar kendi kendine oynuyor ugrastirmiyorlar.
Canım sen aslında bayagi dikkatli besleniyorsun ne kadar kilo verdin bence bırakma kendini ben spor yaparak neredeyse eski halime döndüm 2 kg kalmış ama pek umrumda degil eski kıyafetleri sigabiliyorum
Verdiğim 4,5 kilo. Vermem gereken 20 kilo daha var. Hevesimin gelmesini bekliyorum. Şimdi hiçbirşey yapmak istemiyorum.
Ne kadar zaman dir verdin canım ben 6 ayda 6 kg verdim
Canım senin problemin ev işleri mi uykularını mi çok problem ediyorsun bak ne güzel kendileri oynuyormus bizimki sürekli ağlama modunda halinden hep şikayetçi ama bosveriyorum ne yapayım sende takma.
Peki annenle biraz mesefa koysan mesela eşinle konuş çocukların bakımında destek olsun sende annene ihtiyaç duymazsin böylece annen ve esin de daha seyrek görüşür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?