2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kesinlikle çok haklısın böyle bir şeyin uyarısı olmaz zaten o zaman biz hiçbişeye bağlanmayalım Allah korusun hergün her an sevdiklerimize birşey olabilir,negatif olmanın hiç anlamı yok..hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..

Ay hayret bişey ya!!!! Biz bilmiyoruz sanki bir takım alternatifleri? Ne demek çok bağlanma. Tövbe yarabbim. Sen bakma arkadaşım öyle insanlara. Bu bebeğe birşey olabilir çok bağlanmiyim diye mi geçirmiş kendisi hamileliğini acaba? ya da ruhsuzun tekiymiş kendisine böyle birşey söylenince hiç huzursuz olmamış. Ya ben bu insanları anlamıyorum akşam akşam sinirlendim. Sen öyle insanlarla konuşma boşver gel bizimle konuş :) :) :) :)

bazı insanlar nedense öle. benimde bi arkadaş bana bu tarz olumsuz yaklaşıo canımı sıkıo. bi rüya görmüş benle ilgili. kötü rüya. ben gene iyiye yordum ii olsun die. o ısrarla yok ne iyisi rüya kötüydü dio. sorularında ısrarla sorun var mı dio.

ben kötü durumlarda bile iyi yanını göstermek gerektiğini düşünüorum. zaten uzun süre bekledik bebeklerimizi. böle diyerek can acıtmanın alemi yok bence. zaten bi olumsuzluk olcaksa insan kendini hazırlasa da üzülür hazırlamasa da. hiç bu zamnların keyfini yaşayalım. öle demesi hoş değil bence. öle düşünebilir ama dememeli.

evet, ben de böyle düşündüm. 12. haftadan sonra ihtimaller trafik kazası ihtimallerinden daha düşük ama sustum "elimden geldiğince sağlıklı olmaya çalışıyorum, önlem alıyorum vs" dedim

peki senin bu arkadaşın çocuğu var mı? çocuksuz ya da çocuk istemeyen insanlar böyle şeylerde gerçekten çok duyarsız olabiliyor bazen ama yeni bebeği olmuş insandan gelmesi garip gelmişti bana. Ne bileyim,Allah korusun, sanki öyle bişi olsa en azından haklı çıktığı için içten içe sevinecekmiş gibi hissettim amaan nazarları değmesin maşallah bebeklerimize

ben çok kaşınıorum birde çok kurudum ya. çatlıcam die korkuyorum. nette baktım resimlere. benim bildiğim çatlaklardan daha kötü görünüo :)

birde randevumu yarına aldım. çok heyecanlıyım. iyi mi nasıl merak ediorum. doğru düzgün besleyemiorum onu gelişimini merak ediorum. ultrason görüntülerini cd ye flasha alabilsem ii olurdu ya. özledikçe bakardım :)

o arkadaşımın genel bi tavrı. en azından bana karşı. herkese böle mi bilmiorum. daha önceden de , evlenmeden önce hep bana olumsuz konuşuodu. geçinebilcek misiniz falan diye. henüz çocuğu yok onun. yeni evli sayılır.

senn arkadaşının karakterini bilmiorum ama ben kendi çevremde şöle bişi hissettim. hamile kalmayı bi başarı gibi gören insanlar vr. sen ondan sonra hamile kalsan bile bu başarı bi tek ona ait olmalıymış gibi hırçınlaşanları gördüm . fazla mı paranoyak ım bilmiorum ama ben böle şeyler hissettim insanların tavrından.

Sinirlenmekte sonuna kadar haklısın bence.
Ben bunu uyarı olarak göremem. O kadar masum bir şey değil bu.

Uyaracak insan; aman ağır kaldırma, yorulma, ayaklarını sıkı giy üşütme gibi önerilerde bulunarak uyarır seni. Bu masum bir uyarı değil. Niye böyle yaparlar ben bilmiyorum. Böylelerini var ya

beslenme konusunda örnek olabilirim diye düşünüyorum,neredeyse hiç beslenememiş biri olarak.. sen elinden geldiğince dikkat et tabi ama, bebişler alacağını alıyor canım. Beslenmeyecek olsa benimki beslenmezdi kilosu boyu birkaç gün önde bile gidiyor yavrucağımın kaşıntı için okuduğum kitapta ılık duş önermiş, ben öyle yapıyorum biraz rahatlatıyor. Çatlak kremi hala kokuyor bana, o yüzden kullanamadım hiç

bu arada keep ben o gün almadım morhipo dan o kıyafetleri. pişman oldum ya :) yine kampanya olursa haber verir misin. tam alcaktım kampanya bitmişti.

gerçekçi olmakla bu söylenen arasında fark var
var öyle pat pat konuşanlar ben de olsam sinir olurum. çok görüşmemekte fayda var o zaman mümkünse
çevremde ben olumsuz düşündükçe beni rahatlatan insanlar var çok iyi geliyor

ay ne güzel doktora gitmek masaja gitmek, saç kestirip yeni bir görünüme kavuşmak, gençleşmek iyileşmek kadar iyi geliyor bana
ama tabiki ultrason olursa

evet, bak bu da olabilir, insanların cins cins düşünceleri oluyor

belki bebekten canı sıkılmıştır ne biliyim ya da onun kızı oldu, belki erkek mi istiyordu da ben "oğlum olacak" deyince söyledi öyle..

3 ayı geçtik artık. 3 aydan sonra yediklerimizden besleniomuş ya. hadi sen zorunlu olarak beslenemiosun ya ben. et, balık tavuk yemiorum. çoğu zaman aç geziorum. simitle çocuk beslenir mi ya. bu aralar bu konudan mutsuzum.

ve hırsımı eşimden çıkarıorum. bu arada benim hassasiyet dönemim başladı galiba. sürekli ağlıyorum. önceden sinir vardı aşırı. şimdi herşeye ağlayasım var.

iş yerinde şöle bişi oldu mesela. nerdeyse ağlıcaktım çok zor tuttum kendimi. kahvaltı yapamıyorum. işe gidince simit aldım. yanına da tereyağ reçel çekti canım. markette ufak paketlerde bi tek peynir var. bunlardan yok. iştede güvenliklere kahvaltlık gelio. artanları dolabın bi köşesine koyuyorlar. dünden görmüştüm orda var diye. peynirde almadım reçel tereyağ yerim diye

güvenliklere gelen kahvaltılıklar ufak paketlerde reçel falan oluyor ya öle. neyse ordan aldım bi reçel bi tereyağ. görevli kadın da ordaydı. laf olsun diye sordum bunlar fazla dimi alıorum diye. (fazla olunca oraya koyuyorlar çünkü)

sonra kadın dedi , aslında onlar güvenliklerinde , haklarına girilmiş oluyorda, evlerine götürüolarda vs. hemen bıraktım tabi. sonra kadın dio sen hamilesin al. böle demesine ayrıca sinir oldum.

kuru kuru simitimi yedim tabi. ama ağlamaklı oldum. ertesi günde diğer çalışanlar yemişti zaten ordakileri.

bu arada cannım hala çekio :) evde kahvaltı yapamıorum. bi yapsam ilk işim tereyağ vişne reçeli yemek :) markette de bi peynir var onu yiyorum

bu arada keep ben o gün almadım morhipo dan o kıyafetleri. pişman oldum ya :) yine kampanya olursa haber verir misin. tam alcaktım kampanya bitmişti.
tabi veririm ama morhipo değildi, maarkafoniydi benim aldığım site, tek bir kusuru var çoook geç geliyor. Taa ne zaman haber vermiştim düşün işte, daha dün geldiler

evet, bak bu da olabilir, insanların cins cins düşünceleri oluyor

belki bebekten canı sıkılmıştır ne biliyim ya da onun kızı oldu, belki erkek mi istiyordu da ben "oğlum olacak" deyince söyledi öyle..

kızı olması da bi ihtimal tabi. yüksek bi ihtimal.

ben hep kızım olmasını isterim ve hayal ederim. ama şu anda gerçekten farketmio. ama böle evlat ayıran insanlar da var şaşıyorum. bi arkadaşımın hem kızı hem oğlu var. oğlundan bahsederken gözlerindeki ışıltıyı uzaktan farkedebilirsiniz o kadar. kızına karşıda tam tersi.

ahh kıyamam sana ben, insanın buna gözü dolar ama gerçekten. Ben olsam ben de aynı olurdum kesin, büyük marketten eşinle gidip topluca alın, giderken işe götürürsün.

tmm markafoni. yanlış yazmışım. hatta bu alışveriş sitelerine üye olmaya sinir olmama rağmen markafoniye üye olmuştum.

bakmak için bile üyelik istior o duruma gıcık oluyorum.

ahh kıyamam sana ben, insanın buna gözü dolar ama gerçekten. Ben olsam ben de aynı olurdum kesin, büyük marketten eşinle gidip topluca alın, giderken işe götürürsün.

öle gurur yaptım ki iki gündür erken kalkıp evde kahvaltı yapıp onların kireçli çayınıda içmemek istiorum :) ama kalkamıorum. dediğin gibi yapsam ii olur. geç kaldığım günler atarım çantama.

boğazım düğüm oldu ya sorma. simit zor geçti :)

birde demez mi sen hamilesin diye, onu düşünüosun madem baştan öle deme.

iştekilerin hepsine bozugum zaten. muhatap olmuyorum pek kimseyle. kar tatilinde de beni işe getirttiler işgüzarlıklarından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kayinvalidem yerine annem olaydi hersey cok kolay olacakti... Hee bir de kayinvalide disinda biri olsa yine farketmez. Soylerim, sadeceiste esimin bir annesi var kayda deger. Ve bana da yakin olacak bi o var, korkum o yuzden. Cunku sagolsun hic kaynanalik yapan bir degildir, iyi de anlasiriz, hicbir problem yasamadik simdiye kadar. Bir tek simdi bu durum var, bir tatsizlik cikacarsa diye odum patliyor... Neyse ama bazen bana da cok deli cesareti gelir... Yani sanirim dogunca bebisim soylerim icirtmem gibime geliyor... Yani bir sekilde cozum bulunacak, yolu yok... Hele ki bir aksilik olur da annem gelemez yanma, kayinvalidemin kalmasi gerekirse o zaman kesin kesin bulunacak... Yasayip gorecegiz bakalim

bu arada Allah ın izniyle oglum olcagı kesinleşti

oğluşlarınız hayırlı olsun hanımlar.. sağlıkla alın kucağınıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…