sizin rakamları duydukça aklım şaşıyo arkadaşlar yaa.. bunlar nasıl bi insafsızlık içindeler anlamıyorumm
evet doğru hastane dr. ve ebesi doğum hanesi flan çok önemli ama bunların tam tekmil olduğu
daha uygun fiyatlı hastaneler var! ve bizler kuzu gibi bu duruma karşı çıkmadıkça tabii bu piyasa böle ttutuna gider...
aradığım en lüks hastanelerde bile fiyatlar 4000 tl di siz ne diyosunuz bölee yaaa... bu da macro uçmuşun fiyatıydı yani :))
arkadaşa katılıyorum
çekeceğin sancı yaşayacağın doğm stresii her yerde aynı olucak.. bu kadar paraya yerime doğurmalarını bile istemem :))
tecrübe etmiş biri olarak onun keyfii onun tadıı o anınn sıcaklığıı bambaşkaaa...
Agzi olan konusuyor iste o nedemek ya bizler bile birbirimizi tanimadigimiz halde moral verip destek olmaya calisiyoruz bu nasil bir ayip.Ve henuz daha hicbirsey belli degil sakin boyle konusmalara aldirma daha once yazmistim ablamin tahlilleri hep riskli cikti ve nisantasinda cok iyi bir profesore amniyosentez yapildi ve tertemiz cikti.2 li de olsa 3 lu testde olsa sadece riski gosteriyor, var yada yok demiyor senin 2 li testin temiz bebegin boyun ve burun olculeri normal degil mi?Bircok doktor 3 lu testi istemiyor bile daha dursun yerinde kayivaliden, madem moral olamiyor bari morelde bozmasin.
Benim de hiç hoşuma gitmiyor "erken daha sevinme" "dur daha çok küçük" telkinleri..
Kayınvalidemler bizdeydi bu akşam malum mevzuyu konuştuk bana dedi ki;" bebek için çok sevinmiştin, keşke o kadar erkenden sevinmeseydin" tüylerim diken diken oldu. Sanki bebeğimin başına birşey gelmiş gibi.. Ben sağlam durmaya çalışırken..
Hamileliğin keyfini mi çıkarmak lazım, iyi bir şeyi paylaşmak mı.. yoksa potansiyel ölü muamelesi yapmak mı?
Ne de olsa ölebilir, düşebilir sevinmeyelim.. yaşarsa severiz seviniriz.
Kimse kusura bakmasın hastalıklı bir düşünce bana göre.. Benim çocuğumun riski olmasının sebebi benim sevincim ve hevesim olamaz..
Doğduktan sonra bile başına pek çok şey gelebilir Allah korusun... Hayat durağan birşey değil ki her zaman karşılaştığımız sorunlara olaylara karşı tepkiler verip çözümler bulup bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz.
Bağlanırım kardeşim, başına birşey gelirse de üzülürüm ama elimden geleni de yaparım. Kim içindeki canlıya hiç yokmuş muamelesi yapabilir ki..
Duyguyu bırak, mantıklı düşündüğünde bile hastalıklı geliyor bana..
salla canım, herkese canımızı sıkacak olsak bebelerimiz strese girecek iyice, yavrucaklar şimdiden sigaraya başlıycak, arabesk dinliycekler :)) senin bebeğinin riski 1/100'den bile küçükken, neden sevinmeyeceksin, neden bağlanmayacaksın acaba? ya sanırım bazı insanlar hamilelere kıl oluyo ve moral bozmak için özel mesai harcıyor
kesinlikle şu son cümlene katılıyorum
öyle kötü niyetli insanlar varki
geçen bana bi arkadaşım gene mesaj atmış
hamile kaldın unuttun beni vefasız gibisinden
ay bu kaç oldu bir değil iki değil manyak bu insanlar
bide en sonuna ne yazmış ben senin hamileliğini ağır geçirdiğine felan inanmıyorum
yalan söylüyorsun diye yalan borcummu var sanki neden uydurayım böyle bişeyi
delimi ne ayol ne kadar istemez çekemez insanlar var yahuu
Mervecim nasılsın gorusmeyeli tatlım bulantilarla atan nasıl
bi doğuma normal doğuma hemde düz normal doğuma 4bin verilirmi yaa..ben epidural normal istyrm mesela devlet yapmıo onu o yüzden özeli tercih ediyrm 700 en fazla 1 isteyr .o bile gözüme geliyo inan devlette bi doktr ben yaparımd esn cüzzide olsa öder devlete yaptırrırım inanın .biz ucu ucuna acaba hastane masrafı ödeyeblrmyiz diye düşünelim ..4bin ödeyen insana bu para noarmal geliyo şaşıyorum yok olablr paranız ama fazlasıda abartı yani bence..o şeklde işse devlet daha güvenilr..
Benim de hiç hoşuma gitmiyor "erken daha sevinme" "dur daha çok küçük" telkinleri..
Kayınvalidemler bizdeydi bu akşam malum mevzuyu konuştuk bana dedi ki;" bebek için çok sevinmiştin, keşke o kadar erkenden sevinmeseydin" tüylerim diken diken oldu. Sanki bebeğimin başına birşey gelmiş gibi.. Ben sağlam durmaya çalışırken..
Hamileliğin keyfini mi çıkarmak lazım, iyi bir şeyi paylaşmak mı.. yoksa potansiyel ölü muamelesi yapmak mı?
Ne de olsa ölebilir, düşebilir sevinmeyelim.. yaşarsa severiz seviniriz.
Kimse kusura bakmasın hastalıklı bir düşünce bana göre.. Benim çocuğumun riski olmasının sebebi benim sevincim ve hevesim olamaz..
Doğduktan sonra bile başına pek çok şey gelebilir Allah korusun... Hayat durağan birşey değil ki her zaman karşılaştığımız sorunlara olaylara karşı tepkiler verip çözümler bulup bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz.
Bağlanırım kardeşim, başına birşey gelirse de üzülürüm ama elimden geleni de yaparım. Kim içindeki canlıya hiç yokmuş muamelesi yapabilir ki..
Duyguyu bırak, mantıklı düşündüğünde bile hastalıklı geliyor bana..
canım nerelerdesin sen az önce yakalaıdm bi topikte tekrar kaybettimm seni
kusmalarım bitti şükür bulantı devam ediyo
şimdi limon suyu içiyorum midemi tutsun diye
ee sen ne yaptın geçtimi kabızlık:26:
Buralardayim canim ya iyi cok sevindim canım ya inşallah bulantilarinda tez zamanda gecer kabizlik gecti cok şükür de bulanti ve kusmalarim son gaz devam ama dün ve bugün kasık ve karın ağrılarım çoktu sitres sıkıntı ve üzüntüden olabilir mı su iki gün kolay geçmedi de
oh hadi kabızlıktan kurtulmuşsun sevindim canım
olsun olsun ağrısın daha iyi bak rahim büyüyor genişliyor işte
hayırdır ne sıkıntın var canım paylaşmak istermisin.*
Biz büyümeye geldik... Geceden geceye uğruyoruzMinikkuşa sevindik morali düzelmiş toparlanmış.. E annesi üzme yavrunu Allahın izniyle hiiiiç birşey olmaz.. Kaynanada buradan acı biber turşusu öneriyorum çok ayıp yaptığı
Rabbim cümlemizin evladını korusun
Amin hosgeldin canim birgun daha büyüdü bebislerimiz cok şükür annesi
Ama dün gece hiç uyumadım aglamaktan Sabah'ta öyle etkilendi sanırım yavrum sagol canim inşallah öyledir tabi paylaşırım ama burdaki annişleri de izleyeyim özelden yazayım sana
Ne güzel hanımlar hastane planları falan yapılmaya başlanmış. Bu günleri görebilmek bile bir hayaldi benim için. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Bazılarınız oradaki ücretlere şaşırmışlar birde burayı yani benim yaşadığım eyaletteki ücretleri duysalar dudakları uçuklar sanırım:))
Eğer sigortan olmazsa hastane ve doktor ücreti ortalama 20-25 bin dolar civarında. Sigortan varsa 5 bin dolar. 9 aylık muayene falanda dahil. Normal yada sezryan farketmiyomuş. Takside bağlıcaklar her ay ödenecek. Burda devlet opsiyonu yok zaten. Mecbursun(
canım neyin var ağlama öyle canını sıkan her neyse.. Valla bi kocam umrumda birde bebeğim.. Kimse için üzme yavrunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?