kızlar bi arkadaşla yaptığım bi konuşmayı paylaşmak istiyorum..şimdi bu arkadaşın bebeği oldu. Ben konuşurken oğlum olacağını söyledim. Bana dedi ki "yine de bağlanma, bana hamile iken anlatmışlardı 6.-7. aylarda enfeksiyon vs. yüzünden çocuğu kaybedebiliyorsun"ben bu yaz bir kayıp yaşadım zaten ve onun üstesinden gelebilmek için, belki hatırlarsınız, her hafta doktora taşındık ultrasonla bakmaya vs. Hormonlardan mıdır bilmem, o kadar canımı sıktı ki bu laf, iyi niyetle uyarmak için de olsa bir anne diğerine bunu yapmamalı bence diye düşündüm..haksız mıyım, fazla mı duygusal davranıyorum acaba
kızlar bi arkadaşla yaptığım bi konuşmayı paylaşmak istiyorum..şimdi bu arkadaşın bebeği oldu. Ben konuşurken oğlum olacağını söyledim. Bana dedi ki "yine de bağlanma, bana hamile iken anlatmışlardı 6.-7. aylarda enfeksiyon vs. yüzünden çocuğu kaybedebiliyorsun"ben bu yaz bir kayıp yaşadım zaten ve onun üstesinden gelebilmek için, belki hatırlarsınız, her hafta doktora taşındık ultrasonla bakmaya vs. Hormonlardan mıdır bilmem, o kadar canımı sıktı ki bu laf, iyi niyetle uyarmak için de olsa bir anne diğerine bunu yapmamalı bence diye düşündüm..haksız mıyım, fazla mı duygusal davranıyorum acaba
Kızlar bugün iki doktora birden gittim 14.haftamdayım bi çıkıntı var erkek olabilir ama net değil dedi ikiside sizce değişirmi belirtileride kız hep her görende öyle dedi 1 tane erkek tahmin eden olmamıştı.hiç farketmez ilk bebeğim sağlıklı olsun yeter.sizce değişirmiş
benim doktorum 9. haftada erkek demişti.. 13. haftada %100 erkek dedi :) bence kız da ynılma oluyo da erkek de olmuyor
bende 18. haftama girdim ama hala cinsiyet öğrenemedimgünaydın kızlarhaftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa bizim de bi belli olsaydı 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur
Buldum saniyorum doktorumu İbrahim Sozen kendi muayanesi var ve Bayindir hastanesinde caliyormus.Bayindir hastanesinde suan dogum 3.750 civarindaymis diyelimki 4 bin lira olsun eger oyleyse arastirip gidecegim.Tam olarak normal dogum yanlisi bir doktormus, cok ilgili ve basariliymis bayindir hastanesinde odalar dogum odasina cevrilebiliyormus cok ilginc ilginc geldi bana hem hastane hemde doktor normal doguma tesvik ediyor evimede yakin.Ebe kullanmiyormus kendisi ilgileniyormus, hatta birisi yazmis butun gun dogumu benle bekledi hastaneden ayrilmadan eferim gozume girdi robert kolej ve yale uni. Mezun insallah 4 binden fazla degildir dogum.Yarin arastiracagim bana yardimci olan arkadaslarada cok tesekkur ederim
bende 18. haftama girdim ama hala cinsiyet öğrenemedimözellikle benden geride olupta cinsiyet öğrenenlere çooook imreniyorum
bu kadaar doğuum ücretimi olur yaa resmen soygun
sonuç olarak hepimiz aynı acıyı çekip aynı işlemler sonucunda doğum yapıyoruz,o kadar parayı bayınca acımız azalmıyor veya farlı bi yöntemle doğum yaptırılmıyo
hastane şartları çok ii olabilir ama bence biraz daha araştır yazık o kadar paraya tabi vercek durumun varsa
sen bilirsin,tercih meselesi
maşallah canım oğlun hayırlı uğurlu olsunnkızlar bugün doktordaydım yeni geldim 16+1 deyiz daha doktor demeden erkek mi yoksa dedim çünkü bariz görünüyodu doktorda teyit etti kordon falan olmasın bakalım dedi sonra erkekte mutabık kaldık bi oğlancıkta bizden geliyo inşallah sağlıkla sıhhatlet alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :)
aynen canım pek fazla çeşit yoktu bi kanzda beğendim birşeylerçok olmasa da c&a, demstok, bücürük panço falan var göz gezdirebilirsin ama çok marka arama gidebilirseniz Palladiuma gidin orada daha çok marka vardır. bir de hemis var uygun uygun şeyler bulunabiliyo ama çocuk olabilir
bu arada Allah ın izniyle oglum olcagı kesinleşti
bu arada Allah ın izniyle oglum olcagı kesinleşti
cnm bu yazdıgını okuyunca çok sinirlendimmmne oluyor yani böyle söyleyince bağlanmıyormusun gerçekten!!!
bazı insanların gerçekten tam dayaklık oldugunu düşünüyorum. hafta sonu buna benzer bişey benimde başıma geldi ama ben çok güzel agzının payını verip susturdum. pazar günü eşim ve ailemle dügüne katıldık. tam takı sırasında eşimle konuşurken çok sevdigim bir aile dostumuz var yanıma gelip önce tebrik etti., sonra bebegin ismini emir ata koyuyormuşsun bu ismi çok aradın mıı dediii
ve ben donuk bir ifadeyle afedersin seni arayıp onaylatmayı akıl edemedim haklısın dedim. siz ne olmasını buyuruyorsunuz diye sordum. bu bozuldugumu anlayınca yok canım yanlış anladın bilmem ne. kalbini daha fazla kırmadan kaybol diye azarladım. bi gidişi vardı görmeliydin kıpkırmızı oldu eşim zaten benim genel yapımı bildigi için normal zamanda olsa ayıp ettin diye bana söylenirdi ilkkez aferin bu kez iyi yaptın dedi...
sanki özellikle gidip canını nasıl sıkabilirim diye düşünerek gelmiş gibiydi. dünde annem aradı ona zeynep beni çok kırdı gibi bir sürü söylenmiş. annemede söyledim.. valla gözüme görünmesin hala hırsım geçmiş degil dedim.
heryerde bunlardan varmış demekkiii...
kızlar üşüttüm sanırımiki gün havaya aldanıp attım dışarı kendimi.yürüyüş yaptım.şuan titreme geldi,midemde bulanıyor az ateşim de çıktı.ne önerirsiniz?hasta olmak istemiyorum yaaa
sizin rakamları duydukça aklım şaşıyo arkadaşlar yaa.. bunlar nasıl bi insafsızlık içindeler anlamıyorumm
evet doğru hastane dr. ve ebesi doğum hanesi flan çok önemli ama bunların tam tekmil olduğu
daha uygun fiyatlı hastaneler var! ve bizler kuzu gibi bu duruma karşı çıkmadıkça tabii bu piyasa böle ttutuna gider...
aradığım en lüks hastanelerde bile fiyatlar 4000 tl di siz ne diyosunuz bölee yaaa... bu da macro uçmuşun fiyatıydı yani :))
arkadaşa katılıyorum
çekeceğin sancı yaşayacağın doğm stresii her yerde aynı olucak.. bu kadar paraya yerime doğurmalarını bile istemem :))
tecrübe etmiş biri olarak onun keyfii onun tadıı o anınn sıcaklığıı bambaşkaaa...
Benim de hiç hoşuma gitmiyor "erken daha sevinme" "dur daha çok küçük" telkinleri..
Kayınvalidemler bizdeydi bu akşam malum mevzuyu konuştuk bana dedi ki;" bebek için çok sevinmiştin, keşke o kadar erkenden sevinmeseydin" tüylerim diken diken oldu. Sanki bebeğimin başına birşey gelmiş gibi.. Ben sağlam durmaya çalışırken..
Hamileliğin keyfini mi çıkarmak lazım, iyi bir şeyi paylaşmak mı.. yoksa potansiyel ölü muamelesi yapmak mı?
Ne de olsa ölebilir, düşebilir sevinmeyelim.. yaşarsa severiz seviniriz.
Kimse kusura bakmasın hastalıklı bir düşünce bana göre.. Benim çocuğumun riski olmasının sebebi benim sevincim ve hevesim olamaz..
Doğduktan sonra bile başına pek çok şey gelebilir Allah korusun... Hayat durağan birşey değil ki her zaman karşılaştığımız sorunlara olaylara karşı tepkiler verip çözümler bulup bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz.
Bağlanırım kardeşim, başına birşey gelirse de üzülürüm ama elimden geleni de yaparım. Kim içindeki canlıya hiç yokmuş muamelesi yapabilir ki..
Duyguyu bırak, mantıklı düşündüğünde bile hastalıklı geliyor bana..
kızlar üşüttüm sanırımiki gün havaya aldanıp attım dışarı kendimi.yürüyüş yaptım.şuan titreme geldi,midemde bulanıyor az ateşim de çıktı.ne önerirsiniz?hasta olmak istemiyorum yaaa
Benim de hiç hoşuma gitmiyor "erken daha sevinme" "dur daha çok küçük" telkinleri..
Kayınvalidemler bizdeydi bu akşam malum mevzuyu konuştuk bana dedi ki;" bebek için çok sevinmiştin, keşke o kadar erkenden sevinmeseydin" tüylerim diken diken oldu. Sanki bebeğimin başına birşey gelmiş gibi.. Ben sağlam durmaya çalışırken..
Hamileliğin keyfini mi çıkarmak lazım, iyi bir şeyi paylaşmak mı.. yoksa potansiyel ölü muamelesi yapmak mı?
Ne de olsa ölebilir, düşebilir sevinmeyelim.. yaşarsa severiz seviniriz.
Kimse kusura bakmasın hastalıklı bir düşünce bana göre.. Benim çocuğumun riski olmasının sebebi benim sevincim ve hevesim olamaz..
Doğduktan sonra bile başına pek çok şey gelebilir Allah korusun... Hayat durağan birşey değil ki her zaman karşılaştığımız sorunlara olaylara karşı tepkiler verip çözümler bulup bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz.
Bağlanırım kardeşim, başına birşey gelirse de üzülürüm ama elimden geleni de yaparım. Kim içindeki canlıya hiç yokmuş muamelesi yapabilir ki..
Duyguyu bırak, mantıklı düşündüğünde bile hastalıklı geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?