2014 Kasım Anneleri

Kizlarrrrrr. Dün bir kaza oldu Ve suan hamile kalma riski ile karsi karsiyayim. Üstelik tam ovulasyon tarihinde...

Ertesi gün hapi alacam birazdan. Emzirmeyi kesmem lazim sanırım. Off Allah'im..

Kizlarrrrrr. Dün bir kaza oldu Ve suan hamile kalma riski ile karsi karsiyayim. Üstelik tam ovulasyon tarihinde...

Ertesi gün hapi alacam birazdan. Emzirmeyi kesmem lazim sanırım. Off Allah'im..

Hadi ya...
Ufak bir kaza mıydı yoksa büyük bir kaza mı? : )
Bizde de oldu ama ufaktı sanırım ki bir şey olmadı...
Ertesi gün hapını iç...
Dikkat etmemiz gerekiyor ama işte bazen oluyor...

Hadi ya...
Ufak bir kaza mıydı yoksa büyük bir kaza mı? : )
Bizde de oldu ama ufaktı sanırım ki bir şey olmadı...
Ertesi gün hapını iç...
Dikkat etmemiz gerekiyor ama işte bazen oluyor...
Valla ufak değildi. Yirtikmis kullandığımız nesne. Şimdi içtim. Umarim bir sıkıntı olmaz. Bebegimi emzirmemem gerekiyor yalniz en az 3 gün. Nasil olacak bilmiyorum.

Valla ufak değildi. Yirtikmis kullandığımız nesne. Şimdi içtim. Umarim bir sıkıntı olmaz. Bebegimi emzirmemem gerekiyor yalniz en az 3 gün. Nasil olacak bilmiyorum.

Ya onlara da mı güven yok ya...
Nasıl yırtık oluyor..
Eşim almaya utandığı için zaten almıyor ne zamandır..
Bu aralar da gerek olmuyor zaten : )
Emzirememen sıkıntı olmuş canım...
Biberonla süt felan versen içmiyor mu?

Valla güven kalmadi benim onlarada. Bizim 4 senedir ilk defa oluyor. Nasil oluyor anlamadım bende. Öyle dandik birseyde degildi hani...

Yeni ve daha güvenli yöntemler bulmam lazim benim. Size nasil gerek olmuyor anlamadim

Kutu süt veriyorum içiyor onlardan. Artik bu vesile ile sütten kesecem galiba...

Yani bu ara baya bir limoniydik büyük kavga atlattık da..
Henüz tam düzelmiş değiliz ondan dedim canım : )

Zaten utandığı için almıyordu onu..
En sonunda gidip ben alıcam ona da müsaade etmiyordu..

Spiral sana oluyorsa taktır rahat et canım...
Ben cesaretimi toplayıp gitmiştim ama bana olmuyormuş kaldı öyle..

Kutu sütü seviyorsa sıkıntı yok annesi ver içsin 3 gün..

Ewet bildim şimdi. Spiral işini düşünüyorum ama işte bakalım olacak mi...

tethyss çok zor bir durum bayanların hep kabusu böylemi yaa bi arkadaşım vardıda hemşire hiçbiri yüzde yüz garanti değildir derdi korunmak için

tethyss çok zor bir durum bayanların hep kabusu böylemi yaa bi arkadaşım vardıda hemşire hiçbiri yüzde yüz garanti değildir derdi korunmak için

Aynen kabus gibi bütün gece uyuyamadim.. emziren anneler icin haplar varmış. Eger emzirneyi tam kesersem bu 3 günde haplara basliycam.

Okurken gözlerim doldu...Yine de güvenebileceğin biri çıktı karsına en azından bu içini rahatlatır... kendi evinizde bakıyor anladığım kadarıyla ilk zaman farklı anlasmıstınız böyle daha iyi olmus aynı bina da olmanız da avantaj gerisi zamanla alısmaya kalmıs neyse ki yarım dönem kaldı buna da sükür insallah kalan dönemi de rahat atlatırsınız.Pasama bizden çok selam söyle:)

Keske haptan önce sağıp dolaba koysaydın sütünü huysuzlanırsa idare ederdin geçmis olsun

Hamile olan arkadaslardan cinsiyet öğrenen var mı kubba daha yeni de diğerleri öğrenmistir sanırım ses seda yok

sütten kesme canım ya bişey olmaz inşallah nasibi varsa gelir bebişin :)

m
Aynen kabus gibi bütün gece uyuyamadim.. emziren anneler icin haplar varmış. Eger emzirneyi tam kesersem bu 3 günde haplara basliycam.
merhaba isisya gelen misafiri geri çevirmek olurmu hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim onu sana verirse ardındanda elbet bi kolaylık gösterecektir.kalbini ferah tut

Günaydın arkadaşlar..
Oğlum iki gecedir acaip oldu...
Bağırarak ağlayarak uyanıyor ve hiçbir şeyle memnun olmuyor...
Önceden uyanmadan sesini bile çıkarmadan emziğini bulur alırdı ağzına geri uyurdu...
Şimdi onun için bile yıkıyor ortalığı...
Gece boyunca böyle geçti yine...
Uykusuzum...
Anlamadım diş mi çıkarıyor ağrı kesici verdim çok ağlayınca ama değişen bir şey olmadı...
Umarım geçicidir..

Sagdim canım ama cok çıkmadı. Öğrendim ki bizimki sadece öylesine emiyor.
Aynen canım benim kızımda öyle dudak tiryakisi aynı sigara gibi
Kizlar selam
Bebislerin gelisimi icin neler yapiosunuz :)
Peşinde yemek kaşığıyla geziyoruz canım:)
Günaydın canım kesin sıkıntısı vardır yada biyeri ağrıyordur dişte olabilir kulak ağrısı kötü derler kızımda olmuştu acile zor düşmüştük bir kulağınada baktırabilirsin sağlık ocağında mağlum senin oralar soğuk soğukta artıyo kulak iltihabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…