- 6 Mart 2014
- 2.801
- 3.152
- 168
Aramızda kalsın dizinin adı. Allahtan 22.00 da verilecekmiş bıktım maçlardanstara mı ne dizisi vardı??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda kalsın dizinin adı. Allahtan 22.00 da verilecekmiş bıktım maçlardanstara mı ne dizisi vardı??
Ne güzeeeel afiyet olsunaynen yaabende aramızda kalsına bakıyodum mac var ama bıtınce dızı var cnm ustelık benımde esım nobetcı ve tvmız hala yapılmadı
bende netten ızlıyorum yalnızım mandalına yıyorum bol bol griplere tavsıye ederım
![]()
Korkma canım benim bebek sırtını yaslıyor heralde banada oluyor öyle yamuluyor yada çıkıntı yapıyor orayı okşuyorum hemen kaçıyor bebeğimKizlar hepinize iyi aksamlar birsey soracagim size. Karnimda bebek surekli biryerlerde toplaniyor gibi oluyor karnimin sekli degisiyor bir sure sag tarafi kabariyor oylece kaliyor sonra geciyor bu kasilma mi oluyor? Birde bu surekli 5 dk da bir oluyor normal birsey mi? Suan aklima kotu kotu seyler geliyor evde de yalniZim suan korkuttum biraz kendi kendimi![]()
Hatırlıyor musunAhaha ben onuda hatirliyorum amaninkimse kimsenin fikrini begenmek zorunda degil tabiki ama saygi cervesinde olmali konusmalar.. Bende bi ara cikacaktim forumdan sonra dddim bosver ne sıkıntı yapiuosun..
![]()
Bende erken yaptırma taraftarıyım önce kestircez yazada mevlüdünü yapıcaz inş Allah nasip ederseİnsallah bi aksilik olmazsa 6. Aya kadar yaptiricam ben..
Korkma canım benim bebek sırtını yaslıyor heralde banada oluyor öyle gitseyor yada çıkıntı yapıyor orayı okşuyorum hemen kaçıyor bebeğimKaçmasan azcık sevsem kızım diyorum yok böyle yapıyor içerden
Şaka bi yana doğal korkma
Geçende seninle aynı gün nöbetçiydi eşlerimizaynen yaabende aramızda kalsına bakıyodum mac var ama bıtınce dızı var cnm ustelık benımde esım nobetcı ve tvmız hala yapılmadı
bende netten ızlıyorum yalnızım mandalına yıyorum bol bol griplere tavsıye ederım
![]()
cok güzel cnm tadı vallaNe güzeeeel afiyet olsunBen geçen hafta aldım beğenmemiştim yarın yine alayım düzelmişse.
Yani sayı olarak yaklaşık şu kadar oluyor diyemeyeceğim ama sık sık yapıyor masajla düzeltiyorum sende dene. Bazen çılgınca dans ediyor gibide yapıyor o zaman başlarda korkuyordum canı mı acıyor diye dr suyu max. Seviyede olduğu için net hissediyorsun demişti bu aylarda öyleymişİnternette okudum az once kasilmayi o sekilde tarif etmisde korktum. Dojtor randevum birdahaki cuma ama acaba yarin gitsem mi diye dusundum.. Cok sik oluyor mu sanada gunde ,,30 u geciyordur benim ama hic sancim yok..
oylemı cnm kader arkadaşıyız o zaman yalnızlık cok zor valla sız de olmasanızGeçende seninle aynı gün nöbetçiydi eşlerimiz![]()
Canım toplandığıyerde sertleşiyormu peki bebek geçenlerde benimde olmuştu 20 dk da bir oluyordu sertleşiyordu doktorumu aradım gel hemen dedi nst ye bağladı sancı çıkmadı magnezyım eksikliğinden olabilir dedi şimdide ara sıra yine oluyor ama eğer karnının bir tarafı şişipte sertleşiyorsa bu kasılma tabiki öyle olunca kalkıp yürü biraz bişey olmaz inş merak etme sancı yoksa sıkıntı olmazKizlar hepinize iyi aksamlar birsey soracagim size. Karnimda bebek surekli biryerlerde toplaniyor gibi oluyor karnimin sekli degisiyor bir sure sag tarafi kabariyor oylece kaliyor sonra geciyor bu kasilma mi oluyor? Birde bu surekli 5 dk da bir oluyor normal birsey mi? Suan aklima kotu kotu seyler geliyor evde de yalniZim suan korkuttum biraz kendi kendimi![]()
Çok iyi biliyorum kim oldugunuMetbel .!.:Hatırlıyor musunNickini hatırlamıyorum ama
Carputi iyiki gitmemişsin![]()
Bunun ölçüleri nasıl Buda değişik duruyor ama sana öyle tüllü haliylemi gelecek bide bunun fiyatı ne kadarBirde bunun mavisini yapabilirim kızlar o seveneklerin arasında ama buna cok az sıgar belki 2 seker zor olur gibi
En iyisi büyümeden kıt kıt.. Ayy minnacikda pipisi oluyor aglarim galiba ben azcikRosebek88 .!.:Bende erken yaptırma taraftarıyım önce kestircez yazada mevlüdünü yapıcaz inş Allah nasip ederse![]()
Sorma bacım e çeksinler o kadar da yani:) Onların bebelerini taşıyoruzbiz var ya cidden alemizadamlara cektirmedigimiz kalmıyor birde kasınmayıda üstlerinde uyguluyoruz
![]()
Canım toplandığıyerde sertleşiyormu peki bebek geçenlerde benimde olmuştu 20 dk da bir oluyordu sertleşiyordu doktorumu aradım gel hemen dedi nst ye bağladı sancı çıkmadı magnezyım eksikliğinden olabilir dedi şimdide ara sıra yine oluyor ama eğer karnının bir tarafı şişipte sertleşiyorsa bu kasılma tabiki öyle olunca kalkıp yürü biraz bişey olmaz inş merak etme sancı yoksa sıkıntı olmaz
bir de uydudan dolayı hiç bir kanal yok , tam can sıkıntısıOff eşim nöbetçi dizimin olduğu kanalada maç koymuşlar![]()
Evet canim sertlesiyorda.. Ben en iyisi randevu alip gideyim yarin cok korkuyorum bu 4. Gebeligim kotu birsey olacak diye odum kopuyor gideyimde icim rahatlasin bari hic olmazsa... Belki magnezyum bilmemne bisry verir banada seni nst ye mi baglamisti benim haftam erken mi ki 30+2 yim sokarmi ki nst ye?Canım toplandığıyerde sertleşiyormu peki bebek geçenlerde benimde olmuştu 20 dk da bir oluyordu sertleşiyordu doktorumu aradım gel hemen dedi nst ye bağladı sancı çıkmadı magnezyım eksikliğinden olabilir dedi şimdide ara sıra yine oluyor ama eğer karnının bir tarafı şişipte sertleşiyorsa bu kasılma tabiki öyle olunca kalkıp yürü biraz bişey olmaz inş merak etme sancı yoksa sıkıntı olmaz