- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar suan evde müthis bir pazarlık var gülmekten zor yazıyorum.Esim süpürge tutacak eve ahiret soruları soruyor bana. Evin her yerine mi süpürülecek?koltuk kanepelerin altını da süpürecek miyim yoksa sadece orta mı?sadece salonu süpürsek yetmez mi?bunları sorarken de kanepenin sağından soluna yatarak soruyor ortada ne süpürge var ne biseyve beni koparan son söz'' Aslında ev temiz haftasonuna kadar götürür bizi demi sence de öyle değil mi?''
![]()
Ayy cok komikler bunlar ya pazarliga bak sen..benim esimde diyo simdi temizlige basliyorum bitene kadar sakin konusma.. Cunku hep soyleniyorum orasi olmadi burasi olmadi![]()
Ayy çok komikler ya benimkide aynı valla bide stres yapıyo begenmeynce kızıyo falanbi doğursaydın diyodur artık içinden çünkü 3. Aydan beti nerdeyse evi hep o süpürüyo temzliyo
![]()
Bende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldiBanada 5 aylıkken 1 kg aldığımı duyan cahil ötesi kadının biri aa bebek gelişmiyor mu yoksa demişti
Kendisi 30 kg almanın normal olduğunu sanıyordu,güya aynı yaştayız o ananem kılıklı olmuştu,kıskanç insanlar![]()
Bende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi
Anneme anlattım annem normal doğum yaptı. Olur mu hiç öyle şey asıl normal doğum doğal olduğu için daha sağlıklı oluyosun ve o kısım kendini yeniliyo dedi benim de ilk doğumum bakalım kendimiz yaşayıp görcez artıkHahahahaha ay valla güldürdü beni bu yazdığın. Acaba öyle mi oluyor? Benim ilk hamilelilğim bilmiyorum. Ama ben de vajinanın bir daha eskisi gibi olmadığını duymuştum birinden. :))
oyyy bide sen güldürme bu gün erken doğurmazsam daha da doğurmamBende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi
iivíceochtivet vbamarvar bbébenben iilíleilk ddodogdogssílimfigiúrdoimhnedoiminicdogumumukızlar cok sukur bugun ağrım yokoğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artık
bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızda
![]()
Ben yapicam nasip olursa ilk dogumumda epiural normal idikızlar cok sukur bugun ağrım yokoğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artık
bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızda
![]()
Gerçekten öyle hamile kaldığımdan beri bin türlü kötü doğum hikayesi dinledim bir sürü düşük hikayesi doğum sonrası depresyonları ama takmıyorum canım . Hiç korkmuyorum şu an da sancım başlasa hazırım bir an önce onu kucağıma almak istiyorum ve onunla çok mutlu olcağımıza inanıyorum kim ne derse desin amaanValla ben bu konuyu açık açık doktoruma sordum. Bende normal doğum istiyorum, şu an ki gidişatta o şekilde inşallah. Doktorum "evet eskiye göre genişleme oluyor, ama dikişlerde önemli ben özellikle daraltarak dikiyorum" dedi. Tabi maşallah kadın da edep falan kalmamış, insan bu şekilde mi söyler. Hoş söylemesine de gerek yok zaten, ne gerek var. Millet şaşırmış kendini iyice. Bayılıyorlar korku hikayeleri anlatmaya.
Hahaha anlatırken gözlerni açarak anlatıyodu kendisi anlattıkça bidaha korkuyo sankihahahahah e bide normal yapmadan mı söylemiş bunları delinin zoruna bak maksat korkutmak olsun işte
oyyy bide sen güldürme bu gün erken doğurmazsam daha da doğurmamnormal doğurmamıs ya koppardın beni
![]()
süpermiş çok beğendim![]()
Hepsi o kadar güzel kiiiiEllerine sağlık
![]()
çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun inşallahh![]()
hepsi çok güzeller,![]()
Çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun beğenmenize sevindimHepsi çok şirin olmuş
hahaha azcık gülelimmm
Benim ki ilk defa yapacak ablası panik olduvalla bu aya kadar ne temizlik ne yemek hiç birini ihmal etmedim ona da sen yap demedim ohhh o da baktı isi götürüyorum zor da olsa seslenmedi ama bu hafta çok zorlanıyorum artık bir isin ucundan tutsun cuma dan beri yalvarıyorum evi süpürsün diye her gün tmm tmm kaç gün oldu bu gün için tehdit ettim süpürene kadar yemek yapmam diye korkudan yapacak yani
![]()
canımcım yazını okudum ve şook oldumHahaha anlatırken gözlerni açarak anlatıyodu kendisi anlattıkça bidaha korkuyo sanki![]()
kız bu ne ayy açmadım canım çeker die adana ya benziyo akşam akşam kocacım da işte canımızı çektireceksin bak aaa![]()
sahimi cnm nasıl pekı memnunmusuniivíceochtivet vbamarvar bbébenben iilíleilk ddodogdogssílimfigiúrdoimhnedoiminicdogumumu
Ben yapicam nasip olursa ilk dogumumda epiural normal idi
ayy dur izleyim bak canım çekerse isterim senden hımmmizle kız izleee komik bişey