• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar suan evde müthis bir pazarlık var gülmekten zor yazıyorum.Esim süpürge tutacak eve ahiret soruları soruyor bana. Evin her yerine mi süpürülecek?koltuk kanepelerin altını da süpürecek miyim yoksa sadece orta mı?sadece salonu süpürsek yetmez mi?bunları sorarken de kanepenin sağından soluna yatarak soruyor ortada ne süpürge var ne bisey :KK57: ve beni koparan son söz'' Aslında ev temiz haftasonuna kadar götürür bizi demi sence de öyle değil mi?'':KK70:

Ayy cok komikler bunlar ya pazarliga bak sen..benim esimde diyo simdi temizlige basliyorum bitene kadar sakin konusma.. Cunku hep soyleniyorum orasi olmadi burasi olmadi:KK48:

Ayy çok komikler ya benimkide aynı valla bide stres yapıyo begenmeynce kızıyo falan:-) bi doğursaydın diyodur artık içinden çünkü 3. Aydan beti nerdeyse evi hep o süpürüyo temzliyo:-)

hahahah kendi kocamı gördüm resmen :KK70:

Banada 5 aylıkken 1 kg aldığımı duyan cahil ötesi kadının biri aa bebek gelişmiyor mu yoksa demişti:KK57:
Kendisi 30 kg almanın normal olduğunu sanıyordu,güya aynı yaştayız o ananem kılıklı olmuştu,kıskanç insanlar :KK62:
Bende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi

Bende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi

hahahahah e bide normal yapmadan mı söylemiş bunları delinin zoruna bak maksat korkutmak olsun işte

Hahahahaha ay valla güldürdü beni bu yazdığın. Acaba öyle mi oluyor? Benim ilk hamilelilğim bilmiyorum. Ama ben de vajinanın bir daha eskisi gibi olmadığını duymuştum birinden. :))
Anneme anlattım annem normal doğum yaptı. Olur mu hiç öyle şey asıl normal doğum doğal olduğu için daha sağlıklı oluyosun ve o kısım kendini yeniliyo dedi benim de ilk doğumum bakalım kendimiz yaşayıp görcez artık

oyyy bide sen güldürme bu gün erken doğurmazsam daha da doğurmam:KK48:normal doğurmamıs ya koppardın beni:KK70:

kızlar cok sukur bugun ağrım yok:KK51: oğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artıko_O bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızdao_O
iivíceochtivet vbamarvar bbébenben iilíleilk ddodogdogssílimfigiúrdoimhnedoiminicdogumumu
kızlar cok sukur bugun ağrım yok:KK51: oğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artıko_O bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızdao_O
Ben yapicam nasip olursa ilk dogumumda epiural normal idi

Valla ben bu konuyu açık açık doktoruma sordum. Bende normal doğum istiyorum, şu an ki gidişatta o şekilde inşallah. Doktorum "evet eskiye göre genişleme oluyor, ama dikişlerde önemli ben özellikle daraltarak dikiyorum" dedi. Tabi maşallah kadın da edep falan kalmamış, insan bu şekilde mi söyler. Hoş söylemesine de gerek yok zaten, ne gerek var. Millet şaşırmış kendini iyice. Bayılıyorlar korku hikayeleri anlatmaya.
Gerçekten öyle hamile kaldığımdan beri bin türlü kötü doğum hikayesi dinledim bir sürü düşük hikayesi doğum sonrası depresyonları ama takmıyorum canım . Hiç korkmuyorum şu an da sancım başlasa hazırım bir an önce onu kucağıma almak istiyorum ve onunla çok mutlu olcağımıza inanıyorum kim ne derse desin amaan

..

Eklentiler

• 10678565_696524607097271_2801457691535550709_n.webp
    10678565_696524607097271_2801457691535550709_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 102
Benim ki ilk defa yapacak ablası panik oldu:-) valla bu aya kadar ne temizlik ne yemek hiç birini ihmal etmedim ona da sen yap demedim ohhh o da baktı isi götürüyorum zor da olsa seslenmedi ama bu hafta çok zorlanıyorum artık bir isin ucundan tutsun cuma dan beri yalvarıyorum evi süpürsün diye her gün tmm tmm kaç gün oldu bu gün için tehdit ettim süpürene kadar yemek yapmam diye korkudan yapacak yani:KK62:En Büyük KK:KK55:

ahh kardeş bizimkine de aynı söyleye söyleye şu gün bugün ama günahını almayayım çok yardımcı oluyo elimi işe sürdürmüyo birde ev temizliği daha sık olsa ayy çok şeymi istiyoruz ne:KK48::KK30:

Hahaha anlatırken gözlerni açarak anlatıyodu kendisi anlattıkça bidaha korkuyo sanki :-)
canımcım yazını okudum ve şook oldum:KK57: bütün ailem normal doğum yaptı bende yaptım inş bunuda öyle istiyorum yok kardeş yoook ya öyle birşey anneannem bile maşallahı var kadının ohh rahat hayat sürüyor saçmalamış resmen aaaa:KK67:banada sarkma olur demişlerdi 2 çocuğum var çok şükür öle bi sorunum yok her gimemde kadın doğuma hep sorar olmuşum ay sarkma var mı die :KK48:çatlak bazı bayanlar bizide huzursuz ediolar yaa duymamazlıktan gelmek lazım kardeş:KK47:

Back
X