2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bu sicakta bu agriyla bu gobisle ne donu konusiyonuz kiz aklima bilem gelmiyoor valla:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yürüyüş e diye çıktık kızıma bir bebek aldık geldik alirken göstermedik hastanede kardeşin getirmiş sana diye verelim dedik .4.5yasinda belki anlayacak kardeşinin getirmedigini ama olsun .aslinda güzel bir tütü elbise almıştım paketlemek icin saklamistim bulmuş babasına da giydirtmis geldi yanıma:)

Ayyy iyi fikir ... benim kizimda 5 yasinda kiskanciz gelen hediyelere agliycak eminim bende boyle bisey yapim fikir verdiniz sagolun ... hayirli ramazanlar ve dogumlar olsun insallah hepimize...

Arkadaslar aranizda niyetlenen arkadaslar oldugunu gordum ve bir doctor olarak yaptiginizin cok yanlis oldugunca soylemek isterim.cunku 17 saat susuzluk ve sik sik beslenmemiz gerekirken bebegin ve kendi hayatinizi tehlikeye atmayi dogru bulmuyorum.Tabiiki karar sizin.......UMarim kimse pismanlik yasamaz.....

cnm ben cerrahlada görüştüm zaten sezeryan olacagın yerden olmaz dedi kapalı yapabilirim oda duruma bağlı dedi göbek deliğinin üstünden üç delikle girer lazerle yaparız dedi kadın doğum uzmanıda olur dedi ama ben tedirginim biraz sancılarım azaldı biraz ama lohusalıkta azar dedi doktorum ondan korkuyorum bide

s.a arkadaşlar hep takipteyim ama yazma fırsatım olmuyo geceleri tel okuyorum bütün muh.takipteyim don fırlatmalar yumuşak dikenler felan evladına kavuşan tüm anneleri tebrik ederim rabbim bir ömür sağlık huzur versin analı babalı büyüsünler inşallah ve rabbim hep iyilerle karşılaştırsın herkese hayırlı ramazanlar ne büyük nimet ki böyle mübarek zamanlarda evlatlarımızla geçirmek nasip oldu kimi içerde kimi kucaklarda ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin son olarak bi soru sorucam yaşayan varsa cvp verirse memnun olurum bizim kız 29.haftadan sonra karar değiştirdi ve yan döndü resmen poposunu kaburgama dayadiböyle olupta son haftalarda dönen oldumu rabbim hepimizin yavrusunu korusun aeolun sağlıcakla

Allah m yardimcin olsun cnm belki de şimdiye dogurdun ama ins iyisinizdir maşallah size şimdiden ins saglikla kuzucuguna kavusmussundur

Alkış sanaaaa Ayyy diler yaaa guldurdun beni yine olsun kiz fırlat arada

Hahaha sineeeemmm çok güldüm sanada bebem koca don heee ayyyy cnm.yaaaa

Kız bi konu açtım bak buralara kadar geldi goruyon muuu bakalım bebisler dogunca nedecüzzz

Sagol cnm allah razi olsun iyi dileklerin icin.bursalimisin hemserimsin :) soruna gelince kimi bebekler son anda dogum aninda bile donebiliyormus.bu tamamen onun istegine bagli birsey bunu takmamani tavsiye ederim. Hic donmeyende var son anda donende var.

Bu sicakta bu agriyla bu gobisle ne donu konusiyonuz kiz aklima bilem gelmiyoor valla:)

yok be ebrum benım don dusundugum yok :))) sevgiyle dılerın don muhabbetı vardı. anam zaten can çekısıyorum o iş aklımın ucundan gecmıyor.
ustune ustluk koca hamıle donum pek bır seksı tam o işe uygun ya onu dıyorum
ben kocişi gece uyumak ıcın bıle salona postaladım nerde o iş. ohh rahat rahat yatıyorum kocaman yatakta :)

Aleyküm selam canım. Amin cumlemıze inşallah..

ebrucum yazmış zaten bende aynı bılıyorum. hiç bir bebiş aynı olmuyor. ne zaman donecegı donmeyecegı bellı değil. Rabbim hepimize hayırlısını versin..

valla sevgim o don şaka gıbı yaa cok rahat ama çeke çeke kafama gecırıcem nerdeyse

yaa senın mık mık nerelere geldı bak kurtlandırdın mılletı

Önemli değil .amin inşallah

Katılıyorum

Nette bazı ayetler var bebeğin dönmesi icin bakabilirsiniz

Aaaa bebisim aşk olsun lütfen alana mani olmayin kız aslına bakarsan bndede pek istek yoktu ammaaaa burdan biri doğumu kolaylaştıryo dedi netten araştırdım aynı bi hevesle uhhhuuuu olduda bitti maşallah Ayyy tel den giriyom kırmızı surat da yapamıyom utangac utangaç ...hehehe

Kizlar cvplariniz icin tsk ederim oncelikle tabiki kuzumun saglikli olmasi ama sezeryan olursam bakacak kimse yok ailem yurtdisinda yan dairemde kaynanam var ama daha ilk gunden ustunden atmak icin turlu bahaneler neyse ramazan gunu gunaha girmiycem rabbim yanimizda olsun ins bu arada ebrulimavi evet cnm bursadayim ama bursali degilim gelin olunca geldim :) hakkimizda hayirlisi insallah

bak ben senın namına araya sıkıştırdım kırmızı utangaç surat

biliyosun ben cok ıstıyorum normal doğum ama daha oncekı doğumları okuduğumda olmayınca olmuyor normal doğum olacağı varsada hıc bırsey engel olamıyor.
yuruyus cok etkılı dıyorlarmıs, gecen senekı hamıleler yurumuste yurumus :) ama normal olmamış cogu. herkesın vücudu farklı.

alana manı olmadım canım. siz devam edın :))) benden iş çıkmaz daha bırkac ay onu dıyorum :)))))

canım benım de normal doğum ısteme sebebım aynı. benım anne babam yok. esımın annesıde y.dısında gelmeye nıyetı yok. artı destek olacak cevre yıne hıc yok. yanı bır ben bır eşim o kadarız. eşimde zaten ancak 3-4 gun ızınlı sonra yalnızım. (zaten ıkı gunu hastanede geçer)

basından berı hep tedırgınım sezeryan olursam o halımle nasıl bakıcam bebegıme dıye. bebişimde bayag tombik gidiyor. :)
henüz net değil tabii ama normal doğum riske gırmeye başladı. gecen hafta cok uzuldum o ıhtımalı duyunca ağladım sızladım. ama hayırlısı neyse o.
arkadaşlarda sağolsun moral verdıler. artık o gergınlıgı attım uzerımden. Rabbım guc kuvvet versınde. hayırlısı neyse o olsun.

Donlar firlatilmis bu benim konumdu artik bende sadce burdan firlatcam:92:

En son firlattigimda doguma bir gun varmis kizlar:) hic de bisey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…