benımde hem sıcak hem eve kapandıkhemmm offf hem poffff yanııı
canım bu mübarek günde Rabbim senı ve evladını korusun inşallah sağlıkla kavuşacaksınız. Dualarımız sizinle. çıkınca bızede güzel haberlerını ver ınsallah.
önceden şişliği cok onemsıyordu doktorum ama son zamanlar normal heralde cok ustune durmadı benımkıde. sadece bırı bırınden fazla şişerse kalp damara gıtmemıs soyledı.
oyggg diler yaa benım don fırlatılacak gıbı değilkoca donumda cok seksı heee gogusume kadar çıkıyor
bizde bunca ay iki sefer oldu o da ikincide gobegımı ezdi pis kociş :)) yok dedım bır daha :)) bunca zamanda ıyı dayandı he maşallahiyi irade varmış (hoş ara ara cok zarf attığı oldu ama olur o kadar)
sen fırlattın galıbagobusle zor oluyor dedıgıne gore gazan mübarek olsun
Yürüyüş e diye çıktık kızıma bir bebek aldık geldik alirken göstermedik hastanede kardeşin getirmiş sana diye verelim dedik .4.5yasinda belki anlayacak kardeşinin getirmedigini ama olsun .aslinda güzel bir tütü elbise almıştım paketlemek icin saklamistim bulmuş babasına da giydirtmis geldi yanıma:)
Geçmiş olsun canım benimde var allahım yaşatmasın o ağrıyı kimseye ben dr a sormuştum sezeryan sırasında olabilirmi diye açık kesi olur zorlanırsın dedi sezeryanı atlat azcık toparlan kapalı ameliyatla temizleriz sorun yaşamazsın hemen taburcu olur bebeğini emzirirsin dedi zaten sezeryan sırasındada alıyoruz bisürü narkoz ama hemen emziriyoruz bence sıkıntıya girme doğumdan sonra hallet
Arkadaşlar dua edin bi saatte kadar sezeryana alcaklar. Sancım durmuyor bebeğinde kalp atısında azalma olduğundan ani karar verildi. Dua bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz bebeğimde 37. Haftayı bugun bitirdik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar nabersiniz ...cok ugrayamiyorum malum ev kalabalik baya...ayaklari sisenler varmis ben dun doktoruma sordum ayaklar normal bacak kismi siserse sorun dedi aklinizda bulunsun...
@sevgi..sinem..firlattin kizlar donu sonundaa hahah ...:) gobustn cok zor oluyor ama.. (Utandim ay )
benımde hem sıcak hem eve kapandıkhemmm offf hem poffff yanııı
canım bu mübarek günde Rabbim senı ve evladını korusun inşallah sağlıkla kavuşacaksınız. Dualarımız sizinle. çıkınca bızede güzel haberlerını ver ınsallah.
önceden şişliği cok onemsıyordu doktorum ama son zamanlar normal heralde cok ustune durmadı benımkıde. sadece bırı bırınden fazla şişerse kalp damara gıtmemıs soyledı.
oyggg diler yaa benım don fırlatılacak gıbı değilkoca donumda cok seksı heee gogusume kadar çıkıyor
bizde bunca ay iki sefer oldu o da ikincide gobegımı ezdi pis kociş :)) yok dedım bır daha :)) bunca zamanda ıyı dayandı he maşallahiyi irade varmış (hoş ara ara cok zarf attığı oldu ama olur o kadar)
sen fırlattın galıbagobusle zor oluyor dedıgıne gore gazan mübarek olsun
s.a arkadaşlar hep takipteyim ama yazma fırsatım olmuyo geceleri tel okuyorum bütün muh.takipteyim don fırlatmalar yumuşak dikenler felanevladına kavuşan tüm anneleri tebrik ederim rabbim bir ömür sağlık huzur versin analı babalı büyüsünler inşallah ve rabbim hep iyilerle karşılaştırsın herkese hayırlı ramazanlar ne büyük nimet ki böyle mübarek zamanlarda evlatlarımızla geçirmek nasip oldu kimi içerde kimi kucaklarda ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin son olarak bi soru sorucam yaşayan varsa cvp verirse memnun olurum bizim kız 29.haftadan sonra karar değiştirdi ve yan döndü resmen poposunu kaburgama dayadi böyle olupta son haftalarda dönen oldumu rabbim hepimizin yavrusunu korusun aeolun sağlıcakla
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu sicakta bu agriyla bu gobisle ne donu konusiyonuz kiz aklima bilem gelmiyoor valla:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
s.a arkadaşlar hep takipteyim ama yazma fırsatım olmuyo geceleri tel okuyorum bütün muh.takipteyim don fırlatmalar yumuşak dikenler felanevladına kavuşan tüm anneleri tebrik ederim rabbim bir ömür sağlık huzur versin analı babalı büyüsünler inşallah ve rabbim hep iyilerle karşılaştırsın herkese hayırlı ramazanlar ne büyük nimet ki böyle mübarek zamanlarda evlatlarımızla geçirmek nasip oldu kimi içerde kimi kucaklarda ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin son olarak bi soru sorucam yaşayan varsa cvp verirse memnun olurum bizim kız 29.haftadan sonra karar değiştirdi ve yan döndü resmen poposunu kaburgama dayadi böyle olupta son haftalarda dönen oldumu rabbim hepimizin yavrusunu korusun aeolun sağlıcakla
Hahaha sineeeemmm çok güldüm sanada bebem koca don heee ayyyy cnm.yaaaa
Kız bi konu açtım bak buralara kadar geldi goruyon muuu bakalım bebisler dogunca nedecüzzz
Ayyy iyi fikir ... benim kizimda 5 yasinda kiskanciz gelen hediyelere agliycak eminim bende boyle bisey yapim fikir verdiniz sagolun ... hayirli ramazanlar ve dogumlar olsun insallah hepimize...
Arkadaslar aranizda niyetlenen arkadaslar oldugunu gordum ve bir doctor olarak yaptiginizin cok yanlis oldugunca soylemek isterim.cunku 17 saat susuzluk ve sik sik beslenmemiz gerekirken bebegin ve kendi hayatinizi tehlikeye atmayi dogru bulmuyorum.Tabiiki karar sizin.......UMarim kimse pismanlik yasamaz.....
yok be ebrum benım don dusundugum yok :))) sevgiyle dılerın don muhabbetı vardı.anam zaten can çekısıyorum o iş aklımın ucundan gecmıyor.
ustune ustluk koca hamıle donum pek bır seksıtam o işe uygun ya onu dıyorum
ben kocişi gece uyumak ıcın bıle salona postaladım nerde o iş. ohh rahat rahat yatıyorum kocaman yatakta :)
Aleyküm selam canım. Amin cumlemıze inşallah..
ebrucum yazmış zaten bende aynı bılıyorum. hiç bir bebiş aynı olmuyor. ne zaman donecegı donmeyecegı bellı değil. Rabbim hepimize hayırlısını versin..
valla sevgim o don şaka gıbı yaa cok rahat ama çeke çeke kafama gecırıcem nerdeyse
yaa senın mık mık nerelere geldı bak kurtlandırdın mılletı
Aaaa bebisim aşk olsun lütfen alana mani olmayin kız aslına bakarsan bndede pek istek yoktu ammaaaa burdan biri doğumu kolaylaştıryo dedi netten araştırdım aynı bi hevesle uhhhuuuu olduda bitti maşallahAyyy tel den giriyom kırmızı surat da yapamıyom utangac utangaç ...hehehe
hi hi benimmmmm
Kizlar cvplariniz icin tsk ederim oncelikle tabiki kuzumun saglikli olmasi ama sezeryan olursam bakacak kimse yok ailem yurtdisinda yan dairemde kaynanam var ama daha ilk gunden ustunden atmak icin turlu bahaneler neyse ramazan gunu gunaha girmiycem rabbim yanimizda olsun ins bu arada ebrulimavi evet cnm bursadayim ama bursali degilim gelin olunca geldim :) hakkimizda hayirlisi insallah
özgeeeeee albüm nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?