2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve bebeğim hala dönmemiş dr 1 hafta sonraya randevu verdi ve hala dönmezse sezeryan olacağımı söyledi eğer öyle olursa epidural mi olsam diye düşünüyorum bana fikir verin ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum. birde epidural olursam bebeğimi hemen görebilirim değilmi odaya beraber mi çıkılıyor yoksa ayrı mı onu kucağıma alıp odama çıkabilir miyim

Kızlar acile gittim. Herşey yolunda alttan yine muayene oldum açılma vs hiçbirşey yok. Benim doğum kimbilir ne.zaman olur artik. Doktorumuz aradım magnezyum.kullan dedi dönene kadar stresten.yorgunluktan oldu.sanirim hayırlısı.artik. Hepinizi öpüyorum dinlenmenin lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn canim hepimizinkini korusun Allahh. Kiz cok farkli bisey yaa, saglikla alin insallah kucaginiza, insan hakkaten doyamiyor bakmaya

içim titredi resimine bakarken özgem ya mınnos o mınnos :)
Amin canım. zaten artık dayanamıyorum gelsede alsam koynuma dıye yanıyorum :)

ozge bısey sorucam sana kac saatte uyanıyor oglus?

canım benım normal-sezeryan henüz bellı değil ama sezeryan olursa tercıhım epidural. cunku bebısın ılk gelısını görmek ıstıyorum. ayrıca tam baygın olmamak daha avantajlı oluyormuş dıye duydum. hemen emzirme, bulantı olmaması vs gıbı

canım sancın mı vardı bugun kaçırdım mı ben gecmıs olsun hadi güzel güzel dınlen. ıyı yorulmuşsundur.

Benmde beebgim donmemisti. 38+1 de suyum geldi ve epidural sezeryan oldum.bebegimi dogar dogmaz gordum ama onu temzleyp goturduler. Ben yarim saat kadar daha kaldim dikislerim atilana kadar. Odaya gittigimde oglum benden once gelmisti ;( sormak istedigin bisey varsa cevaplarim.
yeyimm ben bunu yaaa cok tatli kucuk adamin ozgem yaaa
Valla cok tatli kizz cok guzel dogurmusum darisi basina canimm
içim titredi resimine bakarken özgem ya mınnos o mınnos :)
Amin canım. zaten artık dayanamıyorum gelsede alsam koynuma dıye yanıyorum :)

ozge bısey sorucam sana kac saatte uyanıyor oglus?
İnsallah gelsin de mis mis kokla canim ilk gunlerde 3 saatte bir falan kalkiyodu ama simdi saat basi ya da en fazla iki saat bekliyoruz emmek istiyor. Sonra yine uyuyo

İnsallah gelsin de mis mis kokla canim ilk gunlerde 3 saatte bir falan kalkiyodu ama simdi saat basi ya da en fazla iki saat bekliyoruz emmek istiyor. Sonra yine uyuyo

ohh yavruşum benım :) bol bol ıcsınde buyusun desene uykusuzluğa devam :)
olsun ama gelsinde kuzum simdide uyku yok zaten barı o pompiş yüzüne bakarım :)

çok güzel dogurmussun ozgemmm hakkatennn.... Kiskandim hee sevismeleriniziii emismelerinizi

Kilosu usg ile uyumlu muydu ozgem ben dr dediginden daha zayif dogmasindan korkuomda
Uyumlu degildi canim malesef. Dogumdan 8gun once ultrasonda 3022 gr di. 2770 gr dogdu bebisim.

İnsallah sinemm aynen devam uykusuzluga ama bu sefer cook guzel kokan bisey yatiyo olcak yaninda.ben daha besigine yatiramiyorum geceleri beraber yatiyoruz

Mersi bebem ...

Normal doğumu bnde çok istiyom hayırlısi yinede ama zaman ne gösterir bilinmez sinem senin bebis kafası nerdeee tadlum

Hmm anladimmm bn seni kapalı biliyodm kız ondn sordum yanlış anlamadın degel mi bebem
:92::92: sadece smile ile firtabiliom bende ne ka becerikliyim dimi

Peeehhh aaaaa ama sana yasaktı Dimi tatlım senin bebis gelmek istiyor zaten valla o anda pirtlatirsin
Donlar firlatilmis bu benim konumdu artik bende sadce burdan firlatcam:92:

En son firlattigimda doguma bir gun varmis kizlar:) hic de bisey olmadi

Hahaha ozgeeemmm yaa hatırlıyorm senle konuşmalarmizi wh anacukummm

ohhh misssss beşikle bizim yatak tam sıfır oluyor :) yanyana gıbı olucaz :) ama sen sımdı oyle dıyınce o da kesmıcek gıbı dırekt koynuma alırım ayyyy

Yea bn seni yerim kuzum yaa laflarina bitiyom haaa pompis mis ne kaa güzel seviyo kuzusunu balım yaaa Allah m kavuştursun siziiii hepimiziiii

canım çok tesekkür ederim sormak istediğim birsey var aslında ama özerlden mesaj atmaya çalıştım yapamadım nasıl yazabilirim

Herkese iyi akşamlar. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yapamayan arkadaşlarım allah bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…