Bnde simdi onu yapiyodum. Bak canim
yeyimm ben bunu yaaa cok tatli kucuk adamin ozgem yaaa
anammmmmaşallah yavrusuma kıyamam yaaa ınsan bakmaya kıyamıyor yaaa
Allahım korusun yavruşunu..
Aminn canim hepimizinkini korusun Allahh. Kiz cok farkli bisey yaa, saglikla alin insallah kucaginiza, insan hakkaten doyamiyor bakmaya
geçmiş olsun duygucum dinlen bakalim boludan donene kadar dikkat et sonra gelsin kuzucik
arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve bebeğim hala dönmemiş dr 1 hafta sonraya randevu verdi ve hala dönmezse sezeryan olacağımı söyledi eğer öyle olursa epidural mi olsam diye düşünüyorum bana fikir verin ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum. birde epidural olursam bebeğimi hemen görebilirim değilmi odaya beraber mi çıkılıyor yoksa ayrı mı onu kucağıma alıp odama çıkabilir miyim
Kızlar acile gittim. Herşey yolunda alttan yine muayene oldum açılma vs hiçbirşey yok. Benim doğum kimbilir ne.zaman olur artik. Doktorumuz aradım magnezyum.kullan dedi dönene kadar stresten.yorgunluktan oldu.sanirim hayırlısı.artik. Hepinizi öpüyorum dinlenmenin lazım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benmde beebgim donmemisti. 38+1 de suyum geldi ve epidural sezeryan oldum.bebegimi dogar dogmaz gordum ama onu temzleyp goturduler. Ben yarim saat kadar daha kaldim dikislerim atilana kadar. Odaya gittigimde oglum benden once gelmisti ;( sormak istedigin bisey varsa cevaplarim.arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve bebeğim hala dönmemiş dr 1 hafta sonraya randevu verdi ve hala dönmezse sezeryan olacağımı söyledi eğer öyle olursa epidural mi olsam diye düşünüyorum bana fikir verin ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum. birde epidural olursam bebeğimi hemen görebilirim değilmi odaya beraber mi çıkılıyor yoksa ayrı mı onu kucağıma alıp odama çıkabilir miyim
Valla cok tatli kizz cok guzel dogurmusumyeyimm ben bunu yaaa cok tatli kucuk adamin ozgem yaaa
İnsallah gelsin de mis mis koklaiçim titredi resimine bakarken özgem yamınnos o mınnos :)
Amin canım. zaten artık dayanamıyorum gelsede alsam koynuma dıye yanıyorum :)
ozge bısey sorucam sana kac saatte uyanıyor oglus?
çok güzel dogurmussun ozgemmm
İnsallah gelsin de mis mis koklacanim ilk gunlerde 3 saatte bir falan kalkiyodu ama simdi saat basi ya da en fazla iki saat bekliyoruz emmek istiyor. Sonra yine uyuyo
Bnde simdi onu yapiyodum. Bak canim
Uyumlu degildi canim malesef. Dogumdan 8gun once ultrasonda 3022 gr di. 2770 gr dogdu bebisim.çok güzel dogurmussun ozgemmmhakkatennn.... Kiskandim hee sevismeleriniziii emismelerinizi
Kilosu usg ile uyumlu muydu ozgemben dr dediginden daha zayif dogmasindan korkuomda
ohh yavruşum benım :) bol bol ıcsınde buyusundesene uykusuzluğa devam :)
olsun ama gelsinde kuzum simdide uyku yok zaten barı o pompiş yüzüne bakarım :)
bak ben senın namına araya sıkıştırdım kırmızı utangaç surat
biliyosun ben cok ıstıyorum normal doğum ama daha oncekı doğumları okuduğumda olmayınca olmuyor normal doğum olacağı varsada hıc bırsey engel olamıyor.
yuruyus cok etkılı dıyorlarmıs, gecen senekı hamıleler yurumuste yurumus :) ama normal olmamış cogu. herkesın vücudu farklı.
alana manı olmadım canım.siz devam edın :))) benden iş çıkmaz daha bırkac ay onu dıyorum :)))))
hi hi benimmmmm
:92::92: sadece smile ile firtabiliom bende ne ka becerikliyim dimi
Donlar firlatilmisbu benim konumdu artik bende sadce burdan firlatcam:92:
En son firlattigimda doguma bir gun varmis kizlar:) hic de bisey olmadi
Uyumlu degildi canim malesef. Dogumdan 8gun once ultrasonda 3022 gr di. 2770 gr dogdu bebisim.
İnsallah sinemmaynen devam uykusuzluga ama bu sefer cook guzel kokan bisey yatiyo olcak yaninda.ben daha besigine yatiramiyorum geceleri beraber yatiyoruz
ohh yavruşum benım :) bol bol ıcsınde buyusundesene uykusuzluğa devam :)
olsun ama gelsinde kuzum simdide uyku yok zaten barı o pompiş yüzüne bakarım :)
Benmde beebgim donmemisti. 38+1 de suyum geldi ve epidural sezeryan oldum.bebegimi dogar dogmaz gordum ama onu temzleyp goturduler. Ben yarim saat kadar daha kaldim dikislerim atilana kadar. Odaya gittigimde oglum benden once gelmisti ;( sormak istedigin bisey varsa cevaplarim.
Valla cok tatli kizz cok guzel dogurmusumdarisi basina canimm
İnsallah gelsin de mis mis koklacanim ilk gunlerde 3 saatte bir falan kalkiyodu ama simdi saat basi ya da en fazla iki saat bekliyoruz emmek istiyor. Sonra yine uyuyo
canım çok tesekkür ederim sormak istediğim birsey var aslında ama özerlden mesaj atmaya çalıştım yapamadım nasıl yazabilirim
Msj sayin yeterli degilse yazamiyosundur. Burdan sorabilirsin canim nolcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?