2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben cok stres yapıyorm oyle birini izlerken ya kendimde nası yaparm bilemiyorm cocugu birine verip kaçasım geliyo :)
bende öyle yaparım diyodum ama ogün kızı gördükten sonra acayip bi güç geldi şimdi olsa bende yaparım uyandırıp emzirmek için. hatt arakdaş bebek ağladıkça ben sana ben seni kaldırırım çıkınca em demedim mi diye kendi kendine söylenip duruyordu

Arkadaşlar bebeğin önde gitmesine bu denli takmayun illa önde gidecek değil Benn süt içmiyorum günde 2 tane ara öğünde muz yiyorum sabah ve akşam gündüz ise ara öğün başka meyve oluyor ve 5ay boyunca kustum sadece muz ile bebek gelişti desem yeridir önde ama günü gününe de gitse sorun değil

Çok ama çok sevindim ne mutlu bizlere allah devamını getirmeni nasip etsin

Evet canım kıyamam ki ben ona annesi kurban olsun yavruma

Gunaydinlar
Adet tarihine gore 19mayis dogum tarihi bebisimiz nerden baksam 15 gun ileri bugune kadar doktorun
soyledikleri toplamda
Ama 23 mayis dogum gorunuyor ultrasonda benimde kafam karisti
bebeğin gelişimine göremi değişiyor doğum tarihi bende şaşırdım.

Canım kim ne derse dedin annelik işte bana da beslenmeyle alakalı değil dediler ama bence depolarla alakalı. Yoksa nerden alıyor bebk. Demekki onların depoları sağlam dedim. Sana tek tavsiyem zeytin canım. Günden 20 30 tane tuzsuz zeytin yiyorum ben doktorum bile şaşırdı nasıl besledin diye. Bir de bulabilirsen köy yumurtası. Bu ikisini dene. Ben inanıyorum ki ileri geçecek. Seni anlayabiliyorum 4 gün geriden geliyordu ama ben çok üzülüyordum.
Kızlar Merhaba biz bugün kizimi görmeye gittik yüzünü göstermedi kanala girmiş sırtını donmus 1100 gr 35 cm her şey yolunda dedi tam haftasında küçük değil di mi :)
Maşallah canım gayet iyi bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…